- 22 Mart 2019
- 10.427
- 21.672
- 398
- 27
Olsa tadından yenmezdiHee o iş odul yok yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsa tadından yenmezdiHee o iş odul yok yani
Aynen cnmBaya uzakmışız canım İstanbul’un giriş ve çıkışı
Cok iyi yapmissin canim. Kesinlikle bazen lazim
Sagol cnmOfff ne güzel. Tadını çıkartın canim iyi gezmeler. Kartpostal gibi
Yaa aynen persembeleri bende oyle oluyordm bu hafta istisna oldu brlki sabaha bir supriz olurrBugün yine doymadım Yarın cuma olmasa kesin saldırırdım bir şeylere ama tutuyorum kendimi yarın akşama saklıyorum hakkımı zaten kilo da veremedim bu hafta
Yaa kiyamam insallah atlatirOkul başladığından beri böyle. Sanırım ayrılık kaygısı yaşıyor
Sagol canimm yuzerimm"herşeyden" yiyerek mi dedin?
kız sen benden çok yiyebilirsin 60lı kilolar 1400 diye hesapladım bayağı da hızlı gidiyor, sonra 1200 e indirebilirim yavaşlarsa
Ama senin rahat 1600 hakkın var listen kaçlık ki şu an? bi sorsana diyetisyenine
oyyy iyi tatiller kuşumm bizim yerimize de rahatla o sularda yüz
@Jasminium84 kuzum nasıl bi program bu? :heart
Hahaha aklin fikrin yemekk tatlısoğuk baklavalar geldi demek artık diye okudum
Allah seni hayırlı olsunn
bak işte kıstın kıstın şimdi nooldu ha nooooldu
Bence cok da abartmamissindirBen yine akşam coştum arkadaşlar Annem ve yine hamur işiyle karşı karşıya geldim. Akşama kadar çok iş yaptım öyle bjr acikmisimki dayanamadım artık
Yaa gecmis olsun cnmSelam kızlar bizde yoğunluk bitmiyor
Eşim dün gözünden lazer oldu anam adamın gözler tamamen kapandı kör gibi oldu tövbe bir ona koşuyorum bir çocuğa giremedim hiç. Yarına iyi olur inşallah ya ne zormuş böyle
evet cnm benimmHarikaa görünüyor ordan buraya ciğerlerim acıldı
Fotoğraftaki sen misin kuzum
Daha önce nasılda takımda mevzu olmuştu küçük müçük deme bence bunu gören evdeki büyük çikolatalı başka birşeye saldırabilir
Yaa deglm zaten boydan biraz kurtariyor ama baska resimlerde yanaklarm sis sis asiri rahatsiz oldm acilen 65 dusmeliyimmmHihhh hiç de zayıf değilsin
Yok sadece bir patatesli börek iki üç dilim katmer yedim. Yayla corbasiyla kapattım akşamı. Sonra bol bol su.Bence cok da abartmamissindir
Şaka yapıyorum kuzucm.bence arkadan iyi duruyorsun.Yaa deglm zaten boydan biraz kurtariyor ama baska resimlerde yanaklarm sis sis asiri rahatsiz oldm acilen 65 dusmeliyimmm
Ay valla tam bebek oldu sağol tatlımay yazık bebek moduna geçti naapsın o da :)
hahaha sen de koy gözüne salatalıkları işleri ona yaptır
damlaları da çokmuş Allah sabır versin kapticiğim
Tatlım listede araya sokacağım için o boşlukta sadece PC den açılıyor telde o özellik çıkmıyor açamadım PC yi notlarım da kilon cuma listesine ekleyeceğim şimdi o listede nasılsa yeni haftaya güncellencekHaniyim ben
Harikasın canımBugün ip atladım 1000 tane kuzum. Programıma dönemedim daha ama haftaya inşallah bomba gibi yeni başlangıç yapcam. ❤❤
Yükleniyor bekleay ben de resim bekliyorum boşluğu görünce
Bencede bak ozaman kilolu kaliyormuydukOlsa tadından yenmezdi
Gayet iyi duruyorsun canım ama daha iyisi olacakevet cnm benimm
TamamdırTatlım listede araya sokacağım için o boşlukta sadece PC den açılıyor telde o özellik çıkmıyor açamadım PC yi notlarım da kilon cuma listesine ekleyeceğim şimdi o listede nasılsa yeni haftaya güncellencek
İyi geceler canımmKizlar gecmis yaptim. Bugunluk menu yazmiycam affedin kotu oldu ama yarn oglen otelden cikicaz erken kalkip degerlendircez son saatleri o yuzdn smdi uyuycam oglan uyursa insallah
ben de salı başladım cnm kilo vermediysem görür o diyetisyenSay say bitmez
Çok güzel eksilerdeym tartılmalara doyamıyorum salı günü başlamıştım yarınki eksim bomba
Allah razı olsun canım 2 hafta erken geldi zaten 38 sonrası normal kabul ediliyor biliyorsun kızım 40ta gelmişti oysaYaaa canim cok sevindm. Gorunce hemen yaziym dedm dayanamadim nasl oldu daha vardı sanki erkenmi geldi :) Allah analı babalı buyutsun inșallah
iyi geceler cnmKizlar gecmis yaptim. Bugunluk menu yazmiycam affedin kotu oldu ama yarn oglen otelden cikicaz erken kalkip degerlendircez son saatleri o yuzdn smdi uyuycam oglan uyursa insallah
hahaha ay çok hoşsunNamaz kilayim listemi paylaşıcam ama bugün çok yedim hele sabah uff Yarın ola hayrola kızlar. Germeyin beni Tartıyı şimdi evin her metrekaresinde gezdircem ahaha neresi az çıkarsa benim kilom o dur o kadar
iyi geceler cnmHadi iyi geceler kızlar
Eline sağlıkUcmelekannesi Azimliiii
Yarinki listemiz kızlar lizozom ve Kübraaaccc bu haftada bildirim yapmazlarsa maalesef bildirimsiz 2.hafta olduğu için listeleden çıkarıyoruz
eliya Deniz ve Kum biidirm yapamazlar ise onların mazeretleri var zaten bekleyelim
fotografsız kilo bildirimlerini listeye eklemiyoruz canlar bilgilerinize eksilerle gelin inşallah
KİLOLAR FİRARDA 2.ETAP
kollontai (54.6/
hedef54kg (62,6/
Goklerce (62.7/
Azimliiii (65/
Ucmelekannesi (65.15/
hadikonusalim(63.9/
pacman(65.8/
Jasminium84 (66,85/
Beyaz leylak (66/
Lizozom55 (?/
hzlsel (68.4/
Cagrihilal1 (69,65/
Sonsuz umut( 69.60/
Pnrrr-20 (?/ * FTsiz bldrm
Breeze96 (76,35/
eceboce (73.2/
nnurc(72,45/
Kubraaaccc (?/
DeryaOnDiet(74.80/
karabiber01 (?/
Calypso95 (76.7/
eliya (?/
Nikinik (?/
bilgem tomris(79.7/
diyetcigeldihanim ( 80,5 /
Fit mutlu anne (82,2/
Tempus(79.3/
kardelelen321 (92.15/
yarimuhendis(
dermabebak (
Kumsal68 (
Eline sağlık
İyi geceler kaptikuşum inşallah sakin geçerİyi geceler kızlar
İnşallah canım rahat rahat vereceğiz sporu arttırmam lazım daha doğrusu spora başlamam lazımAyy çok geçmiş olsun kaptancım norma miymiş böyle birkaç gün? damlası filan var mı ay yazık sana da yazık Allah kolaylık versin
Hıı DM at hahaha
Hıı 27si demeek ay valla nasıl da yakın yeni yıla cnm benim güne de yakıın hadi inşallah başarırız tatlım
Hiç sanmıyorum canım en fazla 100-200 gram fark eder bakalım artık kısmetAynen cnm
Sagol cnm
Yaa aynen persembeleri bende oyle oluyordm bu hafta istisna oldu brlki sabaha bir supriz olurr
Yaa kiyamam insallah atlatir
Sagol canimm yuzerimm
Hahaha aklin fikrin yemekk tatlı
Bence cok da abartmamissindir
Yaa gecmis olsun cnm
evet cnm benimm
Yaa deglm zaten boydan biraz kurtariyor ama baska resimlerde yanaklarm sis sis asiri rahatsiz oldm acilen 65 dusmeliyimmm