Kilolar Firarda 😎

Ben kızımla anladım ki her çocuğun mizacı farklı. Benimki de böyle napalım 6. Aydan beri uyku sevmiyor . Bazen deliriyorum ama yapacak bir şey yok
Kesinlikle ve zamanla da degisiyorlar, benim kızım en geç 9 da uyurdu şimdi ne olduysa düzene koayamiyorum sebze türü hiç yemiyor oysa ilk ek gıda zamanı herşeyi yedirdim, babaannesi özellikle her yemeği eski usul yedirdi ama şimdi hep et türü yese, özellikle köfte ya da makarna yese, deli cikicam yemin ederim
Geçen hafta da çok gitmedi zaten ne bileyim canım ya son 5-6 kiloyu verseydim de bitseydi şu iş bakalım artık cumaya ne olacak
Moral bozmak istemem ama verince de bitmiyor canım verdim hala burdayim uzaklaşınca aliyorum

Aaa benim kızlarım da öyle. Büyük hiç uyumazdı, küçük uykusu gelince gider yatağında kendi uyurdu. Büyük te çok zorlandım. 4-5 saat uyku ile yaşardım. Halen daha uykuyu sevmez. Sabah okula gideceği için çoğu zaman kendi uyanıyor.
Ama ne olursa olsun bi uyku kuralımız vardır en geç 10:30 yatakta olunacak.
Sağol kuzumm
Kizlar gunaydin haftasonu kizim hastaydi buraya ugrayamadim. Insallah toparlar
Birinci olmusuz canimm @Nikinik
Geçmiş olsun canım
Gunaydin kizlaar tam 500gr eksideyim ve daha cumaya cook var

El_Em Calypso95
Ooo Süpersin
Bizim bilinç altlarını da kurcala gülüm. Çok iyi geliyo bana bu anlattıkların. Bi ara bu konuyla ilgileniyordum ben de
Şükür kavuşturana ben geldim kızlar
3 günn migren atağı çektim dün hastanede son buldu ağrılar gelince pert olmuşum neredeyse bütün gün uyudum
Nasılsınız
Hoşgeldin kuzum. Nasıl bir ağrı Allah ım kurtarsın seni bu dertten
Evett gelelim tartıya yazmasam mi ben acaba
Cuma 65.15
Pazartesi 66

Yediklerime hakim olamiyommm
Olsun canım çok değil. Halledersin cumaya kadar
Gunaydn kizlar bi gece uyudm uyandm 19 sayfa birikmis
Sen yine uyumussun. Ben spora gittim gelicem yazdım. Bi geldim 30 sayfa birikmiş.
Hayırlısı canım, kardeşim de kendi sonucundan memnun değil.
Geçen hafta da çok gitmedi zaten ne bileyim canım ya son 5-6 kiloyu verseydim de bitseydi şu iş bakalım artık cumaya ne olacak
Yılmak yok kuzum. Gidecek o 6 kilo. Sadece sabır. Eskisi kadar hızlı gitmemesi çok normal.
Ayyy bugün nasıl geçecek sana bilmem. Eve gidince eşiği yastık sanacaksın.

Sagol canim. Ins cumaya guzel bir eksiyle gelcem. Gecen hafta artiyd

Kolay gelsin canım ne ince düşünceli bir davranış eşin şanslıymış
canım benim sağol

Amiinnnn canımm
keşke her yorgunluğumuz böyle güzel şeyler için olsa canımın içi

sağol bitanem

ellerine sağlık canımm

teşekkür edeerim canımm

Selam cnm nasl gecti dunku yemek
eşim çok mutlu oldu canım, anlamış bişeler hazırladığımı zaten sürprizi kaçmış oldu yani :) ama yine çok sevindi

Çok güzel menü canım diyetisyen yazdığı belli
Kizlar gunaydin haftasonu kizim hastaydi buraya ugrayamadim. Insallah toparlar
Birinci olmusuz canimm @Nikinik
Geçmiş olsun canım
Birinciliğinizi de tebrik ederim
Günaydın ortimm
Gunaydin kizlaar tam 500gr eksideyim ve daha cumaya cook var

El_Em Calypso95
Çok güzel eksi maşallah benim de 76.5 76.8 77 76 değiştiriyor tartı bozuk mu bilemedim ya
Şükür kavuşturana ben geldim kızlar
3 günn migren atağı çektim dün hastanede son buldu ağrılar gelince pert olmuşum neredeyse bütün gün uyudum
Nasılsınız
Hoşgeldin kaptanım Çok geçmiş olsun bi daha olmasın inşallah ☺

Emeğine sağlık canım
denizbenimadim denizbenimadim tebrik ederim canım 3.olmuşuuuz.
Hadi daha iyilerine inşalalh
Evet canım hepsi farklı. Kimsenin yöntemi kimseye uymuyor. En iyisi çocuğunu iyi tanımak ve uzlaşmak gerek bana göre.
Aynen öyle bebişim
Yaa bizde farkli deglz azilar gelyr ama sizdede oyle bi durum olabillrmi gerci seninki hic sevmedi uykuyu
Benimki dişleri 14. Ayda bitirdi canım. Uyku sevmiyor zilli
Makarna He çocuğun vazgeçilmezi sanırım

Vay canına tamam bu gece dolunayda başlıyorum :)

Birkac gunndiyete sra vermek iyi geldi sanki bana. Ayy bu cuma 73u horcem gibi
Vuuuuu

C

nm sen 69da sabitle biraz bakalım 100 gr için bu saati beklediğini biliyorum hehe
Yok kız ya tartıldım ama işlerim vardı o yüzden geç paylaştım
Kilo bildirimimde yapaym yemegi hazir edicem bugun kurufasulye var menude

Cuma: 76.5
Bugun: 76.2
Fark - 300gr

Dun eksim dha fazlaydi nedn boyle oldu bilmiyorm gelirken kilo kilo giderken gramlarla gidiyor hayin kilolar
olsun çok iyi canım cumaya güzel blr eksi gelir
Öyle tabi canım hep geri aldım gene buralarda olacağım ama en azından koruma dönemine geçmiş olurdum
öyle canım ben de farkındayım Ocak ayına kadar gitse bari

Köye bırakmak da her yönüyle iyi olmuyor desene

Aa degistiriyor olmasi ilginc

Ayy o cok zor canjm. Acelem yok twk gitsin de kilolar bu seferki diyet iyi geldi bana
aa seneee ne kız benim duama karışıyorsun belki rabbim duamı kabul eder, benim canım senin 73 ü görmeden 72 yi görmen, ,istiyor belki canımın çektiğine niye itiraz ediyorsun gülümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…