Kilolar Firarda 😎

kardelelen321 orticim sabah 1,5 lt suyumu içtim kabak detoksu yolunda gidiyor

Sen nasılsın bebişşş
Ortim ben de sabah sporumu yaptım. Ev işleri bitmiyor.
Kabak detoksu yaptığımda hep - 2,-3 gördüm ama hep sonrasında geri geldi. Dikkat et kuzum. 3 gün mü yapacaksın.

:) oo sen ablaymışsın :) benimde bir ayağım artık ankarada olacak . kardeşim bu sene orayı kazandı.
romanım var :)

Ortim ben de sabah sporumu yaptım. Ev işleri bitmiyor.
Kabak detoksu yaptığımda hep - 2,-3 gördüm ama hep sonrasında geri geldi. Dikkat et kuzum. 3 gün mü yapacaksın.
Evet canım 3 gün yapmayı düşünüyorum diyete devam edersem geri dönmez ya

İnşallah canım sende hoşgeldin yeni sayfamıza
Hoşbuldm canım kaptanım
Tekrardan hoş geldin canım. Hadi bu defa hedefe ulaşmadan gitmek yok. Diyetisyenle çok daha disiplinli ilerleyeceğin için daha kolay olacak bence
Hoşbuldm canım inşaAllah bende öyle umuyorum
Bugün felekten bir gece çal ye gönlünce sonra 3 ay tam motivasyonla diyet yapıp hedef kilona ulaşacaksın
Öyle yapacam inşaAllah
Sonra ver elini 65

çok güzel iyi gezmeler

Ben de hiç yemedim Yaa aslında çok aşırı yemiyorum kaçamak yapmıyorum ama anlamadığım blr şekilde her geçen gün şişiyorum
çok iyi düşünmüşsünüz canım henüz vakalar artmadan iyi tatiller canım şimdiden
Bu hafta dineleneceğim canım cuma itibariyle Leslie ye başlıyorum bakalım ondan sonra bir değişiklik olacak mı

Köy gibisi var mı Bee.. Memleketimin yeşili bile ayrı güzel. Özledim çook.
Vaay bu kararlılık ve irade için ayakta alkışlıyorum seni
Çok güzel bi tatlıdır
:) oo sen ablaymışsın :) benimde bir ayağım artık ankarada olacak . kardeşim bu sene orayı kazandı.
romanım var :)
Adı ne canım romanının, okumak isterim ben. Bi de on parmakta on marifet durumu var tebrikler
Evet canım 3 gün yapmayı düşünüyorum diyete devam edersem geri dönmez ya
Cuma günü dağıtacaksın listeleri ortiim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…