Kilolar Firarda 😎

Kızlar 2si 1 arada içmek diyette sakıncalı mı
Canim benim diyetisyen cok acikirsan icebikirsin 2 gunde 1 tabe , 3 gunde 1 tane demisti. Dedi ki tabiki en guzeli sade sutsuz kahve, yok icemem diyenlete azicik sut ama disardaysaniz ve imkaniniz yoksa 1 tane icipebilir demisti. Haftada 2-3 ben de iciyorum.

Benim de her zaman yaptığım içtiğim bir şey değil ama bugün nöbetçi de olunca yoruldum herhalde başım filan ağrımaya başladı resmen canım kahve çekti hayatımda ilk defa ama nasıl iyi geldi Haftada birden bir şey olmaz o zaman

Leslie mi yaptım düşümü aldım geldim.
Şimdi mutfağa gireceğim kızım krep istedi sabah istemişti okula yetisemeyiz diye yapmamıştım. Akşam da kahvaltı gibi olacak. Bende 1 tane yerim krepten. Bugün menü yazmaya başlasam süper olacak yoksa iyice dagiliyorum.

Harika canım tebrikler

DeryaOnDiet de demiş bende tam öyle diyecektim genelde önermiyorlar ama mecbura kalırsan içilir heralde
Tamam canım bu sabah Türk kahvesi içemedim ondan oldu herhalde bu aşırı kahve isteği elimden geldiğince az içeyim
Kolay gelsin canım menüyü yazmayınca ipin ucu kaçabiliyor o yüzden bir kaptan olarak bize örnek ol ve ilk menüyü sen yaz

Tamamdır ama kızım 7.30 da eve ancak gelecek o zamana kadar kimse menü yazmasın

ya ben her gün 2 tane içiyorum ondan

kızlar bi haftasonu klasiği ama ben yine cozuttum
dün bi de çooookkkk büyük bi bahanem vardı iyice coştum
bugün o yüzden tartılmadım moralim bozulmasın diye ama buradan size söz veriyorum ilk hedefim 64ü görene kadar kaçamak yok
bugünü yeni bi başlangıç sayıyorum kendime

Tabii yorulmussundur canim. Sicak sicak iyi gelmistir

O zaman bugun menunu yaz canim. Insan menu yazacam adim yazacam diye daha cok dikkate aliyor.

Arada cozutuyoruz canim. Onemli olan senin de yaptigin gibi pes etmeden yola devam etmek

ya ben her gün 2 tane içiyorum ondan
Ben de anladım bıraksan her gün içeceğim ama dikkat etmek gerekli içeriğinden ötürü iki değil de bir tane içebilirsin günde
Başlangıcın hayırlı olsun canım bir an önce 64 ü görürsün inşallah
Tabii yorulmussundur canim. Sicak sicak iyi gelmistir
Aynen canım baş ağrısı filan kalmadı

Hadi bakalım cnm üzülme çabuk gelen çabuk gideer

Cnm 200 ml lik light süt alırsan kettle da varsa günde 2 kupa hazırlar içersin okulra istersen küçük tuzluğa tarçın koy onu da götür
Jasminium84 cnm sen de düşünürsen

Cnm 200 ml lik light süt alırsan kettle da varsa günde 2 kupa hazırlar içersin okulra istersen küçük tuzluğa tarçın koy onu da götür
Jasminium84 cnm sen de düşünürsen
Mantıklı canım kettle var okulda canım çekerse yarın öyle deneyeyim teşekkürler kuzum

Cuma günü dağıtacaksın listeleri ortiim..
Heyt be korksunlar dimi bizden

3 lt su içtim, öğle ve akşam kabak detoksumu yaptım asla kaçamak vs yok mis gibiyim şimdii kahvemi içiyorum. Birazdan da zıp yaparım herşey mökkemmel olcak

Heyt be korksunlar dimi bizden

3 lt su içtim, öğle ve akşam kabak detoksumu yaptım asla kaçamak vs yok mis gibiyim şimdii kahvemi içiyorum. Birazdan da zıp yaparım herşey mökkemmel olcak
Motivasyon müthiş canım böyle devam kilolar korksun senden takır takır gidecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…