- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum ilgi istiyor. onu bırakıp gittiğin için seninle geçirmesi gereken zamanı böyle telafi ediyor. güven duygusunun tamamlanması için kaybettiği vakitleri telafi ediyor. onunla birlikte yatabilirsin bir süreCanım ben olmadığımda gündüzleri uykusunu alıyor eşek sıpası. Bütün Garezi bana
akşam börek yiyince dedim heralde çok cikicam Ben şuan sanırım odemlerimi atiyorum. Doğumdan kalma odemlerim şişliklerim anca gidiyor.sen bi de tartıya çıkmaya mı korkuyordun
korkmasan ne olacaktı şu an merak içindeyim
tebrikler canımm
gayet güzel eksi candırGeçen hafta 76.7
Güncel 76.1
Fark -0.6
Yüzde: %0.78
Azimliiii Ucmelekannesi DeryaOnDiet Eki Görüntüle 2921746
Gece yanıma geliyor ve sabaha kadar memede canım. Güvenli bağlanma derken aşırı bağlandı sanırımkuzum ilgi istiyor. onu bırakıp gittiğin için seninle geçirmesi gereken zamanı böyle telafi ediyor. güven duygusunun tamamlanması için kaybettiği vakitleri telafi ediyor. onunla birlikte yatabilirsin bir süre
eğer yatğı büyükse onun yatağında 1-2 saat yatabilir ve sen kendi yatağına geçebilirsin. ya da onunla aynı odada yatabilirsin. sana dokunması lazım . göğsünde yatır onu.
benim kocaman kızım (12 yaşında ) hala onunla 5 dk uzanayım o gece güzel uyuyor mesela. beni kokluyor göğsüme yatıyor hala
boyun kaçah kuzum zaten dikkat ettiğimde maşallah hemen gidiyor; ama biraz akşamları çayın yanına bir şeyler yiyeyim hemen artılar sırada bekliyor... vermesine veriyorum da şu kiloları koruyamıyorum. pandemiden hemen önce 63 kiloydum. pandemi başlangıcından bu zamana 75 kg oldum. pat diye almasam da istikrarlı bir şekilde alıyorum azmedersem
sanıyorum azmediyorum
54lü bişeydin ve köyde yine aldın diye hatırlıyorum galiba sevdiklerinle olunca çok yiyosun senBen hiçbir zaman 9 kg almadım ki bu takıma başlayalı 58.5 kg ile başladım 53 kgya düştüm ve 55 kgda en son izine ayrıldım hangi 9 kgdan bahsediyoruz
Haklısın canim ama bazen kendimi taniyamiyorum, misal ben ömrümde cips falan sevmeyen bir insandım ama şimdi canım çok istiyor çok saçma ama durum bu menü yazmadigim günlerde cips yemiş oluyorum önceden hamburger hiç sevmezdim hamilelikte canım deli gibi ister oldu ve şimdi seviyorum aşırı tuhaf di mi ? Diyetten önce ben tatlı duskunuydum şimdi karbonhidrat oldu, hamur işleri falan istiyor canım kendimi firenliyorum
aynen cnm günlük tutmak iyi oluyorkesinlikle katılıyorum canım... ben de hedef kiloma ulaştıktan sonra yediklerimi kaydedeceğim... bu defa kiloları geri almak istemiyorum ehe
ouvvvv bebeğimmmm
300g çok değil kuzum bu hafta yeni bi başlangıç yapıp haftaya güzel eksiler görcez inşallah ❤Selam kizlar önce bildirimi yapayım sonra alıntılara dönerim
Geçen hafta:62.7
Bugün : 63.00
Fark: +300 Gr
Neden eksiye gecemedigimi anlamıyorum , bu hafta içi biraz kaçamak yaptım evet ama gerçekten sinirim bozuluyor
Tamam kuzum. Ama haftaya bomba gibi başlıyoruz ona göre. ❤canlarım ciğerlerim şekerparelerim bugün ben affınıza sığınarak tartılmadım, çünkü yeni hafta öncesi moralim bozulsun motivasyonum kaçsın istemedim
bugün itibariyle dikkat edip pazartesi tartılıp programıma başlayacağım
haftaya pazartesiden itibare düzenli menülerimi de yazacağım inşallah
Tamamdır efem, saygılarbenim hedef kilom 63 efenim. saygılar
peki gündüz uykularını azalttır canımCanım ben olmadığımda gündüzleri uykusunu alıyor eşek sıpası. Bütün Garezi bana
ödem mödem boşver kuzucum gitsin bi daha gelmesin de kas hariç neyin gittiği önemli değil :)akşam börek yiyince dedim heralde çok cikicam Ben şuan sanırım odemlerimi atiyorum. Doğumdan kalma odemlerim şişliklerim anca gidiyor.
ahhh canımm ya çok üzüldüm, Rabbim şifasını versinKızlar hayat ne garıp daha gecen gun gusel haberle gelmiştim, şimdi ise sanki hayatım yıkıldı..annemin yumurtalık kanseri oldugunu ogrendık ve dr un konusmalardan anladıgım ileri safha..çok korkuuorum cok uzgunum, nolur dua edin
tabii ki şimdi diyetisyenle konuşuyorum bi yandan300g çok değil kuzum bu hafta yeni bi başlangıç yapıp haftaya güzel eksiler görcez inşallah ❤
Tamam kuzum. Ama haftaya bomba gibi başlıyoruz ona göre. ❤
Tamamdır efem, saygılar
Çok güzel eksi kuzum tebrikler. ❤Geçen hafta 76.7
Güncel 76.1
Fark -0.6
Yüzde: %0.78
Azimliiii Ucmelekannesi DeryaOnDiet Eki Görüntüle 2921746
Rabbim acil şifalar versin kuzum ya çok üzüldüm. Yumurtalık alınamıyor mu. Tedavi başladı değil mi. Dualarımız annenle canım. ❤Kızlar hayat ne garıp daha gecen gun gusel haberle gelmiştim, şimdi ise sanki hayatım yıkıldı..annemin yumurtalık kanseri oldugunu ogrendık ve dr un konusmalardan anladıgım ileri safha..çok korkuuorum cok uzgunum, nolur dua edin
Sağ ol canımTebrikler canım
Sağ ol canım aslında geçen haftaya göre çok fark etmedi ama cumartesiden bu yana 800 gram verdimCnmmm inanmıyoruum bi de eksiye geçmişsinn bravo
Haftaya ben böyle olacağım sanırım Bu hafta işi biraz daha sıkı tut canımGecen cuma 65.15
Bu cuma 67.40
fark +2. 25
yüzde %3.454
BerryShake çok özür diliyorum canim kusura bakma kuzum Azimliiii El_Em
Eki Görüntüle 2921636
Çok iyi fark canım kısa zamanda gelir inşallah 6lar
Az kalmış 6lara tebrikler canımGecen hafta:72.45
Bugun 72.10
Fark 350 gr
Yuzde 0.48
Haftaya hedef 71
Regl oldugum icin bekledgim kadar kilo veremedim
@Sonsuz umut
Muhteşemsiiiiiiiiiinn. Haftaya cuma çok merak ediyorum neler olacaktabii ki şimdi diyetisyenle konuşuyorum bi yandan
pazartesi ilk tartımı vereceğim ölçülerimle beraber
ilk 3 gün sıvı detoks, 3 günün sonunda tekrar tartılıp ölçü vereceğim sonraki 1 haftada aralıklı oruca uygun bi beslenme
hadi bakalım neler olacak
Tebrikler canım
Çoğu ödemdir onun canım tabi bu kadar beklemiyordun ama artık olan olmuş moral bozmak yok önüne bakacaksın bu sefer yavaş detokssuz kalıcı kilo vermeye odaklan çünkü bizler hemen geri alıyoruz fazlasıyla kiloları acelen yok önemli olan sağlıklı ve kalıcı olmalarıŞimdi ben size kilomu söyliyeyim de benim gibi şok olun e miii BerryShake 64 demişsin canjm hani 64 olsambenim kilo almamın sebebi de son 2 ayda baya salmamdı yoksa 3 senedir ben 57 kiloyu geçmiyordum yukarıya ve geldi beklenen az yarimuhendis kaç kilo aldı kaç kg olduuuuuu dıdıdıdıdıdıdıdıdıdınnnn
Temmuzun sonunda 55.5 ile izine ayrıldım ve bugün eylülün 24 ü toplamda 2 aydaaa 17kg72.4 çıktım bunu hala daha kendime nasıl yapabildim diye vahlanıyorum. Millet hamileliğinde 9 ayda 17 kg almıl ben nasıl 2 ayda aldım aklım hayalim şaştı neyse ki yeniden verilecek bu kilolar El_Em kaptanım elinde sopayla gelmeni bekliyorum çok büyük hakkındırr
Sen beni haftaya geçersin söyleyim Ben artık kilo veremiyorum 2 haftada toplam 600 gram verebildimGunaydin
Gecen cuma 69.65
bugun 68.95
fark: 700 gr
%1.005
haftaya hedef 68.5
Eki Görüntüle 2921670
El_Em @Beyaz leylak Ucmelekannesi Azimliiii kardelelen321
Aynen öyle yaşam biçimine sokmam lazım bu durumu zayıfladıktan sonra daTebrikler canım
Çoğu ödemdir onun canım tabi bu kadar beklemiyordun ama artık olan olmuş moral bozmak yok önüne bakacaksın bu sefer yavaş detokssuz kalıcı kilo vermeye odaklan çünkü bizler hemen geri alıyoruz fazlasıyla kiloları acelen yok önemli olan sağlıklı ve kalıcı olmaları
Sen beni haftaya geçersin söyleyim Ben artık kilo veremiyorum 2 haftada toplam 600 gram verebildim
Sağ ol canım65e cok az kaldi canim, masallah
BerryShake aklıma girdi nasıl bir kaçamaklı gün olacak belli değil neler neler yedim daha şimdiden akşam müthiş bir menü paylaşacağımTeşekkür ederim ortimm
Amin canım inşallah ❤
Vaaaaooov süper süper süper..
Bu hafta aynı durumdayız kuzum artı olcak sanıyorduk. 200 g eksi çıktık. Halimize şükür
Teşekkür ederim canım ❤
Sıkma canını kuzum. Hep birlikte bu hafta diyet spor bomba olacak. Gidecek hepsi..
Vaoooww Harikasın canım ❤
Olsun canım gayet güzel eksi.
Vaaayyyy güzel gitmiş kuzum. Ödemelerini de atmışsın. Devam ❤
Hiç panik yok tatlım. Burada atasözü gibi oldu artık 'çabuk gelen çabuk gider'. Evet yüksek bi artıyla geldin, bu da demek ki çok büyük başarılara imza atacaksın. Azimle, hırsla, birlikte bu fazlalıklardan kurtulcaz. Bu arada cuma hedefine 70 yazıyorum. İçimden geldi.
Bir de yeni yıl hedefi belirler misin canım
Maaşallah kuzum
Vaaay kaçamaklar başladı mı
Emin misin
Bi daha düşün
Ay yerim seni
ayyy ben de ben de inşallah başarılı olurumMuhteşemsiiiiiiiiiinn. Haftaya cuma çok merak ediyorum neler olacak
İnşaAllah guzuuummmmÇok iyi fark canım kısa zamanda gelir inşallah 6lar