- 31 Temmuz 2020
- 20.401
- 60.233
- 548
aynen cnm çekti heraldeYarınki tartı gününün rehaveti çöktü herhal
Soğuk baklava mı
Gözün aydın kuzum. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı ömürler versin ❤❤❤❤
aynenBen 4 kilo doğarak doğuştan sahibim damak tadına genetik olarak zaten tamamen yemek yemek için yaratılmışım burcum bile yemek yemeye düşkünYarın ciddi ciddi yiyeceğim artık cumartesi bomba bir artı görürüm yok hiç merak etme korkmadan yiyeceğim çok verecek bir kilom yok zevkli zevkli vereyim en azından ben de bırakacağımdan korkuyorum çünkü çok açım hep böyle oluyor sonra alıyorum kiloları senin stile güveniyorum canım inşallah bende de işe yarar Her gün tartıldığımda için zaten kilomu söylerim kuzum
Annem bile diyor yavrım yüzünün rengi geldi korkuyodum eskiden bişey olcak diyeBiraz yoğunum canım,anca yetisiyorum ev iş çocuk, üstüne yorgunluk var kendime zaman ayiramiyorum
Canım benim, sağlıkla buyut inşallah minik yavrunu çok çok geçmiş olsun
Kesinlikle katılıyorum biz daha zevkliyizbizim bir arkadaş var hiç ekmek yemez, iştahsız sağlıklı yer hep ama en ufak şeyden etkilenir direnci falan düşüktür , diyorum az ekmek ye kendine gel böyle olmaz
Çok kötü değil canım , yavaş yavaş adapte olduğunu dusunursek göze batmıyor,canım menulrr için ayrı bir sayfamız var orda yazıyoruz
hellöğğ cnm ortin yokmuş ben yorumlayayım menünü22 eylül menüsü
kahvaltı
1 yum. omlet
peynir zeytin domt salatalık
1 dlm tbe
öğle
peynir zeytin domtis salt
1 dlm tbe
akşam
3 yk makarna yoğurt
10 adet fındık
su 1,5 lt
spor 3000 adım
El_Em @Ucmelekannesi @sabahvesen
Bi motivasyon olsun dedim kuzum teşekkür ederimKızlar geçmişe gidemedim ama şu yılbaşı için kilo hedefi kimin aklına geldiyse yüreğinden öpüyorum
Ablacım ağzına sağlıkne olduğunu anlayayım diye geçmiş mesajlarınızı takip ettim özel okul muhasebesine veli ve öğrencilerin tavırlarıymış değil mi konu
okul değiştirmek de meslek değiştirmek de insanlarla sürekli yüz yüze gelmek gerekiyorsa ve işin için de para varsa işe yaramazzzzz insanlar değişmedikçe her yer de aynı olacak , yaseminin özellikle paramla her şeyi yaparım, söylerim tarzı düşünen velilere sert ulaşılmaz havalı olması lazım ki kendini korusun neden mi çünkü kendini bilmeyen görgüsüz insanlar kabadır beyinleri40- 60 herz i geçmeyen dalgalar yayan insanlar kaba her an bağırıp çağırıp karşısındakine hakareti rahatça edebilecek insanlardır kalp çakraları kapanmıştır ve bu tarz insanlara onlardan üstün davranıp sert olduğun da ancak geri çekilirler , özel okulda bu tarz insanlarla baş edebilmek için muhteşem bir çenesi olması lazım insanın , ben de senelerce oğlumu koleje , özele yolladım gülüm yaseminin neden bahsettiğini çok iyi anlıyorum okulda çalışanlardan bire bir böyle şeyleri dinledim zamanın da:)
son olarak şu cümleyi yazıp kaçıyorum çok yoruldum bu gün
HERKES KENDİ AMEL DEFTERİNİ DOLDURUR
yaptığımız iyilik de kötülük kabalık da bizim deftere yazılır be gülüm
oldu olduu olma mı kuzumBi motivasyon olsun dedim kuzum teşekkür ederim
Hadi gözünuz aydın olsun canım sağlıkla buyutmeyi nasıp etsin rabbim
Ayyyyy benim canım az önce aklımdan geçti doğum yaptı heralde dedim kendi kendime
Rabbim sağlıklı uzun bir ömür versin yavruma, hadi geçmiş olsun sana da
Sukurler olsun canim. Allah anali banali saglikla buyutmeyi nasip etsinYavrun da sen de sag saglim donun insallah evinize
AA daha vakit yokmuydu.
Ayy geçmiş olsun canım. Yaşınız uzun olsun
Aayyy hem şaşırdım hem nasıl sevindim mis kokuluyu benim içinde kokla
maşallah az erken oldu ama şükür olup bitmiş yavrunu kucağına almışsın bilerabbim analı babalı sağlıklı imanlı büyümesini nasip etsin gülüm gözünüz aydııınnnn
Yarınki tartı gününün rehaveti çöktü herhal
Soğuk baklava mı
Gözün aydın kuzum. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı ömürler versin ❤❤❤❤
Allah razı olsun hepinizden canlarBiraz yoğunum canım,anca yetisiyorum ev iş çocuk, üstüne yorgunluk var kendime zaman ayiramiyorum
Canım benim, sağlıkla buyut inşallah minik yavrunu çok çok geçmiş olsun
Kesinlikle katılıyorum biz daha zevkliyizbizim bir arkadaş var hiç ekmek yemez, iştahsız sağlıklı yer hep ama en ufak şeyden etkilenir direnci falan düşüktür , diyorum az ekmek ye kendine gel böyle olmaz
Çok kötü değil canım , yavaş yavaş adapte olduğunu dusunursek göze batmıyor,canım menulrr için ayrı bir sayfamız var orda yazıyoruz
Canım hoşgeldinkardelelen321 benim hedefimde 54 olsun şu an 59 kilo olmalıyım yarın bakicaz artik
Harika!Tabiki canim recel yiyirum, meyve, ekmek , pirinc , makarna bile var .. ben genelde patates tercih ediyorum o baska. Midem daha iyi hissediyor patateste.
Hımm, bilincini kaybetmiş birine de birşey anlatılmaz cnm bizi insan yapan şey düşünmek şimdi bişey dicem deYok balım ya insanlara karşı hiç öyle önyargılarım ya da kendime karşı öyle bi özgüvensizliğim hiç yoktur
Hatta hiç aklımın ucundan bile geçmedi onlarla ayrı dünyalarda olduğumuz gibi bi düşünce
İnsanların bu gerginliğini şuna bağlıyorum ben aslında son 2 senedir pandemiden hiç birimizin psikolojisi sağlam kalmadı eeee bi de söz konusu para olunca daha bi gergin oluyor insanlar ama şunu ayırt edemiyorlar ben sadece orada çalışanım para ne benim cebime giriyor ne kararları ben alıyorum
Ama kızdığım nokta şu ben de çocuk okutuyorum hiç bir öğretmenimize böyle saygısız yaklaşmadım ya da okulda çalışan idari personele hatta zaman zaman eşim bazı şeylerden dolayı söylenir onu bile uyarırım o adam/kadın ne yapsın onunla ilgili bi konu değil ki direkt merkeZle ilgili bişe varsa onlarla görüşmek gerekir diye
Hatta aynı konuda genel sekreterim bile benim bu görüşümle hemfikirdi
Bi Veli aradı bi gün ücret iadesi varmış bizde de işler şöyle yürür ki talimat hazırlanır imzaya sunulur imzadan çıkınca da iade yapılır
Bu adam ben karantinadayım aradı tamam dedim şu gün hazırlayacağım (2-3 gün sonrası) hazırladım da ama o arada adam her gün arıyor ben sakin sakin her seferinde aynı şeyleri anlatıyorum ama adam nasıl gergin neyse herşey tamamlandı ben de bankaya gönderdim (toplamda 4-5 gün sürdü iade) ama meğerse adam bu arada beni hem müdürüme hem de genel sekreterimize şikayet etmiş neymiş hem iadesini yapmamışım hem ters konuşmuşum ki aslaaaa huyum değildir
Ertesi gün bi girdim ofise müdürüm ayrı soruyor olayın ne olduğunu yarım saat sonra genel sekreter ayrı
Ben de anlattım böyle böyle: genel sekreter dedi ki bi gerginlik yaşamışsınız sanırım hayır dedim asla aksine kendisi çok gergin olduğu İçin sakinleştirmeye bile çalıştım dedim adam dedi ki evet Yasemin seni tanıyorum ama artık insanlar para söz konusu olunca çok geriliyorlar tamam işlemleri tamamsa bilgi ver madem dedi
Uzuuuuunnnn uzuuunnnnn anlatıyorum sanırım çok doluyum bu konuda
Hımm 2000 le veriyosan çok iyi cnmBenim listeme 2000 kalori civari demisti canim. Hem emzirdigim icin hem de dedigin gibi daha 70lerdeyim simdi az kalori alirsam 60larda ac gezmem lazim.
ama yazdığınla aynı dk ben de yazdımAllah razı olsun hepinizden canlarkaçırdığım mesaj varsa da affola
Ay bende yabancı üye almıyoruz takıım dolu diyecektim
Aayy canım cidden miKızlar ben doğum yaptım bebek de ben de iyiyiz hastanedeyiz yarına taburcu oluruz inşallah
Tam denk gelmiş senin programla valla.oldu olduu olma mı kuzumzaten 100 günlük plan şeetmiştim bi de
29 Aralık'ta bitiyor sonra korumaya geçicem inşallah
Geçmiş olsun canım ne için di lazerSelam kızlar bizde yoğunluk bitmiyor
Eşim dün gözünden lazer oldu anam adamın gözler tamamen kapandıkör gibi oldu tövbe bir ona koşuyorum bir çocuğa giremedim hiç. Yarına iyi olur inşallah ya ne zormuş böyle
sağol kuuzm Gözünde miyop vardı canım 2 numara gözlükten kurtulmak içinGeçmiş olsun canım ne için di lazer
yarına 61 küsürlü bir kilo geliyor canımTam denk gelmiş senin programla valla.
Yeni yıla hepimiz istediğimiz ideal bedenlerle girelim inşallah kuzum
İnşallah kuzum.sağol kuuzm Gözünde miyop vardı canım 2 numara gözlükten kurtulmak için
2 3 gün gözü insan açamıyor ışığa bakamıyor hiç falan o bizi çok zorluyor yarına iyi oluruz inşallah
Süpersin canım ya. Cuma hedefinin altındasın. Harikayarına 61 küsürlü bir kilo geliyor canım
ay inşallah inşallah
aynen ben de çok mutluyum canımSüpersin canım ya. Cuma hedefinin altındasın. Harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?