- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 33
Söz sana da haftaya aktif bir ortak geliyor kuzumherkeslerin ortileri var benimkisi kayıplara karışıyor her hafta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söz sana da haftaya aktif bir ortak geliyor kuzumherkeslerin ortileri var benimkisi kayıplara karışıyor her hafta
inşallah cnm ben de ufak da olsa eksi peşindeyimtek öğün mü diyosun olur canımm öğlen yemek yerim sonra bi latte içerim akşam öğününü atlarım inşallah
yeter ki yarın eksi görelim
kimdi cnmherkeslerin ortileri var benimkisi kayıplara karışıyor her hafta
çok güzelsin çok seni veren Allah'a şükürler olsuuunSabah sabah yine maziye dalmışken öncesi sonrası yaptım sizlerle de paylaşayım zaten elimdeki tek resim bu diyebilirim diyete başlayalı bir ay olmuş ve yaklaşık 8-10 kilo vermiştim
oyyy maşallahSabah sabah yine maziye dalmışken öncesi sonrası yaptım sizlerle de paylaşayım zaten elimdeki tek resim bu diyebilirim diyete başlayalı bir ay olmuş ve yaklaşık 8-10 kilo vermiştim
canım aktifler de sonradan kayıplara karışabiliyor şöyle mi yapsak? misal cuma yazdı sonra art arda 3 gün yazmadı onu direkt çıkarsak mı? orti olarak da üçümüzden birini etiketler o kişiSöz sana da haftaya aktif bir ortak geliyor kuzum
Sağ ol bebeğiminşallah cnm ben de ufak da olsa eksi peşindeyim
kimdi cnm
çok güzelsin çok seni veren Allah'a şükürler olsuuun
Teşekkürler canımcımoyyy maşallah
Evet ya hiç belli olmuyor çünkü biz hep buradayız nasıl olsa Bu hafta öyle yapalım ortağı kaybolan bizden birini eklesincanım aktifler de sonradan kayıplara karışabiliyor şöyle mi yapsak? misal cuma yazdı sonra art arda 3 gün yazmadı onu direkt çıkarsak mı? orti olarak da üçümüzden birini etiketler o kişi
ya da ortisinin kayıp olduğu gün bizden birini etiketler
canım aynen 10 a bölüyorsun, biri 137 biri 140 puanEki Görüntüle 2924504 Eki Görüntüle 2924505
hzlsel Hedef60kgolmak Pnrrr-12
Adımları da spor puanına ekliyormusunuz bilmediğimden hesaplamadim canlar
canım afiyet olsun hafif bir gün olmuş :) e sıvı detoks da içecektin galiba cnm29 Eylül Çarşamba
12.30
4 yk yeşil fasulye
2 yk peynirli erişte
16.30
1 kase çilek
19.30
3 adet köfte
1 yk makarna
2 yk yoğurt
su: 2 lt
@Cagrihilal1 @Breeze96
cnm yine dünkü gibi olmuş kh bir öğünle kısıtla bugün olur mu iki gözümün çiçeği29 eylül menüsü
kahvaltı
1,5 yum omlet
peynir zeytin domt salt
1 dlm tbe
öğle
çubuk kraker
nescafe latte
5-6 adet fındık
akşam
4 adet piliç nugget (fırın)
1,5 kepçe bamya çorbası
2 yk makarna
yoğurt
salata
su 1 lt
spor yaklaşık 8500 adım
orticim gene kayıp
El_Em @Ucmelekannesi Tempus Hedef60kgolmak Pnrrr-12
Vayyy canına ne kadar buyuk fark var, boyun bile daha uzun baska birisi gibi gorunmus. Mașallah canimmSabah sabah yine maziye dalmışken öncesi sonrası yaptım sizlerle de paylaşayım zaten elimdeki tek resim bu diyebilirim diyete başlayalı bir ay olmuş ve yaklaşık 8-10 kilo vermiştim
Ekliyoruz cnm ben aldım puanlarıEki Görüntüle 2924504 Eki Görüntüle 2924505
hzlsel Hedef60kgolmak Pnrrr-12
Adımları da spor puanına ekliyormusunuz bilmediğimden hesaplamadim canlar
Bazen oluyor oyle cnm bi anda gider insallah bugu hafif tutmaya caliskızlar benim dünkü menüm çok iyiydi bence ve yürüyüşüm de iyiydi hiç kaçamak yoktu karbonhidrat yok denecek kadar azdı. ama bu sabah tartıldım dünden daha fazla çıktım inşallah yarına düşer takıldım sanki bu kilolarda ya dikkat etsem de hep 71-72 psikolojik midir nedir anlamadım
tamam canimm
Tamamcnm sifa olur insallah bende bakacagmDamla şeklinde canım 1 bardak suya 2 3 damla kullanıyoruz biz günlük
Evet dozunu aşmıyoruz zaten canm inşaAllah şifa olur
Sağ ol canım benim Bir daha o kiloları görmem inşallahVayyy canına ne kadar buyuk fark var, boyun bile daha uzun baska birisi gibi gorunmus. Mașallah canimm
cnm 170 miydi boyun?Sağ ol canım benim Bir daha o kiloları görmem inşallah
doğru da kaçamak olunca utanıyorum yaergün yaz olur mu bak biz kaçamaklı olsa da yazıyoruz defter de buldun mu kendine konuşmuştuk ya :)
Tempus tuuuuinşallah cnm ben de ufak da olsa eksi peşindeyim
kimdi cnm
çok güzelsin çok seni veren Allah'a şükürler olsuuun
Harika gorunuyorsunSabah sabah yine maziye dalmışken öncesi sonrası yaptım sizlerle de paylaşayım zaten elimdeki tek resim bu diyebilirim diyete başlayalı bir ay olmuş ve yaklaşık 8-10 kilo vermiştim
Canim bugun tek ogun yiycemEkliyoruz cnm ben aldım puanları
Bazen oluyor oyle cnm bi anda gider insallah bugu hafif tutmaya calis
tamam canimm
Tamamcnm sifa olur insallah bende bakacagm
kız utanma hem miktarlarıyla da yazınca kilondaki değişikleri kolay takip ediyorsun artık çok yemişsin diyen yorumcu da pek yok cnm maksat kendinin farkında olmak asıldoğru da kaçamak olunca utanıyorum ya
ayyy ben onu unuttum iyi mi, yarın öğle arasında alayım bi tane
canım üçümüzden birini etiketle
ehhh peki benden günah gitti o zamankız utanma hem miktarlarıyla da yazınca kilondaki değişikleri kolay takip ediyorsun artık çok yemişsin diyen yorumcu da pek yok cnm maksat kendinin farkında olmak asıl
canım üçümüzden birini etiketle
tamam bendeehhh peki benden günah gitti o zaman
İnşaAllah canımaaa sen kullanıyorsun zaten ben yeni başlayacaksın sandım :)
şifa olsun o zaman kuzum
Aynen canım 170cnm 170 miydi boyun?
Sağ ol canımHarika gorunuyorsun
Canim bugun tek ogun yiycem
cnm o zaman 60--62 arası kalsan güzel olur hamileliğe kadar yaklaşık 8-10 kilo alabileceğini düşünürsek 70in çok üstüne çıkmamış olursun kuzumAynen canım 170
Sağ ol canım