• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Ahh ya bayadir ağrın olmuyordu sanki acelesi neydi sabah olsaydi keske

Boş er ya as yavaş yap yaa. Bilekliği faydası olur ins

Yürüyüş hergun oluyor artık hiç spor yapacak halim yok ama yatmadan yine yapmayı deneyeceğim ins senin için🥰

Afiyet olsun canim güzel menü

Harikaydı o adımlar neydi öyle👏👏

Ah bitmiyor ki o cissss isteği hiç🤦🏼‍♀️

Çok cokkk hafif degilmi aç degilmisin şu anda canim. Kilon durakladiginda menunde eksiltebilecegin şeyler olması lazım. Şimdi bu menüden ne çıkacak🤭bişey yememissin ki.

Canım menünün başına tarih atarsan sevinirim😘

Akşam baya hafif olmuş pirinç pilavı da azmis afiyet olsun canim

Harika menüm akşam yettimi doysun mu . Ben bugün doymalara doyamayinca herkesi aç görüyorum🤭🤭

Mısır patlakli atıştırmalıklar on kalorisi azsa güzel menü canim. Akşam yemeğinde yok zaten arayla kapatmissin günü afiyet olsun

Pişmaniye erken yemişsin bence yakarsın. Adımda süper. Afiyet olaun

Afiyet olsun canim güzel menü bence
Sade kahveyle acikmamaya çalışıyorum 4 kere falan iciyorum aksam doydum yetti pilav yogurt gunduzleri biraz zorluyor sabah erken kalkinca aksamlar olmuyor 🙈🙈 1 ogun kesmeyincede kilo gitmiyor ne yapacagimi sasirdim 🙈🙈 gitsinde ac kaldigimiza degsin bari.

Offfff kızlar yaa bana yorgunluk, yoğunluk, stres hiç yaramıyor gerçekten
Son 1 haftadır yine sapıtmışcasına yiyorum 😔

Az önce yarım kavun, 2 dilim ekmek ve 2 kaşık kabine yedim ki bunlar akşam yemeğim harici olanlar 😔😔😔

Tatil sonrası nasıl motiveydim halbuki 😔
İş yerinde spor yapma sansin yok zaten bildiğim kadarıyla.
Eve gelince çocuklar ödevler ev işi derken zaten olmuyor. Sabah çok mu erken kalkıyorsun. Gece uyuyamiyor musun. Ya herşey etkiliyor bizi.
Nasıl motive olursun acaba..sabah kalkıp spor yapiyordun bı ara iyi gelmismiydi vaktini ayarlayabilirsen bir başlasan arkası gelecek zaten canim
Slm kizlar bugünkü menüm

Sabah 9:00 şekersiz hahve

Öğlen 12:30 2 tane ince dilim peynirle yaptığım tost 1dilim peynir 10 zeytin

Aksam 19:00 1 SK mercimek çorbası.1 SK et sote

Iki litre su

Spor yok
7 bin adım @Azimliiii Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Afiyet olsun canim güzel.menu bence.

Canım memulerim başına tarih yazabilir misin rica etsem canim😘

Yürüyüş hergun oluyor artık hiç spor yapacak halim yok ama yatmadan yine yapmayı deneyeceğim ins senin için🥰

Çok cokkk hafif degilmi aç degilmisin şu anda canim. Kilon durakladiginda menunde eksiltebilecegin şeyler olması lazım. Şimdi bu menüden ne çıkacak🤭bişey yememissin ki.

Harika menüm akşam yettimi doysun mu . Ben bugün doymalara doyamayinca herkesi aç görüyorum🤭🤭

Mısır patlakli atıştırmalıklar on kalorisi azsa güzel menü canim. Akşam yemeğinde yok zaten arayla kapatmissin günü afiyet olsun

2 tanesi 150 kalori civariydi canim.

22 Eylül menüm

Kahvaltı:10.00
4yk litalif müsli
Yarım bardak süt

Aksam:16.30
1kepçe yayla çorbası
2tavuk şiş
Salata

17.00
1fiske sadesinden 1fiske kakaolusundan pişmaniye(çok ısrar ettiler)

Su:2litre
Spor:yürüyüş
zumba class54dk
Eki Görüntüle 2920866
Fit mutlu anne Fit mutlu anne Ucmelekannesi Ucmelekannesi @Azimliiii @UcanSupurge
Afiyet olsun ortim güzel menü bence
Slm kizlar bugünkü menüm

Sabah 9:00 şekersiz hahve

Öğlen 12:30 2 tane ince dilim peynirle yaptığım tost 1dilim peynir 10 zeytin

Aksam 19:00 1 SK mercimek çorbası.1 SK et sote

Iki litre su

Spor yok
7 bin adım @Azimliiii Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Afiyet olsun canım güzel menü
Gündüz oğlanla zor oluyor ya elimi kaymaga degdirdim mi yika başla yıka başla isteği bitmiyor zor oluyor

İyi akşamlar kızlar 🤗
Geceden beri bileğim ağrıyor maalesef sinir sıkışması kaynaklı ağrım var kaç gündür bez sık sil süpür akşam tereyağı yaptım derken baya zorladım sanirim bilekliği taktım bugün iş yapmadım kız okula gitti komşuları çağırdım kısır yaptık yedik yemeğimi yaptım eşimi bekliyoruz şimdi sabah yazayım diye telefonu elime aldım ama elim çok uyuştu, ağrıdı yazamadım
Geçmiş olsun kuzum çok yoruyorsun kendini.

Hadi gözün aydın 🤭

Afiyet olsun canım güzel menü bence

Hadi hayırlısı canım

Evet karbonhidrat bağımlısıyım irademe ciddi sahip çıkmam lazım
Sağol kuzum 😘
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak canım ben de dünya para verdim termal tayt ve badi aldım fakat çok az kullandım gerçekten terletiyor ama bir arkadaşım dediki sadece su kaybediyorsun yağ yakımı hızlanmıyor vücudun suyu atıyor o kadar bi hevesim kırıldı şimdi dolapta bakışıyoruz arada giy giy beni diyor bana 😂
Faydası oluyo kuzum kullan bence. Ben kullanmıştım daha önce. Çok önceleri evlenmeden önce 3 ayda 12 kilo vermiştim. 64 olmuştum ama herkes daha zayıf sanıyordu. Sabahları termal tayt üzerine eşofman giyer 1 saat yürürdüm. Ve tabi diyet... Başka hiç spor yapmadım
Okuyorum canım instagramımı Facebook’umu kadınlar kulübü son aramalarımı bi görsen hep bunlarla ilgili
Ama yok yaa işte şu kafamın içi dolu olunca yemeğe verme huyumdan vazgeçemiyorum 😔
Her gün bi heves başlıyorum bi haftadır tamam bugün yeni bi başlangıç olsun bana diye ama günün sonunda o kadar yorgun oluyorum ki yemekle dinleniyorum resmen 😔😔
Ah ben de aynıyım. Bi toplayamadım odağımı. Sabah sporlarına başladığımda herşey düzelecek biliyorum ama bir türlü olmuyo..

Pismaniye cok yemedim zaten canım.hani iki parmağınla tutarsın arasında azıcık kalır öyle.zaten zumbayi da onu yedim diye yaptım😍😚

22 Eylül Çarşamba
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 ince dilim ekmek
Peynir zeytin
Domates salatalık
1 çay bardağı süt

Öğlen
2 s.k kısır
Domates salatalık
2 gofret

Ara
1 küçük salkım siyah üzüm

Akşam
2 kepçe mercimek çorbası
2 s.k pırasa yemeği
1 dilim kavun

Su 2.5 lt tamamlarım
Spor yok şimdilik
Adım sayımı yatacagimda atarım @Breeze96 @Azimliiii
Afiyet olsun ortim😍

15 dk leslie yap 😍

15 dk leslie yap 😍
Offf kızın odevleriyle cebellesiyirduk yenice bitti o yattı bende mutfağa gitmemek için zor tutuyorum kendimi. Acayip manyak bir gün geçirdim bugün. Oysaki detoks yapmaktı niyetim🤭
Ya kabağın kilosuna 7 lira diyorlar kabak yaa kabak akılları baslarinda mi acaba😂😂😂 almadım pazardan.

22 Eylül
Yazsammi yazmasam mi diye düşündüm ama🤦🏼‍♀️
11.00
2 dlm ekmek
2 elma dlm patates kızartma
1 tatlı kaşığı çikolata ekmeğe sürdüm
1 kase cacık

15.00
Sade kahve
3 kandil simidi kurabiye
1 poğaça
1 hindistan cevizli kurabiye
(Buzluğa yapıp koyduklarimdan )

19.00
Yeşil fasulye 1 tabak
Salata
Yoğurt

Şu 2 litre
1 litre Dukan birası
@Azimliiii Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Eki Görüntüle 2920917
Kh fazla olmuş :D :D :D afiyet olsun

Offf kızın odevleriyle cebellesiyirduk yenice bitti o yattı bende mutfağa gitmemek için zor tutuyorum kendimi. Acayip manyak bir gün geçirdim bugün. Oysaki detoks yapmaktı niyetim🤭
Ya kabağın kilosuna 7 lira diyorlar kabak yaa kabak akılları baslarinda mi acaba😂😂😂 almadım pazardan.
7 lirayı neye vermiyoruz kız 😆😆😆

Sağ ol canım🥰

Kh fazla olmuş :KK70: :KK70: :KK70: afiyet olsun

7 lirayı neye vermiyoruz kız 😆😆😆
Zaten severek yemeycektim kabağı ayyy yaa yazık.
Geçen hafta 3 liraydı yaa. Bir haftada çoğu sebzenin fiyatı uçmuş neden acaba. Patatesin bile fiyatı yükselmiş 1 haftada
Kabağa o parayı veresim gelmedi kilo vermekkle aramdaki ilişki😂😂

Back