Kilolar Firarda 😎

Allah iyiliğini versin haha
Su orucu yap bari
Cnm yürüyüşü tamamlıyorum menüyü atayım şimdi

Cnm işler o hafta birikti dememiş miydin stresin ondan

Cnm kaç kilosun şimdi? Boyun kaçtı

Ben de sabah kabak alacaktım yarın yemek için ne kadar pahalanmış ya ama 3 tane kabak alıyorum alt tarafı o yüzden yapabilirim
Ayy sen pilav deyince benim de canim javurna ve pilav istedi. Cumaya 73u gorursem yiyeyim bari
Ye canım ödül olmuş olur sana eşime yapıyorum hep oluyor evde ama bugün dayanamadım azcık tadına baktım

Ben de sabah kabak alacaktım yarın yemek için ne kadar pahalanmış ya ama 3 tane kabak alıyorum alt tarafı o yüzden yapabilirim
Bak öyle diyince de mantıklı geldi. Ama pazardayken taa öğlen yediklerin vardı aklımda açılmıştım. Alipta boşa goturmuyum dedim galiba.

Afiyet olsun canım tatil menüsü bu sonuçta bence çok iyi idare etmişsin triliçeyi de sınırlamasaydın yeseydin şöyle güzel bir dilim

Afiyet olsun ortim ☺ adımlar şahane

Tempus ortim nasılsın. Kabak detoksunu atlattın. Hafifledin. Bol su, Yeşil çay iç. Yarın süper bi eksi görcez senden.
Benim durumlar çok kötü. Haftam sporsuz geçti yediklerim saçma sapandı. Buraya geleli 2 ay oldu ilk cuma artımı görücem yarın. Cumaya kadar toparlıyordum hep ama bu defa olmayacak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…