• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canım ben de çay yanında biraz abartmış olabilirim ama devam edebilmem için gerekliydi.
Arada olsun canım artık o kadar da robot değiliz sonuçta bir ödülü hak ediyoruz demi
Bu hafta kim benimle yarışmak ister (takım yarışmasının yanında bireysel de yarışmak istiyorum).
Ahhh bu hafta kapisma teklif eden edene tam ben hazırlığa gecinceeee neden neden 🤣🤣 neyse 2 hafta sonra geri gelcem o zaman kapiscaz birinizle

Arada olsun canım artık o kadar da robot değiliz sonuçta bir ödülü hak ediyoruz demi
Abartı dediğim şeyler 3 tane hurma, yarım küçük kase tuzlu fıstık, 3 tane finger bisküvi.
Ahhh bu hafta kapisma teklif eden edene tam ben hazırlığa gecinceeee neden neden 🤣🤣 neyse 2 hafta sonra geri gelcem o zaman kapiscaz birinizle
Ne zaman istersen kapışırız canım, heyecanla dönüşünü bekleyeceğim öyleyse. Sözünü unutma.

Bu hafta kim benimle yarışmak ister (takım yarışmasının yanında bireysel de yarışmak istiyorum).
Ben de aslinda sana diyecektim 94bassuk 94bassuk kapmış :KK12: ama bak haaa ikinizle de yarisabilirim:KK45:accık dambıl mambil da çalışıyorum bu sebeple 94bassuk 94bassuk u da gözüme kestirdim. Bu hafta Ikinizi de çiğ ciğ yiyesik var protein niyetine:KK53:

haruki murakaminin çoğu kitabını okudum da 1q84 okumayı gözüm kesmedi 😁
Benim de okuduğum tek murakami kitabı. Begeneceğimi düşünmüştüm ama içeriginden dolayı sevmedim. Sonrabaska şans da vermedim başka bir kitabına.
İstersen katılabilirsin tabiki

Ellerine sağlık canım :KK60:
İsterim kaptanım teşekkürler 🙏💐
Aslında o kadar haklısın ki, bence hem artısı hem eksisi var bu durumun. Evet seni kıyafetim yok zayiflamaliyim diye motive ediyor ama bir yandan kesinlikle özgüvensizligi beraberinde getiriyor. Zaten vücudundan memnun değilken bir yandan da hoşuna gitmeyen sınırlı kıyafetle idare etmek sosyallikten uzaklastiriyor.

Kıy bana :bicak:
İkimizin de hem kilosu yakın( yakın dediğim 5 kilo iyisin benden az değil🙈)hem grupta yeniyiz. Rekabet iyi oluyor ya, gaza getiriyo insanı. Sen de diyete yeni basladin canım? İlk zamanlar iyi gidiyo kilolar.
Bu ikinci haftam olucak daha sağlıklı yemeye başlayalı. Aslında çok kez denemem oldu basladm bıraktım başladım bıraktım. O yüzden temkinliyim bu sefer ama olsun bu seni cumartesi günü ekside geçecegim gerçeğini değiştirmez nazlicim 🤣🤣

Ben de aslinda sana diyecektim 94bassuk 94bassuk kapmış :KK12: ama bak haaa ikinizle de yarisabilirim:KK45:accık dambıl mambil da çalışıyorum bu sebeple 94bassuk 94bassuk u da gözüme kestirdim. Bu hafta Ikinizi de çiğ ciğ yiyesik var protein niyetine:KK53:
Öyleyse 3lü kapışalım bu hafta, bakalım en çok kim verecek.

SEVGİLİ MASTERFİT AİLESİİ :KK73:

Bir haftanın daha sonuna geldik bu haftanın kazanı bluegreeneyes bluegreeneyes oluyooorr veee hem kendine hem takımına +1 puan kazandırıyor. Bizden de 1adet ETİ KARAM GURME kazanıyor (istediğin çikilatayla değiştirebilirsin şekerim) azminden dolayı tebrik ediyoruz. Pembe şerit eksiksiz menü, gri işaretli yerler eksiksiz spor paylaşımını belirtiyor canımlar😇🫶 Menü ve spor paylaşımı idare eder şekilde ama sadece belli başlı kişilerden düzenli bildirim geliyor :KK37:.

Eki Görüntüle 3539084

Canımlar tabloda anlayamadığınız yer varsa sorun. :KK37:
Teşekkür ederim canm emeklerine sağlık 🥰😘

Sevgili Masterfit ailesi :KK68:

Harika bir haftanın daha sonuna geldik. Bu hafta çok çekişmeli sataşmalı ve çok gülüşmeli bir hafta oldu. :halay:

Bu haftanın kazanan takımı MAVİ TAKIM oluyooorrr:KK37: MAVİ takım kaptanım @Jasminium84 seni ve takımını ( BİZİ) tebrik ediyorum. :KK37: :KK19:@arke kaptanım seni de tebrik ediyorum. Çok iyi yarıştınız takımca.

Bu haftanın kırmızı takım kaptanı kabul ederse bluegreeneyes bluegreeneyes oluyor. Mavi takım kaptanını seçebilirsin canikom.

Öpüyorum sizii :KK68::KK60:

(Bugün listede olmayıp bildirim yapan kişiler hazırlık kısmında yazıldı. Takımlara ekleyeceğim merak etmeyin :KK60: )

Masterfit 145.Etap

KIRMIZI TAKIM11.01.202518.01.2025FARKORAN
arke arke Kırmızı Takım Kaptanı84.4083.80-0.6000.710
@Sem202488.9590.25+1.250-1.405
bluegreeneyes bluegreeneyes 66.7565.95-0.8001.198+1=
2.198 :nazar:
@sibel_8474.5574.80+0.250-0.335
94bassuk 94bassuk 71.9570.80-1.1501.598
@Deltavealfa67.5067.65+0.150-0.222
P Purple58 (TRANSFER)104.60104.00-0.6000.573
TOPLAM ORAN 0.445
MAVİ TAKIM
@Jasminium84 Mavi Takım Kaptanı63.0062.20-0.8001.269
@Ilyusa76.4075.60-0.8001.047
Boncuk2307 Boncuk2307 61.8061.45-0.3500.566
@Tesnim1903 (TRANSFER)75.70---
Ellssa Ellssa 71.8071.50-0.3000.417
@bnnu64.70---
@gezegenfeza78.9077.60-1.3001.647
TOPLAM ORAN 0.989
HAZIRLIK
Mthn83 Mthn83 -77.30
@malahit-50.40
@Goklerce-
@rockandroll-68.70
@Lotus1234-96.70
@Jou69.0069.90+0.900-1.304
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus 77.5077.5000
@Nazlimuuu (başlangıç 12.01)-89.10
@Azmet5255-70.50
FitFiliz FitFiliz -84.30
Canım uğrayamadım geçmiş yaparak geliyorum kaptan işi ne oldu bilmiyorum ama elimden geleni yapmaya çalışırım

Canım uğrayamadım geçmiş yaparak geliyorum kaptan işi ne oldu bilmiyorum ama elimden geleni yapmaya çalışırım
Kaptan seçilmemiş daha, benim işlerim vardı onları hallettim geldim. Sen şimdi bir mavi Kaptan seç sonra takımları oluşturalım

Hoşbulduk canım
Maşallah eridin gittin asıl hedef kac
57 olsam güzel olacak abla 🥰
Ellerine sağlık canım:KK200:
Haftaya ben de pembiş olucam işte :KK67::KK37::KK37::KK37:

Ayy inşallah. İç sesimi duydum sanki :KK31::KK31::KK31::KK73::KK73::KK73:

Ellerine sağlık boncukum:KK200::KK200::KK200::KK200:
2 kişi eksik olmasına rağmen yenmişiz tebrik ediyorum kendimizi :KK60:
bluegreeneyes bluegreeneyes canım çok tebrik ediyorum kırmızı kaptanlığın da hayırlı olsun. Mavi takım kaptanını seçer misin canım kurulsun takımlar

Yeni almadığın iyi olmuş. Merak etme gün gelecek o kiyafetler giyilecek En Büyük KK
Teşekkür ederim canm😘
arke arke kaptanum gitmiş birincilik neyseee tebrik ederim mavi takım bu işin rövanş i da var 🤣
bluegreeneyes bluegreeneyes spor birinciliğini tebrik ederim canimm
Teşekkür ederim canm
Ben şimdi kaçıyorum hanımlar buradaki işleri hallettim şimdi oğluşu parka götüreceğim. Geldiğimde takım listesinin son halini paylaşırım tabi seçilmiş olursa :KK200:
bluegreeneyes bluegreeneyes ablam kırmızı kaptan olacak mısın
Olacam canm yaa çok koşturmalı gezmeli bir gün oldu hemen başliyorum
Tebrikler canımm 😍

Canımm işyerinde yoğun bir iki haftaya giriyorum buraya zaman ayıramam bir de kızlar da tatilde sık sık kayınvalidemde olacağız ehhh orada yemek yemeyince de eşim bozuluyor onlarda da yedi mi bi miktar fazla yeniyor 🥴

Ellerine sağlık kaptanım 🥰
bluegreeneyes bluegreeneyes tebrikler canımm 🥰

Aaaaa çok sevindim tebrik ediyorum canımmm takım arkadaşlarım çok güzel bir yarıştı Boncuk2307 Boncuk2307 @Tesnim1903 @bnnu Ellssa Ellssa @gezegenfeza @Ilyusa 💙🥰😍💃🏼

arke arke çok eğlenceli çok keyifli bol çekişmeli bol gülmeli bir haftaydı, seninle ve takımınla yarışmak çok güzeldi kilo vermelerimiz daim olsun canımmm 🥰😍❤️

😅🥳

Tebrikler canımm 😍

Ama tatlım evleneli 11 sene oldu ve az buz değil 3 senedir akşamları yemek yemem
Yani her zaman akşam yerim de kayınvalideme gittiğimde yemem haklı diyeceğim 🥴

Evet kuzum 2 hafta olamayacağım buralarda 🥲

Çok teşekkürler canımm 🥰
Teşekkür ederim kaptanım
Ellerine sağlık boncuk kaptanım. Ben son iki gün sporunu paylaşmayı unuttum maalesef ama yaptım bilgin olsun.

bluegreeneyes bluegreeneyes canım çok tebrik ederim, hem kendine hem takımımıza getirdiğin puan için de teşekkür ederim.
Teşekkür ederim kaptanım herşey için
bluegreeneyes bluegreeneyes bekleniyosunuz artık takımları yapın aaaa 😂😂
Hemen yapıyoruz canm
sabahtan beri seni bekliyorus arkadaşımm 😂😂
Kız anca gelebildim 😘
Kaptan seçilmemiş daha, benim işlerim vardı onları hallettim geldim. Sen şimdi bir mavi Kaptan seç sonra takımları oluşturalım
Tamm canm kabul ederse mavi takım kaptanı olarak Mthn83 Mthn83 hatice ablayı isterim 🥰

Kizlar yürüyüşten geldim. Canım acaip tatlı istiyor ama yemicem artık bugünlük. Tatli düşkünü çok değilim aslında ama bazen tutuyor işte böyle. Var mı bu gibi durumlar için alternatif tarifleri olan?
Chia pudding var mesela benim. Chia süt kuru meyve bazen kakao

Back