Kilolar Firarda 😎

aynen cnm çekti heralde

aynen ben de bebekken masalarda pilav yermişim avcumla ahahaha
öyle başlamışım
ayneeen yarın kop kop kop
ay inşallah çok mutlu olurum bebeğim
Planımı bile yaptım yarına dair canım yarın menü filan paylaşamam Ama eminim işe yarayacaktır haftada 400 gram versem yeter
oldu olduu olma mı kuzum zaten 100 günlük plan şeetmiştim bi de
29 Aralık'ta bitiyor sonra korumaya geçicem inşallah
Benim de 27 Aralık evlilik yıldönümüne planım vardı güzel denk gelmiş oldu ben de inşallah ondan sonra korumaya geçeceğim
Geçmiş olsun kaptancığım
aynen ben de çok mutluyum canım bu sefer yiyerek verebilcem galiba hehe
sağol kuşum darısı bütün isteyenlere
Ay valla darısı benim başıma

ama yazdığınla aynı dk ben de yazdım
cnm güzel günlerde büyüt inşallah sağlıkla
ayy okuldan izin aldın ya bi de beben doğdu ben de rahatladım

Aayy canım cidden mi Allah sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin iyi bak kendine ve bebeğine çok sevindim
Çok teşekkür ederim çok sağolun kızlar
Çok geçmiş olsun kaptanım Allah şifa versin

Menüleri başka sayfaya yazıyoruz canım

Kuzum yeni yıla fit gireceksin, hedefe ulaşmanın büyük hazzıyla gireceksin buna adım kadar eminim.
Evlilik yıldönümünüzde de eşin sana hayran olacak bak gör ruhu güzel kendi güzel hatun ❤

Kuzum yeni yıla fit gireceksin, hedefe ulaşmanın büyük hazzıyla gireceksin buna adım kadar eminim.
Evlilik yıldönümünüzde de eşin sana hayran olacak bak gör ruhu güzel kendi güzel hatun ❤
İnşallah canım ya 6. Senemiz ve ben evlendiğim gün dahil hep 90 üstüydüm Çok sağ ol kuzum senin güzelliğin o

Ayy çok geçmiş olsun kaptancım norma miymiş böyle birkaç gün? damlası filan var mı ay yazık sana da yazık Allah kolaylık versin

Hıı DM at hahaha
Hıı 27si demeek ay valla nasıl da yakın yeni yıla cnm benim güne de yakıın hadi inşallah başarırız tatlım

Çok geçmiş olsun canım ya. İnsaAllah çabucak atlatır. Grup işi bende sen rahat ol

yani detoks gününde de minik sürprizler yapabilirsiniz diye şeetmiştim ama foto çok büyük olmuş telefondan yarlayamadım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…