- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
Canım inşallah bir an evvel düzelirsin. Vitamin eksikliği gerçekten kilo vermede çok etkili. Ben de b12, dvitamini çok kullandım. Kolumu kaldıracak gücüm yoktu. Şimdi çok şükür iyiyim, gücüm kuvvetim de yerinde. Sen de ilaçlarla bir an evvel toparlanırsın inşallah kuzum.Merhaba kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim bu hafta bir türlü diyet moduna giremedim çok yoğunum dün günlük planlarla boğuştum 5 farklı derse giriyorum bilgisayar başında durmaktan belim ağrıdı iş güç yemek oğlanın dersleri vallahi yetiştiremiyorum yetemiyorum hastaneye gittim kan değerlerim hep düşük doktor çok halsiz olman normal ama bu ilaçları kullan çok değişecek hayatın dedi başladım bakalım.bu hengamede diyete adapte olamıyorum kendime özel menüler yapamıyorum dün çok yorulmuştum yemekler hep karbonhidrat yedim ne yapayımbu cumayı da atlatayım inşallah başlayacağım bu hafta lütfen mazur görün @Cagrihilal1 özellikle sana mahcubum ortak
Aynen öyle kuzum. Çok iyi bi tespit duygusal vampirÇok görüşsen de az görüşsen de hep şikayetçi he
Negatiflik de kişilik özelliği olmuştur o yaşta cnm öyle kabul edicen artık :/
Ama sen onun modunu yükselticem diye kendi enerjini harcama kuzum böylelerine duygusal vampir deniyor yani herşeyleri düzgün insanlar sorunsuz aslında ama varmış gibi drama yapıp enerji sömürürler
Dengesizler de yorar cnm sen belli bi aralıkta skin tutmaya çalış modunu.Güldü diye ümitlenme kızdı diye üzülmezor ama işte napıceksin
Ayy valla üç beş bişey anlattım çözdünüz kadını kuzum. Evlatlarını çok över, sen bişey anlatırsın dinlemez. Hasetlik, kıskançlık hat safhada. İlk evlendiğimde bana ve oğluna neler yaptı anlatsam...Ne güzel ya , ben de spora başlasam biliyorum çok iyi gelecek ama baslayamiuorumben de kendime zaman ayirmak deyince alsam kitabımı sessizce okusam kimse rahatsız etmeden
Allah'ım hakimiyet kurmaj isteyen insanlara gerçekten sinir oluyorum, genelde uyumlu biriyimdir ama benim üzerimde hakimiyet kurduğunu hissedersem uzaklaşıyorum direk, tartışma olacaksa da olsun canım korkma, yanlış anlana amacim seni doldurmak değil ama baştan rengini belli et bazı insanlar gerçekten iyi niyeti suistimal ediyor...tabi böyle huzursuzluklar can sıkıcı oluyor kimse istemez ama ne bileyim bunun bir yolu var mı ? Kendini övüyor mu sürekli ? Benim en nefret ettiğim insan tipi kendini öven ve gerçekten hep bir sorunlu oluyorlar
Allah kolaylık versin canım, böyle ypgunluk olunca bir de değerlerin düşükse insan hiç motive olamıyor, vitaminler sana mutlaka iyi gelecektir ihmal etme, bu süreçte yediklerime dikkat et, kan ilacı falan istah açabilir ama kontrollü yersen kilo vermene de yardımcı olur , şimdi çok scama gelebilir ama vitaminlerin düşükse kilo vermen yavaşlar, önce ilaçlarını kullan değerlerin normale dönsun sonra kilo vermen hızlanacaktır ama bu süreçte ilaçlar biraz iştah açtığı için yediklerine dikkat et
Bi kendime geleyim tamamen diyet moda geçeyim o zaman kesintisiz yazıcam inşallah merak etme@yarimuhendis cnm nasıl geçiyor günlerin köyde
@pacman pacocum nasıl gidiyo sınavlar
@Nikinik cnm nasıl gidiyo diyet ,nöbetler
denizbenimadim cnm nasıl gidiyor yemeler içmeler ay valla idolümsün nolur yaz menülerini feyz alalım kuzum
Kız bana şimdiki listelerin ilaaazımBi kendime geleyim tamamen diyet moda geçeyim o zaman kesintisiz yazıcam inşallah merak etmeAma bi türlü düzenimi kuramadım daha
Tabi ki cnm yalnız hissetme biz burdayızCanım inşallah bir an evvel düzelirsin. Vitamin eksikliği gerçekten kilo vermede çok etkili. Ben de b12, dvitamini çok kullandım. Kolumu kaldıracak gücüm yoktu. Şimdi çok şükür iyiyim, gücüm kuvvetim de yerinde. Sen de ilaçlarla bir an evvel toparlanırsın inşallah kuzum.
Aynen öyle kuzum. Çok iyi bi tespit duygusal vampir
Çok teşekkür ederim canımm, valla çok iyi geldiniz bana..
Ayy valla üç beş bişey anlattım çözdünüz kadını kuzum. Evlatlarını çok över, sen bişey anlatırsın dinlemez. Hasetlik, kıskançlık hat safhada. İlk evlendiğimde bana ve oğluna neler yaptı anlatsam...
Eşim hep yanımdaydı o yüzden dayanabildim açıkcası. Uzak durmaya çalıştım hep. Tabi ne kadar uzak durabilir sem. Ben Allah 'a havale ettim kendisini.
Çok teşekkür ederim kuzum gerçekten paylaşmak dertleşmek bana çok iyi geldi.
Çok hafif menü olmuş sonraki kola gereksizmis afiyet olsun canım20 eylül
11.20 : 3 tk yulaf süt yarım muz ve 1 avuç fındık
15.00 : 2 küçük armut
17.00 : 1 porsiyon balık,2 dilim ekmek,1 bardak şekersiz kola
Su : 2.5lt
Spor : 35dk cardio
El_Em Ucmelekannesi
Afiyet olsun canım güzel menü20 Eylül
Sabah
1 yumurtadan dereotu maydanozu peynirli salata.
Öğle
2 dilim baklava
10 fındık
Akşam
taze fasulye
3 kaşık pilav
Şu 2lt
Spor yok
Biraz kötü bı menü olmuş sanki canım20 eylül menüsü
kahvaltı
1 dlm tbe
peynir zeytin domtis salatalık
öğle
5 adet ızgara köfte
1 yk bulgur pilavı
6 adet patates kızartması
akşam
2 tbe den kaşarlı tost
peynir zeytin domt salt
1 küçük kase puding
yarım ekler
10 adet fındık
biraz üzüm
su 2 lt
spor 3000 adım + 1 saat yürüyüş(yürüyüşte saatimi takmayı unuttum yine)
El_Em Ucmelekannesi @sabahvesen
Afiyet olsun canım güzel menü21 Eylül salı
11.00
Sabah yine krep aşkıyla uyandık.
2 tane krep
1 dlm peynir
Domates salatalık
Maydonoz yeşil biber
18.00
2 servis kaşığı makarna
2 kepçe sulu köfte
Su 2 ancadir
1 litre yeşilçay,nane,limon, maden sulu karışım içiyorum hala bitiririm
Hedef60kgolmak @Azimliiii
Afiyet olsun canım güzel menü21.09.2021
12.30
Karışık tost, ayran
16.00 sade kahve, 2 kare bitter
17.00
2 küçük kıymalı biber dolması,3 üçgen dilim karpuz
18.30 1 ayva
Şu: 2.5 lt
Afiyet olsun canım aşırı hafif menü olmuşSali
13:00 tavuk sote, salata
18:30 patlican yemegi, 1 dilim ekmek, 1 bardak ayran
Su: 3 litre
Spor 5300 adim
@Sonsuz umut
Afiyet olsun canım güzel menü21eylul
kahvalti
1 dilim ekmek
1 kk peynir
ogle
1 dilim ekmek
1 kase corba
Ara
Haslanmis misir
Aksam
yogurtlu kabak
2.5 lt su
5500 adim
@Beyaz leylakUcmelekannesi @Azimliiii
Afiyet olsun canım güzel menü21.09.2021 salı menü
08.30
Sade nescafe
10.30
Nescafe
13.00
2 yk yulaflı 2 yumurtalı omlet dürüm ( omleti yaptım içine bir kibrit kutusu kadar peynir koydum eridi sıcaklığı ile soğuyunca da bolca marul koyup dürüm yaptım)
Yarım domates ile
Bayağı doyurucu olmuştu. Çeyreğini yemedim bile.
16.00
Sade Türk kahvesi
17.20
Kalan çeyrek omlet dürüm
Ayran
19.20
3 köfte
3 yk ıspanak yemeği
Domates biber salatalık söğüş gibi yağsız salata
Su:3 litre
Afiyet olsun canım21 Eylül Menüm
Uyanınca ballı limonlu ılık su
Sabah 2 yumurtalı ,çedarlı piliç sosisli ,fasülye kavurmalı omlet
Ara İkea bademli pasta 50 gr,telvesiyle sade türk kahvesi
Öğlen 100 gr et döner, 4 kaşık pirinç pilavı,3/4 lavaş ,biraz patates kızartması
Ara limonlu yeşil çay, kırmızı üzüm 1 porsiyon, 2 dilim beyaz peynir
Akşam mercimek makarnası salata ayran
Ara 4 ceviz , whey proteinli smoothie
2.5 lt su
@AzimliiiiUcmelekannesi
Sporu tamamlayınca yazıcam
Afiyet olsun canım güzel menü21 eylul menum
Sabah: 50gr ekmek, tereyaginda 2 yumurta, 1 domates.
Ara: sut, erik ve keten tohumundan kokteyl.
13:00- firinda balik
Ara: 1 kase az yagli peynir (cottage cheese) icine 30 gr sekersiz recel.
18:00- ev yapimi 1 diljm yulafli ekmek, 30gr peynir, 49gr turp, 150gr dokates.
Su:4 lt
Spor: 30 dk cardio
11000 adim
@AzimliiiiUcmelekannesi @Calypso95
Süper menü ortim afiyet olsun21 Eylül menüm
Kahvaltı:10.00
4 yk litalif müsli
Yarım bardak süt
Aksam:16.00
4yk etli patlıcan yemeği
Salata
1 dilim ekmek
17.00
4ceviz
Su::2,5
Spor:yürüyüşEki Görüntüle 2920253 @AzimliiiiUcmelekannesi Fit mutlu anne @UcanSupurge
Afiyet olsun canım güzel menü21 Eylül
Sabah
Türk kahvesi
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, kiraz saplı çay, zeytin, 1 dilim hindi füme, 1 wasa
Ara
Züber, 1 LT dukan birası
Akşam
Zeytinyağlı Taze fasulye , 1 wasa, 1 kase yoğurt
2 LT su, 4700 adım
Ucmelekannesi @Azimliiii Pnrrr-12
Afiyet olsun canım güzel bence21 Eylül
9.00
Kahve
12.30
4 kaşık Menemen
2 dilim ekmek
Domates
Peynir
Salatalık
18.00
7-8 istavrit (kızartılmış)
Roka salatası
2 silim ekmek
3 dilim kavun
2 dilim bitter çikolata
Kahvaltı
2 dilim ekmek
2 yumurtalı omlet
Domates Salatalık
2 çatal tahin helvası
Ara
1 avuç kadar üzüm
Öğle
1 kase çorba
6 kaşık taze fasulye
5 kaşık yoğurt
Ara
2 ceviz
1 elma
Akşam
5 kaşık et yemeği
2 kaşık pilav
1 kepçe çorba
Salata
Ara
1 dilim karpuz
Spor
Leslie 3 mil
Su 3.5 lt
DeryaOnDiet
@Azimliiii
Güzel canım afiyet olsun21 Eylül salı
Sabah klasik kahvaltı +1 milföy
Öğle yok
19.00
Sulu patates-5-6 kaşık bulgur
21.30 1 hırma sütlü kahve
7500 adım 2 litresu
@nnurc
+Sabah 8
4 5 bisküvi küçük
+Kahvaltı 11
Sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
Peynir zeytin
Bir tatlı kaşığı fistikkremasi
+Ara öğün
Şekersiz türk kahvesi
1hurma
1incir kurusu
10siyah incir kurusu
3ceviz
+Akşam 8
3 beyaz lahana dolması
1 kase yoğurt
6 7 kaşık bulgur pilavı
3 fırında köfte
+Yürüyüş çok yapamadım 1000 adım anca olmuştur.
Spor çocukları uyutup 45 dakika mekik tarzı yapacağım +Su 2.5 litre
Afiyet olsun canım güzel bence21 eylul Menum:
12:30 2 dilim cavdar ekmek, 1 yumurta omlett, 1kk peynir, 2 hindifume salam, domates salatalik
13:30 1 turk kahvesi komsumla
16:30 sutlu menengic kahvesi, 1 hurma, 2 kuru kayisi
19:00 2 kofte, buyuk tabak Salata, 3 yk yogurt /4 kurabiye (yemek sonrasi cnm hep tatli istiyor tutamiyorm kendmi)
4.500 Adım
2. lt Su
Ucmelekannesi @Azimliiii @hzlsel
Hayırlı yolculuklar yazacaktım ama geç oldu sanırımGünaydin kizlarr 2 saat uykuyla yola ciktik bakalim
Turşu kurdum tereyağı yaptım derken vala saat uçtuKolay gelsn cnm baya yormussun kendini ne yaptn temizlik mi sos falanmi, agir yasamlar bende seviyorm ya guzl oluyor
Temizlik değil kız sarımsak soy turşu kur derken saat geçmiş bı de tereyağı yaptım bilmiyorum etki edecek mi yeni başladımAyy ne gerek var gecenin 3une kadar temizliğe bacım.
Ağır yaşamları bir ara izliyordum ama şimdi izlemiyorum. Bende mi izlesem. Etki ediyor mu bari
Sağol cnmmmÇok hafif menü olmuş sonraki kola gereksizmis afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel menü
Biraz kötü bı menü olmuş sanki canım
Afiyet olsun canım aşırı hafif menü olmuş
Afiyet olsun canım
Süper menü ortim afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel bence
Güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel bence
Hayırlı yolculuklar yazacaktım ama geç oldu sanırım
Turşu kurdum tereyağı yaptım derken vala saat uçtu
Temizlik değil kız sarımsak soy turşu kur derken saat geçmiş bı de tereyağı yaptım bilmiyorum etki edecek mi yeni başladım
Çok şükür bugün daha iyiyim canımKuzum nasıl oldu n daha iyi misin
Aa ne kusuru canımOrtim kahvaltıyı geç yapınca acikmadimbu hafta eşim izinli disardayiz hep o yüzden pek aktif olamadım ortim kusura bakma lütfen
Evet canım sen hep çok dikkat edersin ama işte insan enerjisi olmayınca çok zor, ben de iki gündür dikkat edemiyorum gözümü açamıyorum sinüzit mahvetti beni,ilaçlarını kullan kendine gel motivasyonun da gelir mutlakaSağol kuzum aslında 9.takımdan biliyorsun az da olsa mutlaka eksi gelirdim motivasyonun düşse de diyeti hiç bırakmadım ama son 1 haftadır hiç kendimi bu kadar hevessiz hissetmedim . Değerlerim baya düşük feritinin neredeyse yok magnezyum düşük d vitamini düşük dün başladım inşallah işe yararda enerjim yerine gelir
Canım bunlar hep klasik sanırım, en çok acıyı sikintiyi o çekmiştir,en çok o Osmanlı kadınıdır, en cefakar cocuklari için herşeyi yapmış o dur, eminim sizi sizden çok düşündüğünü iddia eder ama bir gün sizi size bırakmaz... Anlat paylaş kuzum insan normal hayatta anlayamıyor bazen burda daha rahat anlatılıyorCanım inşallah bir an evvel düzelirsin. Vitamin eksikliği gerçekten kilo vermede çok etkili. Ben de b12, dvitamini çok kullandım. Kolumu kaldıracak gücüm yoktu. Şimdi çok şükür iyiyim, gücüm kuvvetim de yerinde. Sen de ilaçlarla bir an evvel toparlanırsın inşallah kuzum.
Aynen öyle kuzum. Çok iyi bi tespit duygusal vampir
Çok teşekkür ederim canımm, valla çok iyi geldiniz bana..
Ayy valla üç beş bişey anlattım çözdünüz kadını kuzum. Evlatlarını çok över, sen bişey anlatırsın dinlemez. Hasetlik, kıskançlık hat safhada. İlk evlendiğimde bana ve oğluna neler yaptı anlatsam...
Eşim hep yanımdaydı o yüzden dayanabildim açıkcası. Uzak durmaya çalıştım hep. Tabi ne kadar uzak durabilir sem. Ben Allah 'a havale ettim kendisini.
Çok teşekkür ederim kuzum gerçekten paylaşmak dertleşmek bana çok iyi geldi.
Ben kızı okula bırakınca öğlen fasulye almıştım. Eve geldim küçüğü okuldan aldım. Oturdum fasulye sildim buzluğa kaldırmak için yemek yaptım derken büyüğün okuldan alınma vakti geldi geri. Yani spor falan yapamadım dahaUcmelekannesi cnmmm napaysııın
2 mil leslie m şimdi bitti termal takımı da giydimhem de 500 ml su şişeleri vardı elimde
E dinlen artık di miİyi akşamlar kızlar
Geceden beri bileğim ağrıyor maalesef sinir sıkışması kaynaklı ağrım var kaç gündür bez sık sil süpür akşam tereyağı yaptım derken baya zorladım sanirim bilekliği taktım bugün iş yapmadım kız okula gitti komşuları çağırdım kısır yaptık yedik yemeğimi yaptım eşimi bekliyoruz şimdi sabah yazayım diye telefonu elime aldım ama elim çok uyuştu, ağrıdı yazamadım
Olsun yaparsıınBen kızı okula bırakınca öğlen fasulye almıştım. Eve geldim küçüğü okuldan aldım. Oturdum fasulye sildim buzluğa kaldırmak için yemek yaptım derken büyüğün okuldan alınma vakti geldi geri. Yani spor falan yapamadım daha
Afiyet olsun canım güzel menü21.09.2021
Kahvaltı
-1 domates
-1 salatalık
-1 yk lor
-1 haşlanmış yumurta
Sade kahve
Öğle kabak detoksu
Sade kahve
Akşam kabak detoksu
Sade kahve Sade soda
Su 3 lt
Spor yok
kardelelen321
Hadi gözün aydınKızlar kv ile barıştık. Eşimin telefonundan aradım. Oğlu sandı yumuşak bi ses tonuyla açtı. Konuştuk barıştık ama hiç birşey olmamış gibi sankiçok enteresan.
Günlerdir negatif enerjimi sizlere yansıttım canlar hakkınızı helal edin. Sizler de bana moral verdiniz. Çok teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyoruum
Afiyet olsun canım güzel menü bence21 eylül menüsü (1432 kalori olmuş toplamda)
kahvaltı
1 yum. omlet
peynir zeytin domtis salatalık
2 dilim tbe
öğle
peynir zeytin
1 dlm tbe
akşam
5 adet küçük köfte patates
3 yk makarna
salata
5-6 adet çubuk kraker
1 elma
su 1,5 lt
spor 9300 adım
El_Em Ucmelekannesi @sabahvesen
Hadi hayırlısı canımEkim'de Adana'ya gitme planı oluşturuldu kızlarrrçok mutluyuum
dün derse başlayamadık annişle bayağı gezdik dönünce de apartmanda kötü bir olay yaşandı ama bugün başlıyoruum
Evet karbonhidrat bağımlısıyım irademe ciddi sahip çıkmam lazımCanım 3 dilim kek ve tahinli tatlı fazla
Aynen canım dinleniyorum mutfağı haftaya hallederim artık sanırımE dinlen artık di mikas gevşetici ağrı kesici krem sür cnm sar bi de ısınsın artık da zorlama lütfen
Öyle yap cnm bak üzme bizi deAynen canım dinleniyorum mutfağı haftaya hallederim artık sanırım
Ben eskiden hic evde yapmazdim. Kirobada salonlar kapaninca alistim iyice artik evde spor yapmaya.İyi canım o zaman
Spor gibisi var mı yaben de spor salonuna başlamayı düşünüyorum biraz daha sıkılaşmak için sonra 3.doz aşımı da olayım diyorum önce
Benimki de aynisi canim. Ben de diyetisyene gidiyirun. Insulin direncini yenmesiyle meshur bir diyetisyen burda. Kilo verdirmeyrcegjm kimse yoktur filan diyir ins beni de zatiflatirAz ama sık yiyeceksin dedi bana da canım doktorum . Özellikle meyveyi vs tek tüketme ayran süt yoğurt vs ile tüket dedi
Herkesin kendine zaman hayali farkli tabiiNe güzel ya , ben de spora başlasam biliyorum çok iyi gelecek ama baslayamiuorumben de kendime zaman ayirmak deyince alsam kitabımı sessizce okusam kimse rahatsız etmeden
Allah'ım hakimiyet kurmaj isteyen insanlara gerçekten sinir oluyorum, genelde uyumlu biriyimdir ama benim üzerimde hakimiyet kurduğunu hissedersem uzaklaşıyorum direk, tartışma olacaksa da olsun canım korkma, yanlış anlana amacim seni doldurmak değil ama baştan rengini belli et bazı insanlar gerçekten iyi niyeti suistimal ediyor...tabi böyle huzursuzluklar can sıkıcı oluyor kimse istemez ama ne bileyim bunun bir yolu var mı ? Kendini övüyor mu sürekli ? Benim en nefret ettiğim insan tipi kendini öven ve gerçekten hep bir sorunlu oluyorlar
Allah kolaylık versin canım, böyle ypgunluk olunca bir de değerlerin düşükse insan hiç motive olamıyor, vitaminler sana mutlaka iyi gelecektir ihmal etme, bu süreçte yediklerime dikkat et, kan ilacı falan istah açabilir ama kontrollü yersen kilo vermene de yardımcı olur , şimdi çok scama gelebilir ama vitaminlerin düşükse kilo vermen yavaşlar, önce ilaçlarını kullan değerlerin normale dönsun sonra kilo vermen hızlanacaktır ama bu süreçte ilaçlar biraz iştah açtığı için yediklerine dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?