- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
Ortim ben de sabah sporumu yaptım. Ev işleri bitmiyor.
Kabak detoksu yaptığımda hep - 2,-3 gördüm ama hep sonrasında geri geldi. Dikkat et kuzum. 3 gün mü yapacaksın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ortim ben de sabah sporumu yaptım. Ev işleri bitmiyor.
:) oo sen ablaymışsın :) benimde bir ayağım artık ankarada olacak . kardeşim bu sene orayı kazandı.merhaba canım benim
ben de 43 yaşındayım , eczacıyım, evliyim biri 17 diğeri12 yaşında iki kızım var. aslen karadenizliyim ama doğma büyüme İstanbulluyum Ankara'da yaşıyorum
hmm neler yazıyorsun ?
vavavavuvvvCuma günü tartilamamistim yeni başladığım için 69.5 demiştim.
Sabah tartıldım 67.3 çıktım .
bu yaşta roman haa süppersin vallahi:) oo sen ablaymışsın :) benimde bir ayağım artık ankarada olacak . kardeşim bu sene orayı kazandı.
romanım var :)
geleceğim inşallah :) teşekkür ederimbu yaşta roman haa süppersin vallahi
kardeşine de hayırlı olsun
gel beklerim cicim
kolay gelsin canım...Nöbetçiyim bugün yoğun bir gün beni bekliyor vakit buldukça bakarım kızlar
Evet canım 3 gün yapmayı düşünüyorum diyete devam edersem geri dönmez yaOrtim ben de sabah sporumu yaptım. Ev işleri bitmiyor.
Kabak detoksu yaptığımda hep - 2,-3 gördüm ama hep sonrasında geri geldi. Dikkat et kuzum. 3 gün mü yapacaksın.
Hoşbuldm canım kaptanımİnşallah canım sende hoşgeldin yeni sayfamıza
Hoşbuldm canım inşaAllah bende öyle umuyorumTekrardan hoş geldin canım. Hadi bu defa hedefe ulaşmadan gitmek yok. Diyetisyenle çok daha disiplinli ilerleyeceğin için daha kolay olacak bence
Öyle yapacam inşaAllahBugün felekten bir gece çal ye gönlünce sonra 3 ay tam motivasyonla diyet yapıp hedef kilona ulaşacaksın
ne güzel iyi gezmelerKöyümden hellöööö
Dimi dimiUyy bu ne cüzellukduuur
Teşekkür ederim : )ne güzel iyi gezmeler
hemen gelirim neresi burasıEvet salıncağımız faytonumuz ocaklığımız bile varkk olarak bir gün hepinizi misafir etmek isterim
canım bu sabah itibariynen 73.2 kilocuk um sen?eceboce kaç kilosun ablacım
75,2 bende yakınmışız.canım bu sabah itibariynen 73.2 kilocuk um sen?
çok güzel iyi gezmelerKızlarrr carsamba otele gidiyoruz bolu ya cuma donucez ama muhtemelem gecesi olur yani cumartesi sabah anca tartilirm. Yaz tatilimiz de yanginlardan iptal etmistik esimde izindeyken degerlendirelim dedik ama diyet icin kotu oldu tabi. Yinede ben abartmiycam havuz hamam spa vs de var degerlendirip eksi bile gelmeye calisicam insallah bol bol yuruyus de yaparz oralarî gezmek planimiz yedigöller vs.
ama tabi senin metabolizma benimkini döver hatta ağzını yüzünü kırar75,2 bende yakınmışız.
Ben de hiç yemedim Yaa aslında çok aşırı yemiyorum kaçamak yapmıyorum ama anlamadığım blr şekilde her geçen gün şişiyorumgider gider azmedersen tutarsan kendini kesin gider.
bu gün arkadaşlarla yemeğe gittik öğlende.
ikram olarak laz böreği burma baklava geldi ağzıma sürmedim. hem de hayatımda hiç laz böreği yememiştim hep merak ederdim. yine de yemedim....
çok iyi düşünmüşsünüz canım henüz vakalar artmadan iyi tatiller canım şimdidenKızlarrr carsamba otele gidiyoruz bolu ya cuma donucez ama muhtemelem gecesi olur yani cumartesi sabah anca tartilirm. Yaz tatilimiz de yanginlardan iptal etmistik esimde izindeyken degerlendirelim dedik ama diyet icin kotu oldu tabi. Yinede ben abartmiycam havuz hamam spa vs de var degerlendirip eksi bile gelmeye calisicam insallah bol bol yuruyus de yaparz oralarî gezmek planimiz yedigöller vs.
Bu hafta dineleneceğim canım cuma itibariyle Leslie ye başlıyorum bakalım ondan sonra bir değişiklik olacak mıAhh bu hafta da olmiycak tatil plani cikti araya cnm ama haftaya yenilrnmis ve bomba gbi gelicem insallah
Yaa son kilolar hep oyle oluyor cnm bence sen biraz spor yuklenmen gerek artik enazindna haftada 2 gun belirleyip leslie yapsan artik yuruyuslere vs alismistir bunyen
Sağ ol canımkolay gelsin canım...
Çok iyi canım hedeflerimiz yakınHoşbuldm canım kaptanım
Hoşbuldm canım inşaAllah bende öyle umuyorum
Öyle yapacam inşaAllah
Sonra ver elini 65
İnsülin direncim olmasaydıama tabi senin metabolizma benimkini döver hatta ağzını yüzünü kırar
Köy gibisi var mı Bee.. Memleketimin yeşili bile ayrı güzel. Özledim çook.Sağ ol kuzum ya şu göbek de gitse kendimi gerçekten fit hissedeceğim Ama gitsin diye istemek dışında blr çabam yok harekete geçmem lazım
Allahım ya ne güzel bir köy olan
Benim de bir köyüm yok hep olsun isterdim
Vaay bu kararlılık ve irade için ayakta alkışlıyorum senigider gider azmedersen tutarsan kendini kesin gider.
bu gün arkadaşlarla yemeğe gittik öğlende.
ikram olarak laz böreği burma baklava geldi ağzıma sürmedim. hem de hayatımda hiç laz böreği yememiştim hep merak ederdim. yine de yemedim....
Adı ne canım romanının, okumak isterim ben. Bi de on parmakta on marifet durumu var tebrikler:) oo sen ablaymışsın :) benimde bir ayağım artık ankarada olacak . kardeşim bu sene orayı kazandı.
romanım var :)
Cuma günü dağıtacaksın listeleri ortiim..Evet canım 3 gün yapmayı düşünüyorum diyete devam edersem geri dönmez ya