• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

@yarimuhendis cnm nasıl geçiyor günlerin köyde😘
@pacman pacocum nasıl gidiyo sınavlar 😘
Nikinik Nikinik cnm nasıl gidiyo diyet ,nöbetler 😘
@hadikonusalim cnm nasıl gidiyor yemeler içmeler😘 ay valla idolümsün 😍 nolur yaz menülerini feyz alalım kuzum 😘
Canim sordugun icin sagol bu sefer daha iyi gidiyor diyet ama gunlerim biraz dolu dolu ve yorucu geciyor buraya da fazla ugrayamiyorum 😖

Offfff kızlar yaa bana yorgunluk, yoğunluk, stres hiç yaramıyor gerçekten
Son 1 haftadır yine sapıtmışcasına yiyorum 😔

Az önce yarım kavun, 2 dilim ekmek ve 2 kaşık kabine yedim ki bunlar akşam yemeğim harici olanlar 😔😔😔

Tatil sonrası nasıl motiveydim halbuki 😔
Canim diyetler hakkibda okumak veya nasil birinci oldumlari okumak beni motive ediyir bi bak istersen onlara. Otur simdi plan yap kendine yarindan itibaren yine basla.

Canim diyetler hakkibda okumak veya nasil birinci oldumlari okumak beni motive ediyir bi bak istersen onlara. Otur simdi plan yap kendine yarindan itibaren yine basla.
Okuyorum canım instagramımı Facebook’umu kadınlar kulübü son aramalarımı bi görsen hep bunlarla ilgili
Ama yok yaa işte şu kafamın içi dolu olunca yemeğe verme huyumdan vazgeçemiyorum 😔
Her gün bi heves başlıyorum bi haftadır tamam bugün yeni bi başlangıç olsun bana diye ama günün sonunda o kadar yorgun oluyorum ki yemekle dinleniyorum resmen 😔😔

22 Eylül menüm

Kahvaltı:10.00
4yk litalif müsli
Yarım bardak süt

Aksam:16.30
1kepçe yayla çorbası
2tavuk şiş
Salata

17.00
1fiske sadesinden 1fiske kakaolusundan pişmaniye(çok ısrar ettiler)

Su:2litre
Spor:yürüyüş
zumba class54dk
Screenshot_2021-09-22-21-15-17.png

Fit mutlu anne Fit mutlu anne Ucmelekannesi Ucmelekannesi Azimliiii Azimliiii UcanSupurge UcanSupurge

Okuyorum canım instagramımı Facebook’umu kadınlar kulübü son aramalarımı bi görsen hep bunlarla ilgili
Ama yok yaa işte şu kafamın içi dolu olunca yemeğe verme huyumdan vazgeçemiyorum 😔
Her gün bi heves başlıyorum bi haftadır tamam bugün yeni bi başlangıç olsun bana diye ama günün sonunda o kadar yorgun oluyorum ki yemekle dinleniyorum resmen 😔😔
Prki baska birseyle dinlenmeyi dene yarin. Ne seversin kitap okumayiysa yap bi icecek kitap oku yarin alsam yok degil izlemekse ac en sevdigin duzoyi filmi onu izle. Agzini sakuzla oyala mesela.

Prki baska birseyle dinlenmeyi dene yarin. Ne seversin kitap okumayiysa yap bi icecek kitap oku yarin alsam yok degil izlemekse ac en sevdigin duzoyi filmi onu izle. Agzini sakuzla oyala mesela.
Kitap okumayı çok severim aslında ama okurken yiyenlerdenim ben 🤷🏼‍♀️
Ama evet doğru diyorsun geçen hafta nasıl irademe hakim olduysam yarın itibariyle yine olabilirim çok çok belki dayanamazsam sütlü kahve içerim

Az önce yarım kavun, 2 dilim ekmek ve 2 kaşık kabine yedim ki bunlar akşam yemeğim harici olanlar 😔😔😔

Ben de cozuttum yasemin gerçekten çok motive başlamıştım halbuki ayyyynen stres yorgunluk direk yeme refleksi oluşturuyor

Canım inan ben de öyleyim.günlük iki agir yasamlar videosu izliyorum.motive olmak için.Duygusal açlık var bizde bence .

Kitap okumayı çok severim aslında ama okurken yiyenlerdenim ben 🤷🏼‍♀️
Ama evet doğru diyorsun geçen hafta nasıl irademe hakim olduysam yarın itibariyle yine olabilirim çok çok belki dayanamazsam sütlü kahve içerim
Sutlu kahvenin pek bi kalorisi yok canim sutunu az koyarsin. Ic gunde 2-3 fincan. Hem kahve yeme istedigini de bastiriyor. 👍

Ben de cozuttum yasemin gerçekten çok motive başlamıştım halbuki ayyyynen stres yorgunluk direk yeme refleksi oluşturuyor
Sorma leylağım ya nasıl motive nasıl inançla başlamıştım ama ahhhh işte stres beni bitiriyor
Her ne kadar umursamaz davranıyor olsam da aslında bi yük bindiriyorum kendime ve bunun acısını yiyerek çıkarıyorum resmen

Canım inan ben de öyleyim.günlük iki agir yasamlar videosu izliyorum.motive olmak için.Duygusal açlık var bizde bence .
Orası kesin canım bunun başka açıklaması yok yani kusarcasına yemek duygusal yemeden başka bişe olamaz 😔
Hiç aç değildim bugün hiiiçççç Ama neler yediğimi bi duysan 🙄

Keşkeeeee

Çok hafif menü olmuş sonraki kola gereksizmis afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım güzel menü

Biraz kötü bı menü olmuş sanki canım

Afiyet olsun canım aşırı hafif menü olmuş

Afiyet olsun canım

Süper menü ortim afiyet olsun

Afiyet olsun canım güzel bence

Güzel canım afiyet olsun

Afiyet olsun canım güzel bence

Hayırlı yolculuklar yazacaktım ama geç oldu sanırım

Turşu kurdum tereyağı yaptım derken vala saat uçtu

Temizlik değil kız sarımsak soy turşu kur derken saat geçmiş bı de tereyağı yaptım bilmiyorum etki edecek mi yeni başladım
Ahh ya bayadir ağrın olmuyordu sanki acelesi neydi sabah olsaydi keske
İyi akşamlar kızlar 🤗
Geceden beri bileğim ağrıyor maalesef sinir sıkışması kaynaklı ağrım var kaç gündür bez sık sil süpür akşam tereyağı yaptım derken baya zorladım sanirim bilekliği taktım bugün iş yapmadım kız okula gitti komşuları çağırdım kısır yaptık yedik yemeğimi yaptım eşimi bekliyoruz şimdi sabah yazayım diye telefonu elime aldım ama elim çok uyuştu, ağrıdı yazamadım
Boş er ya as yavaş yap yaa. Bilekliği faydası olur ins
E dinlen artık di mi🤗 kas gevşetici ağrı kesici krem sür cnm sar bi de ısınsın artık da zorlama lütfen

Olsun yaparsıın 😍 yürüyüş olmuştur zaten 😘
Yürüyüş hergun oluyor artık hiç spor yapacak halim yok ama yatmadan yine yapmayı deneyeceğim ins senin için🥰
Sabah
1 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta

Ara
1 türk kahvesi

Öğlen
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
4 yemek kuru fasülye
1 tane domates
2 kaşık pirinç pilavı

Akşam
5 yemek kaşığı patlican tasası
2 yemek kaşığı pirinç pilavı
1 kase yoğurt
Nikinik Nikinik
Afiyet olsun canim güzel menü
Geçmişi okuyamadım güzellikler sporumu yapıp geliyorum.

Harikaydı o adımlar neydi öyle👏👏
Canım cısssslar istiyor :KK75:
Ne zaman alışırım :KK14:
Ah bitmiyor ki o cissss isteği hiç🤦🏼‍♀️
Günün menüsüüüüüü

Kahvaltı
-1 haşlanmış yumurta
Bu kadar😂

Sade kahve

Öğle
-1 kase yoğurt
Bu kadar 😂

Sade kahve

Akşam
-4 yk tavuk sote
-1 kase yoğurt

Su 4 ltyi bulmak
Spor henüz yok film izliyoz😬😬

kardelelen321 kardelelen321
Çok cokkk hafif degilmi aç degilmisin şu anda canim. Kilon durakladiginda menunde eksiltebilecegin şeyler olması lazım. Şimdi bu menüden ne çıkacak🤭bişey yememissin ki.

Canım menünün başına tarih atarsan sevinirim😘
22 Eylül
Sabah

Türk kahvesi
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, tb ekmeğe kaşarlı tost, domates, salatalık, zeytin, kiraz saplı çay
Ara
Litalif, 1 LT dukan birası
Akşam
1 kepçe şehriye çorbası, 3 fırın köfte, 3 yk yoğurt, 2 çatal pirinç pilavı🤭

2 LT su, 3bin adım🙈

Ucmelekannesi Ucmelekannesi Azimliiii Azimliiii @Pnrrr-20
Akşam baya hafif olmuş pirinç pilavı da azmis afiyet olsun canim
22 eylul
kahvalti
kasarli tost

aralarda
2 mandalina
1 salkim uzum

Aksam
4 yk pilav
1 kase yogurt

2.5 lt su
Eki Görüntüle 2920858
Beyaz leylak Beyaz leylak Ucmelekannesi Ucmelekannesi Azimliiii Azimliiii
Harika menüm akşam yettimi doysun mu . Ben bugün doymalara doyamayinca herkesi aç görüyorum🤭🤭
22 eylul menum
Sabah: 70 gr ekmek, 10 gr peynir, 40 gr hindi fume, 150gr donates.
Ara: 2 fincan sutlu kahve, 2 tane misir patlakli atistirmalik
Oglen: hibdi gogsu, patates puresi, salata
Ara: - 17: 40 1 fincan sut, 2 avuc fistik.2 tane misir patlakli atustirmalik.

Su: 2,5 lt
Spor:
13000 adim
Azimliiii Azimliiii Ucmelekannesi Ucmelekannesi @Calypso95
Mısır patlakli atıştırmalıklar on kalorisi azsa güzel menü canim. Akşam yemeğinde yok zaten arayla kapatmissin günü afiyet olsun
22 Eylül menüm

Kahvaltı:10.00
4yk litalif müsli
Yarım bardak süt

Aksam:16.30
1kepçe yayla çorbası
2tavuk şiş
Salata

17.00
1fiske sadesinden 1fiske kakaolusundan pişmaniye(çok ısrar ettiler)

Su:2litre
Spor:yürüyüş
zumba class54dkEki Görüntüle 2920869
Fit mutlu anne Fit mutlu anne Ucmelekannesi Ucmelekannesi Azimliiii Azimliiii UcanSupurge UcanSupurge
Pişmaniye erken yemişsin bence yakarsın. Adımda süper. Afiyet olaun
22.09.2021

09.30 yarım poğaça (ilaç almak için yine )
12.30
2 sahanda yumurta, 1 dilim peynir maydanoz,5 zeytin, 🍅, 1 dilim ekmek, 1 Tk reçel

16.00 sade kahve
17.30
1 kepçe Kuru fasulye, 2 kıymalı biber dolması, salata
19.00 1 nektarı
Şu: 2 lt
Afiyet olsun canim güzel menü bence

Çok şükür bugün daha iyiyim canım 😍😘

Aa ne kusuru canım 😘 madem izincar keyfini çıkarın 😍

Evet canım sen hep çok dikkat edersin ama işte insan enerjisi olmayınca çok zor, ben de iki gündür dikkat edemiyorum gözümü açamıyorum sinüzit mahvetti beni,ilaçlarını kullan kendine gel motivasyonun da gelir mutlaka😍

Canım bunlar hep klasik sanırım, en çok acıyı sikintiyi o çekmiştir,en çok o Osmanlı kadınıdır, en cefakar cocuklari için herşeyi yapmış o dur, eminim sizi sizden çok düşündüğünü iddia eder ama bir gün sizi size bırakmaz... Anlat paylaş kuzum insan normal hayatta anlayamıyor bazen burda daha rahat anlatılıyor
Kız aynı dediğin gibi vallaha.
Aynen öyle canım burda rahat anlatılıyor. Aslında sürekli şikayet eden biri gibi görünmek istemem. Ben küçücük şeylerle bile mutlu olan bir insanım. Ama öyle bi noktaya getiriyorlar, patlayacak mısın, birine anlatma isteği duyuyorsun. O yönden çok iyi geldiniz bana kuzum var olun. 😍😍😍

Back