• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

İnşallah canım ya biraz fazla geldi aslında şiştim şu anda acıkmış olmam lazımdı neyse yarına telafi ederim🤣🤣fazla geldişini düşündüğüm için cardioyu az önce yaptım🤣🤣

Çok güzel senin de menün canım benim afiyet olsun😍
Sağ ol canım😘Yok yok hiç fazla değil bence sporunla döversin sen zaten menünü🤭🤭

Burdakilerin yazdiklarini paylastim hep, nerden bilcek bulcak burdaki diye ama. Bu turk, bilindik. Durduk yere agritmayayim basimi. Ben bir sure ayriliyorum kizlar. Dedikletini yapayim bakalim sonuc ne olacak. Kendinize oyi bakin. Nasilsa ilerde birgun yone gelirim. Artik donup dolasip geliyoruz buraya hep. Coook sagolun canim butun emekleriniz icin.
Aaaa deryacım buralar sensiz kalmasın bence
Menüleri paylaşmak sakıncalı olur dersen hedefini söylersin
Sporunu yazarsın
Diyet detoks diğer muhabbetlere girersin bence buranın yeri ayrı ☺️
24 Eylül - 1Ekim Cuma Hedef Tablosu
🎯

����
5.TAKIM
ÜYELERİ
CUMA
KİLOSU
PAZARTESİ
KİLOSU
HEDEF
KİLOSU
SONUÇ
hzlsel hzlsel 68,268,767,9
Calypso95 Calypso95 76, 1?75,5
eliya eliya 80,6?79,6
SonsuzUmut SonsuzUmut 68,75?67,9
kardelelen321 kardelelen321 91, 9592,9590
@DeryaOnDiet74,9?74,2
Tempus Tempus 78?77
@Breeze9674, 8575,8574
@Pnrrr-207675,374,5
@Ucmelekannesi67,467,066,5
BerryShake BerryShake 61,361,960,5
eceboce eceboce 7272,171,1
G Goklerce 63?62
nnurc nnurc 72,1072,4571
@pacman65,8?65,5
@hadikonusalim63,464,862
Jasminium84 Jasminium84 ?66,5067,55
C Cagrihilal1 68, 9568,7568,5
@Dermabebak66, 967,5?
@karabiber0176,176,675,5
yarimuhendis yarimuhendis 72,4sürpriz 🥳70
Begonya2 Begonya2 78,377,876,5
@sabahvesen74??

Kızlar gözden kaçırdığım var mı?
Eline sağlık kaptanım 💕 liste el mi değiştirdi kaçırmışım 🤗
Sağol tatlım 😘
KILOLAR FIRARDA:cool: SPOR LISTESI:spor:

24 Eylul - 1 Ekim
UYECuma CumartesiPazar
Pazartesi
SalıCarșambaPerșembeToplam Puan:
hzlsel hzlsel 195145165195
BerryShake BerryShake 205227.5205157.5140
kardelelen321 kardelelen321 125105
@DeryaOnDiet 15
eceboce eceboce 92100
yarimuhendis yarimuhendis 150262100300326
@Breeze96 14080200100240
kumsal68 kumsal68 801208014090
SonsuzUmut SonsuzUmut 5050
Begonya2 Begonya2 40
C Cagrihilal1 100100
@Pnrrr-20 40125170197.5
nnurc nnurc 434050
@Ucmelekannesi 19060
eliya eliya 45
Calypso95 Calypso95 100

- Kızlar sadece Spor yapanları ekledim listeye yani isminizin listede olması icin Spor yapmalısınız :KK59:

- Herkez menusunun altina yaptigi sporu yazarken ilk Sayfadan puanini hesaplayip nekadar oldugunuda yazabillirmi ve beni etiketlemeyi unutmayin kızlar, hesaplayamayan olursa tabiki yardımcı olurum.
Kaptanım seninde eline emeğine sağlık 💕
SonsuzUmut SonsuzUmut
C Cagrihilal1
nnurc nnurc Begonya2 Begonya2 eliya eliya Calypso95 Calypso95 haydi kızlar biraz daha tempoooo cuma geldiii 😍😍
Eki Görüntüle 2923969

Eki Görüntüle 2923968

ResimlerAlıntıdır / Deniz Yalabak (Kendisini takip ediyorum ve gercekten Motivasyon dolu paylasimlari var sizede atmak istedim)

Hangimiz Kiloluyken boydan resim cekilmek ister ki? Ben Șahsen hic sevmedim istemedim! Dügün resimlerimi bile zoraki cekildim hatıra olsun diye, ozamanlar 85kiloydum. Kendimi hic begenmezdim Özguvenim sıfırdı nezaman zayıfladım nekadar mutluydum boydan pozlar veriyordum. Hadi sende Kendinle Mutlu özguvenli bir Hayat icin Bogazını tut bugun!
Dün veya az önce ne yedigin önemli degil, illa pazartesi de gelmesi gerekmiyor Canlar.
🤩🤩🤩🤩 Harikasın
Kiloluyken fotoğraf zulüm hele bir de toplu fotoğraflarda herkesin inceck senin tostombalak çıkman 😭😭😭😭

kızlar nasılsınız? öğlen çok acıkmıştım ama salata yedim yine ve doydum çok mutlu oldum diyeti bozmadığıma :) sizinle de paylaşıyım dedim :KK70:
acıkınca sanki hiç doymayacakmışım gibi geliyor bana
Öyyle anlarda kendi tutabilmen şahane tebrikler canım😍
Selam kizlar ben bugun basladim diyete. Etkisini tam bilemiyorum tabiki daha ilk gun. Ama her sordugum soruya aninda cevap aliyorum bu cok hosuma gitti acikcasi.
Yeni diyetisyenn hayırlı olsun canım 💕
Kızlar gelemedm pazara gittim salatlk tursusu aldm ordan eve gecmeden oglani biraz parka goturdm evegeldm corba yemek yaptm esim hasta grip olmus ona tavuksuyu corbasi yaptm 2 gun rapor vermis doktor dinleniyor baklm. Oglan bugun gec uyanmisti yeni uyudu bugn gece yine uyumamiz gec olacak bende smdi dus alip tursumu kuracam insallah
Kolay gelsin canım ve eşinede geçmiş olsun

KİLOLAR FİRARDA MENU TABLOSU
24-30 EYLÜL

NoUye24 Eylül25 Eylül26 Eylül27 Eylül28 Eylül29 Eylül
2@Breeze96☑️☑️☑️☑️☑️☑️
3 C Cagrihilal1 ☑️☑️☑️☑️☑️☑️
4 Calypso95 Calypso95 ----☑️----------☑️
7 Begonya2 Begonya2 --------☑️☑️----
8 eceboce eceboce ☑️☑️☑️☑️☑️
9 eliya eliya ☑️☑️☑️☑️☑️
11 G Goklerce ☑️----------------
18 BerryShake BerryShake ☑️☑️☑️☑️☑️
19 hzlsel hzlsel ☑️☑️☑️☑️☑️☑️
20 Jasminium84 Jasminium84 ------------☑️----
21@karabiber01------------☑️☑️
22 kardelelen321 kardelelen321 ----☑️☑️☑️----
23 kumsal68 kumsal68 ☑️☑️☑️☑️☑️☑️
24 nnurc nnurc ☑️☑️☑️☑️----☑️
26@Pnrrr-20-----☑️☑️☑️☑️☑️
27 SonsuzUmut SonsuzUmut ☑️--------☑️☑️
28 Tempus Tempus ☑️----☑️--------
30 yarimuhendis yarimuhendis ☑️☑️☑️☑️☑️☑️

Aaaa Tempus Tempus dün seni rüyamda gördüm polisten kaçıyordun birde cinayet 🤦🏻‍♀️🤣🤣 yok diyordum o yapmaz öyle şey tevekkeli değil sen firarmışın zaten bak malum olmuş bana rüyama girmiş 🤣🤣🤣🤣 nerde kız menüler :confused:

G Goklerce sende ihmal etme tatlım 😘😘

Eline sağlık burcum 💕

Aaaa Tempus Tempus dün seni rüyamda gördüm polisten kaçıyordun birde cinayet 🤦🏻‍♀️🤣🤣 yok diyordum o yapmaz öyle şey tevekkeli değil sen firarmışın zaten bak malum olmuş bana rüyama girmiş 🤣🤣🤣🤣 nerde kız menüler :confused:

G Goklerce sende ihmal etme tatlım 😘😘

Eline sağlık burcum 💕
rica ederim kaptancığım 😍 deryacım özel liste aldığı için yazamıyor 🤗
fit mutlu anne biraz yoğunmuş evde bu hafta, pacman ve azimli bayağıdır yazmadığı için çıkarttık, ucmelekannesi de biraz yicem bana dokanmayın dedi 🤗
öyle kaptikuşum ❤️

kardelelen321 kardelelen321 tatlım tatlım sen hep iyi ol inşallah ara ara yoruluyoruz belki :( bence çok normal 2 küçük cocuk yani büyüğün bile adı büyük ne olacak ki yaşından :) 2 kuzu onlar..
Ev derdi koca derdi cocuk vs bir yandan spor yapıyoruz belki diyetteyiz diye kalori kısıyoruz az enerji alıyoruz 🤦🏻‍♀️
Senn vitaminlerine dikkat etmekle birlikte kendinide çok yormamaya çalış sevdiğin şeylri yap şu ara gececiktir bu ruh hali bence 💕

rica ederim kaptancığım 😍 deryacım özel liste aldığı için yazamıyor 🤗
fit mutlu anne biraz yoğunmuş evde bu hafta, pacman ve azimli bayağıdır yazmadığı için çıkarttık, ucmelekannesi de biraz yicem bana dokanmayın dedi 🤗
öyle kaptikuşum ❤️
Fitmutlu ve ucmelekannesini görmüştüm
Azimli paco hâla yazmadı demek :( tmm kaptancığım çok sağol 💕

Nasıl gidiyor zeynepcimmm eksiler geliyor muu 🤩🤩🤩
Kaptanım az biraz bir şeyler gidiyor yarın dukan birası yapacağım ödem atmak için çünkü hala yoğun ödem içindeyim atamadım gibi eğilip kalkınca göbeğimde katlanan yerler bembeyaz kalıyor🤣🤣 beslenme spor çok iyi artık bakalım sonucu ne olur😍

Kaptanım az biraz bir şeyler gidiyor yarın dukan birası yapacağım ödem atmak için çünkü hala yoğun ödem içindeyim atamadım gibi eğilip kalkınca göbeğimde katlanan yerler bembeyaz kalıyor🤣🤣 beslenme spor çok iyi artık bakalım sonucu ne olur😍
Cidden sende aşırı ödem var yoksa hepsi kilo olamaz ama demkki ödemi kolayda atamıyorsn yoksa sporla hareketle gitmesi gerekti ... Neyse gidecek elbet 🤩🤩 harikasın tatlım bırakma cuma az olur çok olur moral bozmadan yola devam ✌️

Cidden sende aşırı ödem var yoksa hepsi kilo olamaz ama demkki ödemi kolayda atamıyorsn yoksa sporla hareketle gitmesi gerekti ... Neyse gidecek elbet 🤩🤩 harikasın tatlım bırakma cuma az olur çok olur moral bozmadan yola devam ✌️
Evet kaptanım ya normalde çabuk giderdi ama fazla olunca gidemedi demek🤣🤣ekstra ödem atıcılara başlayacağım başka çaresi yok gibi kaptanım ama ben beslenmemi ve sporumu güzel ilerletiyorum yani tartıda belli olmasa bile vücudumda hissediyorum o yeter😍

29 eylul menum
Detoksta 1. Gun ✅

Spor: 40 dk tabata
12000 adim

@Azimliiii @Ucmelekannesi
cnm azimliyle meleği etiketleme 🤗 kaptanlar değişti kuzum ben,hazal ve pınar olduk ;)
ama spor puanını hesaplayıp yazman yeterli ve ortini etiketlemen :) nur muydu cnm

ayneen bu hafta coştun kızz :rolleyes: gıcıklığına 1 yıl dedim ama 3 ay diyorum şimdi 🤭

Back