Kilolar Firarda 😎

Heyt be korksunlar dimi bizden

3 lt su içtim, öğle ve akşam kabak detoksumu yaptım asla kaçamak vs yok mis gibiyim şimdii kahvemi içiyorum. Birazdan da zıp yaparım herşey mökkemmel olcak
Şahanesin ortiim. Bana bi bezginlik çökmüştü tam. Sayende yeniden canlandım.

20.09.2021 menü

8.30

Sade nescafe

10.00

Türk kahvesi şekersiz

12.20

Tavuklu salata

1 dilim kepek ekmek

Ayran

15.20

Sade şekersiz nescafe

Bir yeşil elma

20.00

1 kepçe domatesli arpa şehriye çorbası

4 yk ıspanak yemeği

3 yk yoğurt

Su:2.5 litre

olacak tabi kiiii

benonu denemdim cnm ama eminim güzeldiir afiyet olsun
Aa kim denemişti o zaman nereden duydum acaba Bir oturuşta tüm paketi yedim
Çocuklara ödev yaptırdım, küçüğüm uyumak istiyor bu saatte kocam benle sohbet istiyor, film izleyelim istiyor, ben spor yapmayı planlıyorum nolcak böyle
Çok zor oluyor canım çocuk yok ama eşimle aynı durumu yaşıyoruz artık eşin idare edecek Leslie bitsin öyle film izlersiniz

İyi akşamlar kızlar iki gündür doğru düzgün giremedim bugün eve doğalgaz tesisatı döşendi dün işçiler gelecek diye her yeri temizledim bugünde 8 saat dersim vardı eve bi geldim savaş alanı toz toprak çamur resmen başladım temizliğe daha şimdi oturdum diyeti sormayın sabah tartıldım +900;geldim bi gün önce pizzalar eklerler yedim galiba ondan bugünde daha akşam yemeği yemedim tavuk haşladım ama çoooooookkkk yorgunum mesajlara hiç yetişemiyorum kim ne yazdı valla kaçırıyorum mesaj yazıpta cevap veremediklerim kusura bakmayın

Oyy canım ne yorulmuşsundur hem dün hem bugün Ben de artı geldim bugün cumaya kadar göndereceğiz inşallah
Büyük ihtimalle ondan duydum o zaman yarimuhendis sen yemiş miydin lokumlardan canım

Oyy canım ne yorulmuşsundur hem dün hem bugün Ben de artı geldim bugün cumaya kadar göndereceğiz inşallah

Büyük ihtimalle ondan duydum o zaman yarimuhendis sen yemiş miydin lokumlardan canım
Hazal senle artık orti değilmişiz çok sevdim seni güzel bir frekans yakalamıştık bence inşallah başka ortaklıklarda görüşürüz aman bir an önce verelim de ortak olmaya gerek kalmasın inşallah

Arada cozutuyoruz canim. Onemli olan senin de yaptigin gibi pes etmeden yola devam etmek
İnşallah devam edeceğim canım

Ayyy inşallah

Hadi bakalım cnm üzülme çabuk gelen çabuk gideer
İnşallah kuzucum

Cnm 200 ml lik light süt alırsan kettle da varsa günde 2 kupa hazırlar içersin okulra istersen küçük tuzluğa tarçın koy onu da götür
Jasminium84 cnm sen de düşünürsen
Neyi nasıl yapacağım anlamadım ben balım

Afiyet olsun canım bence güzel menü spor da şahane
Afiyet olsun canım tam sana has bir menü olmuşAma yine de o 2 kepekli ekmek gözüme fazla geldi
Afiyet olsun canım çikolatalı gofret olmasaymış şahane olacakmış

Hazal senle artık orti değilmişiz çok sevdim seni güzel bir frekans yakalamıştık bence inşallah başka ortaklıklarda görüşürüz aman bir an önce verelim de ortak olmaya gerek kalmasın inşallah
Evet canım değişti ortaklar güzel bir hafta geçirdik inşallah bir an önce şu kilolardan kurtulmak nasip olur
hzlsel evet evet baya yedim onlardan çok güzel onlarhem de barlardan daha çok yiyor gibi geliyor ama kalorisi daha az barlardan
Sorma canım ya bayıldım yedim de yedim ve bar hemen bitiyor bundan sonra lokum alacağım hep gözüm doyuyor en azından
valla iyi yapıyorsun kuzucum bir paket lokma bitiyor 360 kalori hehe
Hiç yemedim onlardan ama bir paket yemeye kalkmamak lazım anlaşıldı Paketi açınca insan kendini tutamıyor hepsini hepsini yemek istiyorum

neden, sen hiç mandalinayla ekmek yemez misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…