• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Evet kaptanım ya normalde çabuk giderdi ama fazla olunca gidemedi demek🤣🤣ekstra ödem atıcılara başlayacağım başka çaresi yok gibi kaptanım ama ben beslenmemi ve sporumu güzel ilerletiyorum yani tartıda belli olmasa bile vücudumda hissediyorum o yeter😍
İncelme daha önemli zaten e artık liste stresimizde yok 🤭 takımı olumsuz etkiledi vs olmayacak senin için o yüzden incelmene bak kuzum mezurayla alsaydın o halde ölçülerini senin için basküle göre daha net bir ölçüm olur

İncelme daha önemli zaten e artık liste stresimizde yok 🤭 takımı olumsuz etkiledi vs olmayacak senin için o yüzden incelmene bak kuzum mezurayla alsaydın o halde ölçülerini senin için basküle göre daha net bir ölçüm olur
Aldım kaptanım aldım almaz olur muyum hiiiççç🤗🤗2 haftada bir ölçeceğim kendimi bakalım

İyot vucudumuz için çok önemli ben kullanmaya başladım faydalarını okuyun arkadaşlar, aşağıda paylaştığım faydası rn çok ilgimi çeken 🤪

Screenshot_20210930_000329.jpg

Ortim nasıl geçti günün 😍
Kuzum iyi sayılır. Spor yapamadım işim bitmedi bugün. Yarın da kabak detoksu yapıp bir silkeleneyim diyorum. Kabak aldım bugün.😍
DeryaOnDiet DeryaOnDiet sorma canım ya eşim virüs oldu haftaya asilarimizi olucaktik ama yakalanmış dünden kirgindi bugünde kötü olunca test yaptık pozitif kendiside ii değil

Akşam yemek bile yapzsim gelmedi dışardan aldık
Çok geçmiş olsun canım
Aaaa deryacım buralar sensiz kalmasın bence
Menüleri paylaşmak sakıncalı olur dersen hedefini söylersin
Sporunu yazarsın
Diyet detoks diğer muhabbetlere girersin bence buranın yeri ayrı ☺️

Eline sağlık kaptanım 💕 liste el mi değiştirdi kaçırmışım 🤗

Sağol tatlım 😘

Kaptanım seninde eline emeğine sağlık 💕
@Sonsuz umut
@Cagrihilal1
@nnurc Begonya2 Begonya2 @eliya @Calypso95 haydi kızlar biraz daha tempoooo cuma geldiii 😍😍

🤩🤩🤩🤩 Harikasın
Kiloluyken fotoğraf zulüm hele bir de toplu fotoğraflarda herkesin inceck senin tostombalak çıkman 😭😭😭😭

Öyyle anlarda kendi tutabilmen şahane tebrikler canım😍

Yeni diyetisyenn hayırlı olsun canım 💕

Kolay gelsin canım ve eşinede geçmiş olsun
Kaptanım dinlendiriyorlar beni sağolsunlar 😘😘😘😘
kardelelen321 kardelelen321 tatlım tatlım sen hep iyi ol inşallah ara ara yoruluyoruz belki :KK43: bence çok normal 2 küçük cocuk yani büyüğün bile adı büyük ne olacak ki yaşından :) 2 kuzu onlar..
Ev derdi koca derdi cocuk vs bir yandan spor yapıyoruz belki diyetteyiz diye kalori kısıyoruz az enerji alıyoruz 🤦🏻‍♀️
Senn vitaminlerine dikkat etmekle birlikte kendinide çok yormamaya çalış sevdiğin şeylri yap şu ara gececiktir bu ruh hali bence 💕
Kuzzuuuummm... Aynı dediğin gibi bunalıyorum çook. Diyet de tabi ruh halimi değiştiriyor haklısın. Benim yolum uzun yılgınlık geliyo. Ama eski hatalarımı kesinlikle bir daha yapmadan devam edicem. Hedefe giden yolda çekilen eziyet güçlendirecek eminim.
Vitaminlerime de başladım. Pes etmek yok. ❤❤❤❤

29 Eylül Menüm
Kahvaltı öncesi 2 kuru kayısı 1 hurma 1er tatlı kaşığı kaju ve fındık ezmesi
Kahvaltı 2 dilim kaşar peyniri, 60 gr hindi salam havuç yeşil biber salatalık dereotu 3er siyah ve yeşil zeytin ve limonlu yeşil çay
İkindi 3 tahinli küçük kurabiye,telvesiyle türk kahvesi
Akşam 150 gr ızgara palamut zeytinyağlı salata maden suyu
Ara limonlu yeşil çay ve 1 tatlı kaşığı çiyalı 100 gr süzme yoğurt

2 lt su
kardelelen321 kardelelen321 😘
yürüyüş 103 p ve 2 mil Leslie 45 p toplam 148 puan
Menün de sporun da çok güzel ortimm. Tebrikler. 👍

Hizli canim. Zumba gibi. Ornek: 45 saniye jumping jack yapiyorsun, 15 saniye yerinde kosu, 45 saniye asiri yorycu 15 sn az yorycu spor seklinde…
Tamamdir canim. Supersin :rolleyes:
DeryaOnDiet DeryaOnDiet sorma canım ya eşim virüs oldu haftaya asilarimizi olucaktik ama yakalanmış dünden kirgindi bugünde kötü olunca test yaptık pozitif kendiside ii değil

Akşam yemek bile yapzsim gelmedi dışardan aldık
Yaa gecmis olsun Allah șifa versin cabuk atlatir insallah :(
Zumba yaparken saat kolumdaydı canım😘

Haklsın canım çok yoğunum bu ara😘
Anladim cnm :KK200:
29 Eylül menüm

Kahvaltı:9.00
1yumurta
1üçgen peynir
1tk bal
4zeytin
Bol maydanoz
1dilim ekmek

Aksam:16.00
4anne köftesi
2dilim ekmek
1tk ketçap
Salata
1ck bal

Su:2 litre
Spor:2 saat yürüyüş
120 puan

Eki Görüntüle 2924352
Pnrrr-12 Pnrrr-12 BerryShake BerryShake @hzlsel @Jasminium84
Guzel menu cnm afiyet olsun
Sporunu yazarsın

Sağol tatlım 😘

@Sonsuz umut
@Cagrihilal1
@nnurc Begonya2 Begonya2 @eliya @Calypso95 haydi kızlar biraz daha tempoooo cuma geldiii 😍😍

🤩🤩🤩🤩 Harikasın
Kiloluyken fotoğraf zulüm hele bir de toplu fotoğraflarda herkesin inceck senin tostombalak çıkman 😭😭😭😭

Sagolasın kaptanımm :KK200: :KK36:
İyot vucudumuz için çok önemli ben kullanmaya başladım faydalarını okuyun arkadaşlar, aşağıda paylaştığım faydası rn çok ilgimi çeken 🤪

Eki Görüntüle 2924445
Aa bir arastiraym nasl birsey bu nasl nezmnlarda kullaniliyor

Sporunu yazarsın

Sağol tatlım 😘

@Sonsuz umut
@Cagrihilal1

🤩🤩🤩🤩 Harikasın

Sagol kaptancim. Hic denememistkm turkiyeden diyetisyen. Masallah yani gece gunduz ne zaman yazsam aninda cevap veriyor. Bi de boyle deneyeyim defim.

cnm azimliyle meleği etiketleme 🤗 kaptanlar değişti kuzum ben,hazal ve pınar olduk :KK66:
ama spor puanını hesaplayıp yazman yeterli ve ortini etiketlemen :) nur muydu cnm

ayneen bu hafta coştun kızz :rolleyes: gıcıklığına 1 yıl dedim ama 3 ay diyorum şimdi 🤭
Tmmdir canim. Spor puanini hesaplayip sadece ortimi etkietliycem 👍

Back