- 31 Temmuz 2020
- 20.365
- 60.233
- 548
Sağol bebekim niyetim gerçeğe dönüşür inşallah@lol
Afiyet sifa olsun canim
Yenice hazırlıyorum bende kahvaltimi
Şu sekersizi ben yapamadım bı yaaa nasıl iradesizsem artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol bebekim niyetim gerçeğe dönüşür inşallah@lol
Afiyet sifa olsun canim
Yenice hazırlıyorum bende kahvaltimi
Şu sekersizi ben yapamadım bı yaaa nasıl iradesizsem artık
Hoş geldin canım hayırlı olsun bu sefer hedefe ulaşmadan bırakmak yok çok misafirlik de yok inşallahAmanın nolmuş takım kapanmış buraya göç edilmiş bişeler olmuş, ama önemli olan birlikte kalmak yola devam etmek buraya göç edilmese çok üzülürdüm benim tatil bitti kürkçü dükkanıma geri döndüm
Yarın büyük gün diyetisyene başlıyorum inşaAllah El_Em
Mümkün değil canım en az artı 300 üm var Dün daha da beterdimDeğilsin belkide değilsin değil
Gitsin artık biz de kilolarımızı verelim Dukan birasına başlayacağım bugün bakalım etki edecek miCnm artı olsan bile kesinlikle üzülme kastan almışsındır ve müjde dolunay bu gece olup gidiyooor
Kışlık yapıyorum bi heveslendim karışık turşuya falan. Hayırlısı bakalım. Eşim gece gündüz turşu mu yicez diye isyandaAynen üzgün yazıodu
Ne turşusu kolay gelsin cnm
Abbovvvv senin günlük menünü gördük ya kaçamaklı menün ayy
Yok huysuz değil. Sadece uyumak istemiyor. Bizimle oturmak istiyor. Hadi kızım uyuyalım dediğim an ağlamaya başlıyorBen bu mesajı sabah gördüm tabi
Huysuz bir bebek değil o zaman. Yada uykuyu sevmedgigi için huysuzluk yapmıyor mu. Benim ki uyumadigi zaman çok huysuz oluyor. Küçüklüğünden beri akşam en geç 10 akadar durabilir.
Her çocuk tabiki farkli. Benim kızların büyük olanı da hiç sevmezdi uykuyu çok geç uyurdu ama küçük tam bir uykucu aynı babası
İnşallah bakalımTebrikler canım kaçamakları rağmen böyleyse cumaya güzel eksi gelecek demekki
Ütüyü bulanın canına ben de rahmet okuyorumAy abla gerçekten öyle sanırım. Çamaşır olayı mahvediyor beni hafta sonu özellikle. Çocukların formaları yıka kurut utule derken. Şu ütüyü kim bulduya deyip saydiracam şimdi
Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ,buzdolabı bulanlara duaciyim tabi
Allah şifa versin canımKizlar gunaydin haftasonu kizim hastaydi buraya ugrayamadim. Insallah toparlar
Birinci olmusuz canimm @Nikinik
O ütü yok mu gerçekten dün beni mahvetti buruşuk buruşuk giysek gitsek ne olur sanki yeni bir akım çıksa keşke kurtulsak UcmelekannesiKışlık yapıyorum bi heveslendim karışık turşuya falan. Hayırlısı bakalım. Eşim gece gündüz turşu mu yicez diye isyanda
Yok huysuz değil. Sadece uyumak istemiyor. Bizimle oturmak istiyor. Hadi kızım uyuyalım dediğim an ağlamaya başlıyor
İnşallah bakalım
Ütüyü bulanın canına ben de rahmet okuyorum
Afiyet olsunKışlık yapıyorum bi heveslendim karışık turşuya falan. Hayırlısı bakalım. Eşim gece gündüz turşu mu yicez diye isyanda
Yok huysuz değil. Sadece uyumak istemiyor. Bizimle oturmak istiyor. Hadi kızım uyuyalım dediğim an ağlamaya başlıyor
İnşallah bakalım
Ütüyü bulanın canına ben de rahmet okuyorum
Aynen kumaşı böyle denebilirO ütü yok mu gerçekten dün beni mahvetti buruşuk buruşuk giysek gitsek ne olur sanki yeni bir akım çıksa keşke kurtulsak Ucmelekannesi
Hoşbuldum kuzumyazarhanim35 hoşgeldin canım
Hoşbuldum canım elif benHadi bakalım gitsin ödemler
Hoş geldin canım
Bak beni geçtin neyse peşindeyim canım Çok iyi eksi cuma günü harika bir sonuç geliyor
Kolay gelsin canım cumaya kadar halledersin sen
Cuma güzel bir rakam gidecek inşallah
Kız yok biz onları 5 kış bitiremeyizAfiyet olsun
Ama kışa var daha bitirmeyin
Canım geçen senle ilgili ifşa meselesi gördüm. Neydi oHoşbuldum canım elif ben
Aklınca biri ona attığım mesajı paylaşmış içeriğinde de özel bir şey yoktu espirisine yazılmış bir şeydi. Kendini rezil ettiği ile kaldı arkadaşCanım geçen senle ilgili ifşa meselesi gördüm. Neydi o
Günaydın :)
uyku öncesi beyin tetha dalgasına iniyor bilinç altının kapılarının açıldığı zaman :)aynen bayağı iyiydi yaa
Cnm alıntı yapıp buraya yorumlarsan daha güzel olur
Yaaa
Ne güzel bişeymiş ooo
Hahaha iyi olmuş şekerli şeyler verip uyku kaçırmasının karşılığı haha
Anam bu bebeler bizden zeki oluyıııı
hg cnm hayırlı olsun başlangıcın
Tebrikler cnmm
@kardelelen321 cnm kilom 62.6 kg
Cuma hedefim 62.0 kg olsun çok uçmayayım belli olmuyor
kırışmayan kumaşları icat etmişlerdi de normalimiz olup her yerde satıldığın da ben de onlara dua edicem :))Ben bu mesajı sabah gördüm tabi
Huysuz bir bebek değil o zaman. Yada uykuyu sevmedgigi için huysuzluk yapmıyor mu. Benim ki uyumadigi zaman çok huysuz oluyor. Küçüklüğünden beri akşam en geç 10 akadar durabilir.
Her çocuk tabiki farkli. Benim kızların büyük olanı da hiç sevmezdi uykuyu çok geç uyurdu ama küçük tam bir uykucu aynı babası
Ay abla gerçekten öyle sanırım. Çamaşır olayı mahvediyor beni hafta sonu özellikle. Çocukların formaları yıka kurut utule derken. Şu ütüyü kim bulduya deyip saydiracam şimdi
Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ,buzdolabı bulanlara duaciyim tabi
Evet biraz fazla artı gibi ama. Hallolmayacak bişey değil canim. Buraya gelmesen ve dikkat etmeye başlamadan daha da cogalacakti kilon
Cumaya büyük çoğunluğu gidecek onların bence
Vovvv harika ekşi canim cumaya güzel bir ekşi bekliyor bizi
Tebrikler canım çok güzel eksi
Tebrikler canım kaçamakları rağmen böyleyse cumaya güzel eksi gelecek demekki
geçmiş olsun gülüm şimdi iyi mi kızınKizlar gunaydin haftasonu kizim hastaydi buraya ugrayamadim. Insallah toparlar
Birinci olmusuz canimm @Nikinik
hoş geldin gülüm yeni başlangıcın hayırlı uğurlu olsun hedefine giden yolda her gün yüzün gülsün inşallahGünaydın :)
Her türlü yerde kullananlar ya kirismayan kumaşları ahh ne güzel olurkırışmayan kumaşları icat etmişlerdi de normalimiz olup her yerde satıldığın da ben de onlara dua edicem :))