ah kuzum zaten dikkat ettiğimde maşallah hemen gidiyor; ama biraz akşamları çayın yanına bir şeyler yiyeyim hemen artılar sırada bekliyor... vermesine veriyorum da şu kiloları koruyamıyorum. pandemiden hemen önce 63 kiloydum. pandemi başlangıcından bu zamana 75 kg oldum. pat diye almasam da istikrarlı bir şekilde alıyorum azmedersemTabii ki de cnm
uuuu neden eksi geldiğin belli cnmmafiyet olsuun
Ben hiçbir zaman 9 kg almadım ki bu takıma başlayalı 58.5 kg ile başladım 53 kgya düştüm ve 55 kgda en son izine ayrıldım hangi 9 kgdan bahsediyoruzKuzum yine köyde aldığın 9 kiloyu veremeden izne ayrıldın biliyosun ve bu sefer tam 17 kg, herkes inşallah diyor 3 ayda verirsin diyor ama ben tam 1 yıl veriyorum işine gelirse
Haklısın canim ama bazen kendimi taniyamiyorum, misal ben ömrümde cips falan sevmeyen bir insandım ama şimdi canım çok istiyor çok saçma ama durum bu menü yazmadigim günlerde cips yemiş oluyorumooo afferinn diyetisyeninin gülüüü afiyet olsunn
cnm ben de mezun olunca aldım,kalori filan da saymadım hiçbir kural yoktu işteböyle oldubilinçli yersek herşeyden tüketebiliriz dengeleyip diye düşünüyorum canım
vauvvv maşallah maşallahGeçen hafta:76,35
Bu hafta:74,85
Fark:1,5
Yüzde:1,96Eki Görüntüle 2921565
El_Em @Azimliiii @Ucmelekannesi @Fit mutlu anne
tişikkir idirim cinimSaol cnm
Tebrikler kızlar hepiniz süpersiniz
ay çok tişikkir idirimGünaydın herkese ❤❤❤❤
Ortiiiimmm cuma hedefine ulaşmışsın. Harikasıııın
İnsanlarla uğraşmak ne zor Yav
Kuzum daha yeni başladın. Haftaya daha iyi sonuç alırsın, moral bozmak yok.
Süpersin
Şahanesin
olsun kuzum eksi candır moral bozmak yok . nasıl azimle kilo alıyorsak azimle de verebilirizGeçen Hafta:68,4
Bu Hafta:68,2
Fark:0,2
Yüzde:0,292
Hedef: 67,9
@Ucmelekannesi @AzimliiiiPnrrr-12 kardelelen321
teşekkür edrim cınımHarika ekşi tebrikler canim
Mutlaka düzene girecek canim. Gündüz kim ilgileniyorsa fazla uyutmamaya çalışsın. Dışarı falan çıkarsa belki yorulur gece uyur. Ya Allah kolaylık versin zor canım
Canım önceki kilon kaçtı acaba hatırlamıyorum. Sabitmisin canim
Harika ekşi canim tebrikler
Oooo tatlım harikasın tebrikler
Hayırlı olsun başlangıcın canim
Çok bı artı değil canim. Bence artı bile değilsindir dün akşamki hamur işlerinden şişkinliğin olmuştur belki
Ekşi eksidir tebrikler canim
Tebrikler canım güzel eksi
Harikasın tatlım benim. Ortimmm
nemaprroblemmma olur böyle vakalar önemli olan pes etmemekGecen cuma 65.15
Bu cuma 67.40
fark +2. 25
yüzde %3.454
@hedef54kg çok özür diliyorum canim kusura bakma kuzum@Azimliiii El_Em
Eki Görüntüle 2921636
vaşşşşş maşallah
eksi candır gerisi heyecandır haftaya aynı hedefi koymuşuz cinim ... bence yapabilirizGecen hafta:72.45
Bugun 72.10
Fark 350 gr
Yuzde 0.48
Haftaya hedef 71
Regl oldugum icin bekledgim kadar kilo veremedim
SonsuzUmut
aramızda 300 g ın lafı mı olur canım... öyle olur arada duraklar; ama bir sonraki hafta pes etmezsen beklediğinden fazla eksi geleceğine eminim dostum...Selam kizlar önce bildirimi yapayım sonra alıntılara dönerim
Geçen hafta:62.7
Bugün : 63.00
Fark: +300 Gr
Neden eksiye gecemedigimi anlamıyorum , bu hafta içi biraz kaçamak yaptım evet ama gerçekten sinirim bozuluyor
İnşallah canım ama kaç haftadır düzgün ekşi göremiyorum bir illeri iki geri yerimde sayiyorum, canım sıkılıyorvauvvv maşallah maşallah
tişikkir idirim cinim
ay çok tişikkir idirim
olsun kuzum eksi candır moral bozmak yok . nasıl azimle kilo alıyorsak azimle de verebiliriz
teşekkür edrim cınım
nemaprroblemmma olur böyle vakalar önemli olan pes etmemek
vaşşşşş maşallah
eksi candır gerisi heyecandır haftaya aynı hedefi koymuşuz cinim ... bence yapabiliriz
aramızda 300 g ın lafı mı olur canım... öyle olur arada duraklar; ama bir sonraki hafta pes etmezsen beklediğinden fazla eksi geleceğine eminim dostum...
kesinlikle katılıyorum canım... ben de hedef kiloma ulaştıktan sonra yediklerimi kaydedeceğim... bu defa kiloları geri almak istemiyorum eheooo afferinn diyetisyeninin gülüüü afiyet olsunn
cnm ben de mezun olunca aldım,kalori filan da saymadım hiçbir kural yoktu işteböyle oldubilinçli yersek herşeyden tüketebiliriz dengeleyip diye düşünüyorum canım
Olsun canım sen toparlarsın hiç canını sıkmaPazartesi eksiydim ama hafta ucinde burjac kez kacamak yapinca biyle oldu.
Gecen hafta:74,8
Bugub:74,9
Fark:0,10
Yuzde: 0,13
Haftaya hedef: 74,2
@Azimliiii @UcmelekannesiCalypso95 kardelelen321
21 aylık canımkuzum kaç yaşında bebiş
maşallah kuzum tebrik ederimBu hafta sıfır spor vardı maalesef. Hedefimin altında kaldım. Ama en azından eksiye düştüm. Tek tesellim bu
Geçen hafta:63.9
Bugün:63.4
Fark:500 g
Yüzde:0.784
Gelecek hafta hedefim:62 inş
Çok doğru söylüyorsun canım, Rabbim beterinden korusun. İnşallah zamanla daha iyi olur herşey. Sağlık huzur olduktan sonra herşey olur. Rabbim şifa versin ❤Sağol canım 78 i görüp yine 80 i görmek çok kötüsağlık sorunları azalmış gibi gorunsede tansiyon ve kalp hapina başladı eşim çok halsiz dersi zor anlatıyorum diyor. Ben de hep diken üstündeyim. Bir dikenin başımıza açtıkları bunlar herseyi tetikledi. Nerden ne zaman ne gelecek bilmiyor insan bunda da vardır bi hayır daha kötüsünden korumuştur belki Rabbım.
teşekkür ederim canımahhh be yavrum yaa Allah yardımcın olsun
inşallah bir an önce uykusu düzene girer
vayyyy süpersin canım tebrikler
ahh be yaaa çok doğru dedin halime şükretmem gerek şu durumda
oy oy oyyyyy süpersin balımmm
sorma sorma vallahi, Allahtan sakin yaradılışta ve insanları seven bi tipim de sabredebiliyorum yoksa huni takıp gezmem an meselesi
gayet güzel maşallahGeçen cuma 69,60
Bugün 68,75
Fark-850 gram
Yüzde 1,22
(Tahminimden daha iyi )
amaniiinn benim de hedefim 63Canim benim hedefim 63
insallah 2022 ye hepimiz istedigimiz kiloyla girelim
ouvvvv bebeğimmmmEl_Em @Ucmelekannesi kardelelen321 cnm haftaya cuma hedefim 60.5 olsun oy anammm
Bu pazartesi 62.6 kg cuma 61.3 kg fark -1.3 kg :)
Amaaa salı yeni düzenimin ilk gününde 62.8dim vee ondan fark -1.5 kg
Eki Görüntüle 2921609
maşallah maşallah
tartı bozuktur bence ya da o 17 kilonun 12 kilosu sudur. dikkat ettiğin dakika çoğunu verirsin. bu kadar kısa sürede bu kadar yağ biriktirme ihtimalin pek yok. bu yüzden canını sıkmane da gerenk yok anamŞimdi ben size kilomu söyliyeyim de benim gibi şok olun e miii@hedef54kg 64 demişsin canjm hani 64 olsam benim kilo almamın sebebi de son 2 ayda baya salmamdı yoksa 3 senedir ben 57 kiloyu geçmiyordum yukarıya ve geldi beklenen az yarimuhendis kaç kilo aldı kaç kg olduuuuuu dıdıdıdıdıdıdıdıdıdınnnn
Temmuzun sonunda 55.5 ile izine ayrıldım ve bugün eylülün 24 ü toplamda 2 aydaaa 17kg72.4 çıktım bunu hala daha kendime nasıl yapabildim diye vahlanıyorum. Millet hamileliğinde 9 ayda 17 kg almıl ben nasıl 2 ayda aldım aklım hayalim şaştı neyse ki yeniden verilecek bu kilolar El_Em kaptanım elinde sopayla gelmeni bekliyorum çok büyük hakkındırr
gayet güzel canımGunaydin
Gecen cuma 69.65
bugun 68.95
fark: 700 gr
%1.005
haftaya hedef 68.5
Eki Görüntüle 2921670
El_Em @Beyaz leylak @Ucmelekannesi @Azimliiii kardelelen321
benim hedef kilom 63 efenim. saygılarO zamaan beni etiketleyip hedefinizi yazın bi tablo oluşturayım canlar. Her fırsatta gözünüze sokarım hem iyi motivasyon olur.
Yeni yıla 3 ay var. Yeni yıla fit bedenler haydiii
Ezberleri bozan bi diyet anlayışın var kuzum yaa Harikasın.
vay vay kocaman olmuş ... özellikle yapıyor demek ki. belki de ilgi istiyor.21 aylık canım
kuzucum diyetten sonra bende de acayip iştah ve deli gibi saldırma olduydu. şimdi kalori hesaplayabileceğim bir program yükledim . yediklerimi yazıyorum böylece -atıyorum- 1 dilim kek yesem bile telafi edecek şekilde besleniyorum. en azından ertesi gün için yapıyorum bunuHaklısın canim ama bazen kendimi taniyamiyorum, misal ben ömrümde cips falan sevmeyen bir insandım ama şimdi canım çok istiyor çok saçma ama durum bu menü yazmadigim günlerde cips yemiş oluyorumönceden hamburger hiç sevmezdim hamilelikte canım deli gibi ister oldu ve şimdi seviyorum aşırı tuhaf di mi ? Diyetten önce ben tatlı duskunuydum şimdi karbonhidrat oldu, hamur işleri falan istiyor canım kendimi firenliyorum
Aynen zayıfsam ödüllendireceğim kendimiHadi o zaman baslasin yaris @hzlselbu yil basina rahat girelim zaten bisey yaptigimiz yok yilbasinda falan cekirdegi rahat citleyelim bari
Canım ben olmadığımda gündüzleri uykusunu alıyor eşek sıpası. Bütün Garezi banavay vay kocaman olmuş ... özellikle yapıyor demek ki. belki de ilgi istiyor.
bir çocuk pedagogu söyle bir şey söylemişti:
"insan iki şeye dayanamaz 1- açlığa, 2-uykusuzluğa"
kendi haline bırakınca ne oluyor acaba?
sağlıkla mutlulukla evine var inşallahTunaydin kizlar gelemedim smdi arabaya bindik yola ciktik boludan cikmadan yedigölleri gezicez sonra yolculuk eve inșallah
Bu işte bi yanlışlık olmalı. 2 ayda 17 kilo pek mümkün olamaz canım.dikkat etmeye başlayınca patır patır gider hepsiŞimdi ben size kilomu söyliyeyim de benim gibi şok olun e miii@hedef54kg 64 demişsin canjm hani 64 olsam benim kilo almamın sebebi de son 2 ayda baya salmamdı yoksa 3 senedir ben 57 kiloyu geçmiyordum yukarıya ve geldi beklenen az yarimuhendis kaç kilo aldı kaç kg olduuuuuu dıdıdıdıdıdıdıdıdıdınnnn
Temmuzun sonunda 55.5 ile izine ayrıldım ve bugün eylülün 24 ü toplamda 2 aydaaa 17kg72.4 çıktım bunu hala daha kendime nasıl yapabildim diye vahlanıyorum. Millet hamileliğinde 9 ayda 17 kg almıl ben nasıl 2 ayda aldım aklım hayalim şaştı neyse ki yeniden verilecek bu kilolar El_Em kaptanım elinde sopayla gelmeni bekliyorum çok büyük hakkındırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?