• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

aynen cnm çekti heralde :KK70:

aynen 😂 ben de bebekken masalarda pilav yermişim avcumla ahahaha 😆
öyle başlamışım
ayneeen yarın kop kop kop :KK5:
ay inşallah çok mutlu olurum bebeğim 😍
Planımı bile yaptım yarına dair canım yarın menü filan paylaşamam🤣 Ama eminim işe yarayacaktır haftada 400 gram versem yeter🤭
oldu olduu olma mı kuzum 😍 zaten 100 günlük plan şeetmiştim bi de :KK70:
29 Aralık'ta bitiyor sonra korumaya geçicem inşallah :KK76:
Benim de 27 Aralık evlilik yıldönümüne planım vardı güzel denk gelmiş oldu ben de inşallah ondan sonra korumaya geçeceğim😍
Selam kızlar bizde yoğunluk bitmiyor 🤯
Eşim dün gözünden lazer oldu anam adamın gözler tamamen kapandı 🤦🏻‍♀️ kör gibi oldu tövbe bir ona koşuyorum bir çocuğa giremedim hiç. Yarına iyi olur inşallah ya ne zormuş böyle
Geçmiş olsun kaptancığım😘
aynen ben de çok mutluyum canım 😍 bu sefer yiyerek verebilcem galiba hehe 🤭
sağol kuşum darısı bütün isteyenlere 💘
Ay valla darısı benim başıma🤣

ama yazdığınla aynı dk ben de yazdım :KK61:
:KK70: cnm güzel günlerde büyüt inşallah sağlıkla ❤️
ayy okuldan izin aldın ya bi de beben doğdu ben de rahatladım :KK70:

Aayy canım cidden mi 😍😍😍 Allah sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin iyi bak kendine ve bebeğine çok sevindim 🤗🤗
Çok teşekkür ederim çok sağolun kızlar 🥰
Eşim dün gözünden lazer oldu anam adamın gözler tamamen kapandı 🤦🏻‍♀️ kör gibi oldu tövbe bir ona koşuyorum bir çocuğa giremedim hiç. Yarına iyi olur inşallah ya ne zormuş böyle
Çok geçmiş olsun kaptanım Allah şifa versin

Bugünkü menüm
Sabah 9:0 şeker kahve

Öğlen 12:00 1 tane hanbuger köfte 3 çatal ucu patates kızartması 1 tane 1 dlm ekmek 1 tane cikolatali kuruasan 😞

Akşam 17:00 1 SK et sote
2 litre su
Adım 7 bin @Ucmelekannesi @Azimliiii
Menüleri başka sayfaya yazıyoruz canım 😘

Planımı bile yaptım yarına dair canım yarın menü filan paylaşamam🤣 Ama eminim işe yarayacaktır haftada 400 gram versem yeter🤭

Benim de 27 Aralık evlilik yıldönümüne planım vardı güzel denk gelmiş oldu ben de inşallah ondan sonra korumaya geçeceğim😍

Kuzum yeni yıla fit gireceksin, hedefe ulaşmanın büyük hazzıyla gireceksin buna adım kadar eminim.
Evlilik yıldönümünüzde de eşin sana hayran olacak bak gör ruhu güzel kendi güzel hatun ❤

Kuzum yeni yıla fit gireceksin, hedefe ulaşmanın büyük hazzıyla gireceksin buna adım kadar eminim.
Evlilik yıldönümünüzde de eşin sana hayran olacak bak gör ruhu güzel kendi güzel hatun ❤
İnşallah canım ya 6. Senemiz ve ben evlendiğim gün dahil hep 90 üstüydüm🙈 Çok sağ ol kuzum senin güzelliğin o😍😍😍

Ayy çok geçmiş olsun kaptancım norma miymiş böyle birkaç gün? damlası filan var mı ay yazık sana da yazık Allah kolaylık versin 😘

Hıı :KK8: DM at hahaha :KK5:
Hıı 27si demeek ay valla nasıl da yakın yeni yıla cnm benim güne de yakıın :KK36: hadi inşallah başarırız tatlım ❤️‍🔥

Çok geçmiş olsun canım ya. İnsaAllah çabucak atlatır. Grup işi bende sen rahat ol 😃😃

Harikaa görünüyor ordan buraya ciğerlerim acıldı :-)
Fotoğraftaki sen misin kuzum 👀😍

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Daha önce nasılda takımda mevzu olmuştu 🤣🤣 küçük müçük deme bence bunu gören evdeki büyük çikolatalı başka birşeye saldırabilir 😐😐😐
:oops:yani detoks gününde de minik sürprizler yapabilirsiniz diye şeetmiştim ama foto çok büyük olmuş :D telefondan yarlayamadım heralde :D

Back