Gobek yok da popo, sirt masallah yani.Bu akşam başlayayım o zaman bu kadar etkiliyse şu an en büyük problemim göbekSenin ne güzel yok ama tabi çok emek veriyorsun
Canim benim diyetisyen cok acikirsan icebikirsin 2 gunde 1 tabe , 3 gunde 1 tane demisti. Dedi ki tabiki en guzeli sade sutsuz kahve, yok icemem diyenlete azicik sut ama disardaysaniz ve imkaniniz yoksa 1 tane icipebilir demisti. Haftada 2-3 ben de iciyorum.Kızlar 2si 1 arada içmek diyette sakıncalı mı
Benim de her zaman yaptığım içtiğim bir şey değil ama bugün nöbetçi de olunca yoruldum herhalde başım filan ağrımaya başladı resmen canım kahve çekti hayatımda ilk defa ama nasıl iyi geldiCanim benim diyetisyen cok acikirsan icebikirsin 2 gunde 1 tabe , 3 gunde 1 tane demisti. Dedi ki tabiki en guzeli sade sutsuz kahve, yok icemem diyenlete azicik sut ama disardaysaniz ve imkaniniz yoksa 1 tane icipebilir demisti. Haftada 2-3 ben de iciyorum.
Harika canım tebriklerKilo bildirimimi de yapayım -250 gram.
Kızlar 2si 1 arada içmek diyette sakıncalı mı
Tamam canım bu sabah Türk kahvesi içemedim ondan oldu herhalde bu aşırı kahve isteği elimden geldiğince az içeyimHarika canım tebrikler
DeryaOnDiet de demiş bende tam öyle diyecektim genelde önermiyorlar ama mecbura kalırsan içilir heralde
Kolay gelsin canım menüyü yazmayınca ipin ucu kaçabiliyor o yüzden bir kaptan olarak bize örnek ol ve ilk menüyü sen yazLeslie mi yaptım düşümü aldım geldim.
Şimdi mutfağa gireceğim kızım krep istedi sabah istemişti okula yetisemeyiz diye yapmamıştım. Akşam da kahvaltı gibi olacak. Bende 1 tane yerim krepten. Bugün menü yazmaya başlasam süper olacak yoksa iyice dalıyorum.
Tamamdır ama kızım 7.30 da eve ancak gelecek o zamana kadar kimse menü yazmasınTamam canım bu sabah Türk kahvesi içemedim ondan oldu herhalde bu aşırı kahve isteği elimden geldiğince az içeyim
Kolay gelsin canım menüyü yazmayınca ipin ucu kaçabiliyor o yüzden bir kaptan olarak bize örnek ol ve ilk menüyü sen yaz
Canim benim diyetisyen cok acikirsan icebikirsin 2 gunde 1 tabe , 3 gunde 1 tane demisti. Dedi ki tabiki en guzeli sade sutsuz kahve, yok icemem diyenlete azicik sut ama disardaysaniz ve imkaniniz yoksa 1 tane icipebilir demisti. Haftada 2-3 ben de iciyorum.
ya ben her gün 2 tane içiyorum ondanBenim de her zaman yaptığım içtiğim bir şey değil ama bugün nöbetçi de olunca yoruldum herhalde başım filan ağrımaya başladı resmen canım kahve çekti hayatımda ilk defa ama nasıl iyi geldiHaftada birden bir şey olmaz o zaman
Tabii yorulmussundur canim. Sicak sicak iyi gelmistirBenim de her zaman yaptığım içtiğim bir şey değil ama bugün nöbetçi de olunca yoruldum herhalde başım filan ağrımaya başladı resmen canım kahve çekti hayatımda ilk defa ama nasıl iyi geldiHaftada birden bir şey olmaz o zaman
O zaman bugun menunu yaz canim. Insan menu yazacam adim yazacam diye daha cok dikkate aliyor.Leslie mi yaptım düşümü aldım geldim.
Şimdi mutfağa gireceğim kızım krep istedi sabah istemişti okula yetisemeyiz diye yapmamıştım. Akşam da kahvaltı gibi olacak. Bende 1 tane yerim krepten. Bugün menü yazmaya başlasam süper olacak yoksa iyice dagiliyorum.
Arada cozutuyoruz canim. Onemli olan senin de yaptigin gibi pes etmeden yola devam etmekkızlar bi haftasonu klasiği ama ben yine cozuttum
dün bi de çooookkkk büyük bi bahanem vardı iyice coştum
bugün o yüzden tartılmadım moralim bozulmasın diye ama buradan size söz veriyorum ilk hedefim 64ü görene kadar kaçamak yok
bugünü yeni bi başlangıç sayıyorum kendime
Ben de anladım bıraksan her gün içeceğim ama dikkat etmek gerekli içeriğinden ötürü iki değil de bir tane içebilirsin gündeya ben her gün 2 tane içiyorum ondan
Başlangıcın hayırlı olsun canım bir an önce 64 ü görürsün inşallahkızlar bi haftasonu klasiği ama ben yine cozuttum
bugün o yüzden tartılmadım moralim bozulmasın diye ama buradan size söz veriyorum ilk hedefim 64ü görene kadar kaçamak yok
Aynen canım baş ağrısı filan kalmadıTabii yorulmussundur canim. Sicak sicak iyi gelmistir
Hadi bakalım cnm üzülmekızlar bi haftasonu klasiği ama ben yine cozuttum
Cnm 200 ml lik light süt alırsan kettle da varsa günde 2 kupa hazırlar içersin okulraBen de anladım bıraksan her gün içeceğim ama dikkat etmek gerekli içeriğinden ötürü iki değil de bir tane içebilirsin günde
Başlangıcın hayırlı olsun canım bir an önce 64 ü görürsün inşallah
Aynen canım baş ağrısı filan kalmadı
Mantıklı canım kettle var okulda canım çekerse yarın öyle deneyeyim teşekkürler kuzumCnm 200 ml lik light süt alırsan kettle da varsa günde 2 kupa hazırlar içersin okulraistersen küçük tuzluğa tarçın koy onu da götür
Jasminium84 cnm sen de düşünürsen
Heyt be korksunlar dimi bizdenCuma günü dağıtacaksın listeleri ortiim..
Motivasyon müthiş canım böyle devam kilolar korksun senden takır takır gideceklerHeyt be korksunlar dimi bizden
3 lt su içtim, öğle ve akşam kabak detoksumu yaptım asla kaçamak vs yok mis gibiyim şimdii kahvemi içiyorum. Birazdan da zıp yaparım herşey mökkemmel olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?