- 31 Temmuz 2020
- 20.403
- 60.233
- 548
ooo afferinn diyetisyeninin gülüüü afiyet olsunn
cnm ben de mezun olunca aldım,kalori filan da saymadım hiçbir kural yoktu işteböyle olduAynen canım ben de katı diyet yapamıyorum artık, 18 kilo verdim şuan burda olarak hem koruma hem de 2 3 kilo daha ne verebilirsem kar olarak bakıyorum, mezun oldum 5 ay oldu 2 kilo aldım...
Geldim geldim yetiştim mi bilmiyorum.@Ucmelekannesi @Azimliiii
Yarinki listemiz kızlar lizozom ve Kübraaaccc bu haftada bildirim yapmazlarsa maalesef bildirimsiz 2.hafta olduğu için listeleden çıkarıyoruz
eliya @karabiber01 biidirm yapamazlar ise onların mazeretleri var zaten bekleyelim
fotografsız kilo bildirimlerini listeye eklemiyoruz canlar bilgilerinize eksilerle gelin inşallah
KİLOLAR FİRARDA 2.ETAP
kollontai (54.6/
hedef54kg (62,6/
Goklerce (62.7/
Azimliiii (65/
Ucmelekannesi (65.15/
hadikonusalim(63.9/
pacman(65.8/
Jasminium84 (66,85/
Beyaz leylak (66/
Lizozom55 (?/
hzlsel (68.4/
Cagrihilal1 (69,65/
Sonsuz umut( 69.60/
Pnrrr-20 (?/ * FTsiz bldrm
Breeze96 (76,35/
eceboce (73.2/
nnurc(72,45/
Kubraaaccc (?/
DeryaOnDiet(74.80/
karabiber01 (?/
Calypso95 (76.7/
eliya (?/
Nikinik (?/
bilgem tomris(79.7/
diyetcigeldihanim ( 80,5 /
Fit mutlu anne (82,2/
Tempus(79.3/
kardelelen321 (92.15/
yarimuhendis(
dermabebak (
Kumsal68 (
Söylediklerin için teşekkür ederimKuzum benim sen bi basla verirsin. Nasil bir menu yazdi diyetisyen? Sakincasi yoksa biraz bahseder misin? Ne yiyeceksin ve baska neler onerdi?
eeee keşke deseydin bunları ben de biliyorum niye size geldim ki o zaman diyeSöylediklerin için teşekkür ederim1 ocak hedefim 60 olsun ve diyetisyenim menü yazmadı ilginç bi şekilde sadece abur cubur yeme dedi işte klasik kızartmalar vs yeme dedi 2 3 saatte bir ye ama porsitonları küçült falan dedi anlamadım ben de ve her füne 10000 adım ödevi verdi gelince kontrol edeceğim dedi
Canım sağlık sorunları bitmiştir inşallah. Mazeretin olduğundan böyle. Yoksa çok iyi kilo veriyordun. İnşallah biraz daha aktif olup motivasyon kazanabilirsin canım yine..Geldim geldim yetiştim mi bilmiyorum.
Geçen hafta 80.1
Bu hafta 80.6
Veremedim maalesefburdan uzak olmak hiç iyi değil kendime söz verdim mutlaka hergun buraya gelicem size mahcubum zaten
Valla ben de anlamadım ben kendi bildiğim yoldan 4 sene önce nasıl zayıfladıysam yine aynu o şekilde zayıflayıp korumaya almayı düşünüyorumeeee keşke deseydin bunları ben de biliyorum niye size geldim ki o zaman diye
öyle saçma şey olur mu ya listesiz diyetisyen ilk defa duydum
Canım bu şu demek senin az bi fazlalığın var ve küçük dikkat etmelerle çözülür. Aynı şeyi ben de yaşamıştım bi defa ondan biliyorumSöylediklerin için teşekkür ederim1 ocak hedefim 60 olsun ve diyetisyenim menü yazmadı ilginç bi şekilde sadece abur cubur yeme dedi işte klasik kızartmalar vs yeme dedi 2 3 saatte bir ye ama porsitonları küçült falan dedi anlamadım ben de ve her füne 10000 adım ödevi verdi gelince kontrol edeceğim dedi
Hiç az değil ama hayırlısı bakalım yaCanım bu şu demek senin az bi fazlalığın var ve küçük dikkat etmelerle çözülür. Aynı şeyi ben de yaşamıştım bi defa ondan biliyorum
Kilon ve boyun kaç canımHiç az değil ama hayırlısı bakalım ya
Canım ben 2 ayda 17kg aldımKilon ve boyun kaç canım
Çok güzel eksi canım tebriklerBu hafta sıfır spor vardı maalesef. Hedefimin altında kaldım. Ama en azından eksiye düştüm. Tek tesellim bu
Geçen hafta:63.9
Bugün:63.4
Fark:500 g
Yüzde:0.784
Gelecek hafta hedefim:62 inş
Sağol canım 78 i görüp yine 80 i görmek çok kötüCanım sağlık sorunları bitmiştir inşallah. Mazeretin olduğundan böyle. Yoksa çok iyi kilo veriyordun. İnşallah biraz daha aktif olup motivasyon kazanabilirsin canım yine..
Bu arada haftalık cuma hedefini eskisi gibi - 1 yaptım canım.
Kuzum yine köyde aldığın 9 kiloyu veremeden izne ayrıldın biliyosun ve bu sefer tam 17 kg, herkes inşallah diyor 3 ayda verirsin diyor ama ben tam 1 yıl veriyorum işine gelirseCanım ben 2 ayda 17kg aldımşu an 72kgyum
Tabii ki de cnmDimi onemli olan az da olsa gitmesi
uuuu neden eksi geldiğin belli cnmm23 eylül menüsü
kahvaltı
1 yum. omlet
peynir zeytin domt. salt
1 dlm tbe
öğle
4 adet küçük erik
akşam
4 yk makarna
2 yk tavuk sote
salata
su 1,5 lt
spor 12700 adım
El_Em @Ucmelekannesi @sabahvesen BerryShake
kuzum kaç yaşında bebişSorma. Dün gece 1 de uyudu. Sabah 5 te uyandı. 8 buçukta uyudu. Sinirlerim aşırı yıprandı. Cidden oturup ağlayasım var. Kendimi geçtim. Onun gelişimi de kötü etkileniyor. Sakin kalıp bi çözüm bulabilirim inş
Hadi o zaman baslasin yaris
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?