Kilolar Firarda 😎

Canım inşallah bir an evvel düzelirsin. Vitamin eksikliği gerçekten kilo vermede çok etkili. Ben de b12, dvitamini çok kullandım. Kolumu kaldıracak gücüm yoktu. Şimdi çok şükür iyiyim, gücüm kuvvetim de yerinde. Sen de ilaçlarla bir an evvel toparlanırsın inşallah kuzum.
Aynen öyle kuzum. Çok iyi bi tespit duygusal vampir
Çok teşekkür ederim canımm, valla çok iyi geldiniz bana..
Ayy valla üç beş bişey anlattım çözdünüz kadını kuzum. Evlatlarını çok över, sen bişey anlatırsın dinlemez. Hasetlik, kıskançlık hat safhada. İlk evlendiğimde bana ve oğluna neler yaptı anlatsam...
Eşim hep yanımdaydı o yüzden dayanabildim açıkcası. Uzak durmaya çalıştım hep. Tabi ne kadar uzak durabilir sem. Ben Allah 'a havale ettim kendisini.

Çok teşekkür ederim kuzum gerçekten paylaşmak dertleşmek bana çok iyi geldi.

Bi kendime geleyim tamamen diyet moda geçeyim o zaman kesintisiz yazıcam inşallah merak etme Ama bi türlü düzenimi kuramadım daha

Tabi ki cnm yalnız hissetme biz burdayız

20 eylül
11.20 : 3 tk yulaf süt yarım muz ve 1 avuç fındık
15.00 : 2 küçük armut
17.00 : 1 porsiyon balık,2 dilim ekmek,1 bardak şekersiz kola
Su : 2.5lt
Spor : 35dk cardio
El_Em Ucmelekannesi
Çok hafif menü olmuş sonraki kola gereksizmis afiyet olsun canım
20 Eylül

Sabah
1 yumurtadan dereotu maydanozu peynirli salata.

Öğle
2 dilim baklava
10 fındık

Akşam
taze fasulye
3 kaşık pilav

Şu 2lt
Spor yok
Afiyet olsun canım güzel menü
Biraz kötü bı menü olmuş sanki canım
21.09.2021
12.30
Karışık tost, ayran

16.00 sade kahve, 2 kare bitter
17.00
2 küçük kıymalı biber dolması,3 üçgen dilim karpuz

18.30 1 ayva
Şu: 2.5 lt
Sali
13:00 tavuk sote, salata
18:30 patlican yemegi, 1 dilim ekmek, 1 bardak ayran
Su: 3 litre
Spor 5300 adim
@Sonsuz umut
Afiyet olsun canım aşırı hafif menü olmuş
21eylul
kahvalti
1 dilim ekmek
1 kk peynir

ogle
1 dilim ekmek
1 kase corba

Ara
Haslanmis misir

Aksam
yogurtlu kabak

2.5 lt su

5500 adim

@Beyaz leylak Ucmelekannesi @Azimliiii
Afiyet olsun canım
Süper menü ortim afiyet olsun
21 Eylül
9.00
Kahve

12.30
4 kaşık Menemen
2 dilim ekmek
Domates
Peynir
Salatalık

18.00
7-8 istavrit (kızartılmış)
Roka salatası
2 silim ekmek
3 dilim kavun
2 dilim bitter çikolata
Afiyet olsun canım güzel bence
21 Eylül salı
Sabah klasik kahvaltı +1 milföy
Öğle yok
19.00
Sulu patates-5-6 kaşık bulgur
21.30 1 hırma sütlü kahve
7500 adım 2 litresu
@nnurc
Güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel bence

Günaydin kizlarr 2 saat uykuyla yola ciktik bakalim
Hayırlı yolculuklar yazacaktım ama geç oldu sanırım
Kolay gelsn cnm baya yormussun kendini ne yaptn temizlik mi sos falanmi, agir yasamlar bende seviyorm ya guzl oluyor
Turşu kurdum tereyağı yaptım derken vala saat uçtu
Ayy ne gerek var gecenin 3une kadar temizliğe bacım.
Ağır yaşamları bir ara izliyordum ama şimdi izlemiyorum. Bende mi izlesem. Etki ediyor mu bari
Temizlik değil kız sarımsak soy turşu kur derken saat geçmiş bı de tereyağı yaptım bilmiyorum etki edecek mi yeni başladım

Sağol cnmmm

Kuzum nasıl oldu n daha iyi misin
Çok şükür bugün daha iyiyim canım
Ortim kahvaltıyı geç yapınca acikmadim bu hafta eşim izinli disardayiz hep o yüzden pek aktif olamadım ortim kusura bakma lütfen
Aa ne kusuru canım madem izincar keyfini çıkarın
Evet canım sen hep çok dikkat edersin ama işte insan enerjisi olmayınca çok zor, ben de iki gündür dikkat edemiyorum gözümü açamıyorum sinüzit mahvetti beni,ilaçlarını kullan kendine gel motivasyonun da gelir mutlaka
Canım bunlar hep klasik sanırım, en çok acıyı sikintiyi o çekmiştir,en çok o Osmanlı kadınıdır, en cefakar cocuklari için herşeyi yapmış o dur, eminim sizi sizden çok düşündüğünü iddia eder ama bir gün sizi size bırakmaz... Anlat paylaş kuzum insan normal hayatta anlayamıyor bazen burda daha rahat anlatılıyor

İyi akşamlar kızlar
Geceden beri bileğim ağrıyor maalesef sinir sıkışması kaynaklı ağrım var kaç gündür bez sık sil süpür akşam tereyağı yaptım derken baya zorladım sanirim bilekliği taktım bugün iş yapmadım kız okula gitti komşuları çağırdım kısır yaptık yedik yemeğimi yaptım eşimi bekliyoruz şimdi sabah yazayım diye telefonu elime aldım ama elim çok uyuştu, ağrıdı yazamadım

Ucmelekannesi cnmmm napaysııın
2 mil leslie m şimdi bitti termal takımı da giydim hem de 500 ml su şişeleri vardı elimde
Ben kızı okula bırakınca öğlen fasulye almıştım. Eve geldim küçüğü okuldan aldım. Oturdum fasulye sildim buzluğa kaldırmak için yemek yaptım derken büyüğün okuldan alınma vakti geldi geri. Yani spor falan yapamadım daha

E dinlen artık di mi kas gevşetici ağrı kesici krem sür cnm sar bi de ısınsın artık da zorlama lütfen

Olsun yaparsıın yürüyüş olmuştur zaten

21 Eylül
Kahvaltı 2 dilim ekmek, domates, salatalık, yumurtalı sucuk, yeşillik
Akşam 2 çikolata

3 lt su, 30 dk Leslie
G Goklerce
21.09.2021

Kahvaltı
-1 domates
-1 salatalık
-1 yk lor
-1 haşlanmış yumurta

Sade kahve

Öğle kabak detoksu

Sade kahve

Akşam kabak detoksu

Sade kahve Sade soda

Su 3 lt
Spor yok

kardelelen321
Hadi gözün aydın
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Ekim'de Adana'ya gitme planı oluşturuldu kızlarrr çok mutluyuum
dün derse başlayamadık annişle bayağı gezdik dönünce de apartmanda kötü bir olay yaşandı ama bugün başlıyoruum
Hadi hayırlısı canım

Canım 3 dilim kek ve tahinli tatlı fazla
Evet karbonhidrat bağımlısıyım irademe ciddi sahip çıkmam lazım

İyi canım o zaman
Spor gibisi var mı ya ben de spor salonuna başlamayı düşünüyorum biraz daha sıkılaşmak için sonra 3.doz aşımı da olayım diyorum önce
Ben eskiden hic evde yapmazdim. Kirobada salonlar kapaninca alistim iyice artik evde spor yapmaya.

Az ama sık yiyeceksin dedi bana da canım doktorum . Özellikle meyveyi vs tek tüketme ayran süt yoğurt vs ile tüket dedi
Benimki de aynisi canim. Ben de diyetisyene gidiyirun. Insulin direncini yenmesiyle meshur bir diyetisyen burda. Kilo verdirmeyrcegjm kimse yoktur filan diyir ins beni de zatiflatir

Herkesin kendine zaman hayali farkli tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…