• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Baya uzakmışız canım İstanbul’un giriş ve çıkışı 🤭
Aynen cnm :confused:
Cok iyi yapmissin canim. Kesinlikle bazen lazim 👍
:KK36:
Offf ne güzel. Tadını çıkartın canim iyi gezmeler. Kartpostal gibi
Sagol cnm :KK36:
Bugün yine doymadım🤣🤣 Yarın cuma olmasa kesin saldırırdım bir şeylere ama tutuyorum kendimi yarın akşama saklıyorum hakkımı zaten kilo da veremedim bu hafta🙈
Yaa aynen persembeleri bende oyle oluyordm bu hafta istisna oldu :olamaz: :rolleyes: brlki sabaha bir supriz olurr
Okul başladığından beri böyle. Sanırım ayrılık kaygısı yaşıyor
Yaa kiyamam insallah atlatir :anne:
"herşeyden" yiyerek mi dedin? :ıslık:

kız sen benden çok yiyebilirsin 60lı kilolar 1400 diye hesapladım bayağı da hızlı gidiyor, sonra 1200 e indirebilirim yavaşlarsa :KK70:
Ama senin rahat 1600 hakkın var :KK66: listen kaçlık ki şu an? bi sorsana diyetisyenine :KK66:

oyyy iyi tatiller kuşumm bizim yerimize de rahatla o sularda yüz

@Jasminium84 kuzum nasıl bi program bu? :heart
Sagol canimm yuzerimm :KK36:
soğuk baklavalar geldi demek artık diye okudum :KK70:

Allah seni 😂 hayırlı olsunn

bak işte kıstın kıstın şimdi nooldu ha nooooldu 😎
Hahaha aklin fikrin yemekk tatlı :confused:
Ben yine akşam coştum arkadaşlar 😀Annem ve yine hamur işiyle karşı karşıya geldim. Akşama kadar çok iş yaptım öyle bjr acikmisimki dayanamadım artık😔😭😭😭
Bence cok da abartmamissindir
Selam kızlar bizde yoğunluk bitmiyor 🤯
Eşim dün gözünden lazer oldu anam adamın gözler tamamen kapandı 🤦🏻‍♀️ kör gibi oldu tövbe bir ona koşuyorum bir çocuğa giremedim hiç. Yarına iyi olur inşallah ya ne zormuş böyle
Yaa gecmis olsun cnm
Harikaa görünüyor ordan buraya ciğerlerim acıldı :-)
Fotoğraftaki sen misin kuzum 👀😍

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Daha önce nasılda takımda mevzu olmuştu 🤣🤣 küçük müçük deme bence bunu gören evdeki büyük çikolatalı başka birşeye saldırabilir 😐😐😐
:KK36:evet cnm benimm
Hihhh hiç de zayıf değilsin 😀😀
Yaa deglm zaten boydan biraz kurtariyor ama baska resimlerde yanaklarm sis sis asiri rahatsiz oldm acilen 65 dusmeliyimmm

Yok sadece bir patatesli börek iki üç dilim katmer yedim. 😃Yayla corbasiyla kapattım akşamı. Sonra bol bol su.
Yaa deglm zaten boydan biraz kurtariyor ama baska resimlerde yanaklarm sis sis asiri rahatsiz oldm acilen 65 dusmeliyimmm
🥰Şaka yapıyorum kuzucm.bence arkadan iyi duruyorsun.

ay yazık bebek moduna geçti naapsın o da :)
hahaha sen de koy gözüne salatalıkları işleri ona yaptır 😂
damlaları da çokmuş Allah sabır versin kapticiğim :KK36:
Ay valla tam bebek oldu 🤦🏻‍♀️sağol tatlım
Tatlım listede araya sokacağım için o boşlukta sadece PC den açılıyor telde o özellik çıkmıyor açamadım PC yi notlarım da kilon cuma listesine ekleyeceğim şimdi o listede nasılsa yeni haftaya güncellencek
Bugün ip atladım 1000 tane kuzum. Programıma dönemedim daha ama haftaya inşallah bomba gibi yeni başlangıç yapcam. ❤❤
Harikasın canım 🤩🤩
ay ben de resim bekliyorum boşluğu görünce :KK70:
Yükleniyor bekle 🤣🤣🤣

Tatlım listede araya sokacağım için o boşlukta sadece PC den açılıyor telde o özellik çıkmıyor açamadım PC yi notlarım da kilon cuma listesine ekleyeceğim şimdi o listede nasılsa yeni haftaya güncellencek
Tamamdır 🥰😘

Namaz kilayim listemi paylaşıcam ama bugün çok yedim hele sabah uff 😀Yarın ola hayrola kızlar. Germeyin beni 😃Tartıyı şimdi evin her metrekaresinde gezdircem ahaha neresi az çıkarsa benim kilom o dur o kadar 😃🤗🤗

Ucmelekannesi Ucmelekannesi Azimliiii Azimliiii
Yarinki listemiz kızlar lizozom ve Kübraaaccc bu haftada bildirim yapmazlarsa maalesef bildirimsiz 2.hafta olduğu için listeleden çıkarıyoruz
eliya eliya Deniz ve Kum Deniz ve Kum biidirm yapamazlar ise onların mazeretleri var zaten bekleyelim 💕

fotografsız kilo bildirimlerini listeye eklemiyoruz canlar bilgilerinize eksilerle gelin inşallah 🤗🤗

KİLOLAR FİRARDA 2.ETAP

kollontai (54.6/
hedef54kg (62,6/
Goklerce (62.7/
Azimliiii (65/
Ucmelekannesi (65.15/
hadikonusalim(63.9/
pacman(65.8/
Jasminium84 (66,85/
Beyaz leylak (66/
Lizozom55 (?/
hzlsel (68.4/
Cagrihilal1 (69,65/
Sonsuz umut( 69.60/
Pnrrr-20 (?/ * FTsiz bldrm
Breeze96 (76,35/
eceboce (73.2/
nnurc(72,45/
Kubraaaccc (?/
DeryaOnDiet(74.80/
karabiber01 (?/
Calypso95 (76.7/
eliya (?/
Nikinik (?/
bilgem tomris(79.7/
diyetcigeldihanim ( 80,5 /
Fit mutlu anne (82,2/
Tempus(79.3/
kardelelen321 (92.15/
yarimuhendis(
dermabebak (
Kumsal68 (

Kizlar gecmis yaptim. Bugunluk menu yazmiycam affedin kotu oldu ama yarn oglen otelden cikicaz erken kalkip degerlendircez son saatleri o yuzdn smdi uyuycam oglan uyursa insallah
iyi geceler cnm 😘

Namaz kilayim listemi paylaşıcam ama bugün çok yedim hele sabah uff 😀Yarın ola hayrola kızlar. Germeyin beni 😃Tartıyı şimdi evin her metrekaresinde gezdircem ahaha neresi az çıkarsa benim kilom o dur o kadar 😃🤗🤗
hahaha ay çok hoşsun 😂

Hadi iyi geceler kızlar 😘😘😘
iyi geceler cnm 😍

Ucmelekannesi Ucmelekannesi Azimliiii Azimliiii
Yarinki listemiz kızlar lizozom ve Kübraaaccc bu haftada bildirim yapmazlarsa maalesef bildirimsiz 2.hafta olduğu için listeleden çıkarıyoruz
eliya eliya Deniz ve Kum Deniz ve Kum biidirm yapamazlar ise onların mazeretleri var zaten bekleyelim 💕

fotografsız kilo bildirimlerini listeye eklemiyoruz canlar bilgilerinize eksilerle gelin inşallah 🤗🤗

KİLOLAR FİRARDA 2.ETAP

kollontai (54.6/
hedef54kg (62,6/
Goklerce (62.7/
Azimliiii (65/
Ucmelekannesi (65.15/
hadikonusalim(63.9/
pacman(65.8/
Jasminium84 (66,85/
Beyaz leylak (66/
Lizozom55 (?/
hzlsel (68.4/
Cagrihilal1 (69,65/
Sonsuz umut( 69.60/
Pnrrr-20 (?/ * FTsiz bldrm
Breeze96 (76,35/
eceboce (73.2/
nnurc(72,45/
Kubraaaccc (?/
DeryaOnDiet(74.80/
karabiber01 (?/
Calypso95 (76.7/
eliya (?/
Nikinik (?/
bilgem tomris(79.7/
diyetcigeldihanim ( 80,5 /
Fit mutlu anne (82,2/
Tempus(79.3/
kardelelen321 (92.15/
yarimuhendis(
dermabebak (
Kumsal68 (
Eline sağlık 😘

Ayy çok geçmiş olsun kaptancım norma miymiş böyle birkaç gün? damlası filan var mı ay yazık sana da yazık Allah kolaylık versin 😘

Hıı :KK8: DM at hahaha :KK5:
Hıı 27si demeek ay valla nasıl da yakın yeni yıla cnm benim güne de yakıın :KK36: hadi inşallah başarırız tatlım ❤️‍🔥
İnşallah canım rahat rahat vereceğiz sporu arttırmam lazım daha doğrusu spora başlamam lazım🤭🤭
Aynen cnm :confused:

Sagol cnm :KK36:

Yaa aynen persembeleri bende oyle oluyordm bu hafta istisna oldu :olamaz: :rolleyes: brlki sabaha bir supriz olurr

Yaa kiyamam insallah atlatir :anne:

Sagol canimm yuzerimm :KK36:

Hahaha aklin fikrin yemekk tatlı :confused:

Yaa gecmis olsun cnm

:KK36:evet cnm benimm

Hiç sanmıyorum canım en fazla 100-200 gram fark eder bakalım artık kısmet🤭

Back