Kilolar Firarda 😎

Canım ben olmadığımda gündüzleri uykusunu alıyor eşek sıpası. Bütün Garezi bana
kuzum ilgi istiyor. onu bırakıp gittiğin için seninle geçirmesi gereken zamanı böyle telafi ediyor. güven duygusunun tamamlanması için kaybettiği vakitleri telafi ediyor. onunla birlikte yatabilirsin bir süre
eğer yatğı büyükse onun yatağında 1-2 saat yatabilir ve sen kendi yatağına geçebilirsin. ya da onunla aynı odada yatabilirsin. sana dokunması lazım . göğsünde yatır onu.
benim kocaman kızım (12 yaşında ) hala onunla 5 dk uzanayım o gece güzel uyuyor mesela. beni kokluyor göğsüme yatıyor hala

sen bi de tartıya çıkmaya mı korkuyordun
korkmasan ne olacaktı şu an merak içindeyim

tebrikler canımm
akşam börek yiyince dedim heralde çok cikicam Ben şuan sanırım odemlerimi atiyorum. Doğumdan kalma odemlerim şişliklerim anca gidiyor.

Gece yanıma geliyor ve sabaha kadar memede canım. Güvenli bağlanma derken aşırı bağlandı sanırım

boyun kaç

Ben hiçbir zaman 9 kg almadım ki bu takıma başlayalı 58.5 kg ile başladım 53 kgya düştüm ve 55 kgda en son izine ayrıldım hangi 9 kgdan bahsediyoruz
54lü bişeydin ve köyde yine aldın diye hatırlıyorum galiba sevdiklerinle olunca çok yiyosun sen

canım cipsi yanında yoğurt ya da ayranla tüket mümkünse baharatlı ve daha çabuk doyacaksın hem de faydalı gıda alacaksın

kesinlikle katılıyorum canım... ben de hedef kiloma ulaştıktan sonra yediklerimi kaydedeceğim... bu defa kiloları geri almak istemiyorum ehe
aynen cnm günlük tutmak iyi oluyor

ouvvvv bebeğimmmm

300g çok değil kuzum bu hafta yeni bi başlangıç yapıp haftaya güzel eksiler görcez inşallah ❤
Tamam kuzum. Ama haftaya bomba gibi başlıyoruz ona göre. ❤
benim hedef kilom 63 efenim. saygılar
Tamamdır efem, saygılar

Canım ben olmadığımda gündüzleri uykusunu alıyor eşek sıpası. Bütün Garezi bana
peki gündüz uykularını azalttır canım
benim de gündüz çok uyuduğunda gece mahvediyor beni

bir de akşamları bütün vaktini ona ayırmaya çalış, yapacağın işleri o uyurken yap, seninle ne kadar vakit geçirirse o kadar huzurlu uyur

benim ufaklık da böyle, geçtiğimiz 2 hafta eve gelir gelmez çalışmaya devam ettimkızlarıma hiç vakit ayıramadım, 2 haftadır uyku düzeni o kadar kötü ki gündüz çok uyumamasına rağmen

akşam börek yiyince dedim heralde çok cikicam Ben şuan sanırım odemlerimi atiyorum. Doğumdan kalma odemlerim şişliklerim anca gidiyor.
ödem mödem boşver kuzucum gitsin bi daha gelmesin de kas hariç neyin gittiği önemli değil :)

ahhh canımm ya çok üzüldüm, Rabbim şifasını versin
net bişe söylemiyor mu doktor?

300g çok değil kuzum bu hafta yeni bi başlangıç yapıp haftaya güzel eksiler görcez inşallah ❤

Tamam kuzum. Ama haftaya bomba gibi başlıyoruz ona göre. ❤

Tamamdır efem, saygılar
tabii ki şimdi diyetisyenle konuşuyorum bi yandan
pazartesi ilk tartımı vereceğim ölçülerimle beraber
ilk 3 gün sıvı detoks, 3 günün sonunda tekrar tartılıp ölçü vereceğim sonraki 1 haftada aralıklı oruca uygun bi beslenme
hadi bakalım neler olacak

Çok güzel eksi kuzum tebrikler. ❤
Rabbim acil şifalar versin kuzum ya çok üzüldüm. Yumurtalık alınamıyor mu. Tedavi başladı değil mi. Dualarımız annenle canım. ❤

Gecen cuma 65.15
Bu cuma 67.40
fark +2. 25
yüzde %3.454
BerryShake çok özür diliyorum canim kusura bakma kuzum Azimliiii El_Em

Eki Görüntüle 2921636
Haftaya ben böyle olacağım sanırım Bu hafta işi biraz daha sıkı tut canım
Salı 80.5
Cuma 78.3
Fark 2.3
Yüzde %2,857

El_Em kardelelen321 @UcanSupurge

Haftaya hedefim 76.5
Çok iyi fark canım kısa zamanda gelir inşallah 6lar
Gecen hafta:72.45
Bugun 72.10
Fark 350 gr
Yuzde 0.48
Haftaya hedef 71
Regl oldugum icin bekledgim kadar kilo veremedim
@Sonsuz umut
Az kalmış 6lara tebrikler canım

Muhteşemsiiiiiiiiiinn. Haftaya cuma çok merak ediyorum neler olacak

İlk başlangıç 69.5
Suanki kilo : 66.9
Eki Görüntüle 2921664
Tebrikler canım
Çoğu ödemdir onun canım tabi bu kadar beklemiyordun ama artık olan olmuş moral bozmak yok önüne bakacaksın bu sefer yavaş detokssuz kalıcı kilo vermeye odaklan çünkü bizler hemen geri alıyoruz fazlasıyla kiloları acelen yok önemli olan sağlıklı ve kalıcı olmaları
Gunaydin
Gecen cuma 69.65
bugun 68.95
fark: 700 gr
%1.005
haftaya hedef 68.5
Eki Görüntüle 2921670
El_Em @Beyaz leylak Ucmelekannesi Azimliiii kardelelen321
Sen beni haftaya geçersin söyleyim Ben artık kilo veremiyorum 2 haftada toplam 600 gram verebildim

Aynen öyle yaşam biçimine sokmam lazım bu durumu zayıfladıktan sonra da

65e cok az kaldi canim, masallah
Sağ ol canım
BerryShake aklıma girdi nasıl bir kaçamaklı gün olacak belli değil neler neler yedim daha şimdiden akşam müthiş bir menü paylaşacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…