Uykusuzluk yapıyor olabilir blr de okulun temposu yoruyor belki de ondandır bakalım artık bu hafta şansımı dukan birasıyla deneyeceğimçok yoruluyorsan , yeterince uyuyamıyorsan, çok spor yapıyorsan bunlar da etken olabilir su tutmana kuzucum
Hayırlı olsun menün canım gayet güzel gözüküyor kaç kiloyla başlıyorsunListem geldiheyecanlıymmm a dostlar aynada kendimi ince görmek için can atıyorum
Emziren anne
Sabah (9:00)Bir tane yumurta
İki dilim peynir
5 zeytin
1 dilim tahin helvası
1 dilim ekmek
Ara(10:30) kahve +2 hurma
Öğle (12:30) 1 kase çorba
Bol salata
1 kase yoğurt
Ara(15:30) 1 bardak süt +10 badem
Akşam(18:30)5 kaşık ana yemek
4 kaşık pilav
Salata
Ayran
Gece (21:00) 1 meyve +ayran
Niye öyle diyorsun tatlım bak cumaya daha var kaç gün. Gidecek bence müşavirliğin kısası malbuldurEvet yine artıyım cumartesiden beri artıyım sanırım sonunda duraklama evresine giriş yapmış bulunmaktayım ama çok takıyor muyum kafaya hayır ne hali varsa görsün tartının diyorum68,9 çıktım artı 500 cumaya kadar gider mi belki gitmezse keyfi bilir
Geçmiş olsun canım. Ah hem çalışıp hem evde biseylerle uğraşmak çok yorucu oluyordur. Allah kolaylikk versin canimCok yorgunum canim ya nobetten ciktigimdan beri kislik hazirlikla uğraştım domates, kahvaltilik sos ,biber , patlican derken dun gece ayak bilegim sisti en son topalliyordumkrem surdum yastiga uzattim yattim sabah inmisti. Simdi de nöbete geldim
Harikasın tatlım 300 Gr beğenmiyor musunKilo bildirimimde yapaym yemegi hazir edicem bugun kurufasulye var menude
Cuma: 76.5
Bugun: 76.2
Fark - 300gr
Dun eksim dha fazlaydi nedn boyle oldu bilmiyorm gelirken kilo kilo giderken gramlarla gidiyor hayin kilolar
Kaçamakları rağmen sabitsen kesin güzel ekşi gelecek cumayaGünaydın kizlarsabahtan beri burdayım ama geçmişi anca bitirdim
Malesef sabit geldim, aslında ekşi gelirdim ama haftasonu çok kaçırdım
Cuma: 62.7
Pazartesi:62.7
Bizim en geç 11 de yatakta olmaları lazım yoksa sabah kalkmiyorlar canim.Aaa benim kızlarım da öyle. Büyük hiç uyumazdı, küçük uykusu gelince gider yatağında kendi uyurdu. Büyük te çok zorlandım. 4-5 saat uyku ile yaşardım. Halen daha uykuyu sevmez. Sabah okula gideceği için çoğu zaman kendi uyanıyor.
Ama ne olursa olsun bi uyku kuralımız vardır en geç 10:30 yatakta olunacak.
Sağol kuzumm
Geçmiş olsun canım
Ooo Süpersin
Bizim bilinç altlarını da kurcala gülüm. Çok iyi geliyo bana bu anlattıkların. Bi ara bu konuyla ilgileniyordum ben de
Hoşgeldin kuzum. Nasıl bir ağrı Allah ım kurtarsın seni bu dertten
Olsun canım çok değil. Halledersin cumaya kadar
Sen yine uyumussun. Ben spora gittim gelicem yazdım. Bi geldim 30 sayfa birikmiş.
Hayırlısı canım, kardeşim de kendi sonucundan memnun değil.
Yılmak yok kuzum. Gidecek o 6 kilo. Sadece sabır. Eskisi kadar hızlı gitmemesi çok normal.
Ayyy bugün nasıl geçecek sana bilmem. Eve gidince eşiği yastık sanacaksın.
Gözlerim şasi oldu harika üstü ekşi tebrikler canimCuma günü tartilamamistim yeni başladığım için 69.5 demiştim.
Sabah tartıldım 67.3 çıktım .
Afiyet olsun canim güzel görünüyor menun.Listem geldiheyecanlıymmm a dostlar aynada kendimi ince görmek için can atıyorum
Emziren anne
İki dilim peynir
5 zeytin
1 dilim tahin helvası
1 dilim ekmek
Bol salata
1 kase yoğurt
4 kaşık pilav
Salata
Ayran
Senin kadar olmasa da bizde artilarimizla mutluyuz iyi gidiyor tatlımNasıl gidiyor arkadaşlarım.
Gözlerim şasi oldu harika üstü ekşi tebrikler canim
Çok sevindimSenin kadar olmasa da bizde artilarimizla mutluyuz iyi gidiyor tatlım
Kuzum ben kahvaltıdan sonra anca yedim ara öğün olarak yoğurt bol ot salatasıCnm tavuk şiş yedim öğlen şimdi mandalina ceviz leblebi yedim
Senin nasıl gidiyor
Harikasin canim. En güzeli . Ve pes etmeden devamlılık sürdürmek en güzeli. Kısa sürede iatedigin kiloya geleceksin benceSağol canım. İnsaAllah devamı gelir.
Çok sevindimEğer kilo veremeseydim diyetisyene gidicektim. Ama çok şükür düzenimi oturttum . Şimdi ara öğünumu yedim. Bence sağlıklı beslenmek çok güzel birsey.
Kuzum menun çok güzel ama akşamları meyve yemeyi uygun gormuyorlar. Ara öğün olarak aslında yemiş olsan daha iyi olur tabi sen daha iyi bilirsin. Ama akşam yenilen meyve şeker yapiyormus vücuda.Listem geldiheyecanlıymmm a dostlar aynada kendimi ince görmek için can atıyorum
Emziren anne
İki dilim peynir
5 zeytin
1 dilim tahin helvası
1 dilim ekmek
Bol salata
1 kase yoğurt
4 kaşık pilav
Salata
Ayran
İnsaAllah canım. Şimdi araştırma yapacağım. Kilodan hariç bir de enim var benim. Doğum yapınca insn biraz daha enlesiyor. En inceltici spor bakacagimHarikasin canim. En güzeli . Ve pes etmeden devamlılık sürdürmek en güzeli. Kısa sürede iatedigin kiloya geleceksin bence
İnşallah canım ya gitsin bu misafirler hiç sevmedim bunları bir iki haftadır benimlelerNiye öyle diyorsun tatlım bak cumaya daha var kaç gün. Gidecek bence müşavirliğin kısası malbuldur
Geçmiş olsun canım. Ah hem çalışıp hem evde biseylerle uğraşmak çok yorucu oluyordur. Allah kolaylikk versin canim
Harikasın tatlım 300 Gr beğenmiyor musun
Çarşamba tatile gidiyormussun çok güzel diyorlar oralara bizede eşsiz manzaralardan fotolar atabilirsin.
Kaçamakları rağmen sabitsen kesin güzel ekşi gelecek cumaya
Bizim en geç 11 de yatakta olmaları lazım yoksa sabah kalkmiyorlar canim.
Akılları erince kurallara uyuyorlar zateen. Mesele küçükken bunu anlayamıyorsun. Amann büyüyorlar da nasil
Gözlerim şasi oldu harika üstü ekşi tebrikler canim
Afiyet olsun canim güzel görünüyor menun.
Menü ve sporlarimizi
buraya yazıyoruz canimKİLOLAR FİRARDA 😎 menü ve spor listesi
KİLOLAR FİRARDA GRUBU İÇİN MENÜ VE SPOR LİSTESİ SAYFASIDIR 👇👇 İLGİLİ SAYFADA SOHBET ETMEK YASAKTIR ✌️ 💕 Thread 'KİLOLAR FİRARDA 😎' KİLOLAR FİRARDA 😎 Aktivite adı Dakika/Adet Puan Yürüyüş dakika 1 puan Adım sayısı 100 adet 1 puan Leslie dakika 1.5 puan Koşu dakika 4 puan...www.kadinlarkulubu.com
Senin kadar olmasa da bizde artilarimizla mutluyuz iyi gidiyor tatlım
Hahah ayy inanilmazz ama boyle olmasi daha iyi motivasyom acisindannAaa benim kızlarım da öyle. Büyük hiç uyumazdı, küçük uykusu gelince gider yatağında kendi uyurdu. Büyük te çok zorlandım. 4-5 saat uyku ile yaşardım. Halen daha uykuyu sevmez. Sabah okula gideceği için çoğu zaman kendi uyanıyor.
Ama ne olursa olsun bi uyku kuralımız vardır en geç 10:30 yatakta olunacak.
Sağol kuzumm
Geçmiş olsun canım
Ooo Süpersin
Bizim bilinç altlarını da kurcala gülüm. Çok iyi geliyo bana bu anlattıkların. Bi ara bu konuyla ilgileniyordum ben de
Hoşgeldin kuzum. Nasıl bir ağrı Allah ım kurtarsın seni bu dertten
Olsun canım çok değil. Halledersin cumaya kadar
Sen yine uyumussun. Ben spora gittim gelicem yazdım. Bi geldim 30 sayfa birikmiş.
Hayırlısı canım, kardeşim de kendi sonucundan memnun değil.
Yılmak yok kuzum. Gidecek o 6 kilo. Sadece sabır. Eskisi kadar hızlı gitmemesi çok normal.
Ayyy bugün nasıl geçecek sana bilmem. Eve gidince eşiği yastık sanacaksın.
Ne guzel cnm cok sevindimcanım benim sağol
Amiinnnn canımm
keşke her yorgunluğumuz böyle güzel şeyler için olsa canımın içi
sağol bitanem
ellerine sağlık canımm
teşekkür edeerim canımm
eşim çok mutlu oldu canım, anlamış bişeler hazırladığımı zaten sürprizi kaçmış oldu yani :) ama yine çok sevindi
Masallah ya cabuk bitmis disler, biz makarna sevmiyoruz ya pilav yiyorHadi daha iyilerine inşalalh
Aynen öyle bebişim
Benimki dişleri 14. Ayda bitirdi canım. Uyku sevmiyor zilli
Makarna He çocuğun vazgeçilmezi sanırım
Kolay gelsin ortimmNöbetçiyim bugün yoğun bir gün beni bekliyor vakit buldukça bakarım kızlar
Sagol cnm insallahçok güzel iyi gezmeler
Sagolasn cnm, iyi dusunmussun bence etki edecekBen de hiç yemedimYaa aslında çok aşırı yemiyorum kaçamak yapmıyorum ama anlamadığım blr şekilde her geçen gün şişiyorum
çok iyi düşünmüşsünüz canım henüz vakalar artmadan iyi tatiller canım şimdiden
Bu hafta dineleneceğim canım cuma itibariyle Leslie ye başlıyorum bakalım ondan sonra bir değişiklik olacak mı
Cok guzelmis menu hosgeldin bu arada cnmListem geldiheyecanlıymmm a dostlar aynada kendimi ince görmek için can atıyorum
Emziren anne
İki dilim peynir
5 zeytin
1 dilim tahin helvası
1 dilim ekmek
Bol salata
1 kase yoğurt
4 kaşık pilav
Salata
Ayran
3 mil yap o zamanKizlarrr Leslie yapmaya başlıyorum var mı benimle yapacak 2 mil diye yola cikiyorum ama planlar değişebilir tabi
İnşaAllah canımhaydi bakalım hayırlı olsun
bol eksiler getirsin sağlıkla
Hoşbuldm kuzum iyiym heyecanlıyım
Hoşbuldm canm benim teşekkür ederimCanım hoşgeldin hayırlı olsun yeni diyetin
Sağol kuzmUykusuzluk yapıyor olabilir blr de okulun temposu yoruyor belki de ondandır bakalım artık bu hafta şansımı dukan birasıyla deneyeceğimcumaya kadar fark olur belki
Hayırlı olsun menün canım gayet güzel gözüküyor kaç kiloyla başlıyorsun
Evet bnde söyledim meyveyi çıkarttık menüden eğer acıkırsam ayran içicemKuzum menun çok güzel ama akşamları meyve yemeyi uygun gormuyorlar. Ara öğün olarak aslında yemiş olsan daha iyi olur tabi sen daha iyi bilirsin. Ama akşam yenilen meyve şeker yapiyormus vücuda.
Teşekkür ederim canımCok guzelmis menu hosgeldin bu arada cnm
Hemen 7lere inersin canım listeye de uyarsan iki aya inşallah 6ları görmüş olursunİnşaAllah canım
Hoşbuldm kuzum iyiym heyecanlıyımsen nasılsın
Hoşbuldm canm benim teşekkür ederim
Sağol kuzmbu sabah 80.6 geldim yarın tekrar bildircem başlangıç günü
Evet bnde söyledim meyveyi çıkarttık menüden eğer acıkırsam ayran içicem
Teşekkür ederim canım
Sagol canim benim. Insallahaa seneee ne kız benim duama karışıyorsunbelki rabbim duamı kabul eder, benim canım senin 73 ü görmeden 72 yi görmen, ,istiyor belki canımın çektiğine niye itiraz ediyorsun gülümmm
Canim plank yap. Hergun 20ser 30ar saniyeden, 5 kere yap super faydasini gorursun. Ben hergunku sporumda eger yoksa eklerim en az 3-4 plank. Hala tombisim tabiki ama gobek neredeyse dumduzSağ ol kuzum ya şu göbek de gitse kendimi gerçekten fit hissedeceğimAma gitsin diye istemek dışında blr çabam yok harekete geçmem lazım
Allahım ya ne güzel bir köy olan
Benim de bir köyüm yok hep olsun isterdim
Pek değişim yok canım midem ağrımıyor sadece diş , grip hepsi devam midemi ağrıtıyor diye antibiyotiği bırakmıştım dişim yine nüksedince tekrar başladım
Ben de iyiyim teşekkür ederimİnşaAllah canım
Hoşbuldm kuzum iyiym heyecanlıyımsen nasılsın
Hoşbuldm canm benim teşekkür ederim
Sağol kuzmbu sabah 80.6 geldim yarın tekrar bildircem başlangıç günü
Evet bnde söyledim meyveyi çıkarttık menüden eğer acıkırsam ayran içicem
Teşekkür ederim canım
Bu akşam başlayayım o zaman bu kadar etkiliyse şu an en büyük problemim göbekCanim plank yap. Hergun 20ser 30ar saniyeden, 5 kere yap super faydasini gorursun. Ben hergunku sporumda eger yoksa eklerim en az 3-4 plank. Hala tombisim tabiki ama gobek neredeyse dumduz
Yok canım olmadık.eşimin okulunda öğrencide çıkmıştı temaslı karantinadaydık.Rabbim hepimizi korusun.Ayyy kuzu siz aılecek korona olmamısmıydınız sanki , o bagısıklık saglamıs mıdır biraz acaba cocuklara ? Benim korona korkum da şuan manyadi yeniden. Ikı doz snovac asım var ama bu korumuyor ssnırım deltaya karsı , bi tane de biyontec olaydım uc doz olurdu dıyom.. eşimin teyzesigil almanyadan geldi fıldır fıldır gezıolar ve biz de az da olsa gorusuyoruz onlarla mecburen ,baya yakın ilişkileri var cunku. Ödüm kopuyo ödüm. Durumumu soyledım de artık açık havada gorusuyoz ve maskeli , okula gitse cocuklar ben de sen gibi olurdum kesın , okulda karantına durumları ınsallah gusel yonetılır canım , Allahım korusun hepımızı tum kotuluklerden hastalıklardan. Seni çok iyi anlıyorum
Eline emeğine sağlık canım10.09/17.09
ORTAKLAR TABLOSU KAZANANLARİ
UYE UYE SONUÇ @Azimliiii (+) @Jasminium84(+) × @Ucmelekannesi(+) @Lizozom55 (?) × @Goklerce @pacman %0.454 @hadikonusalim @kardelelen321 %1267 @Beyaz leylak hzlsel %1.460 Pnrrr-12 (+) @bilgem tomris %1.116 @Breeze96 (+) @Kubraaaccc(?) × @karabiber01(?) @Calypso95 %0.776 @nnurc @Nikinik %2.424 yarimuhendis (?) @eceboce %1.215 @Fit mutlu anne (+) @hedef54kg (+) ×
BİRİNCİLER@nnurc @Nikinik tebrikler kizlar
İKİNCİLER @Beyaz leylakhzlsel tebrikler canlar
ÜÇÜNCÜLER @hadikonusalim @kardelelen321 tebrikler kizlar
Kizlarrr ins doğru hesaplamışimdir yapabilmiş indir. Aktif olmayanları çıkarıp yeni listeyi hazırlayacağım ins @Azimliiii
(Nick yanındaki artılar kişinin artı olduğunu soru işareti kilo bildiriminin olmadığın temsil eder)
Konyalim cansınKizlar elimden geldiğince hazırladım yeni ortakları.
Ortaklarıniza sahip çıkın sahipsiz bırakmayın.
Kimsesiz bırakmayın. Kacamakli menüleri yerden yere vurun
@Breeze96 @Fit mutlu anne eski günlerdeki gibi hem yarışın hem kazanmak için birbirinizi destekleyi
Aynen canım haklsınÇok güzel canım afiyet olsun
Akşam ki aşure fazla olmuş canım
Akşam son yediklerin kötü olmuş canım , onu dışında güzel
Çok güzel canım afiyet olsun
Diyetisyen menüsü zaten ve gayet güzel menü, sanırım yağ yakıcı şeyler vermiş baya
Canım sinir koydugim için değil, tavuğu doğduğum için az yedim, çok fazla yiyemiyorum midem bulaniyor ama dediğin gibi baklavalar kötü oldu
Kız 8 kare nedirnasil yiyebildin sabah miden bulanmadi mi
Inşallah orticimAynen şu sıra öyle vallahi
@Breeze96 cnm bu hafta güzel olsun insAllah ortim
MaşAllah baya iş yapmışsın kitap kaplama işini bitirmemiş mıydın sen afiyetle yiyin insAllah tursulari
Saol cnm yemeyim diye direndim ama yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?