Kilolar Firarda 😎

De abla de
Yürüyüş hergun oluyor mutlaka da kas çalıştırmayı düzenli hale getirmem lazim
kontrollü nefesle 2 dk kas çalıştırsan yarım saat yürüdüğünden daha güzel çalışır bedenin gülüm ben de başlıycam güya ,anca lafta kalıyor benimki de:))

Hosgeldin gel gel. Biz iyiyiz sen nasilsin. Zayiflamaya devam hala final cizgisine yaklasiyorum uzaklasiyorum geri bi goremedik finali hic sorma
Ya zaten o tam yaklaşacakken gerilemeler olmasaaa şimdiye iğne iplik geziyorduk Hilaaaallll
Sen kaçsın şu an? Ben seni en son bıraktığımda 80 lere yaklaşmıştın sanki Valla ben de kaçım bilmiyorum yarın sabah tartılıp yazacağım. Hadi hayırlısı

Hoşgeldin canım. Gel tabi. Burası daimi adresimiz
Kardelenim seninle ben kadroluyuz zaten taa ilk günlerden beri dönüp dolaşıp kürkçü dükkanında buluyoruz kendimizi. Hayır zaten kopmakta istemiyorum. Asıl burdan kopunca olan oluyor Sen nasılsın? Nasıl gidiyor? Sen kaç kilolardasın? Hepinizin kiloları bi radara alayım da gelmeden önce

niye ki gülüm sabah sabah bisküvi yedin canın mı çekti ondan mı
Oglum masada gördü istedi Bende emzirmistim o ara midem geçti gözümün biri açık biri kapalı yedim valla . Oğlum 7 de kalkiyor. Bende o ara çok acıkmış oluyorum. Küçüktü bisküviler ama 4 5 tane yemisimdir. Çok güzel ev işi falan yaptım. Baya hareketliydim bugün. Akşam da mekik tarzı spora devam . Şuana kadar erimistir o biskuvi. Zaten ben hamur işini de sabah yemeyi düşünüyorum. Yemezsem olmuyor aşırı gözüm kalıyor

Ahahah canımm bende özledimmm ben bi araa 67 ye kadar inmiştim evet bu ara 79 civarındayım sus çaktırma

Hayat güzel gidiyor keyifler yerinde sen nasılsın bal?
Yaaa neden böyleyiz Tempus. Şu üst sınıra yerleşen kilo sınırından neden bir kurtulamadık. O üst sınır beni deli ediyor. Çıtayı bir aşağı çekemedik. Ben de iyiyim ama pandemide ben de kilo aldım bi 73 lere çıktım. İnanılmaz ama nutelladan nefret ederim artık duygusal yeme öyle bir boyuta gelmişti ki kaşık kaşık nutella yiyordum akşamları. Bel kısmıma bir oturdu o iğrençpalm yağı! zor insim oralardan. Resmen bunalıma girdim. Şimdi 68 civarıyım tahmini ama bayadır tartılmadım dikkatte ediyorum tam bir diyet listesi uygulamasam da. Ancak bugün başladım diyete. Sabah tartılacağım bakalım durjmlaf ne olmuş

Ahahahah yok ondan değil kabak detoksunda 2. günümdeyim artık midem almıyor ondan sebep detoksun bir özelliğini seviyorum yiyeceğim şey belli ne yiyeyim derdine düşmüyorum ama biraz bıktırıyor

Emzirerek çok güzel kilo veriliyor ya bol bol su yeşillik yeşil derken baklava değil he

80 lerden 66 lara dustum geri 70 lere ciktim simdi 65 i kovaliyorum

Canım Esracımmm… Özlemişim… Çok teşekkür ederim. Tüm ekip dönmüş zaten. Ne güzel olmuş. Hadi kızlar bu defa başaralım. Bu kış hep birlikte kilolara bye bye yapalım

Waaaooowwww Hilal harikasın yahu ! Maşallahh… Valla çok iyi vermişsin. Takibindeyim. Muhtemelen yine başabaş gideceğiz ve sen beni geçeceksin
Hic sıkıntı yok ben gecsem bile geriye hemen donuyorum oldugum yerde kalma becerisini edinmem uzun surecek aldigimi hemen verme becerisine daha yeni ulastim Allah tan onu ogrendik

Dünkü menun güzeldi aslında niye artı geldin acaba canim.
Hani derler ya deli deliyi görünce sopasını saklamış diye. Kv bulmuş senin gibi birini baksana sen kaos ,olay sevmiyorsun için rahat etmiyor belliki.
Öyleleri sessiz gördükçe tepene biniyor caniim. İns düzelir canim. İllaki görüşecek barışacak sıkma canini
Hedef kilom 60 Ben hep aynı tartıda tartilcam artık. Aç karnına tartilmam lazım sanırım. Kahvaltıdan sonra tartıldım 68 geldim. 15 kilosu yağ 10 kilosu kemik çıktı
Kız demisler zaten haftalık hedef o diyecektim
Ayy ne güzel bir anda 60 olsan ama oda olacak tatlım
Kolay gelsin canim. Kışlık hazırlıkları kara delik gibi bir başladın mı içine çekiyor seni
Baya iş yapmışsın abla. Ağız tadıyla yiyin sosu.
Hep bir koşturmaca halindeyiz binada şükür bakalım
kontrollü nefesle 2 dk kas çalıştırsan yarım saat yürüdüğünden daha güzel çalışır bedenin gülüm ben de başlıycam güya ,anca lafta kalıyor benimki de:))
Doğru söylüyorsun abla spor yaparken nefese çok dikkat etmek lazım aslinda ama yapabiliyor muyum tam anlamıyla hayır.

Hadi yarın ilk başlangıcı yap 15 dakika çalıştır kasları

Nohut seviyor canım çok şükür bakalım bu kız tekrar deneyeceğim, brokoli yaptım öyle içinden ayıklayıp yedi sıpa canım Burun eğriliği falan birşey demedi ama sinüzitim baya vardı en son gittiğimde çok tikanmissin demişti ara ara rüzgara falan maruz kaldıkça kötü oluyorum
Çok sağ ol canım,inşallah degilimdir sinüzitim var ondan böyle olduğumu düşünüyorum, bugün Dr a gittim o da ilaç verdi sinüzit için ,test önermesi şimdi, ateş halsizlik ağrı öksürük vs yok, alnım falan baya dolu

Canım küçükmüş zaten bisküviler.
Günün geri kalanını dengelediysen mutlaka yakmissindir. Ama zaten kaçamak yaptım diye salmadin demi

Ahahhaha hayalimdeki kilodasın diyebilirim
Ya ben 68 olunca manken gibi oluyorum resmen. Daha da eksi zaten ömrümde hiç olmadım da olsam nasıl olurum bilemiyorum bende pandemide baya aldım tabi birde evlilik yaradı ye iç gez toz derken baya almışım. Birden mide sorunum gün yüzüne çıktı tekrar dön dolaş yine geldik işte hadi sende bak bakalım durumuna merakla bekliyorum

Selam kizlar anca gelebildim, sabahtan birşeyim yok iki gündür akşam olunca tikaniyorum, şimdi yine tikandim...gerçi iki gündür disardayiz deniz ruzgari vuruyor sanırım ondan böyle oldum

Anladım canım. İns ilacin hemen faydası olur.
Rüzgara maruz kaldığında benim başımda feci ağrır. Ondandır büyük ihtimal o zaman

Cnm acıkırsın çok erken bitmemiş mi?

Menünü merakla bekliyor bebeğim.
Heheh herşeyden yemeli bir gün oldu cnm

Canım Esracımmm… Özlemişim… Çok teşekkür ederim. Tüm ekip dönmüş zaten. Ne güzel olmuş. Hadi kızlar bu defa başaralım. Bu kış hep birlikte kilolara bye bye yapalım
Ben de döndüm

Dünkü menun güzeldi aslında niye artı geldin acaba canim.
Cnm iniş çıkışlı bir yol buuu

Ellerine sağlık canım ama Mümkün değil tutmaz koy şimdiden şeytanı
çok iyi planlar canım ya gerçekten inşallah gönlündeki aklındaki her şey gerçekleşir
Ben olsam senin yerinde bir daha yüzüne bakmam eşime de söylerim senin annen yine rahat durmadı bundan sonra yan yana gelmeyeceğim diye niye kendini üzesin sen de blr annenin kıymetli evladısın blraz beter ol kız

Cnm acıkırsın çok erken bitmemiş mi?

Heheh herşeyden yemeli bir gün oldu cnm

Ben de döndüm

Cnm iniş çıkışlı bir yol buuu
Acıkman heralde bugün çok acimlkmistim bekleyemedim eşimi ve kızımı.

Tabiki inişli çıkışlı bir yol canım ama sebebini de bulmayak mi yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…