• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Amanın nolmuş takım kapanmış buraya göç edilmiş bişeler olmuş, ama önemli olan birlikte kalmak yola devam etmek buraya göç edilmese çok üzülürdüm 🙈 benim tatil bitti kürkçü dükkanıma geri döndüm 😁
Yarın büyük gün diyetisyene başlıyorum inşaAllah :halay: El_Em El_Em
Hoş geldin canım hayırlı olsun bu sefer hedefe ulaşmadan bırakmak yok çok misafirlik de yok inşallah🤣🤣
Değilsin belkide değilsin değil😂
Mümkün değil canım en az artı 300 üm var🤣 Dün daha da beterdim🙈
Cnm artı olsan bile kesinlikle üzülme kastan almışsındır ve müjde dolunay bu gece olup gidiyooor :KK73:
Gitsin artık biz de kilolarımızı verelim🤣🤣🤣 Dukan birasına başlayacağım bugün bakalım etki edecek mi🤭

Aynen üzgün yazıodu 😁
Ne turşusu 😘 kolay gelsin cnm
Abbovvvv senin günlük menünü gördük ya kaçamaklı menün ayy :KK70:
Kışlık yapıyorum bi heveslendim karışık turşuya falan. Hayırlısı bakalım. Eşim gece gündüz turşu mu yicez diye isyanda😂
Ben bu mesajı sabah gördüm tabi
Huysuz bir bebek değil o zaman. Yada uykuyu sevmedgigi için huysuzluk yapmıyor mu. Benim ki uyumadigi zaman çok huysuz oluyor. Küçüklüğünden beri akşam en geç 10 akadar durabilir.

Her çocuk tabiki farkli. Benim kızların büyük olanı da hiç sevmezdi uykuyu çok geç uyurdu ama küçük tam bir uykucu aynı babası😂😂
Yok huysuz değil. Sadece uyumak istemiyor. Bizimle oturmak istiyor. Hadi kızım uyuyalım dediğim an ağlamaya başlıyor😬
Tebrikler canım kaçamakları rağmen böyleyse cumaya güzel eksi gelecek demekki
İnşallah bakalım
Ay abla gerçekten öyle sanırım. Çamaşır olayı mahvediyor beni hafta sonu özellikle. Çocukların formaları yıka kurut utule derken. Şu ütüyü kim bulduya deyip saydiracam şimdi😂😂😂
Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ,buzdolabı bulanlara duaciyim tabi😂😂
Ütüyü bulanın canına ben de rahmet okuyorum😂

Kışlık yapıyorum bi heveslendim karışık turşuya falan. Hayırlısı bakalım. Eşim gece gündüz turşu mu yicez diye isyanda😂

Yok huysuz değil. Sadece uyumak istemiyor. Bizimle oturmak istiyor. Hadi kızım uyuyalım dediğim an ağlamaya başlıyor😬

İnşallah bakalım

O ütü yok mu gerçekten dün beni mahvetti buruşuk buruşuk giysek gitsek ne olur sanki yeni bir akım çıksa keşke kurtulsak🤣🤣 Ucmelekannesi Ucmelekannesi

İnşallah bakalım

Afiyet olsun 😀
Ama kışa var daha bitirmeyin :D

Bir bir veya daha fazla kişi ve şunu diyen bir yazı 'GÜNAYDIN DOSTLARLA içilen kahve NEŞE'dir...! Kahkahalar köpükler üzerinde yüzer BUGÜN Aydan İstedim ki; Kahkahalarımız birlikte Köpükler üzerinde yüzsün' görseli olabilir

😂 aynen bayağı iyiydi yaa 😋 🤭
Cnm alıntı yapıp buraya yorumlarsan daha güzel olur 🤗

Yaaa 😍

Ne güzel bişeymiş ooo 😍

Hahaha 😂 iyi olmuş şekerli şeyler verip uyku kaçırmasının karşılığı haha 😂
Anam bu bebeler bizden zeki oluyıııı :confused:

😘😘😘 hg cnm hayırlı olsun başlangıcın

Tebrikler cnmm 👏👏👏

@kardelelen321 cnm kilom 62.6 kg
Cuma hedefim 62.0 kg olsun çok uçmayayım belli olmuyor :KK66:
uyku öncesi beyin tetha dalgasına iniyor bilinç altının kapılarının açıldığı zaman :)

Ben bu mesajı sabah gördüm tabi
Huysuz bir bebek değil o zaman. Yada uykuyu sevmedgigi için huysuzluk yapmıyor mu. Benim ki uyumadigi zaman çok huysuz oluyor. Küçüklüğünden beri akşam en geç 10 akadar durabilir.

Her çocuk tabiki farkli. Benim kızların büyük olanı da hiç sevmezdi uykuyu çok geç uyurdu ama küçük tam bir uykucu aynı babası😂😂

Ay abla gerçekten öyle sanırım. Çamaşır olayı mahvediyor beni hafta sonu özellikle. Çocukların formaları yıka kurut utule derken. Şu ütüyü kim bulduya deyip saydiracam şimdi😂😂😂
Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ,buzdolabı bulanlara duaciyim tabi😂😂

Evet biraz fazla artı gibi ama. Hallolmayacak bişey değil canim. Buraya gelmesen ve dikkat etmeye başlamadan daha da cogalacakti kilon
Cumaya büyük çoğunluğu gidecek onların bence

Vovvv harika ekşi canim cumaya güzel bir ekşi bekliyor bizi

Tebrikler canım çok güzel eksi

Tebrikler canım kaçamakları rağmen böyleyse cumaya güzel eksi gelecek demekki
kırışmayan kumaşları icat etmişlerdi de normalimiz olup her yerde satıldığın da ben de onlara dua edicem :))

Back