Kilolar Firarda 😎

Sade kahveyle acikmamaya çalışıyorum 4 kere falan iciyorum aksam doydum yetti pilav yogurt gunduzleri biraz zorluyor sabah erken kalkinca aksamlar olmuyor 1 ogun kesmeyincede kilo gitmiyor ne yapacagimi sasirdim gitsinde ac kaldigimiza degsin bari.

İş yerinde spor yapma sansin yok zaten bildiğim kadarıyla.
Eve gelince çocuklar ödevler ev işi derken zaten olmuyor. Sabah çok mu erken kalkıyorsun. Gece uyuyamiyor musun. Ya herşey etkiliyor bizi.
Nasıl motive olursun acaba..sabah kalkıp spor yapiyordun bı ara iyi gelmismiydi vaktini ayarlayabilirsen bir başlasan arkası gelecek zaten canim
Afiyet olsun canim güzel.menu bence.

Canım memulerim başına tarih yazabilir misin rica etsem canim

2 tanesi 150 kalori civariydi canim.

Afiyet olsun ortim güzel menü bence
Afiyet olsun canım güzel menü
Ahh ya bayadir ağrın olmuyordu sanki acelesi neydi sabah olsaydi keske
Gündüz oğlanla zor oluyor ya elimi kaymaga degdirdim mi yika başla yıka başla isteği bitmiyor zor oluyor

Geçmiş olsun kuzum çok yoruyorsun kendini.
Sağol kuzum
Faydası oluyo kuzum kullan bence. Ben kullanmıştım daha önce. Çok önceleri evlenmeden önce 3 ayda 12 kilo vermiştim. 64 olmuştum ama herkes daha zayıf sanıyordu. Sabahları termal tayt üzerine eşofman giyer 1 saat yürürdüm. Ve tabi diyet... Başka hiç spor yapmadım
Ah ben de aynıyım. Bi toplayamadım odağımı. Sabah sporlarına başladığımda herşey düzelecek biliyorum ama bir türlü olmuyo..

Pismaniye cok yemedim zaten canım.hani iki parmağınla tutarsın arasında azıcık kalır öyle.zaten zumbayi da onu yedim diye yaptım

Afiyet olsun ortim

15 dk leslie yap

15 dk leslie yap
Offf kızın odevleriyle cebellesiyirduk yenice bitti o yattı bende mutfağa gitmemek için zor tutuyorum kendimi. Acayip manyak bir gün geçirdim bugün. Oysaki detoks yapmaktı niyetim
Ya kabağın kilosuna 7 lira diyorlar kabak yaa kabak akılları baslarinda mi acaba almadım pazardan.

Kh fazla olmuş afiyet olsun

7 lirayı neye vermiyoruz kız

Sağ ol canım

Kh fazla olmuş afiyet olsun

7 lirayı neye vermiyoruz kız
Zaten severek yemeycektim kabağı ayyy yaa yazık.
Geçen hafta 3 liraydı yaa. Bir haftada çoğu sebzenin fiyatı uçmuş neden acaba. Patatesin bile fiyatı yükselmiş 1 haftada
Kabağa o parayı veresim gelmedi kilo vermekkle aramdaki ilişki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…