Kilolar Firarda 😎

Baya uzakmışız canım İstanbul’un giriş ve çıkışı
Aynen cnm
Cok iyi yapmissin canim. Kesinlikle bazen lazim

Offf ne güzel. Tadını çıkartın canim iyi gezmeler. Kartpostal gibi
Sagol cnm
Bugün yine doymadım Yarın cuma olmasa kesin saldırırdım bir şeylere ama tutuyorum kendimi yarın akşama saklıyorum hakkımı zaten kilo da veremedim bu hafta
Yaa aynen persembeleri bende oyle oluyordm bu hafta istisna oldu brlki sabaha bir supriz olurr
Okul başladığından beri böyle. Sanırım ayrılık kaygısı yaşıyor
Yaa kiyamam insallah atlatir
Sagol canimm yuzerimm
soğuk baklavalar geldi demek artık diye okudum

Allah seni hayırlı olsunn

bak işte kıstın kıstın şimdi nooldu ha nooooldu
Hahaha aklin fikrin yemekk tatlı
Ben yine akşam coştum arkadaşlar Annem ve yine hamur işiyle karşı karşıya geldim. Akşama kadar çok iş yaptım öyle bjr acikmisimki dayanamadım artık
Bence cok da abartmamissindir
Yaa gecmis olsun cnm
evet cnm benimm
Hihhh hiç de zayıf değilsin
Yaa deglm zaten boydan biraz kurtariyor ama baska resimlerde yanaklarm sis sis asiri rahatsiz oldm acilen 65 dusmeliyimmm

Bence cok da abartmamissindir
Yok sadece bir patatesli börek iki üç dilim katmer yedim. Yayla corbasiyla kapattım akşamı. Sonra bol bol su.
Yaa deglm zaten boydan biraz kurtariyor ama baska resimlerde yanaklarm sis sis asiri rahatsiz oldm acilen 65 dusmeliyimmm
Şaka yapıyorum kuzucm.bence arkadan iyi duruyorsun.

ay yazık bebek moduna geçti naapsın o da :)
hahaha sen de koy gözüne salatalıkları işleri ona yaptır
damlaları da çokmuş Allah sabır versin kapticiğim
Ay valla tam bebek oldu sağol tatlım
Tatlım listede araya sokacağım için o boşlukta sadece PC den açılıyor telde o özellik çıkmıyor açamadım PC yi notlarım da kilon cuma listesine ekleyeceğim şimdi o listede nasılsa yeni haftaya güncellencek
Bugün ip atladım 1000 tane kuzum. Programıma dönemedim daha ama haftaya inşallah bomba gibi yeni başlangıç yapcam. ❤❤
Harikasın canım
ay ben de resim bekliyorum boşluğu görünce
Yükleniyor bekle

Tamamdır

Namaz kilayim listemi paylaşıcam ama bugün çok yedim hele sabah uff Yarın ola hayrola kızlar. Germeyin beni Tartıyı şimdi evin her metrekaresinde gezdircem ahaha neresi az çıkarsa benim kilom o dur o kadar

Ucmelekannesi Azimliiii
Yarinki listemiz kızlar lizozom ve Kübraaaccc bu haftada bildirim yapmazlarsa maalesef bildirimsiz 2.hafta olduğu için listeleden çıkarıyoruz
eliya Deniz ve Kum biidirm yapamazlar ise onların mazeretleri var zaten bekleyelim

fotografsız kilo bildirimlerini listeye eklemiyoruz canlar bilgilerinize eksilerle gelin inşallah

KİLOLAR FİRARDA 2.ETAP

kollontai (54.6/
hedef54kg (62,6/
Goklerce (62.7/
Azimliiii (65/
Ucmelekannesi (65.15/
hadikonusalim(63.9/
pacman(65.8/
Jasminium84 (66,85/
Beyaz leylak (66/
Lizozom55 (?/
hzlsel (68.4/
Cagrihilal1 (69,65/
Sonsuz umut( 69.60/
Pnrrr-20 (?/ * FTsiz bldrm
Breeze96 (76,35/
eceboce (73.2/
nnurc(72,45/
Kubraaaccc (?/
DeryaOnDiet(74.80/
karabiber01 (?/
Calypso95 (76.7/
eliya (?/
Nikinik (?/
bilgem tomris(79.7/
diyetcigeldihanim ( 80,5 /
Fit mutlu anne (82,2/
Tempus(79.3/
kardelelen321 (92.15/
yarimuhendis(
dermabebak (
Kumsal68 (

Kizlar gecmis yaptim. Bugunluk menu yazmiycam affedin kotu oldu ama yarn oglen otelden cikicaz erken kalkip degerlendircez son saatleri o yuzdn smdi uyuycam oglan uyursa insallah
iyi geceler cnm

Namaz kilayim listemi paylaşıcam ama bugün çok yedim hele sabah uff Yarın ola hayrola kızlar. Germeyin beni Tartıyı şimdi evin her metrekaresinde gezdircem ahaha neresi az çıkarsa benim kilom o dur o kadar
hahaha ay çok hoşsun

Hadi iyi geceler kızlar
iyi geceler cnm

Eline sağlık

İnşallah canım rahat rahat vereceğiz sporu arttırmam lazım daha doğrusu spora başlamam lazım
Hiç sanmıyorum canım en fazla 100-200 gram fark eder bakalım artık kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…