- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
Ayy bu ne güzel bir mesaj silsilesi
Sende zamanında az gaza getirmemistin beni özellikle adımda
Saol canım iyki varsinizAh ah bizi tatiller mahvetti.Burda beraber veririz inşallah.Buradaki motivasyon bir yerde yok.Sevindim geldigine
Gayet guzel olmus , afiyet olsun canim21 Eylül salı
11.00
Sabah yine krep aşkıyla uyandık.
2 tane krep
1 dlm peynir
Domates salatalık
Maydonoz yeşil biber
18.00
2 servis kaşığı makarna
2 kepçe sulu köfte
Su 2 ancadir
1 litre yeşilçay,nane,limon, maden sulu karışım içiyorum hala bitiririm
Hedef60kgolmak @Azimliiii
Afiyet olsun, guzel menu21.09.2021
12.30
Karışık tost, ayran
16.00 sade kahve, 2 kare bitter
17.00
2 küçük kıymalı biber dolması,3 üçgen dilim karpuz
18.30 1 ayva
Şu: 2.5 lt
Cok guzel dikkat etmissin canim,afiyet olsunSali
13:00 tavuk sote, salata
18:30 patlican yemegi, 1 dilim ekmek, 1 bardak ayran
Su: 3 litre
Spor 5300 adim
@Sonsuz umut
Tam cok karbonhidratli gidiyor menu diyordum ki yogurtlu kabagi gordum, cok guzel dengelemissin aksamla21eylul
kahvalti
1 dilim ekmek
1 kk peynir
ogle
1 dilim ekmek
1 kase corba
Ara
Haslanmis misir
Aksam
yogurtlu kabak
2.5 lt su
5500 adim
@Beyaz leylakUcmelekannesi @Azimliiii
Menunu hele ki o yulafli omletini cook begendim canim21.09.2021 salı menü
08.30
Sade nescafe
10.30
Nescafe
13.00
2 yk yulaflı 2 yumurtalı omlet dürüm ( omleti yaptım içine bir kibrit kutusu kadar peynir koydum eridi sıcaklığı ile soğuyunca da bolca marul koyup dürüm yaptım)
Yarım domates ile
Bayağı doyurucu olmuştu. Çeyreğini yemedim bile.
16.00
Sade Türk kahvesi
17.20
Kalan çeyrek omlet dürüm
Ayran
19.20
3 köfte
3 yk ıspanak yemeği
Domates biber salatalık söğüş gibi yağsız salata
Su:3 litre
Canim cok karbonhidrat olmus. Pasta tmm yedjn. Ama sonra hem pilic pilavi hem kizartma hem lavas keske birini secseydin. Afiyet olsun21 Eylül Menüm
Uyanınca ballı limonlu ılık su
Sabah 2 yumurtalı ,çedarlı piliç sosisli ,fasülye kavurmalı omlet
Ara İkea bademli pasta 50 gr,telvesiyle sade türk kahvesi
Öğlen 100 gr et döner, 4 kaşık pirinç pilavı,3/4 lavaş ,biraz patates kızartması
Ara limonlu yeşil çay, kırmızı üzüm 1 porsiyon, 2 dilim beyaz peynir
Akşam mercimek makarnası salata ayran
Ara 4 ceviz , whey proteinli smoothie
2.5 lt su
@AzimliiiiUcmelekannesi
Sporu tamamlayınca yazıcam
Wuuwuu bu kadar dikkat edilmis menuyu bu adimlar supersin. Yediklerini eritmissin adera21 Eylül menüm
Kahvaltı:10.00
4 yk litalif müsli
Yarım bardak süt
Aksam:16.00
4yk etli patlıcan yemeği
Salata
1 dilim ekmek
17.00
4ceviz
Su::2,5
Spor:yürüyüşEki Görüntüle 2920253 @AzimliiiiUcmelekannesi Fit mutlu anne @UcanSupurge
Menun her zamanki gibi cok iyi canim21 Eylül
Sabah
Türk kahvesi
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, kiraz saplı çay, zeytin, 1 dilim hindi füme, 1 wasa
Ara
Züber, 1 LT dukan birası
Akşam
Zeytinyağlı Taze fasulye , 1 wasa, 1 kase yoğurt
2 LT su, 4700 adım
Ucmelekannesi @Azimliiii Pnrrr-12
Anladim canim. Tabiii uzun sure ac kalinca sekerin de dustu.Yemek yemeye fırsatım olmadı. Aşırı acıkmışım fark etmedim bile yediğimi
Sagol ortim.cok Sevindim spor yapmanaBugün şükür biraz Spor yapabildim
Senin menü yine süper ortim afiyet olsun
Hoşgeldin canım. Genel olarak aynı aslında. Sadece diğer takımlarla yarışmiyoruz.Slm kizlar nasılsınız benide alın geri motivasyon yerlerde yine
Nasıl oluyo şimdi bana bnkisa özet gecermisiniz guruplar kapanmış yarışma olmuyomu artık kaptanimiz yokmu
Diyet listem var cnm benm insülin direncim olduğu için değişim şeyleri var orada ona uymaya çalışıyorum. Ekmek değişiminden omleti kullandım da keşke tuz ekleseymişim omleteGayet guzel olmus , afiyet olsun canim
Afiyet olsun, guzel menu
Cok guzel dikkat etmissin canim,afiyet olsun
Tam cok karbonhidratli gidiyor menu diyordum ki yogurtlu kabagi gordum, cok guzel dengelemissin aksamla
Menunu hele ki o yulafli omletini cook begendim canim
Canim cok karbonhidrat olmus. Pasta tmm yedjn. Ama sonra hem pilic pilavi hem kizartma hem lavas keske birini secseydin. Afiyet olsun
Wuuwuu bu kadar dikkat edilmis menuyu bu adimlar supersin. Yediklerini eritmissin adera
Menun her zamanki gibi cok iyi canim
Olsun benim için takım içi rekabet ve motivasyon da yeterli valla birbirimizi motive ederek gzel kilolar verdiğimizi görüyorum o yüzden iyiki burdayızHoşgeldin canım. Genel olarak aynı aslında. Sadece diğer takımlarla yarışmiyoruz.
KİLOLAR FİRARDAmenü ve spor listesi
Menü ve sporu burada paylasiyoruz
Valla öyle bi güzel oluyo kiiiPilavla lavaş birlikte olmamış sanki kuzucuk.
Mercimek makarnası ne olaki mercimek ten makarna mi yapmislar
Kuzum totalde 120 gr karbonhidrat normal yaniCanim cok karbonhidrat olmus. Pasta tmm yedjn. Ama sonra hem pilic pilavi hem kizartma hem lavas keske birini secseydin. Afiyet olsun
Tabiki canim. Menü takibi yorumu bile insanı gaza getiriyor. Düzenli kilo paylaşımı . Ee buradaki sohbet muhabbet te güzel daha ne olsun. Bedava yaşam koçuOlsun benim için takım içi rekabet ve motivasyon da yeterli valla birbirimizi motive ederek gzel kilolar verdiğimizi görüyorum o yüzden iyiki burdayız
Hoş geldin canımOlsun benim için takım içi rekabet ve motivasyon da yeterli valla birbirimizi motive ederek gzel kilolar verdiğimizi görüyorum o yüzden iyiki burdayız
Hah tam diyecektim kesin sen kalori saymissindir diye. Afiyet olsun kas olsun tatlimValla öyle bi güzel oluyo kiii
Aynen cnm yumurta da var sağlıklı bişiiii
Kuzum totalde 120 gr karbonhidrat normal yani
Sağ ol canım inşallah yarın biraz eksi görebilirimGayet guzel olmus , afiyet olsun canim
Afiyet olsun, guzel menu
Cok guzel dikkat etmissin canim,afiyet olsun
Tam cok karbonhidratli gidiyor menu diyordum ki yogurtlu kabagi gordum, cok guzel dengelemissin aksamla
Menunu hele ki o yulafli omletini cook begendim canim
Canim cok karbonhidrat olmus. Pasta tmm yedjn. Ama sonra hem pilic pilavi hem kizartma hem lavas keske birini secseydin. Afiyet olsun
Wuuwuu bu kadar dikkat edilmis menuyu bu adimlar supersin. Yediklerini eritmissin adera
Menun her zamanki gibi cok iyi canim
Afiyet olsun canim. Benim de jnsulin direncim var ne yazik kiDiyet listem var cnm benm insülin direncim olduğu için değişim şeyleri var orada ona uymaya çalışıyorum. Ekmek değişiminden omleti kullandım da keşke tuz ekleseymişim omlete
Ohhhh sefan olsun ablacımsırtım ağrıdı duşu aldım kafaya havluyu sardım geldim leptap başına daha da yapmıyorum yavff baneneeeee
Hg cnm geçmiş olsunSelam kizlar anca gelebildim, sabahtan birşeyim yok iki gündür akşam olunca tikaniyorum, şimdi yine tikandim...gerçi iki gündür disardayiz deniz ruzgari vuruyor sanırım ondan böyle oldum
Tabi sen kendi hesabini daga iyi bilirsin canim. Sadece bir ogunde cok geldi gozume. Ama eksi geliyorsan super. Sen vucuduna iyi geleni bilirsinValla öyle bi güzel oluyo kiii
Aynen cnm yumurta da var sağlıklı bişiiii
Kuzum totalde 120 gr karbonhidrat normal yani
Insallah canim. Bence girmen lazimSağ ol canım inşallah yarın biraz eksi görebilirim
Valla öyle haklısınTabiki canim. Menü takibi yorumu bile insanı gaza getiriyor. Düzenli kilo paylaşımı . Ee buradaki sohbet muhabbet te güzel daha ne olsun. Bedava yaşam koçu
Sağol canım hbdumHoş geldin canım
Yok kuzum az aldım 3 köfte aldım. Ama bilseydim bu yemekleri lahana dolması yemezdim.Ay komşun ne güzelmiş yaa. Afiyet olsun abartma ama olurmu canim
Amin cnm insallahKolay gelsin canım hayırlı yolculuklar şimdiden kazasız belasız gidin insAllah
MaşAllah abla sende byaa iş yapmışsın bugün kolay gelsin
Emeğine sağlık canım
Teşekkürler cnm kacamakli da olsa paylaşıyom bı bırakırsam yazmaya usenirim
Tamam kaptanımmDUYURU
Kızlar menülerimiz günü gününe yazmaya çalışalım.
Eger akşam fırsat bulup yazamamissam ertesi gün en geç 14.00 a kadar paylaşmış olmalısınız.
Menü paylaşmayan güzel ,fit , harika hatunlarimiz paylasmadigi gün 5.000 adım atma cezası ile yüz yüze geleceklerdir
Ve bu adımlar adım yarışmamıza dahil değildir
İllasopa merdane mi gösterelim yani
@AzimliiiiEl_Em
Anladm cnm haklisin insafa gelir insallah duzelir durumlar :/Kolay gelsin canım
Hadi bugün de bitti. Yarın son. Cuma günü sonuç şahane olacak ortim
Aslında cuma kilo bildirimi yaparken söylüyor herkes. Ona göre 1 haftada ne kadar verebilirsen onu söylemen gerekiyor yada daha fazlasını. Hedefe ulaşmak bir motivasyon sağlıyor. 67,8 yazayım. Bir sonraki hafta için cuma günü yeni hedef belirlersin.
Aynen dediğin gibi canım yüzyüze bakılıyor illaki. Yapım gereği asla küs duramıyorum. Herkes birbirini sevecek diye bi kaide yok. Sevmiyorsa bişeylerin hatırına katlansın surat yapmasın. Sevgi pıtırcığı olmamız gerekmiyor zaten ama işte....
Ben de takıyorum maalesef canım.
Ben ona o şekilde çıkışsam eminim bu defa da oğluyla kötü oluruz. Olay büyür.
Emeğine sağlık kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?