• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

çok yoruluyorsan , yeterince uyuyamıyorsan, çok spor yapıyorsan bunlar da etken olabilir su tutmana kuzucum
Uykusuzluk yapıyor olabilir blr de okulun temposu yoruyor belki de ondandır bakalım artık bu hafta şansımı dukan birasıyla deneyeceğim🙈 cumaya kadar fark olur belki
Listem geldi 😍 heyecanlıymmm a dostlar :halay:aynada kendimi ince görmek için can atıyorum

Emziren anne
Sabah (9:00)Bir tane yumurta
İki dilim peynir
5 zeytin
1 dilim tahin helvası
1 dilim ekmek

Ara(10:30) kahve +2 hurma

Öğle (12:30) 1 kase çorba
Bol salata
1 kase yoğurt

Ara(15:30) 1 bardak süt +10 badem

Akşam(18:30)5 kaşık ana yemek
4 kaşık pilav
Salata
Ayran

Gece (21:00) 1 meyve +ayran
Hayırlı olsun menün canım gayet güzel gözüküyor kaç kiloyla başlıyorsun

Evet yine artıyım cumartesiden beri artıyım sanırım sonunda duraklama evresine giriş yapmış bulunmaktayım ama çok takıyor muyum kafaya hayır ne hali varsa görsün tartının diyorum🤣🤣🤣 68,9 çıktım artı 500 cumaya kadar gider mi belki gitmezse keyfi bilir😤
Niye öyle diyorsun tatlım bak cumaya daha var kaç gün. Gidecek bence müşavirliğin kısası malbuldur :KK70:
Cok yorgunum canim ya nobetten ciktigimdan beri kislik hazirlikla uğraştım domates, kahvaltilik sos ,biber , patlican derken dun gece ayak bilegim sisti en son topalliyordum🤣 krem surdum yastiga uzattim yattim sabah inmisti. Simdi de nöbete geldim 😖
Geçmiş olsun canım. Ah hem çalışıp hem evde biseylerle uğraşmak çok yorucu oluyordur. Allah kolaylikk versin canim
Kilo bildirimimde yapaym yemegi hazir edicem bugun kurufasulye var menude

Cuma: 76.5
Bugun: 76.2
Fark - 300gr

Dun eksim dha fazlaydi nedn boyle oldu bilmiyorm gelirken kilo kilo giderken gramlarla gidiyor hayin kilolar :KK12:
Harikasın tatlım 300 Gr beğenmiyor musun🤭
Çarşamba tatile gidiyormussun çok güzel diyorlar oralara bizede eşsiz manzaralardan fotolar atabilirsin.
Günaydın kizlar 😍 sabahtan beri burdayım ama geçmişi anca bitirdim 🙈🤣
Malesef sabit geldim, aslında ekşi gelirdim ama haftasonu çok kaçırdım :KK43:
Cuma: 62.7
Pazartesi:62.7
Kaçamakları rağmen sabitsen kesin güzel ekşi gelecek cumaya:rolleyes:
Aaa benim kızlarım da öyle. Büyük hiç uyumazdı, küçük uykusu gelince gider yatağında kendi uyurdu. Büyük te çok zorlandım. 4-5 saat uyku ile yaşardım. Halen daha uykuyu sevmez. Sabah okula gideceği için çoğu zaman kendi uyanıyor.
Ama ne olursa olsun bi uyku kuralımız vardır en geç 10:30 yatakta olunacak.

Sağol kuzumm

Geçmiş olsun canım

Ooo Süpersin 👏👏👏

Bizim bilinç altlarını da kurcala gülüm. Çok iyi geliyo bana bu anlattıkların. Bi ara bu konuyla ilgileniyordum ben de💕

Hoşgeldin kuzum. Nasıl bir ağrı Allah ım kurtarsın seni bu dertten 😘

Olsun canım çok değil. Halledersin cumaya kadar

Sen yine uyumussun. Ben spora gittim gelicem yazdım. Bi geldim 30 sayfa birikmiş. 😆😆😆😆

Hayırlısı canım, kardeşim de kendi sonucundan memnun değil.

Yılmak yok kuzum. Gidecek o 6 kilo. Sadece sabır. Eskisi kadar hızlı gitmemesi çok normal.

Ayyy bugün nasıl geçecek sana bilmem. Eve gidince eşiği yastık sanacaksın.
Bizim en geç 11 de yatakta olmaları lazım yoksa sabah kalkmiyorlar canim.
Akılları erince kurallara uyuyorlar zateen. Mesele küçükken bunu anlayamıyorsun. Amann büyüyorlar da nasil
Cuma günü tartilamamistim yeni başladığım için 69.5 demiştim.
Sabah tartıldım 67.3 çıktım .🥳🥳
Gözlerim şasi oldu harika üstü ekşi tebrikler canim
Listem geldi 😍 heyecanlıymmm a dostlar :halay:aynada kendimi ince görmek için can atıyorum

Emziren anne
İki dilim peynir
5 zeytin
1 dilim tahin helvası
1 dilim ekmek

Bol salata
1 kase yoğurt

4 kaşık pilav
Salata
Ayran

Afiyet olsun canim güzel görünüyor menun.
Menü ve sporlarimizi
buraya yazıyoruz canim😉
Nasıl gidiyor arkadaşlarım. 🥰
Senin kadar olmasa da bizde artilarimizla mutluyuz iyi gidiyor tatlım🤭😘

Cnm tavuk şiş yedim öğlen şimdi mandalina ceviz leblebi yedim
Senin nasıl gidiyor :KK66:
Kuzum ben kahvaltıdan sonra anca yedim ara öğün olarak yoğurt bol ot salatası 😃3 kuru kayısı 1 ceviz. Aslında kuru kayısı ceviz yemem de sütüm kaliteli olsun diye yiyorum. Bence yiyeceklerin içinde en güzel tok tutan şey yoğurt. Harika bir besin

😃Sağol canım.😍İnsaAllah devamı gelir.

Çok sevindim 😃Eğer kilo veremeseydim diyetisyene gidicektim. Ama çok şükür düzenimi oturttum . Şimdi ara öğünumu yedim. Bence sağlıklı beslenmek çok güzel birsey.
Harikasin canim. En güzeli . Ve pes etmeden devamlılık sürdürmek en güzeli. Kısa sürede iatedigin kiloya geleceksin bence

Emziren anne
İki dilim peynir
5 zeytin
1 dilim tahin helvası
1 dilim ekmek

Bol salata
1 kase yoğurt

4 kaşık pilav
Salata
Ayran

Kuzum menun çok güzel ama akşamları meyve yemeyi uygun gormuyorlar. Ara öğün olarak aslında yemiş olsan daha iyi olur tabi sen daha iyi bilirsin. Ama akşam yenilen meyve şeker yapiyormus vücuda.

Harikasin canim. En güzeli . Ve pes etmeden devamlılık sürdürmek en güzeli. Kısa sürede iatedigin kiloya geleceksin bence
İnsaAllah canım. Şimdi araştırma yapacağım. Kilodan hariç bir de enim var benim. Doğum yapınca insn biraz daha enlesiyor. En inceltici spor bakacagim

Niye öyle diyorsun tatlım bak cumaya daha var kaç gün. Gidecek bence müşavirliğin kısası malbuldur :KK70:

Geçmiş olsun canım. Ah hem çalışıp hem evde biseylerle uğraşmak çok yorucu oluyordur. Allah kolaylikk versin canim

Harikasın tatlım 300 Gr beğenmiyor musun🤭
Çarşamba tatile gidiyormussun çok güzel diyorlar oralara bizede eşsiz manzaralardan fotolar atabilirsin.

Kaçamakları rağmen sabitsen kesin güzel ekşi gelecek cumaya:rolleyes:

Bizim en geç 11 de yatakta olmaları lazım yoksa sabah kalkmiyorlar canim.
Akılları erince kurallara uyuyorlar zateen. Mesele küçükken bunu anlayamıyorsun. Amann büyüyorlar da nasil

Gözlerim şasi oldu harika üstü ekşi tebrikler canim

Afiyet olsun canim güzel görünüyor menun.
Menü ve sporlarimizi
buraya yazıyoruz canim😉

Senin kadar olmasa da bizde artilarimizla mutluyuz iyi gidiyor tatlım🤭😘
İnşallah canım ya gitsin bu misafirler hiç sevmedim bunları bir iki haftadır benimleler🤣🤣

Aaa benim kızlarım da öyle. Büyük hiç uyumazdı, küçük uykusu gelince gider yatağında kendi uyurdu. Büyük te çok zorlandım. 4-5 saat uyku ile yaşardım. Halen daha uykuyu sevmez. Sabah okula gideceği için çoğu zaman kendi uyanıyor.
Ama ne olursa olsun bi uyku kuralımız vardır en geç 10:30 yatakta olunacak.

Sağol kuzumm

Geçmiş olsun canım

Ooo Süpersin 👏👏👏

Bizim bilinç altlarını da kurcala gülüm. Çok iyi geliyo bana bu anlattıkların. Bi ara bu konuyla ilgileniyordum ben de💕

Hoşgeldin kuzum. Nasıl bir ağrı Allah ım kurtarsın seni bu dertten 😘

Olsun canım çok değil. Halledersin cumaya kadar

Sen yine uyumussun. Ben spora gittim gelicem yazdım. Bi geldim 30 sayfa birikmiş. 😆😆😆😆

Hayırlısı canım, kardeşim de kendi sonucundan memnun değil.

Yılmak yok kuzum. Gidecek o 6 kilo. Sadece sabır. Eskisi kadar hızlı gitmemesi çok normal.

Ayyy bugün nasıl geçecek sana bilmem. Eve gidince eşiği yastık sanacaksın.
Hahah ayy inanilmazz ama boyle olmasi daha iyi motivasyom acisindann :KK36:
canım benim sağol :KK60:

Amiinnnn canımm :KK60:
keşke her yorgunluğumuz böyle güzel şeyler için olsa canımın içi :KK60:

sağol bitanem :KK60:

ellerine sağlık canımm :KK200:

teşekkür edeerim canımm :KK60:

eşim çok mutlu oldu canım, anlamış bişeler hazırladığımı zaten sürprizi kaçmış oldu yani :) ama yine çok sevindi :KK200:
Ne guzel cnm cok sevindim
Hadi daha iyilerine inşalalh💕

Aynen öyle bebişim

Benimki dişleri 14. Ayda bitirdi canım. Uyku sevmiyor zilli

Makarna He çocuğun vazgeçilmezi sanırım 🤷‍♀️😄
Masallah ya cabuk bitmis disler, biz makarna sevmiyoruz ya pilav yiyor :confused:
Nöbetçiyim bugün yoğun bir gün beni bekliyor vakit buldukça bakarım kızlar 😘😘😘
Kolay gelsin ortimm
çok güzel iyi gezmeler
Sagol cnm insallah
Ben de hiç yemedim🤭 Yaa aslında çok aşırı yemiyorum kaçamak yapmıyorum ama anlamadığım blr şekilde her geçen gün şişiyorum🥺

çok iyi düşünmüşsünüz canım henüz vakalar artmadan iyi tatiller canım şimdiden🥰😘

Bu hafta dineleneceğim canım cuma itibariyle Leslie ye başlıyorum bakalım ondan sonra bir değişiklik olacak mı🤔
Sagolasn cnm, iyi dusunmussun bence etki edecek

Emziren anne
İki dilim peynir
5 zeytin
1 dilim tahin helvası
1 dilim ekmek

Bol salata
1 kase yoğurt

4 kaşık pilav
Salata
Ayran

Cok guzelmis menu hosgeldin bu arada cnm

haydi bakalım hayırlı olsun
bol eksiler getirsin sağlıkla
İnşaAllah canım 😍😍
Begonya2 Begonya2 cummmm hoş geldin bebeğim nasılsın🤗😘
Hoşbuldm kuzum iyiym heyecanlıyım 😍 sen nasılsın
Canım hoşgeldin hayırlı olsun yeni diyetin 🥰
Hoşbuldm canm benim teşekkür ederim 😍
Uykusuzluk yapıyor olabilir blr de okulun temposu yoruyor belki de ondandır bakalım artık bu hafta şansımı dukan birasıyla deneyeceğim🙈 cumaya kadar fark olur belki

Hayırlı olsun menün canım gayet güzel gözüküyor kaç kiloyla başlıyorsun
Sağol kuzm ❤️ bu sabah 80.6 geldim 🥺🙈 yarın tekrar bildircem başlangıç günü
Kuzum menun çok güzel ama akşamları meyve yemeyi uygun gormuyorlar. Ara öğün olarak aslında yemiş olsan daha iyi olur tabi sen daha iyi bilirsin. Ama akşam yenilen meyve şeker yapiyormus vücuda.
Evet bnde söyledim meyveyi çıkarttık menüden eğer acıkırsam ayran içicem
Cok guzelmis menu hosgeldin bu arada cnm
Teşekkür ederim canım 😍

İnşaAllah canım 😍😍

Teşekkür ederim canım 😍
Hemen 7lere inersin canım listeye de uyarsan iki aya inşallah 6ları görmüş olursun🤩🤩

Sağ ol kuzum ya şu göbek de gitse kendimi gerçekten fit hissedeceğim🤣 Ama gitsin diye istemek dışında blr çabam yok harekete geçmem lazım🤭🤭

Allahım ya ne güzel bir köy olan

Benim de bir köyüm yok hep olsun isterdim🥺
Canim plank yap. Hergun 20ser 30ar saniyeden, 5 kere yap super faydasini gorursun. Ben hergunku sporumda eger yoksa eklerim en az 3-4 plank. Hala tombisim tabiki ama gobek neredeyse dumduz

İnşaAllah canım 😍😍

Teşekkür ederim canım 😍
Ben de iyiyim teşekkür ederim😊

Canim plank yap. Hergun 20ser 30ar saniyeden, 5 kere yap super faydasini gorursun. Ben hergunku sporumda eger yoksa eklerim en az 3-4 plank. Hala tombisim tabiki ama gobek neredeyse dumduz
Bu akşam başlayayım o zaman bu kadar etkiliyse şu an en büyük problemim göbek🥰 Senin ne güzel yok ama tabi çok emek veriyorsun💕

Ayyy kuzu siz aılecek korona olmamısmıydınız sanki , o bagısıklık saglamıs mıdır biraz acaba cocuklara ? Benim korona korkum da şuan manyadi yeniden. Ikı doz snovac asım var ama bu korumuyor ssnırım deltaya karsı , bi tane de biyontec olaydım uc doz olurdu dıyom.. eşimin teyzesigil almanyadan geldi fıldır fıldır gezıolar ve biz de az da olsa gorusuyoruz onlarla mecburen ,baya yakın ilişkileri var cunku. Ödüm kopuyo ödüm. Durumumu soyledım de artık açık havada gorusuyoz ve maskeli , okula gitse cocuklar ben de sen gibi olurdum kesın , okulda karantına durumları ınsallah gusel yonetılır canım , Allahım korusun hepımızı tum kotuluklerden hastalıklardan. Seni çok iyi anlıyorum :KK43:
Yok canım olmadık.eşimin okulunda öğrencide çıkmıştı temaslı karantinadaydık.Rabbim hepimizi korusun.
10.09/17.09
ORTAKLAR TABLOSU KAZANANLARİ

UYEUYESONUÇ
@Azimliiii (+)@Jasminium84(+) ×
@Ucmelekannesi(+)@Lizozom55 (?) ×
@Goklerce@pacman%0.454
@hadikonusalim@kardelelen321%1267
@Beyaz leylak hzlsel hzlsel %1.460
Pnrrr-12 Pnrrr-12 (+)@bilgem tomris%1.116
@Breeze96 (+)@Kubraaaccc(?) ×
@karabiber01(?)@Calypso95%0.776
@nnurc@Nikinik%2.424
yarimuhendis yarimuhendis (?)@eceboce%1.215
@Fit mutlu anne (+)@hedef54kg (+) ×

BİRİNCİLER
@nnurc @Nikinik tebrikler kizlar 👏👏👏

İKİNCİLER
@Beyaz leylak hzlsel hzlsel tebrikler canlar👏👏

ÜÇÜNCÜLER
@hadikonusalim @kardelelen321 tebrikler kizlar👏

Kizlarrr ins doğru hesaplamışimdir yapabilmiş indir. Aktif olmayanları çıkarıp yeni listeyi hazırlayacağım ins @Azimliiii

(Nick yanındaki artılar kişinin artı olduğunu soru işareti kilo bildiriminin olmadığın temsil eder)
Eline emeğine sağlık canım💕tebrikler kızlar
Kizlar elimden geldiğince hazırladım yeni ortakları.

Ortaklarıniza sahip çıkın sahipsiz bırakmayın.
Kimsesiz bırakmayın. Kacamakli menüleri yerden yere vurun😂😂😂

@Breeze96 @Fit mutlu anne eski günlerdeki gibi hem yarışın hem kazanmak için birbirinizi destekleyi 🤭🤭
Konyalim cansın😍😚💕💕
Çok güzel canım afiyet olsun 😘😍

Akşam ki aşure fazla olmuş canım :KK43:

Akşam son yediklerin kötü olmuş canım , onu dışında güzel

Çok güzel canım afiyet olsun 😘😍

Diyetisyen menüsü zaten ve gayet güzel menü, sanırım yağ yakıcı şeyler vermiş baya

Canım sinir koydugim için değil, tavuğu doğduğum için az yedim, çok fazla yiyemiyorum midem bulaniyor ama dediğin gibi baklavalar kötü oldu :KK43:

Kız 8 kare nedir 🤣🤣 nasil yiyebildin sabah miden bulanmadi mi
Aynen canım haklsın😍😚
Aynen şu sıra öyle vallahi

@Breeze96 cnm bu hafta güzel olsun insAllah ortim

MaşAllah baya iş yapmışsın kitap kaplama işini bitirmemiş mıydın sen afiyetle yiyin insAllah tursulari

Saol cnm yemeyim diye direndim ama yedim
Inşallah orticim💕😍😚💕

Back