• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Kızlar gelemedm pazara gittim salatlk tursusu aldm ordan eve gecmeden oglani biraz parka goturdm evegeldm corba yemek yaptm esim hasta grip olmus ona tavuksuyu corbasi yaptm 2 gun rapor vermis doktor dinleniyor baklm. Oglan bugun gec uyanmisti yeni uyudu bugn gece yine uyumamiz gec olacak bende smdi dus alip tursumu kuracam insallah
geçmiş olsun kuzum

DeryaOnDiet DeryaOnDiet sorma canım ya eşim virüs oldu haftaya asilarimizi olucaktik ama yakalanmış dünden kirgindi bugünde kötü olunca test yaptık pozitif kendiside ii değil

Akşam yemek bile yapzsim gelmedi dışardan aldık
çok geçmiş olsun canım, sende var mı birşey

29 Eylül menüm

Kahvaltı:9.00
1yumurta
1üçgen peynir
1tk bal
4zeytin
Bol maydanoz
1dilim ekmek

Aksam:16.00
4anne köftesi
2dilim ekmek
1tk ketçap
Salata
1ck bal

Su:2 litre
Spor:2 saat yürüyüş
120 puan

Eki Görüntüle 2924352
Pnrrr-12 Pnrrr-12 BerryShake BerryShake hzlsel hzlsel Jasminium84 Jasminium84
canım çok güzel afiyet olsun :KK60:

29 eylul
Kahvalti yok

ogle 13:00
2 dilim ekmek
3 yk kavrulmus kiyma

Aksam 19:00
3 biber dolmasi
1 kase yogurt
semizotu salatasi

2.5 lt su

10 bin adim

hzlsel hzlsel Pnrrr-12 Pnrrr-12 Jasminium84 Jasminium84
kuzum gayet iyi gidiyorsun bravo :KK60:

🤩🤩🤩🤩 Harikasın
Kiloluyken fotoğraf zulüm hele bir de toplu fotoğraflarda herkesin inceck senin tostombalak çıkman 😭😭😭😭
ayyy di mi yaa en sinir olduğum şey işin kötüsü benim de bütün arkadaşlarım dal gibi :(

İyot vucudumuz için çok önemli ben kullanmaya başladım faydalarını okuyun arkadaşlar, aşağıda paylaştığım faydası rn çok ilgimi çeken 🤪

Eki Görüntüle 2924445
canım ama çok dikkatli kullanmak gerekiyor
instada takip ettiğim bi dr var o sürekli öneriyor bunu ama altında yorumları okuyorum bilinçsiz kullanımlarda daha büyük problemlere yol açabiliyor

bir doktora ihtiyacın olup olmadığını danışabilirsin

cnm azimliyle meleği etiketleme 🤗 kaptanlar değişti kuzum ben,hazal ve pınar olduk :KK66:
ama spor puanını hesaplayıp yazman yeterli ve ortini etiketlemen :) nur muydu cnm

ayneen bu hafta coştun kızz :rolleyes: gıcıklığına 1 yıl dedim ama 3 ay diyorum şimdi 🤭
canım kimleri etiketliycez menüye? benim ortim azimliydi derya mı oldu şimdi? :)

kızlar benim dünkü menüm çok iyiydi bence ve yürüyüşüm de iyiydi :D hiç kaçamak yoktu karbonhidrat yok denecek kadar azdı. ama bu sabah tartıldım dünden daha fazla çıktım :( inşallah yarına düşer takıldım sanki bu kilolarda ya dikkat etsem de hep 71-72 psikolojik midir nedir anlamadım

canım kimleri etiketliycez menüye? benim ortim azimliydi derya mı oldu şimdi? :)
O konuşulmuştu sanki cnm ama hzlsel hzlsel cime tekrar soralım

kızlar benim dünkü menüm çok iyiydi bence ve yürüyüşüm de iyiydi :KK70: hiç kaçamak yoktu karbonhidrat yok denecek kadar azdı. ama bu sabah tartıldım dünden daha fazla çıktım :KK43: inşallah yarına düşer takıldım sanki bu kilolarda ya dikkat etsem de hep 71-72 psikolojik midir nedir anlamadım
Cnm öğlen ve tek öğün yap ben de öyle yapıcam 😘

:KK60: ORTAKLAR :KK60:
( 24 EYLÜL/1 EKİM )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK5:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :sinirli:

NOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

Aranızda gözümden kaçan olmuştur belki kızlar ortak listesinde olmak isteyip de atladığım varsa söylesin ekleme yaparız :KK39: :KK36:

Sen Pnrrr-12 Pnrrr-12 yi etiketle canım onun ortağı da bu hafta yok çünkü😍

Çok teşekkür ederim inşallah canım 🤲🏻

Şükür canım daha iyiyiz elhamdulillah sen nasılsın?
Ben de iyiyim canım, misafirim var biraz yoğunum o yüzden çok gelemiyorum buraya
ben daha önce 60a düştüğümde yine aralıklı oruç yapıyordum ama onda haftada 1-2 gün günde tek öğün yiyordum. o çok etkili oluyordu
Ya benim eşim de bazen tek öğün yapıyor ve çok iyi geldiğini söylüyor ama ben yapamam sanırım
Canim belki yumurtlama doneminse dun ve bitmisse bugun obdan olabilir mi acaba. Ben de tam aksine isteyken yogubsam gunum kahveyle geciyirdu degilse surekli alttaki kantinde ne yesem diye bakiniyirdum 😀😀
Aynen ben de yoğun günlerde daha az yiyorum,boşluğum varsa hiç ağzım boş durmuyor 🙄🤦
Kızım beslenmeyle attı dediğin gibi canım bakalım inşallah bücür de öyle olur
Bol bol emzirmeye çalış canım atar mrrak etme ,kendine de dikkat et nasıl oldun
DeryaOnDiet DeryaOnDiet sorma canım ya eşim virüs oldu haftaya asilarimizi olucaktik ama yakalanmış dünden kirgindi bugünde kötü olunca test yaptık pozitif kendiside ii değil

Akşam yemek bile yapzsim gelmedi dışardan aldık
Çok geçmiş olsun canım inşallah size bulaşmadan kolay atlatirsiniz ❤️
KİLOLAR FİRARDA MENU TABLOSU
24-30 EYLÜL

NoUye24 Eylül25 Eylül26 Eylül27 Eylül28 Eylül29 Eylül
2@Breeze96☑️☑️☑️☑️☑️☑️
3@Cagrihilal1☑️☑️☑️☑️☑️☑️
4@Calypso95----☑️----------☑️
7 Begonya2 Begonya2 --------☑️☑️----
8 eceboce eceboce ☑️☑️☑️☑️☑️
9@eliya☑️☑️☑️☑️☑️
11 G Goklerce ☑️----------------
18 BerryShake BerryShake ☑️☑️☑️☑️☑️
19 hzlsel hzlsel ☑️☑️☑️☑️☑️☑️
20 Jasminium84 Jasminium84 ------------☑️----
21@karabiber01------------☑️☑️
22@kardelelen321----☑️☑️☑️----
23 kumsal68 kumsal68 ☑️☑️☑️☑️☑️☑️
24 nnurc nnurc ☑️☑️☑️☑️----☑️
26 Pnrrr-12 Pnrrr-12 -----☑️☑️☑️☑️☑️
27@Sonsuz umut☑️--------☑️☑️
28@Tempus☑️----☑️--------
30@yarimuhendis☑️☑️☑️☑️☑️☑️
Eline emeğine sağlık canım, kusuruma bakmayın bu hafta hiç gelemedim, yoğun geçiyor :(
Aaaa @Tempus dün seni rüyamda gördüm polisten kaçıyordun birde cinayet 🤦🏻‍♀️🤣🤣 yok diyordum o yapmaz öyle şey tevekkeli değil sen firarmışın zaten bak malum olmuş bana rüyama girmiş 🤣🤣🤣🤣 nerde kız menüler :confused:

G Goklerce sende ihmal etme tatlım 😘😘

Eline sağlık burcum 💕
Canım benim misafirim var o yüzden yoğunum gelemedim, inşallah haftaya daha çok burda olacağım, inan yoğurt kuru yapacagim güya onu bile yapamadım bir haftadir

Aa bir arastiraym nasl birsey bu nasl nezmnlarda kullaniliyor
Damla şeklinde canım 1 bardak suya 2 3 damla kullanıyoruz biz günlük
canım ama çok dikkatli kullanmak gerekiyor
instada takip ettiğim bi dr var o sürekli öneriyor bunu ama altında yorumları okuyorum bilinçsiz kullanımlarda daha büyük problemlere yol açabiliyor

bir doktora ihtiyacın olup olmadığını danışabilirsin
Evet dozunu aşmıyoruz zaten canm inşaAllah şifa olur

Sabah sabah yine maziye dalmışken öncesi sonrası yaptım sizlerle de paylaşayım🤣🤣 zaten elimdeki tek resim bu diyebilirim diyete başlayalı bir ay olmuş ve yaklaşık 8-10 kilo vermiştim🙈

Eklentiler

• 3F0663BA-2064-4B90-9793-F7EAD7300898.jpeg
    3F0663BA-2064-4B90-9793-F7EAD7300898.jpeg
    144,2 KB · Görüntüleme: 37
Back