Kilolar Firarda 😎

Yarınki tartı gününün rehaveti çöktü herhal

Soğuk baklava mı

Gözün aydın kuzum. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı ömürler versin ❤❤❤❤
aynen cnm çekti heralde

aynen ben de bebekken masalarda pilav yermişim avcumla ahahaha
öyle başlamışım
ayneeen yarın kop kop kop
ay inşallah çok mutlu olurum bebeğim

Annem bile diyor yavrım yüzünün rengi geldi korkuyodum eskiden bişey olcak diye yani katı diyet yaparken bayağı halsiz düşmüştüm o zmn

hellöğğ cnm ortin yokmuş ben yorumlayayım menünü
hani reçel hani pastırmalı yumurta hııı
gelem ellerimle mantı açam sana
yarın mutlaka göreceğim menünde

Ablacım ağzına sağlık
Jasminium84 cnm bu 10 gün bi kendini dinle bakalım zihnine kalbine odaklan, gerçekten bu kadar sıkıntı veriyorsa okul, özel bi yerde iş arayabilirsin yani küçük bi şirket olabilir, deneyimine çevrene göre tabi artar imkanlar cnm denersin şansını valla

Hadi gözünuz aydın olsun canım sağlıkla buyutmeyi nasıp etsin rabbim

Ayyyyy benim canım az önce aklımdan geçti doğum yaptı heralde dedim kendi kendime

Rabbim sağlıklı uzun bir ömür versin yavruma, hadi geçmiş olsun sana da

Sukurler olsun canim. Allah anali banali saglikla buyutmeyi nasip etsin Yavrun da sen de sag saglim donun insallah evinize

AA daha vakit yokmuydu.
Ayy geçmiş olsun canım. Yaşınız uzun olsun
Aayyy hem şaşırdım hem nasıl sevindim mis kokuluyu benim içinde kokla

maşallah az erken oldu ama şükür olup bitmiş yavrunu kucağına almışsın bile rabbim analı babalı sağlıklı imanlı büyümesini nasip etsin gülüm gözünüz aydııınnnn

Yarınki tartı gününün rehaveti çöktü herhal

Soğuk baklava mı

Gözün aydın kuzum. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı ömürler versin ❤❤❤❤

Allah razı olsun hepinizden canlar kaçırdığım mesaj varsa da affola

kardelelen321 benim hedefimde 54 olsun şu an 59 kilo olmalıyım yarın bakicaz artik
Canım hoşgeldin

Tabiki canim recel yiyirum, meyve, ekmek , pirinc , makarna bile var .. ben genelde patates tercih ediyorum o baska. Midem daha iyi hissediyor patateste.
Harika! belki beyaz olanları rahatsız ediyordur canım ya da mercimek unundan makarna olabilir mesela :)

Hımm, bilincini kaybetmiş birine de birşey anlatılmaz cnm bizi insan yapan şey düşünmek şimdi bişey dicem de
birini oturt kendi koltuğuna bigün bakalım napıyo telefonu mu parçalıyo karakola mı şikayet ediyo veliyi ahahah
sana ödül vermeeri lazım valla bi de sorguya çekmişler

Benim listeme 2000 kalori civari demisti canim. Hem emzirdigim icin hem de dedigin gibi daha 70lerdeyim simdi az kalori alirsam 60larda ac gezmem lazim.
Hımm 2000 le veriyosan çok iyi cnm bebişe de teşekkür ederiz

Geçmiş olsun canım ne için di lazer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…