- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
GunaydinGuuunaydinlarrr
GunaydinGünaydın kızlar
geçmiş olsun kuzumKızlar gelemedm pazara gittim salatlk tursusu aldm ordan eve gecmeden oglani biraz parka goturdm evegeldm corba yemek yaptm esim hasta grip olmus ona tavuksuyu corbasi yaptm 2 gun rapor vermis doktor dinleniyor baklm. Oglan bugun gec uyanmisti yeni uyudu bugn gece yine uyumamiz gec olacak bende smdi dus alip tursumu kuracam insallah
çok geçmiş olsun canım, sende var mı birşeyDeryaOnDiet sorma canım ya eşim virüs oldu haftaya asilarimizi olucaktik ama yakalanmış dünden kirgindi bugünde kötü olunca test yaptık pozitif kendiside ii değil
Akşam yemek bile yapzsim gelmedi dışardan aldık
canım çok güzel afiyet olsun29 Eylül menüm
Kahvaltı:9.00
1yumurta
1üçgen peynir
1tk bal
4zeytin
Bol maydanoz
1dilim ekmek
Aksam:16.00
4anne köftesi
2dilim ekmek
1tk ketçap
Salata
1ck bal
Su:2 litre
Spor:2 saat yürüyüş
120 puan
Eki Görüntüle 2924352
Pnrrr-12 Hedef60kgolmak hzlsel Jasminium84
kuzum gayet iyi gidiyorsun bravo29 eylul
Kahvalti yok
ogle 13:00
2 dilim ekmek
3 yk kavrulmus kiyma
Aksam 19:00
3 biber dolmasi
1 kase yogurt
semizotu salatasi
2.5 lt su
10 bin adim
hzlsel Pnrrr-12 Jasminium84
ayyy di mi yaa en sinir olduğum şey işin kötüsü benim de bütün arkadaşlarım dal gibiHarikasın
Kiloluyken fotoğraf zulüm hele bir de toplu fotoğraflarda herkesin inceck senin tostombalak çıkman
canım ama çok dikkatli kullanmak gerekiyorİyot vucudumuz için çok önemli ben kullanmaya başladım faydalarını okuyun arkadaşlar, aşağıda paylaştığım faydası rn çok ilgimi çeken
Eki Görüntüle 2924445
canım kimleri etiketliycez menüye? benim ortim azimliydi derya mı oldu şimdi? :)cnm azimliyle meleği etiketlemekaptanlar değişti kuzum ben,hazal ve pınar olduk
ama spor puanını hesaplayıp yazman yeterli ve ortini etiketlemen :) nur muydu cnm
ayneen bu hafta coştun kızzgıcıklığına 1 yıl dedim ama 3 ay diyorum şimdi
O konuşulmuştu sanki cnm amacanım kimleri etiketliycez menüye? benim ortim azimliydi derya mı oldu şimdi? :)
Cnm öğlen ve tek öğün yap ben de öyle yapıcamkızlar benim dünkü menüm çok iyiydi bence ve yürüyüşüm de iyiydihiç kaçamak yoktu karbonhidrat yok denecek kadar azdı. ama bu sabah tartıldım dünden daha fazla çıktım inşallah yarına düşer takıldım sanki bu kilolarda ya dikkat etsem de hep 71-72 psikolojik midir nedir anlamadım
ORTAKLAR
( 24 EYLÜL/1 EKİM )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
Jasminium84 @Cagrihilal1 Hedef60kgolmak @kardelelen321 @Azimliiii nnurc @hadikonusalim Pnrrr-12 hzlsel @yarimuhendis @Sonsuz umut @Dermabebak @Breeze96 Begonya2 DeryaOnDiet kumsal68 @Tempus eceboce
NOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
Aranızda gözümden kaçan olmuştur belki kızlar ortak listesinde olmak isteyip de atladığım varsa söylesin ekleme yaparız
Sencanım kimleri etiketliycez menüye? benim ortim azimliydi derya mı oldu şimdi? :)
Ben de iyiyim canım, misafirim var biraz yoğunum o yüzden çok gelemiyorum burayaÇok teşekkür ederim inşallah canım
Şükür canım daha iyiyiz elhamdulillah sen nasılsın?
Ya benim eşim de bazen tek öğün yapıyor ve çok iyi geldiğini söylüyor ama ben yapamam sanırımben daha önce 60a düştüğümde yine aralıklı oruç yapıyordum ama onda haftada 1-2 gün günde tek öğün yiyordum. o çok etkili oluyordu
Aynen ben de yoğun günlerde daha az yiyorum,boşluğum varsa hiç ağzım boş durmuyorCanim belki yumurtlama doneminse dun ve bitmisse bugun obdan olabilir mi acaba. Ben de tam aksine isteyken yogubsam gunum kahveyle geciyirdu degilse surekli alttaki kantinde ne yesem diye bakiniyirdum
Bol bol emzirmeye çalış canım atar mrrak etme ,kendine de dikkat et nasıl oldunKızım beslenmeyle attı dediğin gibi canım bakalım inşallah bücür de öyle olur
Çok geçmiş olsun canım inşallah size bulaşmadan kolay atlatirsinizDeryaOnDiet sorma canım ya eşim virüs oldu haftaya asilarimizi olucaktik ama yakalanmış dünden kirgindi bugünde kötü olunca test yaptık pozitif kendiside ii değil
Akşam yemek bile yapzsim gelmedi dışardan aldık
Eline emeğine sağlık canım, kusuruma bakmayın bu hafta hiç gelemedim, yoğun geçiyorKİLOLAR FİRARDA MENU TABLOSU
24-30 EYLÜL
No Uye 24 Eylül 25 Eylül 26 Eylül 27 Eylül 28 Eylül 29 Eylül 2 @Breeze96 3 @Cagrihilal1 4 @Calypso95 ---- ----- ----- 7 Begonya2 ---- ---- ---- 8 eceboce 9 @eliya 11 G Goklerce ---- ---- ---- ---- 18 Hedef60kgolmak 19 hzlsel 20 Jasminium84 ---- ---- ---- ---- 21 @karabiber01 ---- ---- ---- 22 @kardelelen321 ---- ---- 23 kumsal68 24 nnurc ---- 26 Pnrrr-12 ----- 27 @Sonsuz umut ---- ---- 28 @Tempus ---- ---- ---- 30 @yarimuhendis
Canım benim misafirim var o yüzden yoğunum gelemedim, inşallah haftaya daha çok burda olacağım, inan yoğurt kuru yapacagim güya onu bile yapamadım bir haftadir
yemkle mi yoğun geçiyor söyle bakalımEline emeğine sağlık canım, kusuruma bakmayın bu hafta hiç gelemedim, yoğun geçiyor
tamam canım pınarı spor için hep etiketliyodum zaten artık iki kere etiketlerim
tek öğün mü diyosunO konuşulmuştu sanki cnm amahzlsel cime tekrar soralım
Cnm öğlen ve tek öğün yap ben de öyle yapıcam
Damla şeklinde canım 1 bardak suya 2 3 damla kullanıyoruz biz günlükAa bir arastiraym nasl birsey bu nasl nezmnlarda kullaniliyor
Evet dozunu aşmıyoruz zaten canm inşaAllah şifa olurcanım ama çok dikkatli kullanmak gerekiyor
instada takip ettiğim bi dr var o sürekli öneriyor bunu ama altında yorumları okuyorum bilinçsiz kullanımlarda daha büyük problemlere yol açabiliyor
bir doktora ihtiyacın olup olmadığını danışabilirsin
herkeslerin ortileri var benimkisi kayıplara karışıyor her haftaOrtim nasıl geçti günün
aaa sen kullanıyorsun zaten ben yeni başlayacaksın sandım :)Damla şeklinde canım 1 bardak suya 2 3 damla kullanıyoruz biz günlük
Evet dozunu aşmıyoruz zaten canm inşaAllah şifa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?