Kilolar Firarda 😎

İncelme daha önemli zaten e artık liste stresimizde yok takımı olumsuz etkiledi vs olmayacak senin için o yüzden incelmene bak kuzum mezurayla alsaydın o halde ölçülerini senin için basküle göre daha net bir ölçüm olur

Aldım kaptanım aldım almaz olur muyum hiiiççç2 haftada bir ölçeceğim kendimi bakalım

Ortim nasıl geçti günün
Kuzum iyi sayılır. Spor yapamadım işim bitmedi bugün. Yarın da kabak detoksu yapıp bir silkeleneyim diyorum. Kabak aldım bugün.
Çok geçmiş olsun canım
Kaptanım dinlendiriyorlar beni sağolsunlar
Kuzzuuuummm... Aynı dediğin gibi bunalıyorum çook. Diyet de tabi ruh halimi değiştiriyor haklısın. Benim yolum uzun yılgınlık geliyo. Ama eski hatalarımı kesinlikle bir daha yapmadan devam edicem. Hedefe giden yolda çekilen eziyet güçlendirecek eminim.
Vitaminlerime de başladım. Pes etmek yok. ❤❤❤❤

Menün de sporun da çok güzel ortimm. Tebrikler.

Hizli canim. Zumba gibi. Ornek: 45 saniye jumping jack yapiyorsun, 15 saniye yerinde kosu, 45 saniye asiri yorycu 15 sn az yorycu spor seklinde…
Tamamdir canim. Supersin
Yaa gecmis olsun Allah șifa versin cabuk atlatir insallah
Zumba yaparken saat kolumdaydı canım

Haklsın canım çok yoğunum bu ara
Anladim cnm
Guzel menu cnm afiyet olsun
Sagolasın kaptanımm
İyot vucudumuz için çok önemli ben kullanmaya başladım faydalarını okuyun arkadaşlar, aşağıda paylaştığım faydası rn çok ilgimi çeken

Eki Görüntüle 2924445
Aa bir arastiraym nasl birsey bu nasl nezmnlarda kullaniliyor

Sagol kaptancim. Hic denememistkm turkiyeden diyetisyen. Masallah yani gece gunduz ne zaman yazsam aninda cevap veriyor. Bi de boyle deneyeyim defim.

Tmmdir canim. Spor puanini hesaplayip sadece ortimi etkietliycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…