Şuan başka şeyler istiyor canım su boreginde takılı kalmadım hiç Bugün sanırım aç kalacagimAmann su böreği de neymiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan başka şeyler istiyor canım su boreginde takılı kalmadım hiç Bugün sanırım aç kalacagimAmann su böreği de neymiş.
Evli olmadan şişenlerde var bknz. BenEvlenince yiyip şişmek farz oluyor insana sanki. Tövbe tövbe Neden öyle bilmiyorum ama hepimiz evlendikten sonra aynı senaryoyu yaşıyoruz ilginç. Neyse önümüze bakalım. Yarın haberleşmek üzererr Bu sefer düşersin 60’lara birlikte başaracağız inanıyotum !
Keşke olsada yeseydim yoksa ben onu ucle kalmazdimLahana sarması dan biraz daha yiyebilirmissin tabi günün tamamına bakmadım ama .
Neyse türk kahvesi iç tarçınlı içebilirsen hindistan cevizi yağın varsa tok tutuyor canim
Kıyamam sana.Keşke olsada yeseydim yoksa ben onu ucle kalmazdim
6 dakikam var çok heyecanlıyım 8 de kapatmam lazım komşumu arıyim.belkii güzel yemeği vardırKıyamam sana.
Süt icebilirsin çok açsan. Geç saate kalmadan .gece geç yemekte iyi değil biliyorsun canim
Aralıklı oruç mu yapıyordun sen canim6 dakikam var çok heyecanlıyım 8 de kapatmam lazım komşumu arıyim.belkii güzel yemeği vardır
Yok kuzum ama hani 7 den 8 den sonra yemeği birakin diyorlar ya o yüzden . Buldum yemek bgur pilavı fırında köfteAralıklı oruç mu yapıyordun sen canim
Ay komşun ne güzelmiş yaa. Afiyet olsun abartma ama olurmu canimYok kuzum ama hani 7 den 8 den sonra yemeği birakin diyorlar ya o yüzden . Buldum yemek bgur pilavı fırında köfte
Kbb ye bi daha görün derim cnmFilm cektirmistim o zaman demişti sinüzit diye ama geçti üstünden biraz ve sürekli tekrarlıyor bu sinüzit gerçekten , ay ne bulsam deneyeceğim sürdüm şimdi canım krem, beslenme gerçekten etkiliyor mu olabilir yani mantıklı neyi etkilemiyor ki
Ellerine sağlık sanki annemin yaptığımda buna benziyor gibiSagolasin canim afiyetbolsun simdiden.
Kirmizi biber ince yesil biber domatesle yaptim canim ince robottan cekip kaynattim suyunu cekince de baharatlandirip yag koydum. Sicakken kavanoza doldurdum konserve yaptim. Kahvaltida icine bol ceviz yanina beyaz peynirle cok guzel oluyor
Emeğine sağlık canımKİLOLAR FİRARDA
(17.09/23.09)
ADIM TABLOSU
NoÜye Nick 17.09 18.09 19.09 20.09 21.09 22.09 23.09 1 Azimliiii 9.500 15.000 2 Beyaz leylak 10.084 7.051 3 @bilgem tomris 4 @Breeze96 11.727 10.110 12.895 5 C Cagrihilal1 10.000 23.743 6 Calypso95 7 DeryaOnDiet 10.193 10.248 4.712 5.002 8 @eceboce 12.000 7.400 6.200 3.000 9 @eliya 10 Fit mutlu anne 10.828 6.116 7.221 10.061 11 G Goklerce 5.300 6.000 12 @hadikonusalim 13 Hedef60kgolmak 17.651 13.500 16.425 6.081 14 hzlsel 13.506 4.000 15 Jasminium84 16 Deniz ve Kum 17 kardelelen321 6.000 18 @Kubraaaccc 19 @Lizozom55 20 Nikinik 21 nnurc 4.800 22 pacman 23 @Pnrrr-20 10.000 5.000 12.000 6.000 24 @Sonsuz umut 5.000 10.000 10.500 25 Ucmelekannesi 12.795 5.818 7.633 26 yarimuhendis 10.334 28 El_Em 29 Z Z P 4.995 3.627
Yeter daa.. Yapmışsın yapacağını maaşallah. Dinlen birazsırtım ağrıdı duşu aldım kafaya havluyu sardım geldim leptap başına daha da yapmıyorum yavff baneneeeee
Yaa son gün daha fena oluyo kuzum. Yarın tartışacak mısın. Sonucu çok merak ediyorum ortimAllah affetsin de şimdi akşam içim hazırladığım tabağımı bitiremedim
Yarına bi kahvaltı yeter sanırım
Pamuğum ben de döndüm ama ben sınırımın da üstüne koyarak döndüm. Geçen yıl 82 lere inmiştim sonra tekrar çıktım. Kızımın ilk okul yılı biraz sancılı gitti. Çok uğraştırdı. Ekran önünde okuma yazma öğrendiler. Hiç stes atamadık hep evdeydik. Derste yanına otur ödev yaptır. Zaten isteksizdi. O dönemde verdiklerimi geri aldım. Sonra yine kendimi burda buldum. Ama dönüp dolaşıp dostları yine burda bulmak çok güzel. Şu an 92 kiloyum tatlım ❤Kardelenim seninle ben kadroluyuz zaten taa ilk günlerden beri dönüp dolaşıp kürkçü dükkanında buluyoruz kendimizi. Hayır zaten kopmakta istemiyorum. Asıl burdan kopunca olan oluyor Sen nasılsın? Nasıl gidiyor? Sen kaç kilolardasın? Hepinizin kiloları bi radara alayım da gelmeden önce
Aynen dediğin gibi kuzum. Kavga gürültü kin nefret bana göre değil. İnşallah üç günlük dünyada birini kırmanın gereksiz olduğunu idrak etsin o daDünkü menun güzeldi aslında niye artı geldin acaba canim.
Hani derler ya deli deliyi görünce sopasını saklamış diye. Kv bulmuş senin gibi birini baksana sen kaos ,olay sevmiyorsun için rahat etmiyor belliki.
Öyleleri sessiz gördükçe tepene biniyor caniim. İns düzelir canim. İllaki görüşecek barışacak sıkma canini
Kız demisler zaten haftalık hedef o diyecektim
Ayy ne güzel bir anda 60 olsan ama oda olacak tatlım
Kolay gelsin canim. Kışlık hazırlıkları kara delik gibi bir başladın mı içine çekiyor seni
Baya iş yapmışsın abla. Ağız tadıyla yiyin sosu.
Hep bir koşturmaca halindeyiz binada şükür bakalım
Doğru söylüyorsun abla spor yaparken nefese çok dikkat etmek lazım aslinda ama yapabiliyor muyum tam anlamıyla hayır.
Hadi yarın ilk başlangıcı yap 15 dakika çalıştır kasları
Ya olamıyorum işte biliyon muuuu. Sevgi saygı istiyorum çok şey de istemiyorum aslında ama...Ellerine sağlık canım ama Mümkün değil tutmaz koy şimdiden şeytanı
çok iyi planlar canım ya gerçekten inşallah gönlündeki aklındaki her şey gerçekleşir
Ben olsam senin yerinde bir daha yüzüne bakmam eşime de söylerim senin annen yine rahat durmadı bundan sonra yan yana gelmeyeceğim diye niye kendini üzesin sen de blr annenin kıymetli evladısın blraz beter ol kız
HarikasinYok kuzum hiç salmadim. Annem su böreği yapmış yemedim bile hiç. Kalırsa sabah yiyecegim bir dilimi . Şuan akşam yemegimi yedim ama hiç doymadım ne yiyecegimi bilemedim . Bugün yemek yapamadım kendime gore.
Yani ben de evlenince kilo aldım biraz ama eşim her akşam tatlı ile geliyordu sanırım ondan, bekar evinde çok yemezdik arkadaşımlaEvlenince yiyip şişmek farz oluyor insana sanki. Tövbe tövbe Neden öyle bilmiyorum ama hepimiz evlendikten sonra aynı senaryoyu yaşıyoruz ilginç. Neyse önümüze bakalım. Yarın haberleşmek üzererr Bu sefer düşersin 60’lara birlikte başaracağız inanıyotum !
hahahahaha çok güldüm ya6 dakikam var çok heyecanlıyım 8 de kapatmam lazım komşumu arıyim.belkii güzel yemeği vardır
Evet ya gorunmem lazım ,burda kv sebze yemeği çok yapar ama kalorili şekilde yaparKbb ye bi daha görün derim cnm
Beslenme gerçekten etkiliyor, o gün hatta sebze yemeği de yapıyo musunuz ? Diye sorduğumda herkes yameğe devam etti derin bi sessizlik oluştu üstüne de soğuk balkonda oturunca benim ses filan değişti
Ertesi gün döndük yeşil çayımı da içince düzeldi cnm limonlu özellikle bak dene
İnşallah olur gülüümTutturacağım yönünde kendimi inandiracagim belki kilocuklarim insafa gelir
Takviye al kuzum bağışıklığının düşmesine izin verme. Bu dönemlerde kendine daha da çok dikkat et. Vakalar almış başını gitmişMevsimsel herhalde canım benimki böyle olur geçiş dönemlerinde cuma günü tekrar başlayacağım inşallah aslında bir vitamin takviyesi alsam mı diyorum haftaya doktora gidebilirim tahlil yaptırmak için
Birkac gun sabah uyandir 8 gibi. Aksam da 10 gibi lambalari kapatip kitap okumaya yataga gudin belki eski duzenine doner cankm boylelikle.Yagsiz tuzsuz sa sorun yok cnm afyt olsu
Yani bu ara gec yatip gec kalkiyor 11-12 oluyor kalkmasi ama normal duzenimizi ozluyorm 10 gbi uyur 8 gbi kalkardi
Kay gelsin canim.Bebişler selam. Bu hafta sınav haftam benim. El_Em kaptancım cuma günü bu hafta ortak listesine girmeyeyim yazmıştım ama gözden kaçmış galiba. Yine de kusuruma bakmayın nolur.
Her gün okula gidip geliyorum. Arta kalan vakitlerde de sözlü/sınava çalışıyorum. Cuma günü bitecek bir süreliğine inşallah.
Sizleri seviyorum. Bana dua edin.
Suyunu içme kız o zamanEvet ya gorunmem lazım ,burda kv sebze yemeği çok yapar ama kalorili şekilde yapar
Oyy Allah yardımcın olsun kuzum ayrıntılarda boğulma ve mutlaka arkadaşlarınla çalışBebişler selam. Bu hafta sınav haftam benim. El_Em kaptancım cuma günü bu hafta ortak listesine girmeyeyim yazmıştım ama gözden kaçmış galiba. Yine de kusuruma bakmayın nolur.
Her gün okula gidip geliyorum. Arta kalan vakitlerde de sözlü/sınava çalışıyorum. Cuma günü bitecek bir süreliğine inşallah.
Sizleri seviyorum. Bana dua edin.
Yarın sabah tartılcam evet yazarım sana kuzumYaa son gün daha fena oluyo kuzum. Yarın tartışacak mısın. Sonucu çok merak ediyorum ortim
Kizlarr kollontai ve pacman ortaklar listesinde olmak istemiyordu diye hatırlıyorumORTAKLAR
( 17 /24 EYLÜL )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
NOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
aktif olan kızları yazmaya çalıştım aktif olup unuttuğm var ise dönsün lütfen kızlar
Azimliiii