• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

5 subat carsamba
12.30
2dll ekmek
3 kofte
Biber kizartmasi ama 1 tl kasi felan koydum yag(tavawa 5dk cevirdim)
1dlm peynir
4 5 zeytin

17.30
3Yk kabak sote
3tk yavuk sote
3 catal karisik tursu
7 bin adim
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Azmet5255 Azmet5255 1000133724.webp

Neler atlatmissin canim
Doktorlarinda cocuk gibi kusup gitmesi ayri bi sinir bozucu
Sanki oyun oynuyorlar

kizima gecenlerde tekrar mr cektirdik yine beyni sıkısmaya baslamis
Cok korkuyorum tekrar ameliyat gerekmesinden
simdilik goz dr takip edecek
sende nasil simdi beynin sıkisma durumu

Masallah 20 kilo cok guzel vermissin
Kalan kilolarinida yaz gelmeden verirsin
Dusmek istedigin kilo kac canim
Kızına çok geçmiş olsun canım, inşallah iyi şeyler düşün, iyilikler gelsin 🤲🏼🤲🏼

Senin güzel bir enerjin vardı canım. Bir an önce toparlan dön aramiza 🥰
Sülalede biraz tatsız olaylar oldu canım, direk bizi ilgilendirmese de insan üzülüyor. Bir yandan da hayat devam ediyor, hayatı sorgular oldum 😕
Arada uğrarım, hazır olunca takımlara girerim

İnşallahhh 😬😬😬
Nasıl vicdan yaptım anlatamam keşke yemeseydim diye. Ama bu vicdan azabı Pazar günü yiyeceğim bir dilim su böreğini engelleyecek kadar değil 😂😂😂
Ahaha sen çok yaşa 😂😂 gomlekli olanı da alıntı yapmıştım silinmiş harikasın canım böyle devam 👏👏
2 haftaydı bitti gitti canım 😔
Biz oradayken havalar ne kadar güzeldi, şimdi soğuklar gelmiş, Allah yardımcınız olsun 🤲🏼
Yaa sorma ablacım bizde kayseri de iken hava çok güzeldi iyiki çıkıp dolasabildim en azından şimdi fena kar yağdı buraya da soğuğu da cabasi ama kış yağsın diyorum öyle güneşli geçmesin

Kaptanım bugün az aç yatcam inş

Aslında yedim ama karbonhidrat çok olunca insan aç hissediyor:(

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynie
3 küçük galeta
4 zeytin domates salatalık
30 gr muz
10 gr yaban Mersini

Öğle
300 gr haşlanmış karnabahar yoğurtlu az salçalı
(1 dolu tabak yani )

Akşam
1 dilim kek
1 avuç kuruyemiş
2 kare çikolata

15 dk eliptik

Azmet5255 Azmet5255
Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun canım

Helloo Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Azmet5255 Azmet5255

11.30 tavada biber domates, beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta, 3 parça sucuk. Yarım dilim ekmek

14:00 kahve , biraz kuru erik, bir iki findik

16:00 iki parça o makarnadan + 4 köfte
Harika menü afiyet olsun canım :KK200:
İyi akşamlar kızlarr :21: :cool:

Bugün menüm iyi mi kötü mü bilmiyorum yorum istiyorum sizden. Bugün arkadaşım oğluma geçmiş olsuna gelecek diye akşamdan kısır yaptım canım çok çekti. Yarın yerim dedim o yüzden sabah ve akşam yok sadece öğlen var 😬

Kahvaltı(10.00)
1 haşlanmış yumurta

Öğle (14.30)
1 tepeleme tabak kısır ( çok az yağlı, 3/1 sebzeli)

Su:2 lt
Spor: 9065 adım (10000 olur yatana kadar)Eki Görüntüle 3540671
Harikasın canım çok güzel menü:KK200:
Kızlarrr kışın başından beri giyemediğim bir gömleğim vardı, 2 gündür onu giyip gidiyorum kursa nasıl mutluyum anlatamam 🥳🥳
Nasıl mutlu ediyor değil mi :KK68:
İnşallahhh 😬😬😬
Nasıl vicdan yaptım anlatamam keşke yemeseydim diye. Ama bu vicdan azabı Pazar günü yiyeceğim bir dilim su böreğini engelleyecek kadar değil 😂😂😂
Neden vicdan yapıyosun anlamadım. Cumartesi pazar kısır, Pazartesi yeşl mercimekli bulgur plavı yedim. Salı giden 1 kilo idi :süslü:
6 şubat menü
09.30 2 yumurta ile soğanlı omlet, 2 dilim peynir, 2 dilim ekmek, 10 zeytin, turp
13.00 3 kuru incir(liste dışı)
15.00 tavuklu salata, 1 bardak ayran
18.30 4 kaşık tavuklu bulgur pilavı, salata
20.00 1 dilim mozaik pasta (liste dışı)
3 litre su 7.000 adım + 1 saat yürüyüş
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Azmet5255 Azmet5255
Regle son 2 gün elim sürekli tatlıya gidiyor 🙈
Eki Görüntüle 3540739 Eki Görüntüle 3540740
afiyet olsun canım

Sülalede biraz tatsız olaylar oldu canım, direk bizi ilgilendirmese de insan üzülüyor. Bir yandan da hayat devam ediyor, hayatı sorgular oldum 😕
Arada uğrarım, hazır olunca takımlara girerim
Geçen bi video izledim..40 li yaslardan sonra östrojen hormonu azaldığı için insan daha çok sorgularmis hayatı. Östrojen cokken daha özverili, her işi yüklenen, etrafındakilere yardım etmeyi seven tiplermisiz. Azalınca da dur ya niye her iş bana bakıyor oluyormuşuz 😂

Yok canm dahil hali 12.000 5bini yürüyüştür diye düşünerek 7.000 yazdım 😘

Son zamanlarda pek düşmüyordum tatlıya ama misafirler gezmeler derken fazla sıktım kendimi oysa diyetisyenim ye istediğini fazla olursa beraber dengeleriz diyor ama yemedim şimdi de zor duruyorum. Bu gün mozaik pasta yaptım Allah'tan misafir geldi de yarına sadece çocuklara yetecek kadar kaldı cumartesi de doğum günü partisi var yeğenimin du bakalım ne olacak :işsiz::işsiz:
Daha önce yemedigim şeyler değil hakkimindoldurdum diye düşünmeye çalışıyorum öyle anlarda. Bir de fazla miktarda çay filan içiyorum insanlar yanımda böyle şeyler yiyorsa 😅

Back
X