• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Zaten severek yemeycektim kabağı ayyy yaa yazık.
Geçen hafta 3 liraydı yaa. Bir haftada çoğu sebzenin fiyatı uçmuş neden acaba. Patatesin bile fiyatı yükselmiş 1 haftada
Kabağa o parayı veresim gelmedi kilo vermekkle aramdaki ilişki😂😂
Allah iyiliğini versin haha 😃😃
Su orucu yap bari :D
Cnm yürüyüşü tamamlıyorum menüyü atayım şimdi

Sorma leylağım ya nasıl motive nasıl inançla başlamıştım ama ahhhh işte stres beni bitiriyor
Her ne kadar umursamaz davranıyor olsam da aslında bi yük bindiriyorum kendime ve bunun acısını yiyerek çıkarıyorum resmen

Orası kesin canım bunun başka açıklaması yok yani kusarcasına yemek duygusal yemeden başka bişe olamaz 😔
Hiç aç değildim bugün hiiiçççç Ama neler yediğimi bi duysan 🙄

Keşkeeeee
Cnm işler o hafta birikti dememiş miydin stresin ondan

Sade kahveyle acikmamaya çalışıyorum 4 kere falan iciyorum aksam doydum yetti pilav yogurt gunduzleri biraz zorluyor sabah erken kalkinca aksamlar olmuyor 🙈🙈 1 ogun kesmeyincede kilo gitmiyor ne yapacagimi sasirdim 🙈🙈 gitsinde ac kaldigimiza degsin bari.
Cnm kaç kilosun şimdi? Boyun kaçtı

Zaten severek yemeycektim kabağı ayyy yaa yazık.
Geçen hafta 3 liraydı yaa. Bir haftada çoğu sebzenin fiyatı uçmuş neden acaba. Patatesin bile fiyatı yükselmiş 1 haftada
Kabağa o parayı veresim gelmedi kilo vermekkle aramdaki ilişki😂😂
Ben de sabah kabak alacaktım yarın yemek için ne kadar pahalanmış ya ama 3 tane kabak alıyorum alt tarafı o yüzden yapabilirim🤭🤭
Ayy sen pilav deyince benim de canim javurna ve pilav istedi. Cumaya 73u gorursem yiyeyim bari 😋😋
Ye canım ödül olmuş olur sana eşime yapıyorum hep oluyor evde ama bugün dayanamadım azcık tadına baktım🤣

Ben de sabah kabak alacaktım yarın yemek için ne kadar pahalanmış ya ama 3 tane kabak alıyorum alt tarafı o yüzden yapabilirim🤭🤭
😂😂😂Bak öyle diyince de mantıklı geldi. Ama pazardayken taa öğlen yediklerin vardı aklımda açılmıştım. Alipta boşa goturmuyum dedim galiba.😂😂

22 eylul Menum:

6:00 2 kuru kayısı

7:30 kahve, 2/3 nesfit bar (60kalori)

9:30 3 dilim ekmek, 1sigara böregi, 1 yumurta omlett, 1kk peynir, 2 mini sosis, domates salatalk, 1tk bal, 1tk recel, 1tk findik kreması

16:00 sutlu kahve, lifalif bar (150 kalori) ,3 kuru kayisi

20:30 1 kepce domates corbası, 1 köfte, avuc ici kadar tavuk, cacık, Salata, 4 catal trilice

11.000 Adım
2.lt Su
hzlsel hzlsel Ucmelekannesi Ucmelekannesi @Azimliiii
Afiyet olsun canım tatil menüsü bu sonuçta bence çok iyi idare etmişsin triliçeyi de sınırlamasaydın yeseydin şöyle güzel bir dilim🤭🤭

22 eylul menum
Sabah: 70 gr ekmek, 10 gr peynir, 40 gr hindi fume, 150gr donates.
Ara: 2 fincan sutlu kahve, 2 tane misir patlakli atistirmalik
Oglen: hibdi gogsu, patates puresi, salata
Ara: - 17: 40 1 fincan sut, 2 avuc fistik.2 tane misir patlakli atustirmalik.

Su: 2,5 lt
Spor:
13000 adim
@Azimliiii Ucmelekannesi Ucmelekannesi Calypso95 Calypso95
Afiyet olsun ortim ☺ adımlar şahane 😍

Tempus Tempus ortim nasılsın. Kabak detoksunu atlattın. Hafifledin. Bol su, Yeşil çay iç. Yarın süper bi eksi görcez senden.
Benim durumlar çok kötü. Haftam sporsuz geçti yediklerim saçma sapandı. Buraya geleli 2 ay oldu ilk cuma artımı görücem yarın. Cumaya kadar toparlıyordum hep ama bu defa olmayacak gibi. :mad:

Back