• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Şimdi ben size kilomu söyliyeyim de benim gibi şok olun e miii😲😲 @hedef54kg 64 demişsin canjm hani 64 olsam🤣benim kilo almamın sebebi de son 2 ayda baya salmamdı yoksa 3 senedir ben 57 kiloyu geçmiyordum yukarıya🤣🤣 ve geldi beklenen az yarimuhendis kaç kilo aldı kaç kg olduuuuuu dıdıdıdıdıdıdıdıdıdınnnn
Temmuzun sonunda 55.5 ile izine ayrıldım ve bugün eylülün 24 ü toplamda 2 aydaaa 17kg😵😵😵😵😵😵72.4 çıktım bunu hala daha kendime nasıl yapabildim diye vahlanıyorum. Millet hamileliğinde 9 ayda 17 kg almıl ben nasıl 2 ayda aldım aklım hayalim şaştı neyse ki yeniden verilecek bu kilolar😑😑😑 El_Em El_Em kaptanım elinde sopayla gelmeni bekliyorum çok büyük hakkındırr
Canim sen kendini uzun zamandir hazirliyordun zaten diyete bence donusun muhtesem olcak 😊👏 tekrar basarcaksin eminim

Diyet yapıp senelerdir korumadaydım ben 55 56 kglarda en fazla 58 görmüşümdür o da ödemli çok yediğimin ertesi günleriydi şimdi hiç dikkay etmedim hiç umursamadım yedim aldım geri fazlasıyla hem de ama öncesinde nasıl korumam gerektiğini biliyordum
Verirsin canım bende yollarca 60-62 idim hamileliğimde bile kilo almadım doğru düzgün ki doğumla gitmişti hepsi sonra bir saldım ders çalıştım boşa gitti o da Neyse işte 77 yi bile gördüm toplasan2 aydık o da pek dikkat etmiyorum ama hızlıca veriyorum yine de sen de 3 aya dönersin bence eskiye

Ustune almazsam verecem insallah. Aldiklarimj vermekten yol katedemiyorum yaklasip yaklasip uzaklaşıyorum hedeften resmen. 🙈🙈
Olsun olsun bi başladın mı çorap söküğü gibi gelir inşallah yeter ki sen kendini fazla kasma kastıkça olmuyor çünkü
Canim sen kendini uzun zamandir hazirliyordun zaten diyete bence donusun muhtesem olcak 😊👏 tekrar basarcaksin eminim
Çok teşekkür ederim canım inşallah kolaylıkla atlatacağım bakalım😊

Verirsin canım bende yollarca 60-62 idim hamileliğimde bile kilo almadım doğru düzgün ki doğumla gitmişti hepsi sonra bir saldım ders çalıştım boşa gitti o da Neyse işte 77 yi bile gördüm toplasan2 aydık o da pek dikkat etmiyorum ama hızlıca veriyorum yine de sen de 3 aya dönersin bence eskiye
İnşallah canım hedefim 2022ye zayıf eski halimde girmek😊

Evet ortim bi 69 gorsem cok sevincem insallah gorurum yakinda😄
Görürsün canım yakında bende nihayi hedefim 57 için biranönce sabırsızlanıyorum bu hafta spora yazılmayı düşünüyorum ama daha önce hiç gitmedim o yüzden çekiniyorum azcık🙈

Oh harikasın 😍 eşin de yanındaysa bu fikirde oohh 😍😍😍
Sallanduracağsun bikaçını taksimde bi daha yapıolar mı :KK70:

Allah Allaah :KK43: napsak aaa filizlendirilmiş unlu makarna denesen 😍

Hahaha afiyet bal olsunnnn 😍😆😆😆
Patates haslama en iyi geliyir canim bana ya da kara bugday.

canım üzülme ya bence kastan almış yağdan vermişsindir :KK66: tartın bunları gösteriyo mu kuzum? ya da diyetisyenin ofisine gidiyor musun?
beden ölçülerinden de belli olur aslında 😍 çünkü ben de yağdan verince hafifledim gibi geliyordu tartı sabit oluyordu cnm

tebrikler canımmm 👏 hadi bu hafta eksiye düş inşallah :KK200:
Yok canim yedim ya gecen hafta 1 gun hep duzensizdi. Ve 2 gun de liste dusuna ciktim. Ozellikle misir cok sisiriyor beni ve yedim. Yaramadigini bildigim halde yedim. Kendim ettim kendim buldum

Gecen hafta:72.45
Bugun 72.10
Fark 350 gr
Yuzde 0.48
Haftaya hedef 71
Regl oldugum icin bekledgim kadar kilo veremedim😞
SonsuzUmut SonsuzUmut
canım tebrikler :KK9: :KK60:

🤭🤭
İlk başlangıç 69.5
Suanki kilo : 66.9
Eki Görüntüle 2921664
sen bi de tartıya çıkmaya mı korkuyordun
korkmasan ne olacaktı şu an merak içindeyim :KK70:

tebrikler canımm :KK60:

Gunaydin
Gecen cuma 69.65
bugun 68.95
fark: 700 gr
%1.005
haftaya hedef 68.5
Eki Görüntüle 2921670
El_Em El_Em @Beyaz leylak Ucmelekannesi Ucmelekannesi @Azimliiii kardelelen321 kardelelen321
tebrikler canım çok iyi :KK60:

Son düzenleme:
Tebrikler ortimmmmmm😘😘😘🥳🥳
Teşekkür ederim ortimm 😘😘😘😍😍
Canim benim hedefim 63
insallah 2022 ye hepimiz istedigimiz kiloyla girelim😊
Amin canım inşallah ❤
El_Em El_Em Ucmelekannesi Ucmelekannesi kardelelen321 kardelelen321 cnm haftaya cuma hedefim 60.5 olsun oy anammm 😍😍😍
Bu pazartesi 62.6 kg cuma 61.3 kg fark -1.3 kg :)
Amaaa salı yeni düzenimin ilk gününde 62.8dim vee ondan fark -1.5 kg :KK68:
Eki Görüntüle 2921609
Vaaaaooov süper süper süper.. 👏😍
Geçen Hafta:68,4
Bu Hafta:68,2
Fark:0,2
Yüzde:0,292
Hedef: 67,9
Ucmelekannesi Ucmelekannesi @Azimliiii @Pnrrr-20 kardelelen321 kardelelen321
Bu hafta aynı durumdayız kuzum artı olcak sanıyorduk. 200 g eksi çıktık. Halimize şükür 😂
Harika ekşi tebrikler canim

Mutlaka düzene girecek canim. Gündüz kim ilgileniyorsa fazla uyutmamaya çalışsın. Dışarı falan çıkarsa belki yorulur gece uyur. Ya Allah kolaylık versin zor canım

Canım önceki kilon kaçtı acaba hatırlamıyorum. Sabitmisin canim

Harika ekşi canim tebrikler

Oooo tatlım harikasın tebrikler

Hayırlı olsun başlangıcın canim

Çok bı artı değil canim. Bence artı bile değilsindir dün akşamki hamur işlerinden şişkinliğin olmuştur belki

Ekşi eksidir tebrikler canim

Tebrikler canım güzel eksi

Harikasın tatlım benim. Ortimmm🥰🥰🥰
Teşekkür ederim canım 😍
Gecen cuma 65.15
Bu cuma 67.40
fark +2. 25
yüzde %3.454 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
@hedef54kg çok özür diliyorum canim kusura bakma kuzum 😔😔 @Azimliiii El_Em El_Em

Eki Görüntüle 2921636
Sıkma canını kuzum. Hep birlikte bu hafta diyet spor bomba olacak. Gidecek hepsi..
Salı 80.5
Cuma 78.3
Fark 2.3
Yüzde %2,857

El_Em El_Em kardelelen321 kardelelen321 @UcanSupurge

Haftaya hedefim 76.5
Vaoooww Harikasın canım ❤👏👏
Gecen hafta:72.45
Bugun 72.10
Fark 350 gr
Yuzde 0.48
Haftaya hedef 71
Regl oldugum icin bekledgim kadar kilo veremedim😞
SonsuzUmut SonsuzUmut
Olsun canım gayet güzel eksi.👏👏👏
🤭🤭
İlk başlangıç 69.5
Suanki kilo : 66.9
Eki Görüntüle 2921664
Vaaayyyy güzel gitmiş kuzum. Ödemelerini de atmışsın. Devam 👏👏
Şimdi ben size kilomu söyliyeyim de benim gibi şok olun e miii😲😲 @hedef54kg 64 demişsin canjm hani 64 olsam🤣benim kilo almamın sebebi de son 2 ayda baya salmamdı yoksa 3 senedir ben 57 kiloyu geçmiyordum yukarıya🤣🤣 ve geldi beklenen az yarimuhendis kaç kilo aldı kaç kg olduuuuuu dıdıdıdıdıdıdıdıdıdınnnn
Temmuzun sonunda 55.5 ile izine ayrıldım ve bugün eylülün 24 ü toplamda 2 aydaaa 17kg😵😵😵😵😵😵72.4 çıktım bunu hala daha kendime nasıl yapabildim diye vahlanıyorum. Millet hamileliğinde 9 ayda 17 kg almıl ben nasıl 2 ayda aldım aklım hayalim şaştı neyse ki yeniden verilecek bu kilolar😑😑😑 El_Em El_Em kaptanım elinde sopayla gelmeni bekliyorum çok büyük hakkındırr
Hiç panik yok tatlım. Burada atasözü gibi oldu artık 'çabuk gelen çabuk gider'. Evet yüksek bi artıyla geldin, bu da demek ki çok büyük başarılara imza atacaksın. Azimle, hırsla, birlikte bu fazlalıklardan kurtulcaz. Bu arada cuma hedefine 70 yazıyorum. İçimden geldi. 😊
Bir de yeni yıl hedefi belirler misin canım
Gunaydin
Gecen cuma 69.65
bugun 68.95
fark: 700 gr
%1.005
haftaya hedef 68.5
Eki Görüntüle 2921670
El_Em El_Em @Beyaz leylak Ucmelekannesi Ucmelekannesi @Azimliiii kardelelen321 kardelelen321
Maaşallah kuzum 👏👏👏👏
Vaaay kaçamaklar başladı mı😂
Emin misin 😝
Bi daha düşün🙄
Ay yerim seni🤗🤗🤗🤗

Kuzum benim sen bi basla verirsin. Nasil bir menu yazdi diyetisyen? Sakincasi yoksa biraz bahseder misin? Ne yiyeceksin ve baska neler onerdi?

Back