Yaaa canim cok sevindm. Gorunce hemen yaziym dedm dayanamadim nasl oldu daha vardı sanki erkenmi geldi :) Allah analı babalı buyutsun inșallahKızlar ben doğum yaptım bebek de ben de iyiyiz hastanedeyiz yarına taburcu oluruz inşallah
Normal canımAyy çok geçmiş olsun kaptancım norma miymiş böyle birkaç gün? damlası filan var mı ay yazık sana da yazık Allah kolaylık versin
Bende öyleyim tartı birde hep başka gosteriyor. Hangisi az gösteriyorsa orada kalıyorumO değilde bu diyetisyen bana haftada 1 tartılıyoruz dedi
Bilmiyor ki ben gece gündüz her wc sonrası bile tartılıyorum
Say say bitmezHer WC
Her su
Her yemek
Her spor
Harikasın kuzum. Yeni yıla fit giriyoz inşallahEline sağlık kuzum çok güzel bir fikir teşekkür ederiz
Şuan 65 im hedefim mezuniyet kilom 60 olsun mu
Ay ne sinir bozucu bir yorumSay say bitmez
Çok güzel eksilerdeym tartılmalara doyamıyorumsalı günü başlamıştım yarınki eksim bomba
Evet yaa inşallah kafayı oraya sabitleyeyim bendeHarikasın kuzum. Yeni yıla fit giriyoz inşallah
Gelsene buralar çok güzel bırak böreee möreeAy ne sinir bozucu bir yorumHemde börek yemiş birine göre çok ağır cümleler
Aa çokta güzel olmuş hayatın acı gerçekleriAy ne sinir bozucu bir yorumHemde börek yemiş birine göre çok ağır cümleler
Yani bunu diyende kimGelsene buralar çok güzel bırak böreee möreecıs onlar
(Canı ölesiye cıslar çekiyordu)
Ayy ama zor bişey kuzum yaa.Normal canım
Yazında kardeşi olmuştu ondan biliyoruz genelde 3 4.gün rahatlıyor hasta
5 damlası var günde 5 kereadamda göremeyince agresif oldu bende hasta diye ses edemiyorum hele bi iyileşsinn
Bu sefer vazgeçmek yok parayı boşa vermiş olmamak için mecbur zayıflıcamYani bunu diyende kim
Ama vazgeçme harikasınnnn
ay yazık bebek moduna geçti naapsın o da :)Normal canım
Yazında kardeşi olmuştu ondan biliyoruz genelde 3 4.gün rahatlıyor hasta
5 damlası var günde 5 kereadamda göremeyince agresif oldu bende hasta diye ses edemiyorum hele bi iyileşsinn
Haniyim ben
KİLOLAR FİRARDA...
EX 5.TAKIM ÜYELERİ
Thread 'KİLOLAR FİRARDAmenü ve spor listesi' KİLOLAR FİRARDA menü ve spor listesi
KURALLARIMIZ
- Kilo bildirim günümüz cuma günüdür,fotoğraflı bildirim yapmak zorunludur
-Pazartesi kontrol tartımız vardır fotoğraf atmak zorunlu değildir.
-Takım içinde ki herkes hergün menü yazmak ve grupta katılım sağlamakla mükelleftir.
-2 hafta üst üste bildirim yapmayan listemizden çıkarılır.
ÜYE KİLO 1 @kollontai 54.6 2 BerryShake 62.6 3 @Goklerce 62.7 4 @hadikonusalim 63.9 5 @Azimliiii 65 6 @Ucmelekannesi 65.15 7 @pacman 65.8 8 @Beyaz leylak 66 9 @Jasminium84 66.85 10 @Lizozom55 X 11 @hzlsel 68.4 12 @Sonsuz umut 69.60 13 @Cagrihilal1 69.65 14 @nnurc 72.45 15 @eceboce 73.2 16 @DeryaOnDiet 74.8 17 Pnrrr-12 X* 18 @Breeze96 76.35 19 @Kubraaaccc X 20 @karabiber01 X* 21 @Calypso95 76.7 22 @eliya X* 23 @Nikinik X* 24 @bilgem tomris 79.7 25 @Fit mutlu anne 82.2 26 kardelelen321 92.15 27 @yarimuhendis X*
X* = bildirmeyip bilgi verenler/fotoğrafsız bildirim yapanlar
X = mazeretsiz bildirim yapmayanlar 2 çarpıda listeden çıkarılacaklar.
Bugün ip atladım 1000 tane kuzum. Programıma dönemedim daha ama haftaya inşallah bomba gibi yeni başlangıç yapcam. ❤❤Evet yaa inşallah kafayı oraya sabitleyeyim bendeharikasınnn bir şeye tutunmadan olmuyor valla
Sen ne yaptın başlayabildn mi sabah leslielerine falan bir ara yapamıyordun
Kim kime para veriyor. Zayıflayana ödül mü varBu sefer vazgeçmek yok parayı boşa vermiş olmamak için mecbur zayıflıcam
Diyetisyen bacımKim kime para veriyor. Zayıflayana ödül mü varKonuya damlamasina dalmisimdir
ay ben de resim bekliyorum boşluğu görünceGelsene buralar çok güzel bırak böreee möreecıs onlar
(Canı ölesiye cıslar çekiyordu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?