• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

İyi geceler kızlar benim de gözler kapanıyor eşimle 2 saatlik kapitalizm ile ilgili bir belgesel izledik😅 son dakikalarda uyumamak için büyük bir savaş verdim🤣🤣 Yarın bol bol eksilerle görüşmek üzere🥰😘

İnşallah canım rahat rahat vereceğiz sporu arttırmam lazım daha doğrusu spora başlamam lazım🤭🤭

Hiç sanmıyorum canım en fazla 100-200 gram fark eder bakalım artık kısmet🤭
leslie ile başlaa :21:

İyi geceler kızlar benim de gözler kapanıyor eşimle 2 saatlik kapitalizm ile ilgili bir belgesel izledik😅 son dakikalarda uyumamak için büyük bir savaş verdim🤣🤣 Yarın bol bol eksilerle görüşmek üzere🥰😘
iyi geceler canımmm 😍

Ucmelekannesi Ucmelekannesi Azimliiii Azimliiii
Yarinki listemiz kızlar lizozom ve Kübraaaccc bu haftada bildirim yapmazlarsa maalesef bildirimsiz 2.hafta olduğu için listeleden çıkarıyoruz
@eliya Deniz ve Kum Deniz ve Kum biidirm yapamazlar ise onların mazeretleri var zaten bekleyelim 💕

fotografsız kilo bildirimlerini listeye eklemiyoruz canlar bilgilerinize eksilerle gelin inşallah 🤗🤗

KİLOLAR FİRARDA 2.ETAP

kollontai (54.6/
hedef54kg (62,6/
Goklerce (62.7/
Azimliiii (65/
Ucmelekannesi (65.15/
hadikonusalim(63.9/
pacman(65.8/
Jasminium84 (66,85/
Beyaz leylak (66/
Lizozom55 (?/
hzlsel (68.4/
Cagrihilal1 (69,65/
Sonsuz umut( 69.60/
Pnrrr-20 (?/ * FTsiz bldrm
Breeze96 (76,35/
eceboce (73.2/
nnurc(72,45/
Kubraaaccc (?/
DeryaOnDiet(74.80/
karabiber01 (?/
Calypso95 (76.7/
eliya (?/
Nikinik (?/
bilgem tomris(79.7/
diyetcigeldihanim ( 80,5 /
Fit mutlu anne (82,2/
Tempus(79.3/
kardelelen321 (92.15/
yarimuhendis(
dermabebak (
Kumsal68 (
Kuzum benim kilo 69.5la başladım bakalım yarin kaç olacagim. Sen benim adımın karşısına 69.5 yazarmisin. 😃

23Eylul
Sabah 10:30
2 yumurta haşlaması
Peynir domates bol göbek salatası
4 5 ekmek kızartması üzerine tereyağ🤭😃
1cykasigi tahin pekmez
1ceviz iki küçük kutu tahin helvası
1 tatlı kaşığı fındık kreması

5:30
3 ceviz
10kuru siyah uzum
Az bitter çikolata

Akşam
Yayla çorbası
Patatesli sigara böreği
3 parça katmer 😤

Dip köşe temizliğe giriştim spor yapamadim aşırı yorgunum

3+ Su
İş yaparken telefon elimde değildi yuruyusumu çok saymamis yine de resim atayım
Liste bu hadi bakalım yorumlarınizi bekliyorum. Şuan uyumam lazimm kendinize hakim olun hadi bakalım. Yarın bolll eksili günler olsun insaAllah

Merhaba kızlar. Yeni girebildim kk ya. Kızımın uyku düzeni pert gece uyumuyor. Gündüz ben okuldayken uyuyor. Fenalardayım. Dinlenemiyorum uyuyamıyorum. Nasıl yeniden gece uyumaya başlayacak ve uykusu düzene girecek
Ah ya . Geçen sene sen okula basladiginda da aynısı olmuştu demi. Düzeni değişmişti. Seninle ne kadar çok vakit o kadar iyi diye düşünüyor demekki bicirik. İns düzene girer bir an önce canim uykusuzluk kadar insanı mahveden birşey yok

Eveeett 🤣 ismimi değiştim kaptanım beni yabancı sanmayın El_Em El_Em
El_Em El_Em sorma sorma bende yazacaktım tam biri eski nikini yazmış😂 ama iyi olmuş diğerini etiketleyemiyirdum ben🤭🤭
Benimki yeme atagiydi ama olsun atak atakdir😂
Bugünkü menüm
Sabah 9:0 şeker kahve

Öğlen 12:00 1 tane hanbuger köfte 3 çatal ucu patates kızartması 1 tane 1 dlm ekmek 1 tane cikolatali kuruasan 😞

Akşam 17:00 1 SK et sote
2 litre su
Adım 7 bin Ucmelekannesi Ucmelekannesi Azimliiii Azimliiii
Kuzum afiyet olsun.
Menumuzu diğer sayfaya yazıyoruz. Burda adım sayılarını kaçırma ihtimalim yuksek
Ay bende yabancı üye almıyoruz takıım dolu diyecektim 🤣
🤭
Selam kızlar bizde yoğunluk bitmiyor 🤯
Eşim dün gözünden lazer oldu anam adamın gözler tamamen kapandı 🤦🏻‍♀️ kör gibi oldu tövbe bir ona koşuyorum bir çocuğa giremedim hiç. Yarına iyi olur inşallah ya ne zormuş böyle
Geçmiş olsun kaptanım .
Ucmelekannesi Ucmelekannesi Azimliiii Azimliiii
Yarinki listemiz kızlar lizozom ve Kübraaaccc bu haftada bildirim yapmazlarsa maalesef bildirimsiz 2.hafta olduğu için listeleden çıkarıyoruz
@eliya Deniz ve Kum Deniz ve Kum biidirm yapamazlar ise onların mazeretleri var zaten bekleyelim 💕

fotografsız kilo bildirimlerini listeye eklemiyoruz canlar bilgilerinize eksilerle gelin inşallah 🤗🤗

KİLOLAR FİRARDA 2.ETAP

kollontai (54.6/
hedef54kg (62,6/
Goklerce (62.7/
Azimliiii (65/
Ucmelekannesi (65.15/
hadikonusalim(63.9/
pacman(65.8/
Jasminium84 (66,85/
Beyaz leylak (66/
Lizozom55 (?/
hzlsel (68.4/
Cagrihilal1 (69,65/
Sonsuz umut( 69.60/
Pnrrr-20 (?/ * FTsiz bldrm
Breeze96 (76,35/
eceboce (73.2/
nnurc(72,45/
Kubraaaccc (?/
DeryaOnDiet(74.80/
karabiber01 (?/
Calypso95 (76.7/
eliya (?/
Nikinik (?/
bilgem tomris(79.7/
diyetcigeldihanim ( 80,5 /
Fit mutlu anne (82,2/
Tempus(79.3/
kardelelen321 (92.15/
yarimuhendis(
dermabebak (
Kumsal68 (
Tamamdır kaptanım.

Günaydın kızlar💕
Ortim yılbaşı hedefi belirliyoruz sen ne düşünüyorsun. Tempus Tempus
65 olsun yılbaşı hedefim canım.
23 Eylül Perşembe
Sabah
  • Kahve
Öğle
  • Peynirli 2 yumurta
  • 2 dilim kepek ekmeği
  • Yeşil çay
  • 1 tatlı kaşığı bal
Akşam
  • 2 fırın köfte
  • Küçük bi parça lavaş
2 lt su
1000 ip atlama
Tempus Tempus
Afiyet olsun ortim 😘😘

20210924_065809.jpg

Geçen hafta 79.300
Bu hafta 78.000
Haftalık hedefim👍🏻

Haftaya hedefim 77 🥳

%1,639

El_Em El_Em geçmiş olsun canım, bende olmuştum geçiyor 1-2 güne kadar ama biraz agresif oluyor hasta 😬😬

Ablacım ağzına sağlık 😍
Jasminium84 Jasminium84 cnm bu 10 gün bi kendini dinle bakalım zihnine kalbine odaklan, gerçekten bu kadar sıkıntı veriyorsa okul, özel bi yerde iş arayabilirsin :KK66: yani küçük bi şirket olabilir, deneyimine çevrene göre tabi artar imkanlar cnm denersin şansını valla 😍
aynen öyle canım, hatta iyice araştırıp istediğim alanda yüksek lisans yapmayı düşünüyorum şu anda hatta gerekirse 2. üniversite bile düşünüyorum :KK200:

Canım hoşgeldin :KK5:

Harika! 💓 belki beyaz olanları rahatsız ediyordur canım ya da mercimek unundan makarna olabilir mesela :)

Hımm, bilincini kaybetmiş birine de birşey anlatılmaz cnm bizi insan yapan şey düşünmek şimdi bişey dicem de 😂
birini oturt kendi koltuğuna bigün bakalım napıyo telefonu mu parçalıyo karakola mı şikayet ediyo veliyi ahahah 😂
sana ödül vermeeri lazım valla bi de sorguya çekmişler :sinirli:

Hımm 2000 le veriyosan çok iyi cnm :KK200: bebişe de teşekkür ederiz 😁
ahahaahaaa işte tam da aklımdan geçen şeyy :D

bi gün otursunlar bakayım bık bık ötebiliyorlar mı

o beni sorguya çekenlere arada şakayla karışık hiiiççç kıymetim bilinmiyor ki diyorum :D

Ah ya . Geçen sene sen okula basladiginda da aynısı olmuştu demi. Düzeni değişmişti. Seninle ne kadar çok vakit o kadar iyi diye düşünüyor demekki bicirik. İns düzene girer bir an önce canim uykusuzluk kadar insanı mahveden birşey yok
Sorma. Dün gece 1 de uyudu. Sabah 5 te uyandı. 8 buçukta uyudu. Sinirlerim aşırı yıprandı. Cidden oturup ağlayasım var. Kendimi geçtim. Onun gelişimi de kötü etkileniyor. Sakin kalıp bi çözüm bulabilirim inş

Kaptanım ne yazıkki kilom bu hafta dikkat ettim ama spor hiç yapamadım birde regl haftasındayız bugün yarın, olmak üzereyim ama inşallah bundan sonra daha düzgün katılım sağlayacağım bu hafta koşulturmacayla geçti

Eklentiler

• IMG_20210924_085939.jpg
    IMG_20210924_085939.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 25
Günaydın kızlar💕

65 olsun yılbaşı hedefim canım.

Afiyet olsun ortim 😘😘

Eki Görüntüle 2921538

Geçen hafta 79.300
Bu hafta 78.000
Haftalık hedefim👍🏻

Haftaya hedefim 77 🥳

%1,639

El_Em El_Em geçmiş olsun canım, bende olmuştum geçiyor 1-2 güne kadar ama biraz agresif oluyor hasta 😬😬
Çok iyi canım tebrikler😘
Kaptanım ne yazıkki kilom bu hafta dikkat ettim ama spor hiç yapamadım birde regl haftasındayız bugün yarın, olmak üzereyim ama inşallah bundan sonra daha düzgün katılım sağlayacağım bu hafta koşulturmacayla geçti
Şişkinlik vardır canım inşallah bundan sonra güzel güzel gidecek😘
Merhabalar kızlar
Kilo bldirimi
Geçen hafta :73.2
Güncel : 72
Fark: 1.2

Haftaya hedef: 71.1 @Eki Görüntüle 2921557
El_Em El_Em Ucmelekannesi Ucmelekannesi Azimliiii Azimliiii
Harikasın canım 6lara bir şey kalmamış tebrik ederim🤩🤩

Canım hoşgeldin :KK5:

Harika! 💓 belki beyaz olanları rahatsız ediyordur canım ya da mercimek unundan makarna olabilir mesela :)

Hımm, bilincini kaybetmiş birine de birşey anlatılmaz cnm bizi insan yapan şey düşünmek şimdi bişey dicem de 😂
birini oturt kendi koltuğuna bigün bakalım napıyo telefonu mu parçalıyo karakola mı şikayet ediyo veliyi ahahah 😂
sana ödül vermeeri lazım valla bi de sorguya çekmişler :sinirli:

Hımm 2000 le veriyosan çok iyi cnm :KK200: bebişe de teşekkür ederiz 😁
Evet canim aldim mercimekten ve nohuttan makarna ama bana acayip gaz yapiyorlar. Yemeklerine hep kimyin da koyarin. Cok fazla guda gaz yapiyir bana ya ☹️

Yok balım ya insanlara karşı hiç öyle önyargılarım ya da kendime karşı öyle bi özgüvensizliğim hiç yoktur
Hatta hiç aklımın ucundan bile geçmedi onlarla ayrı dünyalarda olduğumuz gibi bi düşünce 😊

İnsanların bu gerginliğini şuna bağlıyorum ben aslında son 2 senedir pandemiden hiç birimizin psikolojisi sağlam kalmadı eeee bi de söz konusu para olunca daha bi gergin oluyor insanlar ama şunu ayırt edemiyorlar ben sadece orada çalışanım para ne benim cebime giriyor ne kararları ben alıyorum

Ama kızdığım nokta şu ben de çocuk okutuyorum hiç bir öğretmenimize böyle saygısız yaklaşmadım ya da okulda çalışan idari personele hatta zaman zaman eşim bazı şeylerden dolayı söylenir onu bile uyarırım o adam/kadın ne yapsın onunla ilgili bi konu değil ki direkt merkeZle ilgili bişe varsa onlarla görüşmek gerekir diye

Hatta aynı konuda genel sekreterim bile benim bu görüşümle hemfikirdi

Bi Veli aradı bi gün ücret iadesi varmış bizde de işler şöyle yürür ki talimat hazırlanır imzaya sunulur imzadan çıkınca da iade yapılır

Bu adam ben karantinadayım aradı tamam dedim şu gün hazırlayacağım (2-3 gün sonrası) hazırladım da ama o arada adam her gün arıyor ben sakin sakin her seferinde aynı şeyleri anlatıyorum ama adam nasıl gergin neyse herşey tamamlandı ben de bankaya gönderdim (toplamda 4-5 gün sürdü iade) ama meğerse adam bu arada beni hem müdürüme hem de genel sekreterimize şikayet etmiş neymiş hem iadesini yapmamışım hem ters konuşmuşum ki aslaaaa huyum değildir

Ertesi gün bi girdim ofise müdürüm ayrı soruyor olayın ne olduğunu yarım saat sonra genel sekreter ayrı
Ben de anlattım böyle böyle: genel sekreter dedi ki bi gerginlik yaşamışsınız sanırım hayır dedim asla aksine kendisi çok gergin olduğu İçin sakinleştirmeye bile çalıştım dedim adam dedi ki evet Yasemin seni tanıyorum ama artık insanlar para söz konusu olunca çok geriliyorlar tamam işlemleri tamamsa bilgi ver madem dedi

Uzuuuuunnnn uzuuunnnnn anlatıyorum sanırım çok doluyum bu konuda 😁😁
Bebeğim halk otobüsüne bile 2 TL verince otobüsü satın almış gibi davrananbşr milletin fertleri senin çalıştığın okula onbinlerce lira veriyorlar. Seni tırnaklarını kesmeye çağırmadıklarına şükret😂

Back