- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
bu klavye beni benden alıyor. Her yazdığımı değiştiriyor yavvgerçekten örtü seçmişsin biraz da bana güveninden böyle oldu galiba cnm
olsun olsun ben mutluyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu klavye beni benden alıyor. Her yazdığımı değiştiriyor yavvgerçekten örtü seçmişsin biraz da bana güveninden böyle oldu galiba cnm
olsun olsun ben mutluyum
Canim sen kendini uzun zamandir hazirliyordun zaten diyete bence donusun muhtesem olcak tekrar basarcaksin eminimŞimdi ben size kilomu söyliyeyim de benim gibi şok olun e miii @hedef54kg 64 demişsin canjm hani 64 olsambenim kilo almamın sebebi de son 2 ayda baya salmamdı yoksa 3 senedir ben 57 kiloyu geçmiyordum yukarıya ve geldi beklenen az yarimuhendis kaç kilo aldı kaç kg olduuuuuu dıdıdıdıdıdıdıdıdıdınnnn
Temmuzun sonunda 55.5 ile izine ayrıldım ve bugün eylülün 24 ü toplamda 2 aydaaa 17kg72.4 çıktım bunu hala daha kendime nasıl yapabildim diye vahlanıyorum. Millet hamileliğinde 9 ayda 17 kg almıl ben nasıl 2 ayda aldım aklım hayalim şaştı neyse ki yeniden verilecek bu kilolar El_Em kaptanım elinde sopayla gelmeni bekliyorum çok büyük hakkındırr
Verirsin canım bende yollarca 60-62 idim hamileliğimde bile kilo almadım doğru düzgün ki doğumla gitmişti hepsi sonra bir saldım ders çalıştım boşa gitti o da Neyse işte 77 yi bile gördüm toplasan2 aydık o da pek dikkat etmiyorum ama hızlıca veriyorum yine de sen de 3 aya dönersin bence eskiyeDiyet yapıp senelerdir korumadaydım ben 55 56 kglarda en fazla 58 görmüşümdür o da ödemli çok yediğimin ertesi günleriydi şimdi hiç dikkay etmedim hiç umursamadım yedim aldım geri fazlasıyla hem de ama öncesinde nasıl korumam gerektiğini biliyordum
200 gram vermişim canım 68,2 olmuşum Sen ne yaptın pek bakamadım geçmişe okula yetişmeye çalışıyorumhzlsel kiz tartini bulamadim gectin mi beni yine
Olsun olsun bi başladın mı çorap söküğü gibi gelir inşallah yeter ki sen kendini fazla kasma kastıkça olmuyor çünküUstune almazsam verecem insallah. Aldiklarimj vermekten yol katedemiyorum yaklasip yaklasip uzaklaşıyorum hedeften resmen.
Çok teşekkür ederim canım inşallah kolaylıkla atlatacağım bakalımCanim sen kendini uzun zamandir hazirliyordun zaten diyete bence donusun muhtesem olcak tekrar basarcaksin eminim
Vaybe solladin beni ya 68.95 im bende 65 i kim yakalayacak once bakalim200 gram vermişim canım 68,2 olmuşum Sen ne yaptın pek bakamadım geçmişe okula yetişmeye çalışıyorum
İnşallah canım hedefim 2022ye zayıf eski halimde girmekVerirsin canım bende yollarca 60-62 idim hamileliğimde bile kilo almadım doğru düzgün ki doğumla gitmişti hepsi sonra bir saldım ders çalıştım boşa gitti o da Neyse işte 77 yi bile gördüm toplasan2 aydık o da pek dikkat etmiyorum ama hızlıca veriyorum yine de sen de 3 aya dönersin bence eskiye
Görürsün canım yakında bende nihayi hedefim 57 için biranönce sabırsızlanıyorum bu hafta spora yazılmayı düşünüyorum ama daha önce hiç gitmedim o yüzden çekiniyorum azcıkEvet ortim bi 69 gorsem cok sevincem insallah gorurum yakinda
65i yakalama yarışına bende varım 68,75 hzlselVaybe solladin beni ya 68.95 im bende 65 i kim yakalayacak once bakalim
Ayyy hadi bakalım inş hızlıca verelim hep beraber girelim zayıf ve fıt okarakİnşallah canım hedefim 2022ye zayıf eski halimde girmek
Vaybe solladin beni ya 68.95 im bende 65 i kim yakalayacak once bakalim
Hadi yarışalım kızlar o halde kilolar da çok yakın Ben bugünü ödül günü yaptım yarın kaç artı çıkarım Allah bilir65i yakalama yarışına bende varım 68,75 hzlsel
Cok liste disima ciktim. Ins haftaya artikCuma hedefi belirledin mi canım
Olsun kuzum 100g artı çok değil. Haftaya güzel bi eksi göreceğine eminim
Kendim ettim kendim buldum ne diyeyimÇok iyi canım tebrikler
Sabit sayılırsın canım inşallah haftaya gidecek
Patates haslama en iyi geliyir canim bana ya da kara bugday.Oh harikasın eşin de yanındaysa bu fikirde oohh
Sallanduracağsun bikaçını taksimde bi daha yapıolar mı
Allah Allaah napsak aaa filizlendirilmiş unlu makarna denesen
Hahaha afiyet bal olsunnnn
65e cok az kaldi canim, masallahGeçen Hafta:68,4
Bu Hafta:68,2
Fark:0,2
Yüzde:0,292
Hedef: 67,9
Ucmelekannesi @Azimliiii @Pnrrr-20 kardelelen321
Yok canim yedim ya gecen hafta 1 gun hep duzensizdi. Ve 2 gun de liste dusuna ciktim. Ozellikle misir cok sisiriyor beni ve yedim. Yaramadigini bildigim halde yedim. Kendim ettim kendim buldumcanım üzülme ya bence kastan almış yağdan vermişsindir tartın bunları gösteriyo mu kuzum? ya da diyetisyenin ofisine gidiyor musun?
beden ölçülerinden de belli olur aslında çünkü ben de yağdan verince hafifledim gibi geliyordu tartı sabit oluyordu cnm
tebrikler canımmm hadi bu hafta eksiye düş inşallah
canım tebriklerGecen hafta:72.45
Bugun 72.10
Fark 350 gr
Yuzde 0.48
Haftaya hedef 71
Regl oldugum icin bekledgim kadar kilo veremedim
SonsuzUmut
sen bi de tartıya çıkmaya mı korkuyordun
tebrikler canım çok iyiGunaydin
Gecen cuma 69.65
bugun 68.95
fark: 700 gr
%1.005
haftaya hedef 68.5
Eki Görüntüle 2921670
El_Em @Beyaz leylak Ucmelekannesi @Azimliiii kardelelen321
Hadi bakalım benim ödül günlerim pazar aynen kilolar çok yakınHadi yarışalım kızlar o halde kilolar da çok yakın Ben bugünü ödül günü yaptım yarın kaç artı çıkarım Allah bilir
Teşekkür ederim ortimmTebrikler ortimmmmmm
Amin canım inşallah ❤Canim benim hedefim 63
insallah 2022 ye hepimiz istedigimiz kiloyla girelim
Vaaaaooov süper süper süper..El_Em Ucmelekannesi kardelelen321 cnm haftaya cuma hedefim 60.5 olsun oy anammm
Bu pazartesi 62.6 kg cuma 61.3 kg fark -1.3 kg :)
Amaaa salı yeni düzenimin ilk gününde 62.8dim vee ondan fark -1.5 kg
Eki Görüntüle 2921609
Bu hafta aynı durumdayız kuzum artı olcak sanıyorduk. 200 g eksi çıktık. Halimize şükürGeçen Hafta:68,4
Bu Hafta:68,2
Fark:0,2
Yüzde:0,292
Hedef: 67,9
Ucmelekannesi @Azimliiii @Pnrrr-20 kardelelen321
Teşekkür ederim canım ❤Harika ekşi tebrikler canim
Mutlaka düzene girecek canim. Gündüz kim ilgileniyorsa fazla uyutmamaya çalışsın. Dışarı falan çıkarsa belki yorulur gece uyur. Ya Allah kolaylık versin zor canım
Canım önceki kilon kaçtı acaba hatırlamıyorum. Sabitmisin canim
Harika ekşi canim tebrikler
Oooo tatlım harikasın tebrikler
Hayırlı olsun başlangıcın canim
Çok bı artı değil canim. Bence artı bile değilsindir dün akşamki hamur işlerinden şişkinliğin olmuştur belki
Ekşi eksidir tebrikler canim
Tebrikler canım güzel eksi
Harikasın tatlım benim. Ortimmm
Sıkma canını kuzum. Hep birlikte bu hafta diyet spor bomba olacak. Gidecek hepsi..Gecen cuma 65.15
Bu cuma 67.40
fark +2. 25
yüzde %3.454
@hedef54kg çok özür diliyorum canim kusura bakma kuzum @Azimliiii El_Em
Eki Görüntüle 2921636
Vaoooww Harikasın canım ❤
Olsun canım gayet güzel eksi.Gecen hafta:72.45
Bugun 72.10
Fark 350 gr
Yuzde 0.48
Haftaya hedef 71
Regl oldugum icin bekledgim kadar kilo veremedim
SonsuzUmut
Vaaayyyy güzel gitmiş kuzum. Ödemelerini de atmışsın. Devam ❤
Hiç panik yok tatlım. Burada atasözü gibi oldu artık 'çabuk gelen çabuk gider'. Evet yüksek bi artıyla geldin, bu da demek ki çok büyük başarılara imza atacaksın. Azimle, hırsla, birlikte bu fazlalıklardan kurtulcaz. Bu arada cuma hedefine 70 yazıyorum. İçimden geldi.Şimdi ben size kilomu söyliyeyim de benim gibi şok olun e miii @hedef54kg 64 demişsin canjm hani 64 olsambenim kilo almamın sebebi de son 2 ayda baya salmamdı yoksa 3 senedir ben 57 kiloyu geçmiyordum yukarıya ve geldi beklenen az yarimuhendis kaç kilo aldı kaç kg olduuuuuu dıdıdıdıdıdıdıdıdıdınnnn
Temmuzun sonunda 55.5 ile izine ayrıldım ve bugün eylülün 24 ü toplamda 2 aydaaa 17kg72.4 çıktım bunu hala daha kendime nasıl yapabildim diye vahlanıyorum. Millet hamileliğinde 9 ayda 17 kg almıl ben nasıl 2 ayda aldım aklım hayalim şaştı neyse ki yeniden verilecek bu kilolar El_Em kaptanım elinde sopayla gelmeni bekliyorum çok büyük hakkındırr
Maaşallah kuzumGunaydin
Gecen cuma 69.65
bugun 68.95
fark: 700 gr
%1.005
haftaya hedef 68.5
Eki Görüntüle 2921670
El_Em @Beyaz leylak Ucmelekannesi @Azimliiii kardelelen321
Vaaay kaçamaklar başladı mıGünün ilk öğünü @hedef54kg
Kuzum benim sen bi basla verirsin. Nasil bir menu yazdi diyetisyen? Sakincasi yoksa biraz bahseder misin? Ne yiyeceksin ve baska neler onerdi?Şimdi ben size kilomu söyliyeyim de benim gibi şok olun e miii @hedef54kg 64 demişsin canjm hani 64 olsambenim kilo almamın sebebi de son 2 ayda baya salmamdı yoksa 3 senedir ben 57 kiloyu geçmiyordum yukarıya ve geldi beklenen az yarimuhendis kaç kilo aldı kaç kg olduuuuuu dıdıdıdıdıdıdıdıdıdınnnn