Kilolar Firarda 😎

çok yoruluyorsan , yeterince uyuyamıyorsan, çok spor yapıyorsan bunlar da etken olabilir su tutmana kuzucum
Uykusuzluk yapıyor olabilir blr de okulun temposu yoruyor belki de ondandır bakalım artık bu hafta şansımı dukan birasıyla deneyeceğim cumaya kadar fark olur belki
Hayırlı olsun menün canım gayet güzel gözüküyor kaç kiloyla başlıyorsun

Niye öyle diyorsun tatlım bak cumaya daha var kaç gün. Gidecek bence müşavirliğin kısası malbuldur
Geçmiş olsun canım. Ah hem çalışıp hem evde biseylerle uğraşmak çok yorucu oluyordur. Allah kolaylikk versin canim
Kilo bildirimimde yapaym yemegi hazir edicem bugun kurufasulye var menude

Cuma: 76.5
Bugun: 76.2
Fark - 300gr

Dun eksim dha fazlaydi nedn boyle oldu bilmiyorm gelirken kilo kilo giderken gramlarla gidiyor hayin kilolar
Harikasın tatlım 300 Gr beğenmiyor musun
Çarşamba tatile gidiyormussun çok güzel diyorlar oralara bizede eşsiz manzaralardan fotolar atabilirsin.
Günaydın kizlar sabahtan beri burdayım ama geçmişi anca bitirdim
Malesef sabit geldim, aslında ekşi gelirdim ama haftasonu çok kaçırdım
Cuma: 62.7
Pazartesi:62.7
Kaçamakları rağmen sabitsen kesin güzel ekşi gelecek cumaya
Bizim en geç 11 de yatakta olmaları lazım yoksa sabah kalkmiyorlar canim.
Akılları erince kurallara uyuyorlar zateen. Mesele küçükken bunu anlayamıyorsun. Amann büyüyorlar da nasil
Cuma günü tartilamamistim yeni başladığım için 69.5 demiştim.
Sabah tartıldım 67.3 çıktım .
Gözlerim şasi oldu harika üstü ekşi tebrikler canim
Afiyet olsun canim güzel görünüyor menun.
Menü ve sporlarimizi
buraya yazıyoruz canim
Nasıl gidiyor arkadaşlarım.
Senin kadar olmasa da bizde artilarimizla mutluyuz iyi gidiyor tatlım

Cnm tavuk şiş yedim öğlen şimdi mandalina ceviz leblebi yedim
Senin nasıl gidiyor
Kuzum ben kahvaltıdan sonra anca yedim ara öğün olarak yoğurt bol ot salatası 3 kuru kayısı 1 ceviz. Aslında kuru kayısı ceviz yemem de sütüm kaliteli olsun diye yiyorum. Bence yiyeceklerin içinde en güzel tok tutan şey yoğurt. Harika bir besin

Harikasin canim. En güzeli . Ve pes etmeden devamlılık sürdürmek en güzeli. Kısa sürede iatedigin kiloya geleceksin bence

Kuzum menun çok güzel ama akşamları meyve yemeyi uygun gormuyorlar. Ara öğün olarak aslında yemiş olsan daha iyi olur tabi sen daha iyi bilirsin. Ama akşam yenilen meyve şeker yapiyormus vücuda.

Harikasin canim. En güzeli . Ve pes etmeden devamlılık sürdürmek en güzeli. Kısa sürede iatedigin kiloya geleceksin bence
İnsaAllah canım. Şimdi araştırma yapacağım. Kilodan hariç bir de enim var benim. Doğum yapınca insn biraz daha enlesiyor. En inceltici spor bakacagim

İnşallah canım ya gitsin bu misafirler hiç sevmedim bunları bir iki haftadır benimleler

Hahah ayy inanilmazz ama boyle olmasi daha iyi motivasyom acisindann
Ne guzel cnm cok sevindim
Hadi daha iyilerine inşalalh

Aynen öyle bebişim

Benimki dişleri 14. Ayda bitirdi canım. Uyku sevmiyor zilli

Makarna He çocuğun vazgeçilmezi sanırım
Masallah ya cabuk bitmis disler, biz makarna sevmiyoruz ya pilav yiyor
Nöbetçiyim bugün yoğun bir gün beni bekliyor vakit buldukça bakarım kızlar
Kolay gelsin ortimm
çok güzel iyi gezmeler
Sagol cnm insallah
Sagolasn cnm, iyi dusunmussun bence etki edecek
Cok guzelmis menu hosgeldin bu arada cnm

haydi bakalım hayırlı olsun
bol eksiler getirsin sağlıkla
İnşaAllah canım
Begonya2 cummmm hoş geldin bebeğim nasılsın
Hoşbuldm kuzum iyiym heyecanlıyım sen nasılsın
Canım hoşgeldin hayırlı olsun yeni diyetin
Hoşbuldm canm benim teşekkür ederim
Sağol kuzm bu sabah 80.6 geldim yarın tekrar bildircem başlangıç günü
Kuzum menun çok güzel ama akşamları meyve yemeyi uygun gormuyorlar. Ara öğün olarak aslında yemiş olsan daha iyi olur tabi sen daha iyi bilirsin. Ama akşam yenilen meyve şeker yapiyormus vücuda.
Evet bnde söyledim meyveyi çıkarttık menüden eğer acıkırsam ayran içicem
Cok guzelmis menu hosgeldin bu arada cnm
Teşekkür ederim canım

Hemen 7lere inersin canım listeye de uyarsan iki aya inşallah 6ları görmüş olursun

Canim plank yap. Hergun 20ser 30ar saniyeden, 5 kere yap super faydasini gorursun. Ben hergunku sporumda eger yoksa eklerim en az 3-4 plank. Hala tombisim tabiki ama gobek neredeyse dumduz

Ben de iyiyim teşekkür ederim

Canim plank yap. Hergun 20ser 30ar saniyeden, 5 kere yap super faydasini gorursun. Ben hergunku sporumda eger yoksa eklerim en az 3-4 plank. Hala tombisim tabiki ama gobek neredeyse dumduz
Bu akşam başlayayım o zaman bu kadar etkiliyse şu an en büyük problemim göbek Senin ne güzel yok ama tabi çok emek veriyorsun

Yok canım olmadık.eşimin okulunda öğrencide çıkmıştı temaslı karantinadaydık.Rabbim hepimizi korusun.
Eline emeğine sağlık canımtebrikler kızlar
Konyalim cansın
Aynen canım haklsın
Inşallah orticim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…