kontrollü nefesle 2 dk kas çalıştırsan yarım saat yürüdüğünden daha güzel çalışır bedenin gülüm ben de başlıycam güya ,anca lafta kalıyor benimki de:))De abla de
Yürüyüş hergun oluyor mutlaka da kas çalıştırmayı düzenli hale getirmem lazim
Ya zaten o tam yaklaşacakken gerilemeler olmasaaa şimdiye iğne iplik geziyorduk HilaaaallllHosgeldin gel gel. Biz iyiyiz sen nasilsin. Zayiflamaya devam hala final cizgisine yaklasiyorum uzaklasiyorum geri bi goremedik finali hic sorma
Kardelenim seninle ben kadroluyuz zaten taa ilk günlerden beriHoşgeldin canım. Gel tabi. Burası daimi adresimiz
Oglum masada gördü istediniye ki gülüm sabah sabah bisküvi yedin canın mı çekti ondan mı
Yaaa neden böyleyiz Tempus. Şu üst sınıra yerleşen kilo sınırından neden bir kurtulamadık. O üst sınır beni deli ediyor. Çıtayı bir aşağı çekemedik. Ben de iyiyim ama pandemide ben de kilo aldım bi 73 lere çıktım. İnanılmaz ama nutelladan nefret ederim artık duygusal yeme öyle bir boyuta gelmişti ki kaşık kaşık nutella yiyordum akşamları. Bel kısmıma bir oturdu o iğrençpalm yağı!Ahahah canımm bende özledimmmben bi araa 67 ye kadar inmiştim evet bu ara 79 civarındayım sus çaktırma
Hayat güzel gidiyor keyifler yerinde sen nasılsın bal?
Ahahahah yok ondan değil kabak detoksunda 2. günümdeyim artık midem almıyor ondan sebepgülüm küçük tabağa az yemek al ama yasak koyma doymazsam biraz daha alırım de yemeğini olabildiğince yavaş ye o zaman tabağında ki de zayi ziyan olmaz
ben de hem nalına hem mıhına yapmazsam olmaz huyum kurusun , amannnn sen zayi olacağına tabağındakiler olsun beeee
Emzirerek çok güzel kilo veriliyor yaOglum masada gördü istediBende emzirmistim o ara midem geçti gözümün biri açık biri kapalı yedim valla . Oğlum 7 de kalkiyor. Bende o ara çok acıkmış oluyorum. Küçüktü bisküviler ama 4 5 tane yemisimdir. Çok güzel ev işi falan yaptım. Baya hareketliydim bugün. Akşam da mekik tarzı spora devam . Şuana kadar erimistir o biskuvi. Zaten ben hamur işini de sabah yemeyi düşünüyorum. Yemezsem olmuyor aşırı gözüm kalıyor
80 lerden 66 lara dustum geri 70 lere ciktim simdi 65 i kovaliyorumYa zaten o tam yaklaşacakken gerilemeler olmasaaa şimdiye iğne iplik geziyorduk Hilaaaallll
Sen kaçsın şu an? Ben seni en son bıraktığımda 80 lere yaklaşmıştın sankiValla ben de kaçım bilmiyorum yarın sabah tartılıp yazacağım. Hadi hayırlısı
Canım Esracımmm… Özlemişim… Çok teşekkür ederim. Tüm ekip dönmüş zaten.Selamm esracım hoşgeldinnnn
Takımlar aynen kapandı canım amacını yitirmişti gitmiyordu uzun süredir.. bazı takımlar da dediğin gibi kendi sayfalarını açtı
Bizde artık buradayız sende yeniden hoşgeldin her zman yerin hazır biliyorsun :)
Valla resmenn takım Züberin gizli reklamını yapıyor
Bizde seni özledik canım iyi ki geldin
Hayırlı olsun canım
Bende 1.sayfa listemize ekleyeyim seni
Waaaooowwww Hilal harikasın yahu ! Maşallahh… Valla çok iyi vermişsin. Takibindeyim. Muhtemelen yine başabaş gideceğiz ve sen beni geçeceksin80 lerden 66 lara dustum geri 70 lere ciktim simdi 65 i kovaliyorum
Hic sıkıntı yok ben gecsem bile geriye hemen donuyorum oldugum yerde kalma becerisini edinmem uzun surecek aldigimi hemen verme becerisine daha yeni ulastim Allah tan onu ogrendikWaaaooowwww Hilal harikasın yahu ! Maşallahh… Valla çok iyi vermişsin. Takibindeyim. Muhtemelen yine başabaş gideceğiz ve sen beni geçeceksin
Dünkü menun güzeldi aslında niye artı geldin acaba canim.Canlar 62.8 geldim dünden +200 gr , 10 günlük bi plan yaptım sonucuna göre 62-64 arası sabit kalıcak şekilde yicem ,kilo verirsem de yine aynı şekilde devam edicem bakalım
Çok kısamıcam yediklerimi kızlar valla,derse filan da başlıcam yoksa odaklanamıyorum
Hani derler ya deli deliyi görünce sopasını saklamış diye. Kv bulmuş senin gibi birini baksana sen kaos ,olay sevmiyorsun için rahat etmiyor belliki.Çok sağol kuzum.
Siz de olmasanız ne yapardım, patlama noktasındayım. İnsan doluyo bi yerden sonra. Allah razı olsun kuzummm.
Eşime bile yansıtmamak için çok zorlandım. Onun ne suçu var niye boşa üzülsünki dedim. 3 gün sonra nasılsa düzeliriz dedim ama son yaptığı beni çok üzdü. Ona kendisi gibi bi gelin lazımmış aslında. Ama o zaman da kan gövdeyi götürürdü herhalde. Bana bunları yapan kadın öyle olan birine ne yapardı acaba.
☠☠☠☠☠☠
Kız demisler zaten haftalık hedef o diyecektimHedef kilom 60Ben hep aynı tartıda tartilcam artık. Aç karnına tartilmam lazım sanırım. Kahvaltıdan sonra tartıldım 68 geldim. 15 kilosu yağ 10 kilosu kemik çıktı
Kolay gelsin canim. Kışlık hazırlıkları kara delik gibi bir başladın mı içine çekiyor seniKızlar kaç gündür başıma kış hazırlığı sardım. Bugün de temizlik var evde. Okuldan geldim bana düşen işleri yapıyorum. Hiç fırsatım olmuyor girmeye. Kusura bakmayın lütfen. Spor da yapamıyorum kaç gündür. Toparlıcam inş
Baya iş yapmışsın abla. Ağız tadıyla yiyin sosu.iyi gülüm şükür koşturuyorum bir yandan kahvaltılık sos tarifi var bir tencere koydum onu yapıyorum bir yandan benimkilerin akşam yemeğini hazırladım fırına attım mutfağı alt üst ettim mısır haşladım püskülü her yana saçılmış :)))
ahaa da çamaşır makinesi ötüyor çamaşır serip akşam 5 e kadar pilav salata yapıp sofrayı hazır etmem lazım benim koca açım diye giriyor eve :)
yani bildiğin günlük koşturmaca gülüm , iyi sen bu gün komşunla kahve içmişsin az sohbet iyi gelmiştir , siz ne olur ne olmaz yine cam kapı açık mesafeli oturun gülüm tedbir iyidir :)
Doğru söylüyorsun abla spor yaparken nefese çok dikkat etmek lazım aslinda ama yapabiliyor muyum tam anlamıyla hayır.kontrollü nefesle 2 dk kas çalıştırsan yarım saat yürüdüğünden daha güzel çalışır bedenin gülüm ben de başlıycam güya ,anca lafta kalıyor benimki de:))
Nohut seviyor canım çok şükürOy sen kendi barını mı yapıyorsuunmaşallah hamarat kızımıza yaa
Hıım anladım cnm aynen oran fazla olunca sersemlik hali de oluyor düşünme yetisi bile azalıyor sersem gibi oluyor insan
Sağol cnm
Hehe kerata
Oh ne güzel işte cnmbrokoliyi filan makarnalı çorbaya karıştırabilirsin önce haşlayıp püre yapıp , yoğurt nohut filan da oluur çok besleyici olur
Ben de burun eğriliği için ameliyat olacaktım güya ama olamadımsende de mi var cnm?
Hergün akıntım oluyor nerdeyse hele yemek yerken
Tamam cnm
Çok sağ ol canım,inşallah degilimdir sinüzitim var ondan böyle olduğumu düşünüyorum, bugün Dr a gittim o da ilaç verdi sinüzit için ,test önermesi şimdi, ateş halsizlik ağrı öksürük vs yok, alnım falan baya doluAfiyet olsun ortagam
Annemler falan da portakalla ekmeği yerlerdi ama ben pek sevemedim afiyet olsun
Yürüyüşünü gördüm şahane
Olmasa iyiydi ama yaşandı ve bitti
Buna yukarda cevap yazdım
Yok canım kadro işi sıkıntı belki 1 hafta daha devam edebiliriz @Azimliiii ne der bilmiyorum ama
Geçmiş olsun canım. Önemli birşey değildir ins dikkat et. Çovid olma ihtimalin yok degilmi şimdi herkes griple başlıyor diyor
Evet canım olmadı bugün güzel olur ins
Krepler normal krep tavası buyuklugundeydiler. Ama 1 tane yiyecektin kendimle öyle anlaşmıştık
Eline sağlık canım. Patlıcanın haşlanip buzluğa konulduğunu ilk defa duydum ne yapıyorsun sonra onunla dolma mi
Canım küçükmüş zaten bisküviler.Oglum masada gördü istediBende emzirmistim o ara midem geçti gözümün biri açık biri kapalı yedim valla . Oğlum 7 de kalkiyor. Bende o ara çok acıkmış oluyorum. Küçüktü bisküviler ama 4 5 tane yemisimdir. Çok güzel ev işi falan yaptım. Baya hareketliydim bugün. Akşam da mekik tarzı spora devam . Şuana kadar erimistir o biskuvi. Zaten ben hamur işini de sabah yemeyi düşünüyorum. Yemezsem olmuyor aşırı gözüm kalıyor
Ahahhaha hayalimdeki kilodasın diyebilirimYaaa neden böyleyiz Tempus. Şu üst sınıra yerleşen kilo sınırından neden bir kurtulamadık. O üst sınır beni deli ediyor. Çıtayı bir aşağı çekemedik. Ben de iyiyim ama pandemide ben de kilo aldım bi 73 lere çıktım. İnanılmaz ama nutelladan nefret ederim artık duygusal yeme öyle bir boyuta gelmişti ki kaşık kaşık nutella yiyordum akşamları. Bel kısmıma bir oturdu o iğrençpalm yağı!zor insim oralardan. Resmen bunalıma girdim. Şimdi 68 civarıyım tahmini ama bayadır tartılmadım dikkatte ediyorum tam bir diyet listesi uygulamasam da. Ancak bugün başladım diyete. Sabah tartılacağım bakalım durjmlaf ne olmuş
Selam kizlar anca gelebildim, sabahtan birşeyim yok iki gündür akşam olunca tikaniyorum, şimdi yine tikandim...gerçi iki gündür disardayiz deniz ruzgari vuruyor sanırım ondan böyle oldum
Anladım canım. İns ilacin hemen faydası olur.Nohut seviyor canım çok şükürbakalım bu kız tekrar deneyeceğim, brokoli yaptım öyle içinden ayıklayıp yedi sıpa canım Burun eğriliği falan birşey demedi ama sinüzitim baya vardı en son gittiğimde çok tikanmissin demişti ara ara rüzgara falan maruz kaldıkça kötü oluyorum
Çok sağ ol canım,inşallah degilimdir sinüzitim var ondan böyle olduğumu düşünüyorum, bugün Dr a gittim o da ilaç verdi sinüzit için ,test önermesi şimdi, ateş halsizlik ağrı öksürük vs yok, alnım falan baya dolu
Cnm acıkırsın çok erken bitmemiş mi?21 Eylül salı
11.00
Sabah yine krep aşkıyla uyandık.
2 tane krep
1 dlm peynir
Domates salatalık
Maydonoz yeşil biber
18.00
2 servis kaşığı makarna
2 kepçe sulu köfte
Su 2 ancadir
1 litre yeşilçay,nane,limon, maden sulu karışım içiyorum hala bitiririm
Hedef60kgolmak @Azimliiii
Heheh herşeyden yemeli bir gün oldu cnmMenünü merakla bekliyor bebeğim.
Ben de döndümCanım Esracımmm… Özlemişim… Çok teşekkür ederim. Tüm ekip dönmüş zaten.Ne güzel olmuş. Hadi kızlar bu defa başaralım. Bu kış hep birlikte kilolara bye bye yapalım
Cnm iniş çıkışlı bir yol buuuDünkü menun güzeldi aslında niye artı geldin acaba canim.
Ellerine sağlık canım ama Mümkün değil tutmaz koy şimdiden şeytanı17 - 24 Eylül Cuma Hedef Tablosu
5.TAKIM
ÜYELERİCUMA
KİLOSUHEDEF
KİLOSUSONUÇ hzlsel 68,4 67,5 @Calypso95 76,7 76 @eliya 80,1 79,1 @Sonsuz umut 69,6 68,8 @kardelelen321 92, 15 90 @kollontai 54,6 53,9 @DeryaOnDiet 74,8 74,2 Tempus 79,3 78 @Azimliiii 64,8 64 @Breeze96 76,35 75 @Pnrrr-20 76,5 73,5 Ucmelekannesi 65,15 64,5 Hedef60kgolmak 62,6 62 @Nikinik 81,6 79,9 @eceboce 73,2 72,3 G Goklerce 62,7 62 @Fit mutlu anne 82,20 81 @nnurc 72,45 71 @pacman 65,8 65,5 @hadikonuşalım 63,9 62,5 @bilgem tomris 79,7 78 @Jasminium84 66,85 65,9 C Cagrihilal1 69,65 69 ekim2009 81 80,3 Z Z P 69,5 @karabiber01 @Beyaz leylak 66 65 @Lizozom55
Hedef Listesini hatırlayalım.
cuma günüsahiplerini bulacak.
Haydii canlanalım ❤❤❤
çok iyi planlar canım ya gerçekten inşallah gönlündeki aklındaki her şey gerçekleşirCanım aile hekimliği olabilir ama bu düzenimle biraz daha kilo verirsem mutlaka beslenme koçluğu yapıcam onun yanındaya da iyi para kazanırsam sadece o ya da vlogger lık olabilir sosyal medyayı ilerletebilirim şemek tarifi vs
Doktorluk bilgilerini hatırlamak için çalışıcam aslında %100 yetecek birşey değil bana bu ilaçlı hekimlik
Eline sağlık cnm
Canım afiyet olsun hem gündüz yemişsin yakarsın onu
Ben olsam senin yerinde bir daha yüzüne bakmam eşime de söylerim senin annen yine rahat durmadı bundan sonra yan yana gelmeyeceğim diye niye kendini üzesin sen de blr annenin kıymetli evladısın blraz beter ol kızÇok sağol kuzum.
Siz de olmasanız ne yapardım, patlama noktasındayım. İnsan doluyo bi yerden sonra. Allah razı olsun kuzummm.
Eşime bile yansıtmamak için çok zorlandım. Onun ne suçu var niye boşa üzülsünki dedim. 3 gün sonra nasılsa düzeliriz dedim ama son yaptığı beni çok üzdü. Ona kendisi gibi bi gelin lazımmış aslında. Ama o zaman da kan gövdeyi götürürdü herhalde. Bana bunları yapan kadın öyle olan birine ne yapardı acaba.
☠☠☠☠☠☠
Acıkman heralde bugün çok acimlkmistim bekleyemedim eşimi ve kızımı.Cnm acıkırsın çok erken bitmemiş mi?
Heheh herşeyden yemeli bir gün oldu cnm
Ben de döndüm
Cnm iniş çıkışlı bir yol buuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?