Yaaâaa
Ayy yillar gecti ama izlesem hala gulerim, oya ve levent kirca, gurse birsel cok akilli insanlar ya. Yaptiklari espriler bile cok ince ve yillar gecse de eskimiyirGeçmişi okuyamadım güzellikler sporumu yapıp geliyorum.
Yap bi sicak cay veya kakao ic kuzum. Ustube de bolca suuCanım cısssslar istiyor
Ne zaman alışırım
Superr. Ben de hep evde yururken kol agirliklarim var onlari alip yuruyorum.@Ucmelekannesi cnmmm napaysııın
2 mil leslie m şimdi bitti termal takımı da giydimhem de 500 ml su şişeleri vardı elimde
Sagol canimÇok hafif menü olmuş sonraki kola gereksizmis afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel menü
Biraz kötü bı menü olmuş sanki canım
Afiyet olsun canım aşırı hafif menü olmuş
Afiyet olsun canım
Süper menü ortim afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel bence
Güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel bence
Hayırlı yolculuklar yazacaktım ama geç oldu sanırım
Turşu kurdum tereyağı yaptım derken vala saat uçtu
Temizlik değil kız sarımsak soy turşu kur derken saat geçmiş bı de tereyağı yaptım bilmiyorum etki edecek mi yeni başladım
Ben de bugün gittim ve cilt bakımı yaptırdım hauatımda ilk defa cilt bakımı yaptırdım ve nihayetinde şu sonuca vardım çirkin kadın yoktur fakir kadın vardırKizlar yillardir hep kuafore cocukla gidiyordum. Bugun esime dedim al bebisi kendim gitcem. Uzun zamandir sacima ombre istiyordum, cook uzun islem benjm de sacim baya gur, gozumde cok buyuyordu. Sonunda yaptirdim bugun. Ama iyiki almamisim bebisi git gel sac derjen eve tam 7 saat sonra dondum. Ve tabii disarda olunca dengesiz beslendim. Aslinda cok yemedim ama dengesuz yemeyi hic sevmiyirym, su siralar listeme uyu ca mutlu oluyorum sadece.
Kesinlikle haklisin canim.Ben de bugün gittim ve cilt bakımı yaptırdım hauatımda ilk defa cilt bakımı yaptırdım ve nihayetinde şu sonuca vardım çirkin kadın yoktur fakir kadın vardır
Kolay gelsin tüysüz günler dilerimMerhaba kızlar şimdi geldim eve koştur koştur yemek yedim dayanamadım normalde yemeyecektim pilav da yedimEşim dışarıya çıkacak ben de doğruca epilasyon işine girişeceğim fırsattan istifade
Kolay gelsin canimMerhaba kızlar şimdi geldim eve koştur koştur yemek yedim dayanamadım normalde yemeyecektim pilav da yedimEşim dışarıya çıkacak ben de doğruca epilasyon işine girişeceğim fırsattan istifade
Ama cogu vucut sy da tutuyor bu da odem oluyor ve daha kalin gozukuyiryz. Madem aldin var. sporlarini tarindan itibaren termal kiyafetlerinle yap bakalim nasil hussedeceksin? Sana iyi gelirse ben de alayimHedef60kgolmak canım ben de dünya para verdim termal tayt ve badi aldım fakat çok az kullandım gerçekten terletiyor ama bir arkadaşım dediki sadece su kaybediyorsun yağ yakımı hızlanmıyor vücudun suyu atıyor o kadar bi hevesim kırıldı şimdi dolapta bakışıyoruz arada giy giy beni diyor bana
Ayy az once yazdigina bayildimKolay gelsin tüysüz günler dilerim
Gider insallah canim bende son 5 kilo ile cebellesiyorum al ver al ver bi hal oldumTeşekkür ederim canım dediğin gibi isteyen herşeyi yapar motive olamadım galiba bir de sürekli başım dönüyor halsiz ve yorgunum sanırım ilaçlarla yeni bir leylak olup haydi bismillah diyeceğim diyetesyene mi gitsem diyorum para verince diyet kıymetli oluyoama bir an önce gitsin bu 5-6 kilo istiyorum
E öyle gerçekten bir bakımda cildim bebek gibi oldu kadının yüzüme sürdüğü ürünler 500-600 sürekli kullansam kırışık da azalacak kuruluk ve diğer problemlerde yani o gördüğümüz ünlüler falan çok güzel değil sadece zenginlerAyy az once yazdigina bayildimcirkin kadin yoktur… allah seni, dogru soze ne denir
Afiyet olsunMerhaba kızlar şimdi geldim eve koştur koştur yemek yedim dayanamadım normalde yemeyecektim pilav da yedimEşim dışarıya çıkacak ben de doğruca epilasyon işine girişeceğim fırsattan istifade
Hiçbir zamanCanım cısssslar istiyor
Ne zaman alışırım
Ay izleyen var aramızda heeAyy yillar gecti ama izlesem hala gulerim, oya ve levent kirca, gurse birsel cok akilli insanlar ya. Yaptiklari espriler bile cok ince ve yillar gecse de eskimiyir
Superr. Ben de hep evde yururken kol agirliklarim var onlari alip yuruyorum.
Cnm yağ hücrelerindeki ödemi atıyor ama doğru kullanmalı heheHedef60kgolmak canım ben de dünya para verdim termal tayt ve badi aldım fakat çok az kullandım gerçekten terletiyor ama bir arkadaşım dediki sadece su kaybediyorsun yağ yakımı hızlanmıyor vücudun suyu atıyor o kadar bi hevesim kırıldı şimdi dolapta bakışıyoruz arada giy giy beni diyor bana
Haklisin canim. Ki dusun bu sadece bakim bir de profesyon mskyaz eklenince …E öyle gerçekten bir bakımda cildim bebek gibi oldu kadının yüzüme sürdüğü ürünler 500-600 sürekli kullansam kırışık da azalacak kuruluk ve diğer problemlerde yani o gördüğümüz ünlüler falan çok güzel değil sadece zenginler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?