• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Cok yorgunum canim ya nobetten ciktigimdan beri kislik hazirlikla uğraştım domates, kahvaltilik sos ,biber , patlican derken dun gece ayak bilegim sisti en son topalliyordum🤣 krem surdum yastiga uzattim yattim sabah inmisti. Simdi de nöbete geldim 😖
Kolay gelsin ortağım bende dün adanadan gelirken 10kg patlican aldım adana patlicanı oyup haşladım buzluğa attım gece 12 ydi okadar yorulmuşum ki sen nasıl sos yaptın

20 eylul menum:

12:00 1 dilim cavdar ekmek, 1.5 yumurta omlett, 1kk peynir, 2 hindifume

17:30 sutlu menengic kahvesi, 3 kurabiye, 2 kuru kayisi

19:00 2 kepce kuru fasulye, 2yk taze fasulye, 3 yk pilav, 1 kase cacık, 2 yk nutella (kriz geldi keske yemeseydim)

6.000 Adım
2. lt Su
@Ucmelekannesi @Azimliiii hzlsel hzlsel
Öğlen de 3 kurabiye var🤭 Şeker olarak biraz fazla olmuş canım ama bazen kriz geliyor gerçekten insana tutamıyor kendini olsun diğer günler telafi edersin😘

KİLOLAR FİRARDA... 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️

EX 5.TAKIM ÜYELERİ ✌️✌️
🤩🤩

Thread 'KİLOLAR FİRARDA 😎 menü ve spor listesi' KİLOLAR FİRARDA 😎 menü ve spor listesi

🔹🔹KURALLARIMIZ 🔹🔹

- Kilo bildirim günümüz cuma günüdür,fotoğraflı bildirim yapmak zorunludur
-Pazartesi kontrol tartımız vardır fotoğraf atmak zorunlu değildir.
-Takım içinde ki herkes hergün menü yazmak ve grupta katılım sağlamakla mükelleftir.
-2 hafta üst üste bildirim yapmayan listemizden çıkarılır.

X* = bildirmeyip bilgi verenler/fotoğrafsız bildirim yapanlar
X = mazeretsiz bildirim yapmayanlar 2 çarpıda listeden çıkarılacaklar.
Emnis’ciiimmm… Nasılsın? Buralarda neler oldu böyle🤷🏻‍♀️ Özlemiştim uzun zamandır bir bakayım dedim şaşırdım. Takımlar neden kapandı? Ne kadar da çok anımız vardı…🙈
Nasılsınız, her şey yolunda mı? Takımlar olmayınca herkes kendine yeni grup mu kurdu nasıl oldu?
Ben de diyete başlıyorum yarın belki ben de takip ederim sizi tabii çok sabıka kaydım olduğu için beni yeniden aranıza alırsanız🤪
Olsun C Cagrihilal1 de sabıkalı ama bak o da dönmüş yuvaya, kantarlardaaaannn basküllereee, altın sahalara😂😂😂
Kabul etmezseniz de uzaktan izlerim🥺

Güzel canım,miktarlar az olmuş dengelemissin ❤️

Güzel menü canım afiyet olsun 😘😍

Gofret olmamış canim

Güzel menu canım afiyet olsun 😘😍

Çok güzel canım afiyet olsun 😘😍

Ya sadece sinüslerim tıkalı o da mahfediyor beni :KK43: tıkalı olduğum için boğazım yaniyor, burnum az akıyor zaten alamadığı için sıkıntı yaşıyorum :KK43:

Evet canım usuttum sanırım, yeme olayını hiç duymamıştim olabilir canım 🤔 yıllardır sinüzitim var en ufak bir usutmede çok kötü oluyorum :KK43: yarin limonlu su içeyim, burun spreyi kullanıyorum, d vitamini alıyorum zaten

Vallahi çok iyi oldu, kızı bıraktım gittim inan baya iyi geldi ❤️ çok sağ ol canım, inşallah olmam

Çok sağ ol canım 😘
Çok çok geçmiş olsun kuzum inşallah demişsindir covid 😔

Emnis’ciiimmm… Nasılsın? Buralarda neler oldu böyle🤷🏻‍♀️ Özlemiştim uzun zamandır bir bakayım dedim şaşırdım. Takımlar neden kapandı? Ne kadar da çok anımız vardı…🙈
Nasılsınız, her şey yolunda mı? Takımlar olmayınca herkes kendine yeni grup mu kurdu nasıl oldu?
Ben de diyete başlıyorum yarın belki ben de takip ederim sizi tabii çok sabıka kaydım olduğu için beni yeniden aranıza alırsanız🤪
Olsun C Cagrihilal1 de sabıkalı ama bak o da dönmüş yuvaya, kantarlardaaaannn basküllereee, altın sahalara😂😂😂
Ahaha selam canım hoş geldin. Bence gel tekrar😍

Afiyet olsun canım güzel menü

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Dilimler çok büyük değilse güzel menü Afiyet olsun canım

Öyle 🤷🤭

Spor şimdi oğlan uyudu yapicam insAllah
Teşekkür ederim cnm

Gayet guzel olmus canim. 1 kare coklitte olsun canim artik 😉 adimlarin da sporun da iyi sonradan yazmissin 👍

Cokk guzel. Dikkat etmissin yine herzamanki gibi , masallah 🧿 sporunu da yaptiysan super 👍

Afiyet olsun, cok guzel gecirmissin bugunu

Pasta da dahil olmak uzere gayet iyi olmus

Pide dilimleri buyuk degilse gayet guzel olmus canim menun

Menun cok iyi. Adimlarin harika 👍
Teşekkürler canım

Sut tozundan dolayi iyi degl diyorlar cnm ama bende iciyorm bazen, evdeyken genelde granul kahve ve biraz sut kullaniyorm daha saglikli ama kahvesiz yapamadigm icin disarsaysam o sekilde iciyorm

Ayy zor bizimde durumlar pek farkli sayilmaz :olamaz:

:confused: :rolleyes: Afyt olsn cnm

Gofret olmasaymis, krep aslinda gozume cok gelmedi buyuklermiydi acab dedm senin ifadenden dolayi afyt olsn cnm

Ortim guzel menu bence afyt olsun

Detoks gelms yansin yaglar afyt olsm cnm

Guzel bence afyt olsn cnm

Pasta olmasa guzelms lavas da var karbon enazindan yarim afyt olsn cnm

Pide cok olms bence oglenki patates salatasida karbon sonuc olark fazla karbon olmus afyt olsun

Sagolasin cnm

Makarna miktari cok geldi 3 yk yrterliydi, kek de var :olamaz: oglede 1 kase bulgur pilavi, miktarlar ayarlarsan sknti olmaz bence ama bu sekilde cok karbon olmus

Super

Guzel menu cnm afyt olsn yuruyusunde cok iyi

Afyt olsn cnm patlamis misir yagli ve tuzlumuydu keske saha az olsaymis gerisi guzel bence
Saol cnm

Ahaha selam canım hoş geldin. Bence gel tekrar😍
Tempuuuussssss özlemişim yahu !😍 Ay hepinizi çok özledimmm… Takımın tuhunu özledim El_Em El_Em Esracığımı özledim. Arada yediğim fırçaları özledim😂😂😂
Bugün itibariyle yeni bir sayfa açıyorum. Dikkatinizi çekerim bugün Pazartesi değil. Bu defa olacak demek ki….😂😂😂
Sen nasılsın Tempus Tempus ? Nasıl gidiyor bir ara baya inmiştin sen 60’lara? Şimdi nerelerde seyrediyorsun? 😍

Hosgeldin gel gel. Biz iyiyiz sen nasilsin. Zayiflamaya devam hala final cizgisine yaklasiyorum uzaklasiyorum geri bi goremedik finali hic sorma 🙈🙈

Bir şunu diyen bir yazı 'Günaydın Musmutlu Günler:' görseli olabilir

Hoşgeldin canım. Gel tabi. Burası daimi adresimiz 😊

Back