- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
Şahanesin ortiim. Bana bi bezginlik çökmüştü tam. Sayende yeniden canlandım.Heyt be korksunlar dimi bizden
3 lt su içtim, öğle ve akşam kabak detoksumu yaptım asla kaçamak vs yok mis gibiyim şimdii kahvemi içiyorum. Birazdan da zıp yaparım herşey mökkemmel olcak
Şahanesin ortiim. Bana bi bezginlik çökmüştü tam. Sayende yeniden canlandım.
olacak tabi kiiiiHeyt be korksunlar dimi bizden
3 lt su içtim, öğle ve akşam kabak detoksumu yaptım asla kaçamak vs yok mis gibiyim şimdii kahvemi içiyorum. Birazdan da zıp yaparım herşey mökkemmel olcak
cnm menü sayfasına yazıyoruz20.09.2021 menü
8.30
Sade nescafe
10.00
Türk kahvesi şekersiz
12.20
Tavuklu salata
1 dilim kepek ekmek
Ayran
15.20
Sade şekersiz nescafe
Bir yeşil elma
20.00
1 kepçe domatesli arpa şehriye çorbası
4 yk ıspanak yemeği
3 yk yoğurt
Su:2.5 litre
Aa kim denemişti o zaman nereden duydum acabaolacak tabi kiiii
benonu denemdim cnm ama eminim güzeldiir afiyet olsun
Çok zor oluyor canım çocuk yok ama eşimle aynı durumu yaşıyoruz artık eşin idare edecek Leslie bitsin öyle film izlersinizÇocuklara ödev yaptırdım, küçüğüm uyumak istiyor bu saattekocam benle sohbet istiyor, film izleyelim istiyor, ben spor yapmayı planlıyorum nolcak böyle
Aa kim denemişti o zaman nereden duydum acabaBir oturuşta tüm paketi yedim
Çok zor oluyor canım çocuk yok ama eşimle aynı durumu yaşıyoruz artık eşin idare edecek Leslie bitsin öyle film izlersiniz
Oyy canım ne yorulmuşsundur hem dün hem bugünİyi akşamlar kızlar iki gündür doğru düzgün giremedim bugün eve doğalgaz tesisatı döşendi dün işçiler gelecek diye her yeri temizledim bugünde 8 saat dersim vardı eve bi geldim savaş alanı toz toprak çamur resmen başladım temizliğe daha şimdi oturdum diyeti sormayın sabah tartıldım +900;geldim bi gün önce pizzalar eklerler yedim galiba ondan bugünde daha akşam yemeği yemedim tavuk haşladım ama çoooooookkkk yorgunummesajlara hiç yetişemiyorum kim ne yazdı valla kaçırıyorum mesaj yazıpta cevap veremediklerim kusura bakmayın
Büyük ihtimalle ondan duydum o zaman
Hazal senle artık orti değilmişiz çok sevdim seni güzel bir frekans yakalamıştık bence inşallah başka ortaklıklarda görüşürüzOyy canım ne yorulmuşsundur hem dün hem bugünBen de artı geldim bugün cumaya kadar göndereceğiz inşallah
Büyük ihtimalle ondan duydum o zamanyarimuhendis sen yemiş miydin lokumlardan canım
İnşallah devam edeceğim canımArada cozutuyoruz canim. Onemli olan senin de yaptigin gibi pes etmeden yola devam etmek
Ayyy inşallahBen de anladım bıraksan her gün içeceğim ama dikkat etmek gerekli içeriğinden ötürü iki değil de bir tane içebilirsin günde
Başlangıcın hayırlı olsun canım bir an önce 64 ü görürsün inşallah
Aynen canım baş ağrısı filan kalmadı
İnşallah kuzucumHadi bakalım cnm üzülmeçabuk gelen çabuk gideer
Neyi nasıl yapacağım anlamadım ben balımCnm 200 ml lik light süt alırsan kettle da varsa günde 2 kupa hazırlar içersin okulraistersen küçük tuzluğa tarçın koy onu da götür
Jasminium84 cnm sen de düşünürsen
İnşaAllah kuzmmmHemen 7lere inersin canım listeye de uyarsan iki aya inşallah 6ları görmüş olursun
Afiyet olsun canım bence güzel menü spor da şahane20 Eylül Pazartesi
Sabah
Öğle
- Kahve
Akşam
- 2 dilim kepek ekmeği ile beyaz Peynirli tost
- Yeşil çay
- 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
2 lt su
- Küçük bi tabak kıymalı makarna
- 1 bardak ayran
15 dk leslie
40 dk pilates
Tempus
Afiyet olsun canım tam sana has bir menü olmuş20 Eylül Menüm
Kahvaltı 2 dilim kepekli ekmekli beyaz peynirli tereyağlı tost, telvesiyle türk kahvesi,kırmızı biber ve domates
Ara 2 hurma,2 ceviz
Öğlen 4 kaşık bulgur pilav, biraz patates kızartması, tavuk şiş, salata
Ara 2 hurma,3 ceviz, 2 mandalina, 2 dilim kepekli ekmek (ne işi var burda diyebilirsiniz)
Biraz önce küçük fincan türk kahvesiyle 1 parça çoklıt yedim yine şekersiz olamadı
2 lt su
yürüyüşü birazdan atıcam
@Azimliiii @Ucmelekannesi
Afiyet olsun canım çikolatalı gofret olmasaymış şahane olacakmış20 Eylül pazartesi
11.30
2 dlm beyaz ekmek
7 zeytin
Domates salatalık
15.30
2 armut
Yarım çay bardağı fıstık
1 çikolatalı gofret
19.40
2 tane krep,
1 dlm peynir
yarım armut
Şu 2bucuk litre
Eki Görüntüle 2919499
valla iyi yapıyorsun kuzucum bir paket lokma bitiyor 360 kalori hehehzlsel evet evet baya yedim onlardan çok güzel onlar hem de barlardan daha çok yiyor gibi geliyor ama kalorisi daha az barlardan
cnm 2si 1 arada içmek istemezsen onun yerine 200 ml light süt yanında götürebilirsin kettle da varsa su ısıtırsın kahvene katarsın kuzucumİnşallah devam edeceğim canım
Ayyy inşallah
İnşallah kuzucum
Neyi nasıl yapacağım anlamadım ben balım
Evet canım değişti ortaklar güzel bir hafta geçirdik inşallah bir an önce şu kilolardan kurtulmak nasip olurHazal senle artık orti değilmişiz çok sevdim seni güzel bir frekans yakalamıştık bence inşallah başka ortaklıklarda görüşürüzaman bir an önce verelim de ortak olmaya gerek kalmasın inşallah
Sorma canım ya bayıldım yedim de yedim ve bar hemen bitiyor bundan sonra lokum alacağım hep gözüm doyuyor en azındanhzlsel evet evet baya yedim onlardan çok güzel onlar hem de barlardan daha çok yiyor gibi geliyor ama kalorisi daha az barlardan
Hiç yemedim onlardan ama bir paket yemeye kalkmamak lazım anlaşıldıvalla iyi yapıyorsun kuzucum bir paket lokma bitiyor 360 kalori hehe
neden, sen hiç mandalinayla ekmek yemez misinAfiyet olsun canım bence güzel menü spor da şahane
Afiyet olsun canım tam sana has bir menü olmuşAma yine de o 2 kepekli ekmek gözüme fazla geldi
Afiyet olsun canım çikolatalı gofret olmasaymış şahane olacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?