Kilolar Firarda 😎

Evli olmadan şişenlerde var bknz. Ben

Kbb ye bi daha görün derim cnm
Beslenme gerçekten etkiliyor, o gün hatta sebze yemeği de yapıyo musunuz ? Diye sorduğumda herkes yameğe devam etti derin bi sessizlik oluştu üstüne de soğuk balkonda oturunca benim ses filan değişti
Ertesi gün döndük yeşil çayımı da içince düzeldi cnm limonlu özellikle bak dene

Ellerine sağlık sanki annemin yaptığımda buna benziyor gibi

Emeğine sağlık canım
sırtım ağrıdı duşu aldım kafaya havluyu sardım geldim leptap başına daha da yapmıyorum yavff baneneeeee
Yeter daa.. Yapmışsın yapacağını maaşallah. Dinlen biraz
Allah affetsin de şimdi akşam içim hazırladığım tabağımı bitiremedim

Yarına bi kahvaltı yeter sanırım
Yaa son gün daha fena oluyo kuzum. Yarın tartışacak mısın. Sonucu çok merak ediyorum ortim
Pamuğum ben de döndüm ama ben sınırımın da üstüne koyarak döndüm. Geçen yıl 82 lere inmiştim sonra tekrar çıktım. Kızımın ilk okul yılı biraz sancılı gitti. Çok uğraştırdı. Ekran önünde okuma yazma öğrendiler. Hiç stes atamadık hep evdeydik. Derste yanına otur ödev yaptır. Zaten isteksizdi. O dönemde verdiklerimi geri aldım. Sonra yine kendimi burda buldum. Ama dönüp dolaşıp dostları yine burda bulmak çok güzel. Şu an 92 kiloyum tatlım ❤
Aynen dediğin gibi kuzum. Kavga gürültü kin nefret bana göre değil. İnşallah üç günlük dünyada birini kırmanın gereksiz olduğunu idrak etsin o da
Ya olamıyorum işte biliyon muuuu. Sevgi saygı istiyorum çok şey de istemiyorum aslında ama...

Dünyayı güzellik kurtaracak, bir insanı sevmekle başlayacak herşey... demiş şair.
❤❤❤

Yok kuzum hiç salmadim. Annem su böreği yapmış yemedim bile hiç. Kalırsa sabah yiyecegim bir dilimi . Şuan akşam yemegimi yedim ama hiç doymadım ne yiyecegimi bilemedim . Bugün yemek yapamadım kendime gore.
Harikasin
Yani ben de evlenince kilo aldım biraz ama eşim her akşam tatlı ile geliyordu sanırım ondan, bekar evinde çok yemezdik arkadaşımla
6 dakikam var çok heyecanlıyım 8 de kapatmam lazım komşumu arıyim.belkii güzel yemeği vardır
hahahahaha çok güldüm ya
Evet ya gorunmem lazım ,burda kv sebze yemeği çok yapar ama kalorili şekilde yapar

Tutturacağım yönünde kendimi inandiracagim belki kilocuklarim insafa gelir
İnşallah olur gülüüm
Mevsimsel herhalde canım benimki böyle olur geçiş dönemlerinde cuma günü tekrar başlayacağım inşallah aslında bir vitamin takviyesi alsam mı diyorum haftaya doktora gidebilirim tahlil yaptırmak için
Takviye al kuzum bağışıklığının düşmesine izin verme. Bu dönemlerde kendine daha da çok dikkat et. Vakalar almış başını gitmiş

Bebişler selam. Bu hafta sınav haftam benim. El_Em kaptancım cuma günü bu hafta ortak listesine girmeyeyim yazmıştım ama gözden kaçmış galiba. Yine de kusuruma bakmayın nolur.

Her gün okula gidip geliyorum. Arta kalan vakitlerde de sözlü/sınava çalışıyorum. Cuma günü bitecek bir süreliğine inşallah.

Sizleri seviyorum. Bana dua edin.

Yagsiz tuzsuz sa sorun yok cnm afyt olsu

Yani bu ara gec yatip gec kalkiyor 11-12 oluyor kalkmasi ama normal duzenimizi ozluyorm 10 gbi uyur 8 gbi kalkardi
Birkac gun sabah uyandir 8 gibi. Aksam da 10 gibi lambalari kapatip kitap okumaya yataga gudin belki eski duzenine doner cankm boylelikle.

Kay gelsin canim.
Ben kaçırmışım onu canim dün El_Em kaptanım demişti unuttum sonra ayarlamayı şimdi bakıyorum hemen

Evet ya gorunmem lazım ,burda kv sebze yemeği çok yapar ama kalorili şekilde yapar
Suyunu içme kız o zaman

Oyy Allah yardımcın olsun kuzum ayrıntılarda boğulma ve mutlaka arkadaşlarınla çalış

ORTAKLAR
( 17 /24 EYLÜL )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir

NOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

aktif olan kızları yazmaya çalıştım aktif olup unuttuğm var ise dönsün lütfen kızlar
Azimliiii

Kizlarr kollontai ve pacman ortaklar listesinde olmak istemiyordu diye hatırlıyorum
G Goklerce Azimliiii ikiniz yeni ortaksiniz canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…