Kilolar Firarda 😎

Tutturacağım yönünde kendimi inandiracagim belki kilocuklarim insafa gelir

ahhh umarım ondandır, en azından bitince iştahım da gider diye kendimi avutabilirim

aynen benim de daha sıkı tutmam gerek yoksa yine 7li rakamlara geçmem an meselesi
Ben de aynı durumdayım 68,5 69 arasında gidip geliyorum çok da kaçırmamama rağmen 7lerden biraz daha uzaklaşmak lazım
Çok sevindim eksine canım ben de bugün düne göre eksiyim ama hala cumaya göre artıyım İyi yolculuklar güzel keyifli geçsin canım

Oh ne güzel cnm falafel tarzı ama sebze püreli bir şey mi denesen cnm?
Hımm bi film çektir cnm belki vardır ondan oluyordur
Mentollü krem sürebilirsin kuzum masajla
Bende hemen tıkanıyor da kötü beslenince-kastamonuda oldu malesef sebze yemiyorlar 2 öğün et pilav yedik sabah da kızartmalar tereyağı reçel

Biraz karbonhidrat ağırlıklı ama kötü değil canım

Eline sağlık canım
Eline sağlık canım

O kadar kişiden düzenli menü paylaşan sadece 4 kisimi varr
Hedef60kgolmak hzlsel @eceboce @Fit mutlu anne tebrikler teşekkürler kizlarr

Bu hafta hiç yapamadım ya aşırı bir halsizlik yorgunluk

Film cektirmistim o zaman demişti sinüzit diye ama geçti üstünden biraz ve sürekli tekrarlıyor bu sinüzit gerçekten , ay ne bulsam deneyeceğim sürdüm şimdi canım krem, beslenme gerçekten etkiliyor mu olabilir yani mantıklı neyi etkilemiyor ki

İnşallah bebekimmm

Eline sağlık canım

Bu hafta hiç yapamadım ya aşırı bir halsizlik yorgunluk
AA niyeki canim. Doktora mi gitsen yada vitamin falan mı alsan canim
Bir harekete geçsen belki daha iyi hissedersin.
Ama bazende dinlenmek istiyor bünye belki senin öyle bir hafta.

AA niyeki canim. Doktora mi gitsen yada vitamin falan mı alsan canim
Bir harekete geçsen belki daha iyi hissedersin.
Ama bazende dinlenmek istiyor bünye belki senin öyle bir hafta.
Mevsimsel herhalde canım benimki böyle olur geçiş dönemlerinde cuma günü tekrar başlayacağım inşallah aslında bir vitamin takviyesi alsam mı diyorum haftaya doktora gidebilirim tahlil yaptırmak için

Mevsimsel herhalde canım benimki böyle olur geçiş dönemlerinde cuma günü tekrar başlayacağım inşallah aslında bir vitamin takviyesi alsam mı diyorum haftaya doktora gidebilirim tahlil yaptırmak için
Evet canım geçiş mevsimlerinde olabiliyor gerçekten.
Ver bir tahlil sonuca göre vitamin takviyesi alırsın. Bazen demir eksikliği de halsizlik yapıyor.

Evet canım geçiş mevsimlerinde olabiliyor gerçekten.
Ver bir tahlil sonuca göre vitamin takviyesi alırsın. Bazen demir eksikliği de halsizlik yapıyor.
Demir takviyesi aldım aslında ama demirden ziyade b12 den şüpheleniyorum Biraz takviyeyle daha iyi hissederim herhalde sağ ol canım

Canım küçükmüş zaten bisküviler.
Günün geri kalanını dengelediysen mutlaka yakmissindir. Ama zaten kaçamak yaptım diye salmadin demi
Yok kuzum hiç salmadim. Annem su böreği yapmış yemedim bile hiç. Kalırsa sabah yiyecegim bir dilimi . Şuan akşam yemegimi yedim ama hiç doymadım ne yiyecegimi bilemedim . Bugün yemek yapamadım kendime gore.

Lahana sarması dan biraz daha yiyebilirmissin tabi günün tamamına bakmadım ama .
Neyse türk kahvesi iç tarçınlı içebilirsen hindistan cevizi yağın varsa tok tutuyor canim
Bir kase yoğurt çok az salata üç tane beyaz lahana dolması yedim ama açımmmmmm doymadimm dostlar

Yok kuzum hiç salmadim. Annem su böreği yapmış yemedim bile hiç. Kalırsa sabah yiyecegim bir dilimi . Şuan akşam yemegimi yedim ama hiç doymadım ne yiyecegimi bilemedim . Bugün yemek yapamadım kendime gore.
Amann su böreği de neymiş.

Evlenince yiyip şişmek farz oluyor insana sanki. Tövbe tövbe Neden öyle bilmiyorum ama hepimiz evlendikten sonra aynı senaryoyu yaşıyoruz ilginç. Neyse önümüze bakalım. Yarın haberleşmek üzererr Bu sefer düşersin 60’lara birlikte başaracağız inanıyotum !

21.09.2021
12.30
Karışık tost, ayran

16.00 sade kahve, 2 kare bitter
17.00
2 küçük kıymalı biber dolması,3 üçgen dilim karpuz

18.30 1 ayva
Şu: 2.5 lt

Sali
13:00 tavuk sote, salata
18:30 patlican yemegi, 1 dilim ekmek, 1 bardak ayran
Su: 3 litre
Spor 5300 adim
@Sonsuz umut

21eylul
kahvalti
1 dilim ekmek
1 kk peynir

ogle
1 dilim ekmek
1 kase corba

Ara
Haslanmis misir

Aksam
yogurtlu kabak

2.5 lt su

5500 adim

@Beyaz leylak Ucmelekannesi @Azimliiii
Afiyet olsun kızlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…