- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
Sade kahveyle acikmamaya çalışıyorum 4 kere falan iciyorum aksam doydum yetti pilav yogurt gunduzleri biraz zorluyor sabah erken kalkinca aksamlar olmuyorAhh ya bayadir ağrın olmuyordu sanki acelesi neydi sabah olsaydi keske
Boş er ya as yavaş yap yaa. Bilekliği faydası olur ins
Yürüyüş hergun oluyor artık hiç spor yapacak halim yok ama yatmadan yine yapmayı deneyeceğim ins senin için
Afiyet olsun canim güzel menü
Harikaydı o adımlar neydi öyle
Ah bitmiyor ki o cissss isteği hiç
Çok cokkk hafif degilmi aç degilmisin şu anda canim. Kilon durakladiginda menunde eksiltebilecegin şeyler olması lazım. Şimdi bu menüden ne çıkacakbişey yememissin ki.
Canım menünün başına tarih atarsan sevinirim
Akşam baya hafif olmuş pirinç pilavı da azmis afiyet olsun canim
Harika menüm akşam yettimi doysun mu . Ben bugün doymalara doyamayinca herkesi aç görüyorum
Mısır patlakli atıştırmalıklar on kalorisi azsa güzel menü canim. Akşam yemeğinde yok zaten arayla kapatmissin günü afiyet olsun
Pişmaniye erken yemişsin bence yakarsın. Adımda süper. Afiyet olaun
Afiyet olsun canim güzel menü bence
tu tu Masallah adıma bak süpersin menüde güzel22 Eylül menüm
Kahvaltı:10.00
4yk litalif müsli
Yarım bardak süt
Aksam:16.30
1kepçe yayla çorbası
2tavuk şiş
Salata
17.00
1fiske sadesinden 1fiske kakaolusundan pişmaniye(çok ısrar ettiler)
Su:2litre
Spor:yürüyüş
zumba class54dk
Eki Görüntüle 2920866
Fit mutlu anne Ucmelekannesi @Azimliiii @UcanSupurge
İş yerinde spor yapma sansin yok zaten bildiğim kadarıyla.Offfff kızlar yaa bana yorgunluk, yoğunluk, stres hiç yaramıyor gerçekten
Son 1 haftadır yine sapıtmışcasına yiyorum
Az önce yarım kavun, 2 dilim ekmek ve 2 kaşık kabine yedim ki bunlar akşam yemeğim harici olanlar
Tatil sonrası nasıl motiveydim halbuki
Afiyet olsun canim güzel.menu bence.Slm kizlar bugünkü menüm
Sabah 9:00 şekersiz hahve
Öğlen 12:30 2 tane ince dilim peynirle yaptığım tost 1dilim peynir 10 zeytin
Aksam 19:00 1 SK mercimek çorbası.1 SK et sote
Iki litre su
Spor yok
7 bin adım @AzimliiiiUcmelekannesi
Teşekkürler canımUcmelekannesi atarım tabi
2 tanesi 150 kalori civariydi canim.Ahh ya bayadir ağrın olmuyordu sanki acelesi neydi sabah olsaydi keske
Yürüyüş hergun oluyor artık hiç spor yapacak halim yok ama yatmadan yine yapmayı deneyeceğim ins senin için
Çok cokkk hafif degilmi aç degilmisin şu anda canim. Kilon durakladiginda menunde eksiltebilecegin şeyler olması lazım. Şimdi bu menüden ne çıkacakbişey yememissin ki.
Harika menüm akşam yettimi doysun mu . Ben bugün doymalara doyamayinca herkesi aç görüyorum
Mısır patlakli atıştırmalıklar on kalorisi azsa güzel menü canim. Akşam yemeğinde yok zaten arayla kapatmissin günü afiyet olsun
Afiyet olsun ortim güzel menü bence22 Eylül menüm
Kahvaltı:10.00
4yk litalif müsli
Yarım bardak süt
Aksam:16.30
1kepçe yayla çorbası
2tavuk şiş
Salata
17.00
1fiske sadesinden 1fiske kakaolusundan pişmaniye(çok ısrar ettiler)
Su:2litre
Spor:yürüyüş
zumba class54dk
Eki Görüntüle 2920866
Fit mutlu anne Ucmelekannesi @Azimliiii @UcanSupurge
Afiyet olsun canım güzel menüSlm kizlar bugünkü menüm
Sabah 9:00 şekersiz hahve
Öğlen 12:30 2 tane ince dilim peynirle yaptığım tost 1dilim peynir 10 zeytin
Aksam 19:00 1 SK mercimek çorbası.1 SK et sote
Iki litre su
Spor yok
7 bin adım @AzimliiiiUcmelekannesi
Gündüz oğlanla zor oluyor ya elimi kaymaga degdirdim mi yika başla yıka başla isteği bitmiyor zor oluyorAhh ya bayadir ağrın olmuyordu sanki acelesi neydi sabah olsaydi keske
Geçmiş olsun kuzum çok yoruyorsun kendini.İyi akşamlar kızlar
Geceden beri bileğim ağrıyor maalesef sinir sıkışması kaynaklı ağrım var kaç gündür bez sık sil süpür akşam tereyağı yaptım derken baya zorladım sanirim bilekliği taktım bugün iş yapmadım kız okula gitti komşuları çağırdım kısır yaptık yedik yemeğimi yaptım eşimi bekliyoruz şimdi sabah yazayım diye telefonu elime aldım ama elim çok uyuştu, ağrıdı yazamadım
Sağol kuzumAfiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım güzel menü
Hadi gözün aydın
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Hadi hayırlısı canım
Evet karbonhidrat bağımlısıyım irademe ciddi sahip çıkmam lazım
Faydası oluyo kuzum kullan bence. Ben kullanmıştım daha önce. Çok önceleri evlenmeden önce 3 ayda 12 kilo vermiştim. 64 olmuştum ama herkes daha zayıf sanıyordu. Sabahları termal tayt üzerine eşofman giyer 1 saat yürürdüm. Ve tabi diyet... Başka hiç spor yapmadımHedef60kgolmak canım ben de dünya para verdim termal tayt ve badi aldım fakat çok az kullandım gerçekten terletiyor ama bir arkadaşım dediki sadece su kaybediyorsun yağ yakımı hızlanmıyor vücudun suyu atıyor o kadar bi hevesim kırıldı şimdi dolapta bakışıyoruz arada giy giy beni diyor bana
Ah ben de aynıyım. Bi toplayamadım odağımı. Sabah sporlarına başladığımda herşey düzelecek biliyorum ama bir türlü olmuyo..Okuyorum canım instagramımı Facebook’umu kadınlar kulübü son aramalarımı bi görsen hep bunlarla ilgili
Ama yok yaa işte şu kafamın içi dolu olunca yemeğe verme huyumdan vazgeçemiyorum
Her gün bi heves başlıyorum bi haftadır tamam bugün yeni bi başlangıç olsun bana diye ama günün sonunda o kadar yorgun oluyorum ki yemekle dinleniyorum resmen
Pismaniye cok yemedim zaten canım.hani iki parmağınla tutarsın arasında azıcık kalır öyle.zaten zumbayi da onu yedim diye yaptımAhh ya bayadir ağrın olmuyordu sanki acelesi neydi sabah olsaydi keske
Afiyet olsun ortim22 Eylül Çarşamba
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 ince dilim ekmek
Peynir zeytin
Domates salatalık
1 çay bardağı süt
Öğlen
2 s.k kısır
Domates salatalık
2 gofret
Ara
1 küçük salkım siyah üzüm
Akşam
2 kepçe mercimek çorbası
2 s.k pırasa yemeği
1 dilim kavun
Su 2.5 lt tamamlarım
Spor yok şimdilik
Adım sayımı yatacagimda atarım @Breeze96 @Azimliiii
15 dk leslie yapAhh ya bayadir ağrın olmuyordu sanki acelesi neydi sabah olsaydi keske
İyi gecelerİyi geceler kızlar
Offf kızın odevleriyle cebellesiyirduk yenice bitti o yattı bende mutfağa gitmemek için zor tutuyorum kendimi. Acayip manyak bir gün geçirdim bugün. Oysaki detoks yapmaktı niyetim15 dk leslie yap
İyi geceler canimİyi geceler kızlar
Sağ ol canımKolay gelsin tüysüz günler dilerim
Sağ ol canımKolay gelsin canim
Sağ ol kuzum aklım kaldı ama o pilavda cuma günü bir tabak yiyeceğimAfiyet olsunepilation için enerji olsun
Kh fazla olmuş22 Eylül
Yazsammi yazmasam mi diye düşündüm ama
11.00
2 dlm ekmek
2 elma dlm patates kızartma
1 tatlı kaşığı çikolata ekmeğe sürdüm
1 kase cacık
15.00
Sade kahve
3 kandil simidi kurabiye
1 poğaça
1 hindistan cevizli kurabiye
(Buzluğa yapıp koyduklarimdan )
19.00
Yeşil fasulye 1 tabak
Salata
Yoğurt
Şu 2 litre
1 litre Dukan birası
@AzimliiiiHedef60kgolmak
Eki Görüntüle 2920917
7 lirayı neye vermiyoruz kızOfff kızın odevleriyle cebellesiyirduk yenice bitti o yattı bende mutfağa gitmemek için zor tutuyorum kendimi. Acayip manyak bir gün geçirdim bugün. Oysaki detoks yapmaktı niyetim
Ya kabağın kilosuna 7 lira diyorlar kabak yaa kabak akılları baslarinda mi acabaalmadım pazardan.
Ye ye cnmSağ ol canım
Sağ ol canım
Sağ ol kuzum aklım kaldı ama o pilavda cuma günü bir tabak yiyeceğim
Sağ ol canımAhh ya bayadir ağrın olmuyordu sanki acelesi neydi sabah olsaydi keske
Zaten severek yemeycektim kabağı ayyy yaa yazık.Kh fazla olmuşafiyet olsun
7 lirayı neye vermiyoruz kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?