• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

ooo afferinn diyetisyeninin gülüüü afiyet olsunn :KK60:

cnm ben de mezun olunca aldım,kalori filan da saymadım hiçbir kural yoktu işteböyle oldu 😂 bilinçli yersek herşeyden tüketebiliriz dengeleyip diye düşünüyorum canım :KK66:
Sağ ol kuzum daha neler yiyeceğim bekle ve gör🤣🤣
Geldim geldim yetiştim mi bilmiyorum.

Geçen hafta 80.1
Bu hafta 80.6
Veremedim maalesef 😞 burdan uzak olmak hiç iyi değil kendime söz verdim mutlaka hergun buraya gelicem size mahcubum zaten 🙈
Olsun canım çok bir artı değil halledersin haftaya 😘
Bu hafta sıfır spor vardı maalesef. Hedefimin altında kaldım. Ama en azından eksiye düştüm. Tek tesellim bu
Geçen hafta:63.9
Bugün:63.4
Fark:500 g
Yüzde:0.784
Gelecek hafta hedefim:62 inş
Tebrikler canım😘

Çok güzel eksi kuzum tebrikler. ❤

Rabbim acil şifalar versin kuzum ya çok üzüldüm. Yumurtalık alınamıyor mu. Tedavi başladı değil mi. Dualarımız annenle canım. ❤
Amin canım , 🙏🙏🙏 muhtemelen yumurtalık ve rahım tamamen alıncak sonra da kemoterapi, baska yerlere sıcramıs ta olabilirmiş ped bakılcak , tahlılere devam edılıyo, ona gore yol alcaz , çok sinsi ve kendını belli etmeyen bi hastalıkmış, şişkınlık ve karın agrısıyla gittik ..sagolun canım , Allahım tum hastalara anneme de şifa versın ınsallah

Selam kizlar önce bildirimi yapayım sonra alıntılara dönerim
Geçen hafta:62.7
Bugün : 63.00
Fark: +300 Gr :KK43:
Neden eksiye gecemedigimi anlamıyorum , bu hafta içi biraz kaçamak yaptım evet ama gerçekten sinirim bozuluyor :KK43:
Çok bir artı değil canım ama biraz sabırla eminim yakında eksi göreceksin ödemin vardır büyük ihtimal🥰
Hadi o zaman baslasin yaris hzlsel hzlsel 🤣🤣 bu yil basina rahat girelim zaten bisey yaptigimiz yok yilbasinda falan cekirdegi rahat citleyelim bari 🤣🤣
Aynen canım rahat rahat evde yiyelim içelim🤣🤣

tişikkir idirim cinim :KK200:

ay çok tişikkir idirim:KK200:

olsun kuzum eksi candır moral bozmak yok . nasıl azimle kilo alıyorsak azimle de verebiliriz

teşekkür edrim cınım:KK200:

nemaprroblemmma olur böyle vakalar önemli olan pes etmemek

vaşşşşş maşallah :KK8:

eksi candır gerisi heyecandır haftaya aynı hedefi koymuşuz cinim ... bence yapabiliriz :KK6:

aramızda 300 g ın lafı mı olur canım... öyle olur arada duraklar; ama bir sonraki hafta pes etmezsen beklediğinden fazla eksi geleceğine eminim dostum... :KK59:
Sağ ol canım😘
Tunaydin kizlar gelemedim smdi arabaya bindik yola ciktik boludan cikmadan yedigölleri gezicez sonra yolculuk eve inșallah :rolleyes:
İyi yolculuklar canım💕
Geçen hafta 76.7
Güncel 76.1
Fark -0.6
Yüzde: %0.78

@Azimliiii @Ucmelekannesi @DeryaOnDiet Eki Görüntüle 2921746
Tebrikler canım 😍
Kızlar hayat ne garıp daha gecen gun gusel haberle gelmiştim, şimdi ise sanki hayatım yıkıldı..annemin yumurtalık kanseri oldugunu ogrendık ve dr un konusmalardan anladıgım ileri safha..çok korkuuorum cok uzgunum, nolur dua edin 😔🙏
Çok geçmiş olsun canım Allah şifasını versin 😔

Amin canım , 🙏🙏🙏 muhtemelen yumurtalık ve rahım tamamen alıncak sonra da kemoterapi, baska yerlere sıcramıs ta olabilirmiş ped bakılcak , tahlılere devam edılıyo, ona gore yol alcaz , çok sinsi ve kendını belli etmeyen bi hastalıkmış, şişkınlık ve karın agrısıyla gittik ..sagolun canım , Allahım tum hastalara anneme de şifa versın ınsallah
çok çok geçmş olsun bitanem, Allah şifasını versin :(

peki gündüz uykularını azalttır canım
benim de gündüz çok uyuduğunda gece mahvediyor beni

bir de akşamları bütün vaktini ona ayırmaya çalış, yapacağın işleri o uyurken yap, seninle ne kadar vakit geçirirse o kadar huzurlu uyur

benim ufaklık da böyle, geçtiğimiz 2 hafta eve gelir gelmez çalışmaya devam ettimkızlarıma hiç vakit ayıramadım, 2 haftadır uyku düzeni o kadar kötü ki gündüz çok uyumamasına rağmen
Evet canım az vakit ayırınca oluyor. Gündüz de evde olmayınca. Çalışan anne olmanın dezavantajı maalesef. Yorgun olmaya bile hakkın yok🤷‍♀️

Ah geçmiş olsun kuzum Allah şifa versin inşallah

Kızlar hayat ne garıp daha gecen gun gusel haberle gelmiştim, şimdi ise sanki hayatım yıkıldı..annemin yumurtalık kanseri oldugunu ogrendık ve dr un konusmalardan anladıgım ileri safha..çok korkuuorum cok uzgunum, nolur dua edin 😔🙏
Kanserli bölgelerin tamamını ameliyatla alsınlar canım. Kemoterapiye başlamadan. En hızlı tedavi o oluyor. Rabbim şifa versin inşallah

Başlangıç tarihi:20.09.2021
Başlangıç kg:75.2
Bugün :74.00
Fark :-1200

Eklentiler

• 79164FC0-6B2B-4EB8-8C34-78044F3D0737.jpeg
    79164FC0-6B2B-4EB8-8C34-78044F3D0737.jpeg
    111,8 KB · Görüntüleme: 19
Evet canım az vakit ayırınca oluyor. Gündüz de evde olmayınca. Çalışan anne olmanın dezavantajı maalesef. Yorgun olmaya bile hakkın yok🤷‍♀️
ne yazık ki öyle :(
yorgun olmak lüks çalışan anne için
eşime diyorum ki bana şöyle 3 gün izin verin kendimi bi eve kapatayım yiyip içip yatayım tv bile olmasın sadece kitabım olsun az bi kafa dinleyeyim :D

inşallah en kısa sürede düzene girer

Kanserli bölgelerin tamamını ameliyatla alsınlar canım. Kemoterapiye başlamadan. En hızlı tedavi o oluyor. Rabbim şifa versin inşallah
İnsallah canım ya burda mı(esk) , ankarada mı dr secsek kararsızız cok , kendımı dr okdr suclu hıssedıyorum ki her derdımı psokolog gıbı anneme anlatırdım, ben mi yordum onu dıyorum bazen , sucluluk duygusu bıyandan kabullenme zorlugu biyandan , Allahım yardımcımız olsun ınsallah

ayyy ben de ben de inşallah başarılı olurum :KK49: :KK60:
Olursun canım bu kadar istekli olduktan sonra😘 :KK5:

Amin canım ❤

Günaydın kızlar💕

65 olsun yılbaşı hedefim canım.

Afiyet olsun ortim 😘😘

Eki Görüntüle 2921538

Geçen hafta 79.300
Bu hafta 78.000
Haftalık hedefim👍🏻

Haftaya hedefim 77 🥳

%1,639

El_Em El_Em geçmiş olsun canım, bende olmuştum geçiyor 1-2 güne kadar ama biraz agresif oluyor hasta 😬😬
Harika eksi canım tebriklerrr 😘
Ve sanada çok geçmiş olsun aynen çok agresif 🤯🤦🏻‍♀️
Sorma. Dün gece 1 de uyudu. Sabah 5 te uyandı. 8 buçukta uyudu. Sinirlerim aşırı yıprandı. Cidden oturup ağlayasım var. Kendimi geçtim. Onun gelişimi de kötü etkileniyor. Sakin kalıp bi çözüm bulabilirim inş
Seni okudukça kendime benzetiyorum oğlumun 3 ay 1 yaş döneminde bende çalışıyordum 0 uyku ile işe giderdim ruh gibi iş yerinde uyurdum flaan 🤦🏻‍♀️sabır diliyorum canım
Kaptanım ne yazıkki kilom bu hafta dikkat ettim ama spor hiç yapamadım birde regl haftasındayız bugün yarın, olmak üzereyim ama inşallah bundan sonra daha düzgün katılım sağlayacağım bu hafta koşulturmacayla geçti
Bu hafta iyi değerlendirirsen güzel eksi gelir canım 😘
Merhabalar kızlar
Kilo bldirimi
Geçen hafta :73.2
Güncel : 72
Fark: 1.2

Haftaya hedef: 71.1 @Eki Görüntüle 2921557
El_Em El_Em @Ucmelekannesi @Azimliiii
Çok iyi gidiyorsun canım maşallah 💕
Oooo harikaaaaa 🤩🤩🤩
Hayırlı olsun canım yeniden başlangıcın 😘
Pazartesi eksiydim ama hafta ucinde burjac kez kacamak yapinca biyle oldu.
Gecen hafta:74,8
Bugub:74,9
Fark:0,10
Yuzde: 0,13
Haftaya hedef: 74,2

@Azimliiii @Ucmelekannesi @Calypso95 kardelelen321 kardelelen321
Fazla bir arttı gelmemiş canım ama eksi olsa mutlu olurduk tabi dikkat etmek lazım kaçamaklara 😘
Eksiye düşmüşüm a dostlaaaaaar💕💕💕
Geçen cuma: 92,15
Bugün: 91,95
Fark: 0,2
%0,217
Haftaya hedef 90
@Azimliiii @Ucmelekannesi @Tempus El_Em El_Em
Eki Görüntüle 2921579
Tebrikler canım ✌️
Geçen cuma 69,60
Bugün 68,75
Fark-850 gram
Yüzde 1,22
(Tahminimden daha iyi )
Bence baya iyi eksi canım tebriklerr😘
El_Em El_Em @Ucmelekannesi kardelelen321 kardelelen321 cnm haftaya cuma hedefim 60.5 olsun oy anammm 😍😍😍
Bu pazartesi 62.6 kg cuma 61.3 kg fark -1.3 kg :)
Amaaa salı yeni düzenimin ilk gününde 62.8dim vee ondan fark -1.5 kg :KK68:
Eki Görüntüle 2921609
Donutlar manıtlarr :dondurma: :rolleyes: harikasın burcum 🤩🤩
Geçen Hafta:68,4
Bu Hafta:68,2
Fark:0,2
Yüzde:0,292
Hedef: 67,9
@Ucmelekannesi @Azimliiii @Pnrrr-20 kardelelen321 kardelelen321
Bu hafta dha çok gitsinn yaa hiç yakışmıyor bu rakamlar sanaa bak hepsi geçecek yakında seni 🤭🤭
Gecen cuma 65.15
Bu cuma 67.40
fark +2. 25
yüzde %3.454 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
BerryShake BerryShake çok özür diliyorum canim kusura bakma kuzum 😔😔 @Azimliiii El_Em El_Em

Eki Görüntüle 2921636
Ben kaçırdım niye böyle oldu kuzum
Salı 80.5
Cuma 78.3
Fark 2.3
Yüzde %2,857

El_Em El_Em kardelelen321 kardelelen321 @UcanSupurge

Haftaya hedefim 76.5
:KK71: :KK71: hu huuuu harikasınnn
Gecen hafta:72.45
Bugun 72.10
Fark 350 gr
Yuzde 0.48
Haftaya hedef 71
Regl oldugum icin bekledgim kadar kilo veremedim😞
@Sonsuz umut
Tebrikler canım fotoğraf var mıydı
🤭🤭
İlk başlangıç 69.5
Suanki kilo : 66.9
Eki Görüntüle 2921664
E hani börekler 🤣🤣🤣
Şimdi ben size kilomu söyliyeyim de benim gibi şok olun e miii😲😲 BerryShake BerryShake 64 demişsin canjm hani 64 olsam🤣benim kilo almamın sebebi de son 2 ayda baya salmamdı yoksa 3 senedir ben 57 kiloyu geçmiyordum yukarıya🤣🤣 ve geldi beklenen az yarimuhendis kaç kilo aldı kaç kg olduuuuuu dıdıdıdıdıdıdıdıdıdınnnn
Temmuzun sonunda 55.5 ile izine ayrıldım ve bugün eylülün 24 ü toplamda 2 aydaaa 17kg😵😵😵😵😵😵72.4 çıktım bunu hala daha kendime nasıl yapabildim diye vahlanıyorum. Millet hamileliğinde 9 ayda 17 kg almıl ben nasıl 2 ayda aldım aklım hayalim şaştı neyse ki yeniden verilecek bu kilolar😑😑😑 El_Em El_Em kaptanım elinde sopayla gelmeni bekliyorum çok büyük hakkındırr
Kızzzz seeennnn neyyy :ruh:
Unuttum yazdıklarını :KK75: :KK75: :KK75: aldıklarımıza değil vereceklerimize bakalım 💪💪 hızlı gidecek daha zevkli olacak 🤩🤩 ama yorulldum deme lüksün yok Zeynebim 💕
Gunaydin
Gecen cuma 69.65
bugun 68.95
fark: 700 gr
%1.005
haftaya hedef 68.5
Eki Görüntüle 2921670
El_Em El_Em @Beyaz leylak @Ucmelekannesi @Azimliiii kardelelen321 kardelelen321
Tebrikler hilalcim güzel eksi 😘
Hadi yarışalım kızlar o halde kilolar da çok yakın🤩🤩 Ben bugünü ödül günü yaptım yarın kaç artı çıkarım Allah bilir🤣🤣
Ya evet 1.sayfada sıralama pat pat değişiyor 🤣
Geldim geldim yetiştim mi bilmiyorum.

Geçen hafta 80.1
Bu hafta 80.6
Veremedim maalesef 😞 burdan uzak olmak hiç iyi değil kendime söz verdim mutlaka hergun buraya gelicem size mahcubum zaten 🙈
Hoşgeldin canım
Niye mahcup olasın keyfi bir durum değildi en odaklandığın anda oldu sonuçta Kader kısmet olsun
Sen iste yine verilir ♥️
Bu hafta sıfır spor vardı maalesef. Hedefimin altında kaldım. Ama en azından eksiye düştüm. Tek tesellim bu
Geçen hafta:63.9
Bugün:63.4
Fark:500 g
Yüzde:0.784
Gelecek hafta hedefim:62 inş
Yinede çok iyi gitmiş canım tebriklerrr 🤩
Ya şifreni değiştir falan diyor sizde de oldu mu?
Aynen canım benzer şifre oluyormuş güvenlik amacıyla
Selam kizlar önce bildirimi yapayım sonra alıntılara dönerim
Geçen hafta:62.7
Bugün : 63.00
Fark: +300 Gr :KK43:
Neden eksiye gecemedigimi anlamıyorum , bu hafta içi biraz kaçamak yaptım evet ama gerçekten sinirim bozuluyor :KK43:
Canım olabilir son 2 gün menülerinde ödem yapacak bir şey var mıydı moral bozmak yok diyetimiz uzun soluklu 1 haftada bitip gidecdk bir şey değil ki bugünkü sonucu çok takılma 💕
Geçen hafta 76.7
Güncel 76.1
Fark -0.6
Yüzde: %0.78

@Azimliiii @Ucmelekannesi @DeryaOnDiet Eki Görüntüle 2921746
Güzel eksi canım tebriklerrr 😘
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifasını versin inşallah

Harika eksi canım tebriklerrr 😘
Ve sanada çok geçmiş olsun aynen çok agresif 🤯🤦🏻‍♀️

Seni okudukça kendime benzetiyorum oğlumun 3 ay 1 yaş döneminde bende çalışıyordum 0 uyku ile işe giderdim ruh gibi iş yerinde uyurdum flaan 🤦🏻‍♀️sabır diliyorum canım

Bu hafta iyi değerlendirirsen güzel eksi gelir canım 😘

Çok iyi gidiyorsun canım maşallah 💕

Oooo harikaaaaa 🤩🤩🤩

Hayırlı olsun canım yeniden başlangıcın 😘

Fazla bir arttı gelmemiş canım ama eksi olsa mutlu olurduk tabi dikkat etmek lazım kaçamaklara 😘

Tebrikler canım ✌️

Bence baya iyi eksi canım tebriklerr😘

Donutlar manıtlarr :dondurma: :rolleyes: harikasın burcum 🤩🤩

Bu hafta dha çok gitsinn yaa hiç yakışmıyor bu rakamlar sanaa bak hepsi geçecek yakında seni 🤭🤭

Ben kaçırdım niye böyle oldu kuzum

:KK71: :KK71: hu huuuu harikasınnn

Tebrikler canım fotoğraf var mıydı

E hani börekler 🤣🤣🤣

Kızzzz seeennnn neyyy :ruh:
Unuttum yazdıklarını :KK75: :KK75: :KK75: aldıklarımıza değil vereceklerimize bakalım 💪💪 hızlı gidecek daha zevkli olacak 🤩🤩 ama yorulldum deme lüksün yok Zeynebim 💕

Tebrikler hilalcim güzel eksi 😘

Ya evet 1.sayfada sıralama pat pat değişiyor 🤣

Hoşgeldin canım
Niye mahcup olasın keyfi bir durum değildi en odaklandığın anda oldu sonuçta Kader kısmet olsun
Sen iste yine verilir ♥️

Yinede çok iyi gitmiş canım tebriklerrr 🤩

Aynen canım benzer şifre oluyormuş güvenlik amacıyla

Canım olabilir son 2 gün menülerinde ödem yapacak bir şey var mıydı moral bozmak yok diyetimiz uzun soluklu 1 haftada bitip gidecdk bir şey değil ki bugünkü sonucu çok takılma 💕

Güzel eksi canım tebriklerrr 😘

Çok geçmiş olsun canım rabbim şifasını versin inşallah
Biliyorum kaptanım artık öyle bir lüksüm yok verene kadar da durmak yok😍

Back