Kilolar Firarda 😎

Gayet guzel olmus , afiyet olsun canim
21.09.2021
12.30
Karışık tost, ayran

16.00 sade kahve, 2 kare bitter
17.00
2 küçük kıymalı biber dolması,3 üçgen dilim karpuz

18.30 1 ayva
Şu: 2.5 lt
Afiyet olsun, guzel menu
Sali
13:00 tavuk sote, salata
18:30 patlican yemegi, 1 dilim ekmek, 1 bardak ayran
Su: 3 litre
Spor 5300 adim
@Sonsuz umut
Cok guzel dikkat etmissin canim,afiyet olsun
21eylul
kahvalti
1 dilim ekmek
1 kk peynir

ogle
1 dilim ekmek
1 kase corba

Ara
Haslanmis misir

Aksam
yogurtlu kabak

2.5 lt su

5500 adim

@Beyaz leylak Ucmelekannesi @Azimliiii
Tam cok karbonhidratli gidiyor menu diyordum ki yogurtlu kabagi gordum, cok guzel dengelemissin aksamla
Menunu hele ki o yulafli omletini cook begendim canim
Canim cok karbonhidrat olmus. Pasta tmm yedjn. Ama sonra hem pilic pilavi hem kizartma hem lavas keske birini secseydin. Afiyet olsun
Wuuwuu bu kadar dikkat edilmis menuyu bu adimlar supersin. Yediklerini eritmissin adera
Menun her zamanki gibi cok iyi canim

Diyet listem var cnm benm insülin direncim olduğu için değişim şeyleri var orada ona uymaya çalışıyorum. Ekmek değişiminden omleti kullandım da keşke tuz ekleseymişim omlete

Pilavla lavaş birlikte olmamış sanki kuzucuk.
Mercimek makarnası ne olaki mercimek ten makarna mi yapmislar
Valla öyle bi güzel oluyo kiii
Aynen cnm yumurta da var sağlıklı bişiiii

Canim cok karbonhidrat olmus. Pasta tmm yedjn. Ama sonra hem pilic pilavi hem kizartma hem lavas keske birini secseydin. Afiyet olsun
Kuzum totalde 120 gr karbonhidrat normal yani

Olsun benim için takım içi rekabet ve motivasyon da yeterli valla birbirimizi motive ederek gzel kilolar verdiğimizi görüyorum o yüzden iyiki burdayız
Tabiki canim. Menü takibi yorumu bile insanı gaza getiriyor. Düzenli kilo paylaşımı . Ee buradaki sohbet muhabbet te güzel daha ne olsun. Bedava yaşam koçu

Sağ ol canım inşallah yarın biraz eksi görebilirim

Diyet listem var cnm benm insülin direncim olduğu için değişim şeyleri var orada ona uymaya çalışıyorum. Ekmek değişiminden omleti kullandım da keşke tuz ekleseymişim omlete
Afiyet olsun canim. Benim de jnsulin direncim var ne yazik ki Ama diyet listene uyunca gidiyor kilolar. Seninki de gidecek insallah

sırtım ağrıdı duşu aldım kafaya havluyu sardım geldim leptap başına daha da yapmıyorum yavff baneneeeee
Ohhhh sefan olsun ablacım
Selam kizlar anca gelebildim, sabahtan birşeyim yok iki gündür akşam olunca tikaniyorum, şimdi yine tikandim...gerçi iki gündür disardayiz deniz ruzgari vuruyor sanırım ondan böyle oldum
Hg cnm geçmiş olsun

Valla öyle bi güzel oluyo kiii
Aynen cnm yumurta da var sağlıklı bişiiii

Kuzum totalde 120 gr karbonhidrat normal yani
Tabi sen kendi hesabini daga iyi bilirsin canim. Sadece bir ogunde cok geldi gozume. Ama eksi geliyorsan super. Sen vucuduna iyi geleni bilirsin

Amin cnm insallah
Tamam kaptanımm
Anladm cnm haklisin insafa gelir insallah duzelir durumlar :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…