Ya abla bu ara huy edindi gecenin bir vakti acıktım diyorbabası kılıklı ne olacak,bir aksam babasina bıraktım uyutsun diye sonra baktım mutfaktalar açmışlar dolabı peynir ekmek yiyorlar
vah vahh çok eziyetli geçmiş son 3 gün çok geçmiş olsun şimdi durumun nasıl iyi misin gülümŞükür kavuşturana ben geldim kızlar
3 günn migren atağı çektim dün hastanede son buldu ağrılargelince pert olmuşum neredeyse bütün gün uyudum
Nasılsınız
ayy köy mü burası park gibi aynı kameriyesi bankı var ben de böyle köy istiyorummmKöyümden hellöööö
ben olurum ehe
Evet salıncağımız faytonumuz ocaklığımız bile varayy köy mü burası park gibi aynı kameriyesi bankı var ben de böyle köy istiyorummm
bir köyüm bile yok anlıyor musun hadi gülümseeee( sezen aksu) :))))
merhaba orticimmmHoşbuldum :)
Buralardayım canım olabilir :)
çok çok geçmiş olsun canım yaŞükür kavuşturana ben geldim kızlar
3 günn migren atağı çektim dün hastanede son buldu ağrılargelince pert olmuşum neredeyse bütün gün uyudum
Nasılsınız
doğum kontrol hapı kullanıyor musun?Evet evet çok fark ediyor yanlışlıkla yemezsem dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen ne yaparsam yapayım regli zamnı ise onu kaçırmıyorbirebir aynı gün başlıyorlar ayın diğer günlerinde hiç sorun yok
Sağ ol kuzum ya şu göbek de gitse kendimi gerçekten fit hissedeceğimKolay gelsin canimsalin bajalim koridorlarda fit vucudunla
Allahım ya ne güzel bir köy olanKöyümden hellöööö
Benim de bir köyüm yok hep olsun isterdimayy köy mü burası park gibi aynı kameriyesi bankı var ben de böyle köy istiyorummm
bir köyüm bile yok anlıyor musun hadi gülümseeee( sezen aksu) :))))
gider gider azmedersen tutarsan kendini kesin gider.Evet yine artıyım cumartesiden beri artıyım sanırım sonunda duraklama evresine giriş yapmış bulunmaktayım ama çok takıyor muyum kafaya hayır ne hali varsa görsün tartının diyorum68,9 çıktım artı 500 cumaya kadar gider mi belki gitmezse keyfi bilir
aynen öyle hain kilolarKilo bildirimimde yapaym yemegi hazir edicem bugun kurufasulye var menude
Cuma: 76.5
Bugun: 76.2
Fark - 300gr
Dun eksim dha fazlaydi nedn boyle oldu bilmiyorm gelirken kilo kilo giderken gramlarla gidiyor hayin kilolar
Ahh bu hafta da olmiycak tatil plani cikti araya cnm ama haftaya yenilrnmis ve bomba gbi gelicem insallahAy yok canım ben bu ara veremiyorum pek kilo ama sen ikimizin yerine de vereceksin hissediyorum
Yaa son kilolar hep oyle oluyor cnm bence sen biraz spor yuklenmen gerek artik enazindna haftada 2 gun belirleyip leslie yapsan artik yuruyuslere vs alismistir bunyenGeçen hafta da çok gitmedi zaten ne bileyim canım ya son 5-6 kiloyu verseydim de bitseydi şu iş bakalım artık cumaya ne olacak
vauvvv
çok geçmiş olsun canımKizlar gunaydinhaftasonu kizim hastaydi buraya ugrayamadim. Insallah toparlar
Birinci olmusuz canimm @Nikinik
Merhaba canım :)merhaba orticimmm
çok geçmiş olsun canımBi enfeksiyon geçirdi Bi türlü toparlayamadı.
Devam insallah tüm motivasyonumu kaybettim
ayy inşallah çok sagolun
İyi geldiğiniz kesintüm motivasyonumu kaybettim tjne az almışım hiçbir düzenim yok ya çok yiyorum ya açım.
Düzelmedi kalp sıkıntısı çıktı tansiyon sıkıntısı çıktı geçen hafta bu haftanın yarısı hep raporluydu okula dün gitmeye başladı maske ayrı sorun zaten bakalim Rabbım sağlık versin neylerse güzel eyler.
Takımdan çıkarmayın önümüzdeki hafta vererek geliyorum eskiye dönmek istemiyorum yürüyüşlere de başladım 2 gündür
merhaba canım benimMerhaba canım :)
Ben elif 27 yaşındayım muhasebe sorumlusuyum insan kaynakları uzmanıyım yazarım, bekarımizmirliyim
Tanışmış olalım :)
geçmiş olsun gülüm şimdi iyi mi kızın
kızlar çok teşekkür ederim, iyi dileklerini yazan herkese <3 bugün daha iyi kızım :)çok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?