Kilolar Firarda 😎

Sağ ol canımYok yok hiç fazla değil bence sporunla döversin sen zaten menünü

Aaaa deryacım buralar sensiz kalmasın bence
Menüleri paylaşmak sakıncalı olur dersen hedefini söylersin
Sporunu yazarsın
Diyet detoks diğer muhabbetlere girersin bence buranın yeri ayrı
Eline sağlık kaptanım liste el mi değiştirdi kaçırmışım
Sağol tatlım
Kaptanım seninde eline emeğine sağlık
SonsuzUmut
C Cagrihilal1
nnurc Begonya2 eliya Calypso95 haydi kızlar biraz daha tempoooo cuma geldiii
Harikasın
Kiloluyken fotoğraf zulüm hele bir de toplu fotoğraflarda herkesin inceck senin tostombalak çıkman

Öyyle anlarda kendi tutabilmen şahane tebrikler canım
Selam kizlar ben bugun basladim diyete. Etkisini tam bilemiyorum tabiki daha ilk gun. Ama her sordugum soruya aninda cevap aliyorum bu cok hosuma gitti acikcasi.
Yeni diyetisyenn hayırlı olsun canım
Kolay gelsin canım ve eşinede geçmiş olsun

Aaaa Tempus dün seni rüyamda gördüm polisten kaçıyordun birde cinayet yok diyordum o yapmaz öyle şey tevekkeli değil sen firarmışın zaten bak malum olmuş bana rüyama girmiş nerde kız menüler

G Goklerce sende ihmal etme tatlım

Eline sağlık burcum

rica ederim kaptancığım deryacım özel liste aldığı için yazamıyor
fit mutlu anne biraz yoğunmuş evde bu hafta, pacman ve azimli bayağıdır yazmadığı için çıkarttık, ucmelekannesi de biraz yicem bana dokanmayın dedi
öyle kaptikuşum

kardelelen321 tatlım tatlım sen hep iyi ol inşallah ara ara yoruluyoruz belki bence çok normal 2 küçük cocuk yani büyüğün bile adı büyük ne olacak ki yaşından :) 2 kuzu onlar..
Ev derdi koca derdi cocuk vs bir yandan spor yapıyoruz belki diyetteyiz diye kalori kısıyoruz az enerji alıyoruz
Senn vitaminlerine dikkat etmekle birlikte kendinide çok yormamaya çalış sevdiğin şeylri yap şu ara gececiktir bu ruh hali bence

Fitmutlu ve ucmelekannesini görmüştüm
Azimli paco hâla yazmadı demek tmm kaptancığım çok sağol

Nasıl gidiyor zeynepcimmm eksiler geliyor muu
Kaptanım az biraz bir şeyler gidiyor yarın dukan birası yapacağım ödem atmak için çünkü hala yoğun ödem içindeyim atamadım gibi eğilip kalkınca göbeğimde katlanan yerler bembeyaz kalıyor beslenme spor çok iyi artık bakalım sonucu ne olur

Cidden sende aşırı ödem var yoksa hepsi kilo olamaz ama demkki ödemi kolayda atamıyorsn yoksa sporla hareketle gitmesi gerekti ... Neyse gidecek elbet harikasın tatlım bırakma cuma az olur çok olur moral bozmadan yola devam

Evet kaptanım ya normalde çabuk giderdi ama fazla olunca gidemedi demekekstra ödem atıcılara başlayacağım başka çaresi yok gibi kaptanım ama ben beslenmemi ve sporumu güzel ilerletiyorum yani tartıda belli olmasa bile vücudumda hissediyorum o yeter

29 eylul menum
Detoksta 1. Gun

Spor: 40 dk tabata
12000 adim

@Azimliiii @Ucmelekannesi
cnm azimliyle meleği etiketleme kaptanlar değişti kuzum ben,hazal ve pınar olduk
ama spor puanını hesaplayıp yazman yeterli ve ortini etiketlemen :) nur muydu cnm

ayneen bu hafta coştun kızz gıcıklığına 1 yıl dedim ama 3 ay diyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…