Kilolar Firarda 😎

geçmiş olsun kuzum

çok geçmiş olsun canım, sende var mı birşey

canım çok güzel afiyet olsun

29 eylul
Kahvalti yok

ogle 13:00
2 dilim ekmek
3 yk kavrulmus kiyma

Aksam 19:00
3 biber dolmasi
1 kase yogurt
semizotu salatasi

2.5 lt su

10 bin adim

hzlsel Pnrrr-12 Jasminium84
kuzum gayet iyi gidiyorsun bravo

Harikasın
Kiloluyken fotoğraf zulüm hele bir de toplu fotoğraflarda herkesin inceck senin tostombalak çıkman
ayyy di mi yaa en sinir olduğum şey işin kötüsü benim de bütün arkadaşlarım dal gibi

İyot vucudumuz için çok önemli ben kullanmaya başladım faydalarını okuyun arkadaşlar, aşağıda paylaştığım faydası rn çok ilgimi çeken

Eki Görüntüle 2924445
canım ama çok dikkatli kullanmak gerekiyor
instada takip ettiğim bi dr var o sürekli öneriyor bunu ama altında yorumları okuyorum bilinçsiz kullanımlarda daha büyük problemlere yol açabiliyor

bir doktora ihtiyacın olup olmadığını danışabilirsin

canım kimleri etiketliycez menüye? benim ortim azimliydi derya mı oldu şimdi? :)

kızlar benim dünkü menüm çok iyiydi bence ve yürüyüşüm de iyiydi hiç kaçamak yoktu karbonhidrat yok denecek kadar azdı. ama bu sabah tartıldım dünden daha fazla çıktım inşallah yarına düşer takıldım sanki bu kilolarda ya dikkat etsem de hep 71-72 psikolojik midir nedir anlamadım

canım kimleri etiketliycez menüye? benim ortim azimliydi derya mı oldu şimdi? :)
O konuşulmuştu sanki cnm ama hzlsel cime tekrar soralım

Cnm öğlen ve tek öğün yap ben de öyle yapıcam

Sen Pnrrr-12 yi etiketle canım onun ortağı da bu hafta yok çünkü

Çok teşekkür ederim inşallah canım

Şükür canım daha iyiyiz elhamdulillah sen nasılsın?
Ben de iyiyim canım, misafirim var biraz yoğunum o yüzden çok gelemiyorum buraya
ben daha önce 60a düştüğümde yine aralıklı oruç yapıyordum ama onda haftada 1-2 gün günde tek öğün yiyordum. o çok etkili oluyordu
Ya benim eşim de bazen tek öğün yapıyor ve çok iyi geldiğini söylüyor ama ben yapamam sanırım
Canim belki yumurtlama doneminse dun ve bitmisse bugun obdan olabilir mi acaba. Ben de tam aksine isteyken yogubsam gunum kahveyle geciyirdu degilse surekli alttaki kantinde ne yesem diye bakiniyirdum
Aynen ben de yoğun günlerde daha az yiyorum,boşluğum varsa hiç ağzım boş durmuyor
Kızım beslenmeyle attı dediğin gibi canım bakalım inşallah bücür de öyle olur
Bol bol emzirmeye çalış canım atar mrrak etme ,kendine de dikkat et nasıl oldun
Çok geçmiş olsun canım inşallah size bulaşmadan kolay atlatirsiniz
Eline emeğine sağlık canım, kusuruma bakmayın bu hafta hiç gelemedim, yoğun geçiyor
Canım benim misafirim var o yüzden yoğunum gelemedim, inşallah haftaya daha çok burda olacağım, inan yoğurt kuru yapacagim güya onu bile yapamadım bir haftadir

Aa bir arastiraym nasl birsey bu nasl nezmnlarda kullaniliyor
Damla şeklinde canım 1 bardak suya 2 3 damla kullanıyoruz biz günlük
Evet dozunu aşmıyoruz zaten canm inşaAllah şifa olur

Sabah sabah yine maziye dalmışken öncesi sonrası yaptım sizlerle de paylaşayım zaten elimdeki tek resim bu diyebilirim diyete başlayalı bir ay olmuş ve yaklaşık 8-10 kilo vermiştim

Eklentiler

• 3F0663BA-2064-4B90-9793-F7EAD7300898.jpeg
    144,2 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…