Planımı bile yaptım yarına dair canım yarın menü filan paylaşamamaynen cnm çekti heralde
aynenben de bebekken masalarda pilav yermişim avcumla ahahaha
öyle başlamışım
ayneeen yarın kop kop kop
ay inşallah çok mutlu olurum bebeğim
Benim de 27 Aralık evlilik yıldönümüne planım vardı güzel denk gelmiş oldu ben de inşallah ondan sonra korumaya geçeceğimoldu olduu olma mı kuzumzaten 100 günlük plan şeetmiştim bi de
29 Aralık'ta bitiyor sonra korumaya geçicem inşallah
Geçmiş olsun kaptancığımSelam kızlar bizde yoğunluk bitmiyor
Eşim dün gözünden lazer oldu anam adamın gözler tamamen kapandıkör gibi oldu tövbe bir ona koşuyorum bir çocuğa giremedim hiç. Yarına iyi olur inşallah ya ne zormuş böyle
Ay valla darısı benim başımaaynen ben de çok mutluyum canımbu sefer yiyerek verebilcem galiba hehe
sağol kuşum darısı bütün isteyenlere
Amin kuzum.aynen ben de çok mutluyum canımbu sefer yiyerek verebilcem galiba hehe
sağol kuşum darısı bütün isteyenlere
ama yazdığınla aynı dk ben de yazdım
cnm güzel günlerde büyüt inşallah sağlıkla
ayy okuldan izin aldın ya bi de beben doğdu ben de rahatladım
Çok teşekkür ederim çok sağolun kızlarAayy canım cidden miAllah sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin iyi bak kendine ve bebeğine çok sevindim
Çok geçmiş olsun kaptanım Allah şifa versinSelam kızlar bizde yoğunluk bitmiyor
Eşim dün gözünden lazer oldu anam adamın gözler tamamen kapandıkör gibi oldu tövbe bir ona koşuyorum bir çocuğa giremedim hiç. Yarına iyi olur inşallah ya ne zormuş böyle
Menüleri başka sayfaya yazıyoruz canımBugünkü menüm
Sabah 9:0 şeker kahve
Öğlen 12:00 1 tane hanbuger köfte 3 çatal ucu patates kızartması 1 tane 1 dlm ekmek 1 tane cikolatali kuruasan
Akşam 17:00 1 SK et sote
2 litre su
Adım 7 bin @Ucmelekannesi @Azimliiii
Sende sağol canımÇok geçmiş olsun kaptanım Allah şifa versin
Kuzum yeni yıla fit gireceksin, hedefe ulaşmanın büyük hazzıyla gireceksin buna adım kadar eminim.Planımı bile yaptım yarına dair canım yarın menü filan paylaşamamAma eminim işe yarayacaktır haftada 400 gram versem yeter
Benim de 27 Aralık evlilik yıldönümüne planım vardı güzel denk gelmiş oldu ben de inşallah ondan sonra korumaya geçeceğim
Geçmiş olsun kaptancığım
Ay valla darısı benim başıma
İnşallah canım ya 6. Senemiz ve ben evlendiğim gün dahil hep 90 üstüydümKuzum yeni yıla fit gireceksin, hedefe ulaşmanın büyük hazzıyla gireceksin buna adım kadar eminim.
Evlilik yıldönümünüzde de eşin sana hayran olacak bak gör ruhu güzel kendi güzel hatun ❤
Harikaa görünüyor ordan buraya ciğerlerim acıldı
Kısa süreli bir kalp krizi sebebi olurdu banaAy bende yabancı üye almıyoruz takıım dolu diyecektim
Ayy çok geçmiş olsun kaptancım norma miymiş böyle birkaç gün? damlası filan var mı ay yazık sana da yazık Allah kolaylık versinSelam kızlar bizde yoğunluk bitmiyor
HııPlanımı bile yaptım yarına dair canım yarın menü filan paylaşamamAma eminim işe yarayacaktır haftada 400 gram versem yeter
Benim de 27 Aralık evlilik yıldönümüne planım vardı güzel denk gelmiş oldu ben de inşallah ondan sonra korumaya geçeceğim
Geçmiş olsun kaptancığım
Ay valla darısı benim başıma
Hihhh hiç de zayıf değilsin
Bundan sonra o kilolar olmayacak kuzum. Allah yuvanda mutluluğunuzu daim etsin. Hafif bi bedenle gönlünce yaşa.İnşallah canım ya 6. Senemiz ve ben evlendiğim gün dahil hep 90 üstüydümÇok sağ ol kuzum senin güzelliğin o
Eline sağlık kuzum çok güzel bir fikir teşekkür ederiz
Her WCO değilde bu diyetisyen bana haftada 1 tartılıyoruz dedi
Bilmiyor ki ben gece gündüz her wc sonrası bile tartılıyorum
Çok geçmiş olsun canım ya. İnsaAllah çabucak atlatır. Grup işi bende sen rahat olSelam kızlar bizde yoğunluk bitmiyor
Aa bu ben ama tartıyı nereye koyacağımi bilmiyorum. Her yerde farklı gösteriyorHer WC
Her su
Her yemek
Her spor
Harikaa görünüyor ordan buraya ciğerlerim acıldı
Fotoğraftaki sen misin kuzum
Daha önce nasılda takımda mevzu olmuştuküçük müçük deme bence bunu gören evdeki büyük çikolatalı başka birşeye saldırabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?