- 31 Ekim 2013
- 21.385
- 71.796
- 798
- 40
Canim sordugun icin sagol bu sefer daha iyi gidiyor diyet ama gunlerim biraz dolu dolu ve yorucu geciyor buraya da fazla ugrayamiyorum@yarimuhendis cnm nasıl geçiyor günlerin köyde
@pacman pacocum nasıl gidiyo sınavlar
Nikinik cnm nasıl gidiyo diyet ,nöbetler
@hadikonusalim cnm nasıl gidiyor yemeler içmeleray valla idolümsün nolur yaz menülerini feyz alalım kuzum
Canim diyetler hakkibda okumak veya nasil birinci oldumlari okumak beni motive ediyir bi bak istersen onlara. Otur simdi plan yap kendine yarindan itibaren yine basla.Offfff kızlar yaa bana yorgunluk, yoğunluk, stres hiç yaramıyor gerçekten
Son 1 haftadır yine sapıtmışcasına yiyorum
Az önce yarım kavun, 2 dilim ekmek ve 2 kaşık kabine yedim ki bunlar akşam yemeğim harici olanlar
Tatil sonrası nasıl motiveydim halbuki
Okuyorum canım instagramımı Facebook’umu kadınlar kulübü son aramalarımı bi görsen hep bunlarla ilgiliCanim diyetler hakkibda okumak veya nasil birinci oldumlari okumak beni motive ediyir bi bak istersen onlara. Otur simdi plan yap kendine yarindan itibaren yine basla.
Ya yine yanlış yazmışım ya ben22 Eylül menüm
Kahvaltı:10.00
4yk litalif müsli
Yarım bardak süt
Aksam:16.30
1kepçe yayla çorbası
2tavuk şiş
Salata
17.00
1fiske sadesinden 1fiske kakaolusundan pişmaniye(çok ısrar ettiler)
Su:2litre
Spor:yürüyüş
zumba class54dk
Eki Görüntüle 2920866
Fit mutlu anne Ucmelekannesi Azimliiii UcanSupurge
Prki baska birseyle dinlenmeyi dene yarin. Ne seversin kitap okumayiysa yap bi icecek kitap oku yarin alsam yok degil izlemekse ac en sevdigin duzoyi filmi onu izle. Agzini sakuzla oyala mesela.Okuyorum canım instagramımı Facebook’umu kadınlar kulübü son aramalarımı bi görsen hep bunlarla ilgili
Ama yok yaa işte şu kafamın içi dolu olunca yemeğe verme huyumdan vazgeçemiyorum
Her gün bi heves başlıyorum bi haftadır tamam bugün yeni bi başlangıç olsun bana diye ama günün sonunda o kadar yorgun oluyorum ki yemekle dinleniyorum resmen
Aynen canım bende çok seviyorum onlarıAyy yillar gecti ama izlesem hala gulerim, oya ve levent kirca, gurse birsel cok akilli insanlar ya. Yaptiklari espriler bile cok ince ve yillar gecse de eskimiyir
Kitap okumayı çok severim aslında ama okurken yiyenlerdenim benPrki baska birseyle dinlenmeyi dene yarin. Ne seversin kitap okumayiysa yap bi icecek kitap oku yarin alsam yok degil izlemekse ac en sevdigin duzoyi filmi onu izle. Agzini sakuzla oyala mesela.
Ben de cozuttum yasemin gerçekten çok motive başlamıştım halbuki ayyyynen stres yorgunluk direk yeme refleksi oluşturuyorOfffff kızlar yaa bana yorgunluk, yoğunluk, stres hiç yaramıyor gerçekten
Az önce yarım kavun, 2 dilim ekmek ve 2 kaşık kabine yedim ki bunlar akşam yemeğim harici olanlar
Canım inan ben de öyleyim.günlük iki agir yasamlar videosu izliyorum.motive olmak için.Duygusal açlık var bizde bence .Offfff kızlar yaa bana yorgunluk, yoğunluk, stres hiç yaramıyor gerçekten
Olsun cnm düzene koyarsın bi şekildeCanim sordugun icin sagol bu sefer daha iyi gidiyor diyet ama gunlerim biraz dolu dolu ve yorucu geciyor buraya da fazla ugrayamiyorum
Sutlu kahvenin pek bi kalorisi yok canim sutunu az koyarsin. Ic gunde 2-3 fincan. Hem kahve yeme istedigini de bastiriyor.Kitap okumayı çok severim aslında ama okurken yiyenlerdenim ben
Ama evet doğru diyorsun geçen hafta nasıl irademe hakim olduysam yarın itibariyle yine olabilirim çok çok belki dayanamazsam sütlü kahve içerim
Sorma leylağım ya nasıl motive nasıl inançla başlamıştım ama ahhhh işte stres beni bitiriyorBen de cozuttum yasemin gerçekten çok motive başlamıştım halbuki ayyyynen stres yorgunluk direk yeme refleksi oluşturuyor
Orası kesin canım bunun başka açıklaması yok yani kusarcasına yemek duygusal yemeden başka bişe olamazCanım inan ben de öyleyim.günlük iki agir yasamlar videosu izliyorum.motive olmak için.Duygusal açlık var bizde bence .
Keşkeeeee
Tamam canım yarın umarım herşey daha iyi olurSutlu kahvenin pek bi kalorisi yok canim sutunu az koyarsin. Ic gunde 2-3 fincan. Hem kahve yeme istedigini de bastiriyor.
Ahh ya bayadir ağrın olmuyordu sanki acelesi neydi sabah olsaydi keskeÇok hafif menü olmuş sonraki kola gereksizmis afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel menü
Biraz kötü bı menü olmuş sanki canım
Afiyet olsun canım aşırı hafif menü olmuş
Afiyet olsun canım
Süper menü ortim afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel bence
Güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel bence
Hayırlı yolculuklar yazacaktım ama geç oldu sanırım
Turşu kurdum tereyağı yaptım derken vala saat uçtu
Temizlik değil kız sarımsak soy turşu kur derken saat geçmiş bı de tereyağı yaptım bilmiyorum etki edecek mi yeni başladım
Boş er ya as yavaş yap yaa. Bilekliği faydası olur insİyi akşamlar kızlar
Geceden beri bileğim ağrıyor maalesef sinir sıkışması kaynaklı ağrım var kaç gündür bez sık sil süpür akşam tereyağı yaptım derken baya zorladım sanirim bilekliği taktım bugün iş yapmadım kız okula gitti komşuları çağırdım kısır yaptık yedik yemeğimi yaptım eşimi bekliyoruz şimdi sabah yazayım diye telefonu elime aldım ama elim çok uyuştu, ağrıdı yazamadım
Yürüyüş hergun oluyor artık hiç spor yapacak halim yok ama yatmadan yine yapmayı deneyeceğim ins senin içinE dinlen artık di mikas gevşetici ağrı kesici krem sür cnm sar bi de ısınsın artık da zorlama lütfen
Olsun yaparsıınyürüyüş olmuştur zaten
Afiyet olsun canim güzel menüSabah
1 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Ara
1 türk kahvesi
Öğlen
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
4 yemek kuru fasülye
1 tane domates
2 kaşık pirinç pilavı
Akşam
5 yemek kaşığı patlican tasası
2 yemek kaşığı pirinç pilavı
1 kase yoğurt
Nikinik
Harikaydı o adımlar neydi öyleGeçmişi okuyamadım güzellikler sporumu yapıp geliyorum.
Ah bitmiyor ki o cissss isteği hiçCanım cısssslar istiyor
Ne zaman alışırım
Çok cokkk hafif degilmi aç degilmisin şu anda canim. Kilon durakladiginda menunde eksiltebilecegin şeyler olması lazım. Şimdi bu menüden ne çıkacakGünün menüsüüüüüü
Kahvaltı
-1 haşlanmış yumurta
Bu kadar
Sade kahve
Öğle
-1 kase yoğurt
Bu kadar
Sade kahve
Akşam
-4 yk tavuk sote
-1 kase yoğurt
Su 4 ltyi bulmak
Spor henüz yok film izliyoz
kardelelen321
Akşam baya hafif olmuş pirinç pilavı da azmis afiyet olsun canim22 Eylül
Sabah
Türk kahvesi
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, tb ekmeğe kaşarlı tost, domates, salatalık, zeytin, kiraz saplı çay
Ara
Litalif, 1 LT dukan birası
Akşam
1 kepçe şehriye çorbası, 3 fırın köfte, 3 yk yoğurt, 2 çatal pirinç pilavı
2 LT su, 3bin adım
Ucmelekannesi Azimliiii @Pnrrr-20
Harika menüm akşam yettimi doysun mu . Ben bugün doymalara doyamayinca herkesi aç görüyorum22 eylul
kahvalti
kasarli tost
aralarda
2 mandalina
1 salkim uzum
Aksam
4 yk pilav
1 kase yogurt
2.5 lt su
Eki Görüntüle 2920858
Beyaz leylak Ucmelekannesi Azimliiii
Mısır patlakli atıştırmalıklar on kalorisi azsa güzel menü canim. Akşam yemeğinde yok zaten arayla kapatmissin günü afiyet olsun22 eylul menum
Sabah: 70 gr ekmek, 10 gr peynir, 40 gr hindi fume, 150gr donates.
Ara: 2 fincan sutlu kahve, 2 tane misir patlakli atistirmalik
Oglen: hibdi gogsu, patates puresi, salata
Ara: - 17: 40 1 fincan sut, 2 avuc fistik.2 tane misir patlakli atustirmalik.
Su: 2,5 lt
Spor:
13000 adim
Azimliiii Ucmelekannesi @Calypso95
Pişmaniye erken yemişsin bence yakarsın. Adımda süper. Afiyet olaun22 Eylül menüm
Kahvaltı:10.00
4yk litalif müsli
Yarım bardak süt
Aksam:16.30
1kepçe yayla çorbası
2tavuk şiş
Salata
17.00
1fiske sadesinden 1fiske kakaolusundan pişmaniye(çok ısrar ettiler)
Su:2litre
Spor:yürüyüş
zumba class54dkEki Görüntüle 2920869
Fit mutlu anne Ucmelekannesi Azimliiii UcanSupurge
Afiyet olsun canim güzel menü bence22.09.2021
09.30 yarım poğaça (ilaç almak için yine )
12.30
2 sahanda yumurta, 1 dilim peynir maydanoz,5 zeytin,, 1 dilim ekmek, 1 Tk reçel
16.00 sade kahve
17.30
1 kepçe Kuru fasulye, 2 kıymalı biber dolması, salata
19.00 1 nektarı
Şu: 2 lt
Kız aynı dediğin gibi vallaha.Çok şükür bugün daha iyiyim canım
Aa ne kusuru canımmadem izincar keyfini çıkarın
Evet canım sen hep çok dikkat edersin ama işte insan enerjisi olmayınca çok zor, ben de iki gündür dikkat edemiyorum gözümü açamıyorum sinüzit mahvetti beni,ilaçlarını kullan kendine gel motivasyonun da gelir mutlaka
Canım bunlar hep klasik sanırım, en çok acıyı sikintiyi o çekmiştir,en çok o Osmanlı kadınıdır, en cefakar cocuklari için herşeyi yapmış o dur, eminim sizi sizden çok düşündüğünü iddia eder ama bir gün sizi size bırakmaz... Anlat paylaş kuzum insan normal hayatta anlayamıyor bazen burda daha rahat anlatılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?