• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Heyt be korksunlar dimi bizden 😎

3 lt su içtim, öğle ve akşam kabak detoksumu yaptım asla kaçamak vs yok mis gibiyim şimdii kahvemi içiyorum. Birazdan da zıp yaparım herşey mökkemmel olcak😬
Şahanesin ortiim. Bana bi bezginlik çökmüştü tam. Sayende yeniden canlandım. 👍😘😍

20.09.2021 menü

8.30

Sade nescafe

10.00

Türk kahvesi şekersiz

12.20

Tavuklu salata

1 dilim kepek ekmek

Ayran

15.20

Sade şekersiz nescafe

Bir yeşil elma

20.00

1 kepçe domatesli arpa şehriye çorbası

4 yk ıspanak yemeği

3 yk yoğurt

Su:2.5 litre

olacak tabi kiiii :KK76:

😍 benonu denemdim cnm ama eminim güzeldiir afiyet olsun :KK60:
Aa kim denemişti o zaman nereden duydum acaba😅 Bir oturuşta tüm paketi yedim🙈
Çocuklara ödev yaptırdım, küçüğüm uyumak istiyor bu saatte🥲 kocam benle sohbet istiyor, film izleyelim istiyor, ben spor yapmayı planlıyorum 🙄 nolcak böyle 😬😬
Çok zor oluyor canım çocuk yok ama eşimle aynı durumu yaşıyoruz artık eşin idare edecek Leslie bitsin öyle film izlersiniz🥰

İyi akşamlar kızlar iki gündür doğru düzgün giremedim bugün eve doğalgaz tesisatı döşendi dün işçiler gelecek diye her yeri temizledim bugünde 8 saat dersim vardı eve bi geldim savaş alanı toz toprak çamur resmen başladım temizliğe daha şimdi oturdum diyeti sormayın sabah tartıldım +900;geldim bi gün önce pizzalar eklerler yedim galiba ondan bugünde daha akşam yemeği yemedim tavuk haşladım ama çoooooookkkk yorgunum😟 mesajlara hiç yetişemiyorum kim ne yazdı valla kaçırıyorum mesaj yazıpta cevap veremediklerim kusura bakmayın

İyi akşamlar kızlar iki gündür doğru düzgün giremedim bugün eve doğalgaz tesisatı döşendi dün işçiler gelecek diye her yeri temizledim bugünde 8 saat dersim vardı eve bi geldim savaş alanı toz toprak çamur resmen başladım temizliğe daha şimdi oturdum diyeti sormayın sabah tartıldım +900;geldim bi gün önce pizzalar eklerler yedim galiba ondan bugünde daha akşam yemeği yemedim tavuk haşladım ama çoooooookkkk yorgunum😟 mesajlara hiç yetişemiyorum kim ne yazdı valla kaçırıyorum mesaj yazıpta cevap veremediklerim kusura bakmayın
Oyy canım ne yorulmuşsundur hem dün hem bugün😔 Ben de artı geldim bugün cumaya kadar göndereceğiz inşallah🥰😘
Büyük ihtimalle ondan duydum o zaman yarimuhendis yarimuhendis sen yemiş miydin lokumlardan canım🥰

Oyy canım ne yorulmuşsundur hem dün hem bugün😔 Ben de artı geldim bugün cumaya kadar göndereceğiz inşallah🥰😘

Büyük ihtimalle ondan duydum o zaman yarimuhendis yarimuhendis sen yemiş miydin lokumlardan canım🥰
Hazal senle artık orti değilmişiz çok sevdim seni güzel bir frekans yakalamıştık bence inşallah başka ortaklıklarda görüşürüz 😂😂 aman bir an önce verelim de ortak olmaya gerek kalmasın inşallah

Arada cozutuyoruz canim. Onemli olan senin de yaptigin gibi pes etmeden yola devam etmek 👍
İnşallah devam edeceğim canım 💪🏻

Ben de anladım bıraksan her gün içeceğim ama dikkat etmek gerekli içeriğinden ötürü iki değil de bir tane içebilirsin günde🥰

Başlangıcın hayırlı olsun canım bir an önce 64 ü görürsün inşallah🤭😘

Aynen canım baş ağrısı filan kalmadı💕
Ayyy inşallah 🤫🥳

Hadi bakalım cnm üzülme :KK74: çabuk gelen çabuk gideer
İnşallah kuzucum 😍

Cnm 200 ml lik light süt alırsan kettle da varsa günde 2 kupa hazırlar içersin okulra 😍 istersen küçük tuzluğa tarçın koy onu da götür 😍
Jasminium84 Jasminium84 cnm sen de düşünürsen 😍
Neyi nasıl yapacağım anlamadım ben balım 🙈

20 Eylül Pazartesi
Sabah
  • Kahve
Öğle
  • 2 dilim kepek ekmeği ile beyaz Peynirli tost
  • Yeşil çay
  • 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Akşam
  • Küçük bi tabak kıymalı makarna
  • 1 bardak ayran
2 lt su

15 dk leslie
40 dk pilates
Tempus Tempus
Afiyet olsun canım bence güzel menü spor da şahane😍
20 Eylül Menüm

Kahvaltı 2 dilim kepekli ekmekli beyaz peynirli tereyağlı tost, telvesiyle türk kahvesi,kırmızı biber ve domates
Ara 2 hurma,2 ceviz
Öğlen 4 kaşık bulgur pilav, biraz patates kızartması, tavuk şiş, salata
Ara 2 hurma,3 ceviz, 2 mandalina, 2 dilim kepekli ekmek (ne işi var burda diyebilirsiniz :KK70: )
Biraz önce küçük fincan türk kahvesiyle 1 parça çoklıt yedim yine şekersiz olamadı :KK70:

2 lt su

yürüyüşü birazdan atıcam :KK66:
@Azimliiii @Ucmelekannesi
Afiyet olsun canım tam sana has bir menü olmuş🤭🤭Ama yine de o 2 kepekli ekmek gözüme fazla geldi🤣
20 Eylül pazartesi
11.30
2 dlm beyaz ekmek
7 zeytin
Domates salatalık

15.30
2 armut
Yarım çay bardağı fıstık
1 çikolatalı gofret

19.40
2 tane krep,🤦🏼‍♀️
1 dlm peynir
yarım armut

Şu 2bucuk litre
Eki Görüntüle 2919499
Afiyet olsun canım çikolatalı gofret olmasaymış şahane olacakmış😅

Hazal senle artık orti değilmişiz çok sevdim seni güzel bir frekans yakalamıştık bence inşallah başka ortaklıklarda görüşürüz 😂😂 aman bir an önce verelim de ortak olmaya gerek kalmasın inşallah
Evet canım değişti ortaklar güzel bir hafta geçirdik inşallah bir an önce şu kilolardan kurtulmak nasip olur🤣
hzlsel hzlsel evet evet baya yedim onlardan çok güzel onlar🤣hem de barlardan daha çok yiyor gibi geliyor ama kalorisi daha az barlardan🤣🤣
Sorma canım ya bayıldım yedim de yedim ve bar hemen bitiyor bundan sonra lokum alacağım hep gözüm doyuyor en azından🤣🤣
valla iyi yapıyorsun kuzucum bir paket lokma bitiyor 360 kalori hehe :confused:
Hiç yemedim onlardan ama bir paket yemeye kalkmamak lazım anlaşıldı🤣🤣 Paketi açınca insan kendini tutamıyor hepsini hepsini yemek istiyorum🤭🤭

Afiyet olsun canım bence güzel menü spor da şahane😍

Afiyet olsun canım tam sana has bir menü olmuş🤭🤭Ama yine de o 2 kepekli ekmek gözüme fazla geldi🤣

Afiyet olsun canım çikolatalı gofret olmasaymış şahane olacakmış😅
neden, sen hiç mandalinayla ekmek yemez misin :o
:D :D :D

Back