Kesinlikle ve zamanla da degisiyorlar, benim kızım en geç 9 da uyurdu şimdi ne olduysa düzene koayamiyorumBen kızımla anladım ki her çocuğun mizacı farklı. Benimki de böyle napalım6. Aydan beri uyku sevmiyor . Bazen deliriyorum ama yapacak bir şey yok
Moral bozmak istemem ama verince de bitmiyor canımGeçen hafta da çok gitmedi zaten ne bileyim canım ya son 5-6 kiloyu verseydim de bitseydi şu iş bakalım artık cumaya ne olacak
Aaa benim kızlarım da öyle. Büyük hiç uyumazdı, küçük uykusu gelince gider yatağında kendi uyurdu. Büyük te çok zorlandım. 4-5 saat uyku ile yaşardım. Halen daha uykuyu sevmez. Sabah okula gideceği için çoğu zaman kendi uyanıyor.Ben bu mesajı sabah gördüm tabi
Huysuz bir bebek değil o zaman. Yada uykuyu sevmedgigi için huysuzluk yapmıyor mu. Benim ki uyumadigi zaman çok huysuz oluyor. Küçüklüğünden beri akşam en geç 10 akadar durabilir.
Her çocuk tabiki farkli. Benim kızların büyük olanı da hiç sevmezdi uykuyu çok geç uyurdu ama küçük tam bir uykucu aynı babası
Ay abla gerçekten öyle sanırım. Çamaşır olayı mahvediyor beni hafta sonu özellikle. Çocukların formaları yıka kurut utule derken. Şu ütüyü kim bulduya deyip saydiracam şimdi
Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ,buzdolabı bulanlara duaciyim tabi
Evet biraz fazla artı gibi ama. Hallolmayacak bişey değil canim. Buraya gelmesen ve dikkat etmeye başlamadan daha da cogalacakti kilon
Cumaya büyük çoğunluğu gidecek onların bence
Vovvv harika ekşi canim cumaya güzel bir ekşi bekliyor bizi
Tebrikler canım çok güzel eksi
Tebrikler canım kaçamakları rağmen böyleyse cumaya güzel eksi gelecek demekki
Sağol kuzummHadi bakalım gitsin ödemler
Hoş geldin canım
Bak beni geçtin neyse peşindeyim canımÇok iyi eksi cuma günü harika bir sonuç geliyor
Kolay gelsin canım cumaya kadar halledersin sen
Cuma güzel bir rakam gidecek inşallah
Geçmiş olsun canımKizlar gunaydinhaftasonu kizim hastaydi buraya ugrayamadim. Insallah toparlar
Birinci olmusuz canimm @Nikinik
Ooo Süpersin
Bizim bilinç altlarını da kurcala gülüm. Çok iyi geliyo bana bu anlattıkların. Bi ara bu konuyla ilgileniyordum ben deben hep yapıyorum işim bilinç altını kurcuklamak , diyet yapmıyorum ki :)
yemek içmek aslın da çok da önemli değil, sadece gerçekten açken yemek önemli ve tabi ki açlıkla susuzluğu beden sık sık karıştırdığı için aç hissederken önce su içip bir kaç dk beklemek , açlık gidiyor genel de , gerisi bilinç altına hangi inanç kalıplarını yerleştirdiğimizle ilgili
Hoşgeldin kuzum. Nasıl bir ağrı Allah ım kurtarsın seni bu derttenŞükür kavuşturana ben geldim kızlar
3 günn migren atağı çektim dün hastanede son buldu ağrılargelince pert olmuşum neredeyse bütün gün uyudum
Nasılsınız
Olsun canım çok değil. Halledersin cumaya kadarEvett gelelim tartıya yazmasam mi ben acaba
Cuma 65.15
Pazartesi 66
Yediklerime hakim olamiyommm
Sen yine uyumussun. Ben spora gittim gelicem yazdım. Bi geldim 30 sayfa birikmiş.Gunaydn kizlar bi gece uyudm uyandm 19 sayfa birikmis
Hayırlısı canım, kardeşim de kendi sonucundan memnun değil.Öyle canım tşkr ederim aslında çalıştığım oldu tekrardan başvuru yapmayı düşünüyorum ama kızım küçük şartları çok önemli o yüzden bakalım hayırlsı çok üzgünüm Farklı çenenekşerde denileceğim polislik gibi bakalım allah büyük
Yılmak yok kuzum. Gidecek o 6 kilo. Sadece sabır. Eskisi kadar hızlı gitmemesi çok normal.Geçen hafta da çok gitmedi zaten ne bileyim canım ya son 5-6 kiloyu verseydim de bitseydi şu iş bakalım artık cumaya ne olacak
Ayyy bugün nasıl geçecek sana bilmem. Eve gidince eşiği yastık sanacaksın.Cok yorgunum canim ya nobetten ciktigimdan beri kislik hazirlikla uğraştım domates, kahvaltilik sos ,biber , patlican derken dun gece ayak bilegim sisti en son topalliyordumkrem surdum yastiga uzattim yattim sabah inmisti. Simdi de nöbete geldim
Sagol canim. Ins cumaya guzel bir eksiyle gelcem. Gecen hafta artiydGeçmiş oslun canim
Yani uyusa daha iyi ama huysuzluk yapmıyorsa artık yapacak birşey yok.
Ama sen uyuyamiyorsun işte ışığı söndürüp yatınca da yatmıyor mu
Güzel akım olur denesekmi
Ne güzel ekside olman harika
Gece yarısı yaptım ya hemen sana bir ortak bulayımkusura bakma canim
canım benim sağolKolay gelsin canım ne ince düşünceli bir davranış eşin şanslıymış
Amiinnnn canımmrabbim hayırlı sağlıklı uzun mutlu ömürler versin eşine seninle çocuklarla beraber , bu gün çook güzel geçsin koşturup yorulacaksın ama olsun güzel şeylere koşturmak her zaman iyidir , kolay gelsin gülüüümm
sağol bitanemSagol cnm
Aslinda uygulamasni indirip telfnla eslestirince ordan geriye donuk de gorunuyor diye biliyorm
Hayirli yolculuklar cnm ben yazana vardin bile belki
Kiskaniyor olabillr cnm
Kolay gelsn cnm insallah guzel gecer gununuz
Aslinda et miktari biraz fazla kacmis yazacaktm ama dedm ona mi takildn diycekler kendisi bar cikolata goturuyor
Gercekten oyle ya insallah ablam
Insallah canim
Sagolasn cnm
ellerine sağlık canımmORTAKLAR
( 17 /24 EYLÜL )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
NOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
aktif olan kızları yazmaya çalıştım aktif olup unuttuğm var ise dönsün lütfen kızlar
@Azimliiii
teşekkür edeerim canımmAdam seni her halinle seviyorsa suç mune güzel.
Yaptım gibi hesap eklemem gerekiyormuş uygulamaya canim.
Cansınelimden geldigince iste
Nice birlikte seneleriniz olsun canim.
Güzel vakit gecirmissinizdir ins
Harikasın patır patır gitcek onlar. Zaten sürekli spor yaptığın için yerleşmemistir. Yol ödemi de vardır .
Ayarladım canim oldu sağolasın
Ah ütü deme abla bugun yaptım daha off görmek istemiyorumHedef60kgolmak yazmadigim şeyi buldum
Güzel vakit gecirmissiniz gördüm sosyal medyada
Aldinizmi yokluğu. Baktınız mı köşe takımına.
Sorularım bu kadar istediğin sorudan Baslayabilisin
Kız o attığın konuda mı yedin bani. Bende sinir oldum okuyunca
Yarin tartıda görürüz kaçamakları.
Kolay gelsin canim ins bicirik uyumusturda halletmissindir islerini
Gideceğin yere varmissindir heralde iyi yolculuklar diyecektim ama
10.000 adım atılmış harikasın
Ayy hafta sonu hiç iş bitmiyor. Sende baya yorulmussun bugün iyi dinlenmeler canim
Hiç sorma canım şu 2 gündür menü paylasmadigimdan da durum vahim. Söylemiştim hiç yarın tartilinca günahıma seni de etiketlerim
Oldu canim başardım teşekkürler
Çok bilirler öyle şeyleri. Bence yarın kendine küçücük bir ödül verebilirsin canim. Abartma nolur cumaya ne kaldı surda
Allah sizi iyi etsin emii @Ezogelin56
Kitapların ardı arkası kesilmiyordu
Ek kitaplar canim dün almistim onları kapliycam
eşim çok mutlu oldu canım, anlamış bişeler hazırladığımı zaten sürprizi kaçmış oldu yani :) ama yine çok sevindiSelam cnm nasl gecti dunku yemek
Çok güzel menü canım diyetisyen yazdığı belli19 eylul menum
06:00- 50gr ev yapimi unsuz ekmek, tereyaginda 2 yumurta, donates.
Ara: 1 bardak ananas sut ve keten tohumundan koktel.
13:00- 200gr firinda domates soslu, peynirli , bol kabakli balik (diyetisyen tarifi).
Ara: 1 kase icine elma ve taze biber.
18:00- 1 dilim yulafli ekmek, 30gr hindi fume, bolca marul, salata:75gr yogurt ustube 10gr hardal ve 100gr havuc.
Su:3,5lt
Spor:35 dk agirliklarla cardio
4500 adim
@Azimliiii @Ucmelekannesi
Geçmiş olsun canımKizlar gunaydinhaftasonu kizim hastaydi buraya ugrayamadim. Insallah toparlar
Birinci olmusuz canimm @Nikinik
Günaydın ortimm
Çok güzel eksi maşallah
Hoşgeldin kaptanım Çok geçmiş olsun bi daha olmasın inşallah ☺Şükür kavuşturana ben geldim kızlar
3 günn migren atağı çektim dün hastanede son buldu ağrılargelince pert olmuşum neredeyse bütün gün uyudum
Nasılsınız
Hadi daha iyilerine inşalalh
Aynen öyle bebişimEvet canım hepsi farklı. Kimsenin yöntemi kimseye uymuyor. En iyisi çocuğunu iyi tanımak ve uzlaşmak gerek bana göre.
Benimki dişleri 14. Ayda bitirdi canım. Uyku sevmiyor zilliYaa bizde farkli deglz azilar gelyr ama sizdede oyle bi durum olabillrmi gerci seninki hic sevmedi uykuyu
Makarna He çocuğun vazgeçilmezi sanırımKesinlikle ve zamanla da degisiyorlar, benim kızım en geç 9 da uyurdu şimdi ne olduysa düzene koayamiyorumsebze türü hiç yemiyor oysa ilk ek gıda zamanı herşeyi yedirdim, babaannesi özellikle her yemeği eski usul yedirdi ama şimdi hep et türü yese, özellikle köfte ya da makarna yese, deli cikicam yemin ederim
Vay canınatabi ki ama tüyolar var gülüm tek başına olumlu cümlenin işe yaraması uzun sürer
54 kilo olucam değil ,54 kiloyum diyeceksin
basküle çıkıp 54 rakamını orada gördüğünü zihin de imajlıyacaksın
ve cidden o an da nasıl mutlu olup neler derdin aynen o duyguyla sevineceksin
hatta 54 kilo halini yeni görenlerin yakının kimselerden (annen ablan v.s.) onların nasıl şaşırıp vayyy muhteşem olmuşsun seni yolda görsek tanımazdık, gençleşmişsin resmen v.s. dediklerini seslerini mimiklerini de canlandıracaksın o zaman çok hızlı işe yarar çünkü bilinç altı saftiriktir gerçekle hayali ayırt edemez neye inanırsa bedeni o yönde çalışmaya başlatır:)
VuuuuuBirkac gunndiyete sra vermek iyi geldi sanki bana. Ayy bu cuma 73u horcem gibi
Vay canına bebeeem maşallahCuma günü tartilamamistim yeni başladığım için 69.5 demiştim.
Sabah tartıldım 67.3 çıktım .
Yok kız ya tartıldım ama işlerim vardı o yüzden geç paylaştımC
nm sen 69da sabitle biraz bakalım100 gr için bu saati beklediğini biliyorum hehe
olsun çok iyi canım cumaya güzel blr eksi gelirKilo bildirimimde yapaym yemegi hazir edicem bugun kurufasulye var menude
Cuma: 76.5
Bugun: 76.2
Fark - 300gr
Dun eksim dha fazlaydi nedn boyle oldu bilmiyorm gelirken kilo kilo giderken gramlarla gidiyor hayin kilolar
Öyle tabi canım hep geri aldım gene buralarda olacağım ama en azından koruma dönemine geçmiş olurdumKesinlikle ve zamanla da degisiyorlar, benim kızım en geç 9 da uyurdu şimdi ne olduysa düzene koayamiyorumsebze türü hiç yemiyor oysa ilk ek gıda zamanı herşeyi yedirdim, babaannesi özellikle her yemeği eski usul yedirdi ama şimdi hep et türü yese, özellikle köfte ya da makarna yese, deli cikicam yemin ederim
Moral bozmak istemem ama verince de bitmiyor canımverdim hala burdayim uzaklaşınca aliyorum
öyle canım ben de farkındayım Ocak ayına kadar gitse bariAaa benim kızlarım da öyle. Büyük hiç uyumazdı, küçük uykusu gelince gider yatağında kendi uyurdu. Büyük te çok zorlandım. 4-5 saat uyku ile yaşardım. Halen daha uykuyu sevmez. Sabah okula gideceği için çoğu zaman kendi uyanıyor.
Ama ne olursa olsun bi uyku kuralımız vardır en geç 10:30 yatakta olunacak.
Sağol kuzumm
Geçmiş olsun canım
Ooo Süpersin
Bizim bilinç altlarını da kurcala gülüm. Çok iyi geliyo bana bu anlattıkların. Bi ara bu konuyla ilgileniyordum ben de
Hoşgeldin kuzum. Nasıl bir ağrı Allah ım kurtarsın seni bu dertten
Olsun canım çok değil. Halledersin cumaya kadar
Sen yine uyumussun. Ben spora gittim gelicem yazdım. Bi geldim 30 sayfa birikmiş.
Hayırlısı canım, kardeşim de kendi sonucundan memnun değil.
Yılmak yok kuzum. Gidecek o 6 kilo. Sadece sabır. Eskisi kadar hızlı gitmemesi çok normal.
Ayyy bugün nasıl geçecek sana bilmem. Eve gidince eşiği yastık sanacaksın.
Köye bırakmak da her yönüyle iyi olmuyor deseneKesinlikle ve zamanla da degisiyorlar, benim kızım en geç 9 da uyurdu şimdi ne olduysa düzene koayamiyorumsebze türü hiç yemiyor oysa ilk ek gıda zamanı herşeyi yedirdim, babaannesi özellikle her yemeği eski usul yedirdi ama şimdi hep et türü yese, özellikle köfte ya da makarna yese, deli cikicam yemin ederim
Moral bozmak istemem ama verince de bitmiyor canımverdim hala burdayim uzaklaşınca aliyorum
Aa degistiriyor olmasi ilgincÇok güzel menü canım diyetisyen yazdığı belli
Geçmiş olsun canım
Birinciliğinizi de tebrik ederim
Günaydın ortimm
Çok güzel eksi maşallahbenim de 76.5 76.8 77 76 değiştiriyor tartı bozuk mu bilemedim ya
Hoşgeldin kaptanım Çok geçmiş olsun bi daha olmasın inşallah ☺
Kolay gelsin canimNöbetçiyim bugün yoğun bir gün beni bekliyor vakit buldukça bakarım kızlar
Tımam cınımsNöbetçiyim bugün yoğun bir gün beni bekliyor vakit buldukça bakarım kızlar
aa seneee ne kız benim duama karışıyorsunAyy o cok zor canjm. Acelem yok twk gitsin de kilolarbu seferki diyet iyi geldi bana
Kız seni severim yerimyarimuhendis hoşgeldin evine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?