• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Tenefuste yapip icsen canim. Istah bastirir kahve iyi olurdu
10 dk da yetiştiremiyorum kalıyor hep🙈kahveyi az yaparsam olur aslında hiç böyle düşünmemiştim🤣🤣🤣
Aynen iç kız hzlsel hzlsel hatta çiya da kat demiştim yeşil çay hazırlayıp evden 😂 termosa koy götür bakim 😆😆😆
Yarın hazırlayacağım canım bugün çok güzel geçti ama yarın yorucu bir gün bekliyor beni hazırlıklı gideceğim okula🤣

kızlar nasılsınız? öğlen çok acıkmıştım ama salata yedim yine ve doydum çok mutlu oldum diyeti bozmadığıma :) sizinle de paylaşıyım dedim :KK70:
acıkınca sanki hiç doymayacakmışım gibi geliyor bana
Sevindm cnm :KK200: :KK9:
Kolay gelsin canim. Ellerine saglik
Sagolasin canim :KK200:
29 eylul menum
Detoksta 1. Gun ✅

Spor: 40 dk tabata
12000 adim

@Azimliiii Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Tabata nasl bir spor cnm puanlama icin soruyorm leslie gbi mi yokaa daha mi hizli zumba tarzı
Ayy yeni girdim gördüm mesajını canim .
Gelmiyor haber etmedi bir daha . Canı istediği zaman gelsin canim biz gittik geldik artık o gelmeyince.
Anladm cnm aynen zorlamak mantkli degl ya :)

Sevindm cnm :KK200: :KK9:

Sagolasin canim :KK200:

Tabata nasl bir spor cnm puanlama icin soruyorm leslie gbi mi yokaa daha mi hizli zumba tarzı

Anladm cnm aynen zorlamak mantkli degl ya :)
Hizli canim. Zumba gibi. Ornek: 45 saniye jumping jack yapiyorsun, 15 saniye yerinde kosu, 45 saniye asiri yorycu 15 sn az yorycu spor seklinde…

29 Eylül menüm
9h00 Sabah şekersiz kahve

öğlen 12:00
1 küçük simit,1 dlm peynir ,6 yeşil zeytin 1 haşlama yumurta

ara 16h00 türk kahvesi ,1 diyet kek 170 kaloriydi ( nasıl diyet kekse)

aksam 19h00
1 yufka döner 😞

7 bin adım

iki litre su Ucmelekannesi Ucmelekannesi DeryaOnDiet DeryaOnDiet
bugün ipin ucunu kaçırdım biliyorum ama moralsizlikten stres mideme vurdu 😔
Afiyet olsun ortim. Aslinda aksamki donere raen cok asiri kalori almamissjn. Sadece biraz fazla karbonhidrat olmus. I yuzden belki sis hissedebilirsin biraz.
Hayirdir neden moralsizsin?

10 dk da yetiştiremiyorum kalıyor hep🙈kahveyi az yaparsam olur aslında hiç böyle düşünmemiştim🤣🤣🤣

Yarın hazırlayacağım canım bugün çok güzel geçti ama yarın yorucu bir gün bekliyor beni hazırlıklı gideceğim okula🤣
aynen canım sütlü kahve de hazırlayabilirsin evden, çiya tohumu da yanında götür ondan sonra poşet yeşil çayını demleyince atabilirsin :)

Detoks la giriş yaptın canım çok güzel

Ne detoksu yapiyon berabermi yapsak acaba
Canim sebze, meyve ve sut urunu agirlikli bir detoks. Ama burda diyetisyenin adini filan konustuk o yuzden tam tarif veremiyorum. Simdi gorulur filan, liste yayinladim diye baskm agrimasin. Ama yarin sen yine baska detoksa beraber detoks yaoalim mesela ornek olarak soyle bir detoks var istersen:
Tam sayfaya surdan baksbilirsin canim:

Eklentiler

• 8FD576D4-300B-4978-A96B-B21689B2F815.jpeg
    8FD576D4-300B-4978-A96B-B21689B2F815.jpeg
    116,5 KB · Görüntüleme: 23
DeryaOnDiet DeryaOnDiet sorma canım ya eşim virüs oldu haftaya asilarimizi olucaktik ama yakalanmış dünden kirgindi bugünde kötü olunca test yaptık pozitif kendiside ii değil

Akşam yemek bile yapzsim gelmedi dışardan aldık
Gecmis olsun canim. Nasil oeki? Cogu jnsan ayakta en fazka hafif ateske atlatiyor, umarim esininki de oyle hafif gecer

Canim sebze, meyve ve sut urunu agirlikli bir detoks. Ama burda diyetisyenin adini filan konustuk o yuzden tam tarif veremiyorum. Simdi gorulur filan, liste yayinladim diye baskm agrimasin. Ama yarin sen yine baska detoksa beraber detoks yaoalim mesela ornek olarak soyle bir detoks var istersen:
Tam sayfaya surdan baksbilirsin canim:
Tamam canım saol bi detos lazım banada bakicam
Gecmis olsun canim. Nasil oeki? Cogu jnsan ayakta en fazka hafif ateske atlatiyor, umarim esininki de oyle hafif gecer
Saol canım inşallah yarın daha ii olur adam kivraniyo resmen valla ateş vücut agrisi baş agrisi
😢 çok geçmiş olsun kuzum sen iyi misin?
Saol canım iyim şimdilik ben bakalım artık

Hahaha supermis :rolleyes:

Supersinn :KK36:

Hayirlisi olsun hakkinda cnm

Oo sana gore supermis cnm afyt olsun

Guzl menu cnm spor harika

Guzl menu cnm adyt olsn

Tskrler cnm

Insallah cnm benim

Sagol cnm :KK200:

Ellerine saglik cnm ama bi yanlislikmi var benm adimlarda bugun 6bin dun de sanki dha az di suan hatirlamiyorm ama 12000 olmadigina eminim

Yaa uzuldm cnm ama haklisin tabiki tam. Adapte olup motive olmayinca olmuyor insallah yine bekliyorz seni yenilen gel cnm

Benimkide gitti istersen senle biz orti olak cumaya kadar :)

Guzl menu cnm afyt olsn 180p zumbaninmi adimlar eklemenmi puanina adimlarla 420p yapiyor

Olmadi biz cumaya kadr orti olalm cnm @nnurc ile
Zumba yaparken saat kolumdaydı canım😘
Haklisin cnm kendini sevmek onemli ama hazalinda dedigi gbi kiloluyken zor. Sanki hicbirsey yakismiyor herkez bana bakiyor gbi hissederdm hep asiri kilolu olmasamda hep rahatsizdim

Yaa bende aynen zorvalla ama artk dogru yoldayizzz

+200gr bisi degl cnm verirsn hemencikk

Iyi cnm sagolasn dha sık ugra gorunmez oldunnn pek :)
Haklsın canım çok yoğunum bu ara😘

DeryaOnDiet DeryaOnDiet sorma canım ya eşim virüs oldu haftaya asilarimizi olucaktik ama yakalanmış dünden kirgindi bugünde kötü olunca test yaptık pozitif kendiside ii değil

Akşam yemek bile yapzsim gelmedi dışardan aldık
Çok geçmiş olsun canım🥺
aynen canım sütlü kahve de hazırlayabilirsin evden, çiya tohumu da yanında götür ondan sonra poşet yeşil çayını demleyince atabilirsin :)
Tamam canım yarın öyle yaparım yeşil çayı kahve de mantıklı evden götüreyim termosa koyup😍😍

29 eylül çarşamba
10.00 : azıcık fırın patates,1 yumurta,domates 1 dilim peynir
11.30 : türk kahvesi,1 kare şekersiz çiko
15.30 : 2 avuç fındık🤣,2adet incecik gofret
17.30 : 1 tabak taze fasülye,üzüm,1.5 dilim ekmek
19.00 : 1 avuç fındık(ellerim küçüktür🤣)
Su : 2.5lt
Spor : 47dk cardio = 235p 10000adım = 100p totalde = 335p
hzlsel hzlsel Pnrrr-12 Pnrrr-12
Çok iyi menü ve spor canım cuma senden bomba bir eksi gelecek merakla bekliyorum 🤩🤩

Çok iyi menü ve spor canım cuma senden bomba bir eksi gelecek merakla bekliyorum 🤩🤩
İnşallah canım ya biraz fazla geldi aslında şiştim şu anda acıkmış olmam lazımdı neyse yarına telafi ederim🤣🤣fazla geldişini düşündüğüm için cardioyu az önce yaptım🤣🤣
29 Eylül
Sabah

Türk kahvesi
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, yeşil çay, 2 çatal krem peynir, 1 dilim hindi füme
Ara
Sütlü nescafe, 3 minik browni intense
Akşam
Tavuk tava(yağsız, baharatlı), 3 yk yoğurt, salata, maden suyu

2 LT su, yeşil çay- 13bin adım (130 puan)

Pnrrr-12 Pnrrr-12 yarimuhendis yarimuhendis
Çok güzel senin de menün canım benim afiyet olsun😍

Kızlar laptop açılmıyor nazar değdirdim sanırım muhteşem özellikteki bilgisayarıma🤣🤣 yarın tekrar denerim inşallah kendine gelmişse adım sayısını öyle paylaşırım artık😘

Back