İncelme daha önemli zaten e artık liste stresimizde yokEvet kaptanım ya normalde çabuk giderdi ama fazla olunca gidemedi demekekstra ödem atıcılara başlayacağım başka çaresi yok gibi kaptanım ama ben beslenmemi ve sporumu güzel ilerletiyorum yani tartıda belli olmasa bile vücudumda hissediyorum o yeter
Aldım kaptanım aldım almaz olur muyum hiiiçççİncelme daha önemli zaten e artık liste stresimizde yoktakımı olumsuz etkiledi vs olmayacak senin için o yüzden incelmene bak kuzum mezurayla alsaydın o halde ölçülerini senin için basküle göre daha net bir ölçüm olur
aynen böyle tam arkadaş ortamı olduİncelme daha önemli zaten e artık liste stresimizde yoktakımı olumsuz etkiledi vs olmayacak senin için o yüzden incelmene bak kuzum mezurayla alsaydın o halde ölçülerini senin için basküle göre daha net bir ölçüm olur
Saol inşallah canımgecmis olsun. Insallah sana gecmez canim.
Saol canımÇok geçmiş olsun canım
Bem dobarladım sanırm bakalm sabah sabit gelme ümidim var
oo canım harika vallaBem dobarladım sanırm bakalm sabah sabit gelme ümidim var
tşk cnmİyot vucudumuz için çok önemli ben kullanmaya başladım faydalarını okuyun arkadaşlar, aşağıda paylaştığım faydası rn çok ilgimi çeken
Eki Görüntüle 2924445
Kuzum iyi sayılır. Spor yapamadım işim bitmedi bugün. Yarın da kabak detoksu yapıp bir silkeleneyim diyorum. Kabak aldım bugün.Ortim nasıl geçti günün
Çok geçmiş olsun canımDeryaOnDiet sorma canım ya eşim virüs oldu haftaya asilarimizi olucaktik ama yakalanmış dünden kirgindi bugünde kötü olunca test yaptık pozitif kendiside ii değil
Akşam yemek bile yapzsim gelmedi dışardan aldık
Kaptanım dinlendiriyorlar beni sağolsunlarAaaa deryacım buralar sensiz kalmasın bence
Menüleri paylaşmak sakıncalı olur dersen hedefini söylersin
Sporunu yazarsın
Diyet detoks diğer muhabbetlere girersin bence buranın yeri ayrı
Eline sağlık kaptanımliste el mi değiştirdi kaçırmışım
Sağol tatlım
Kaptanım seninde eline emeğine sağlık
@Sonsuz umut
@Cagrihilal1
@nnurcBegonya2 @eliya @Calypso95 haydi kızlar biraz daha tempoooo cuma geldiii
Harikasın
Kiloluyken fotoğraf zulüm hele bir de toplu fotoğraflarda herkesin inceck senin tostombalak çıkman
Öyyle anlarda kendi tutabilmen şahane tebrikler canım
Yeni diyetisyenn hayırlı olsun canım
Kolay gelsin canım ve eşinede geçmiş olsun
Kuzzuuuummm... Aynı dediğin gibi bunalıyorum çook. Diyet de tabi ruh halimi değiştiriyor haklısın. Benim yolum uzun yılgınlık geliyo. Ama eski hatalarımı kesinlikle bir daha yapmadan devam edicem. Hedefe giden yolda çekilen eziyet güçlendirecek eminim.kardelelen321 tatlım tatlım sen hep iyi ol inşallah ara ara yoruluyoruz belki bence çok normal 2 küçük cocuk yani büyüğün bile adı büyük ne olacak ki yaşından :) 2 kuzu onlar..
Ev derdi koca derdi cocuk vs bir yandan spor yapıyoruz belki diyetteyiz diye kalori kısıyoruz az enerji alıyoruz
Senn vitaminlerine dikkat etmekle birlikte kendinide çok yormamaya çalış sevdiğin şeylri yap şu ara gececiktir bu ruh hali bence
Menün de sporun da çok güzel ortimm. Tebrikler.29 Eylül Menüm
Kahvaltı öncesi 2 kuru kayısı 1 hurma 1er tatlı kaşığı kaju ve fındık ezmesi
Kahvaltı 2 dilim kaşar peyniri, 60 gr hindi salam havuç yeşil biber salatalık dereotu 3er siyah ve yeşil zeytin ve limonlu yeşil çay
İkindi 3 tahinli küçük kurabiye,telvesiyle türk kahvesi
Akşam 150 gr ızgara palamut zeytinyağlı salata maden suyu
Ara limonlu yeşil çay ve 1 tatlı kaşığı çiyalı 100 gr süzme yoğurt
2 lt su
kardelelen321
yürüyüş 103 p ve 2 mil Leslie 45 p toplam 148 puan
Tamamdir canim. SupersinHizli canim. Zumba gibi. Ornek: 45 saniye jumping jack yapiyorsun, 15 saniye yerinde kosu, 45 saniye asiri yorycu 15 sn az yorycu spor seklinde…
Yaa gecmis olsun Allah șifa versin cabuk atlatir insallahDeryaOnDiet sorma canım ya eşim virüs oldu haftaya asilarimizi olucaktik ama yakalanmış dünden kirgindi bugünde kötü olunca test yaptık pozitif kendiside ii değil
Akşam yemek bile yapzsim gelmedi dışardan aldık
Anladim cnmZumba yaparken saat kolumdaydı canım
Haklsın canım çok yoğunum bu ara
Guzel menu cnm afiyet olsun29 Eylül menüm
Kahvaltı:9.00
1yumurta
1üçgen peynir
1tk bal
4zeytin
Bol maydanoz
1dilim ekmek
Aksam:16.00
4anne köftesi
2dilim ekmek
1tk ketçap
Salata
1ck bal
Su:2 litre
Spor:2 saat yürüyüş
120 puan
Eki Görüntüle 2924352
Pnrrr-12 Hedef60kgolmak @hzlsel @Jasminium84
Sagolasın kaptanımmAaaa deryacım buralar sensiz kalmasın bence
Sporunu yazarsın
Sağol tatlım
@Sonsuz umut
@Cagrihilal1
Harikasın
Kiloluyken fotoğraf zulüm hele bir de toplu fotoğraflarda herkesin inceck senin tostombalak çıkman
Aa bir arastiraym nasl birsey bu nasl nezmnlarda kullaniliyorİyot vucudumuz için çok önemli ben kullanmaya başladım faydalarını okuyun arkadaşlar, aşağıda paylaştığım faydası rn çok ilgimi çeken
Eki Görüntüle 2924445
Kuzum iyi sayılır. Spor yapamadım işim bitmedi bugün. Yarın da kabak detoksu yapıp bir silkeleneyim diyorum. Kabak aldım bugün.
Menün de sporun da çok güzel ortimm. Tebrikler.
Sagol kaptancim. Hic denememistkm turkiyeden diyetisyen. Masallah yani gece gunduz ne zaman yazsam aninda cevap veriyor. Bi de boyle deneyeyim defim.Aaaa deryacım buralar sensiz kalmasın bence
Sporunu yazarsın
Sağol tatlım
@Sonsuz umut
@Cagrihilal1
Harikasın
Tmmdir canim. Spor puanini hesaplayip sadece ortimi etkietliycemcnm azimliyle meleği etiketlemekaptanlar değişti kuzum ben,hazal ve pınar olduk
ama spor puanını hesaplayıp yazman yeterli ve ortini etiketlemen :) nur muydu cnm
ayneen bu hafta coştun kızzgıcıklığına 1 yıl dedim ama 3 ay diyorum şimdi
Sagol canim bilgi icin ben de bakayimİyot vucudumuz için çok önemli ben kullanmaya başladım faydalarını okuyun arkadaşlar, aşağıda paylaştığım faydası rn çok ilgimi çeken
Eki Görüntüle 2924445
Gunaydin canimGünaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?