- 30 Mart 2015
- 532
- 635
- 42
-
- Konu Sahibi kiirmiizii
Benimde sınavlar im var aralik 12 deCanım 1 hafta sonra falan ev taşıyacaz hazırlıklara başladım 2 hafta çok verimli olamayabilirim ama girmeye calisacam
Saol canım inşallah. Seninde sınavında başarılar diliyorum ama ben şuanda devam etmeye çalışıyorum bırakmadım. Sadece hani giremessem bil diye soyledimBenimde sınavlar im var aralik 12 de
onlara hazırlanıyorum isabet oldu
Allah yardimci n olsun canım 2kucuk çocukla taşınma telaşı zor
Canim yeni evinde Güle güle otur insallah
Sen olmayınca bende giresim gelmedi topige
tesekkur ederim.Saol canım inşallah. Seninde sınavında başarılar diliyorum ama ben şuanda devam etmeye çalışıyorum bırakmadım. Sadece hani giremessem bil diye soyledim
Allah kabul etsin canım bende yeni evime bi geçip yerleşebilirsem Allah'in izniyle bende tutacam. Menünde gayet guzelBugün oruç tutuyorum canım sahurda
1 dilim tam buğday ekmegi
1domates
1 kk tulum peyniri yedim
Aksamda etli nohut yemeği
Pilav salata düşünüyorum
Ahh canım ya valla ben çok yedim bugün yemek yapamadim dışarda yedik masaya gelince sicak sicak pideler mezeler yedim valla olan oldu dedim üstünede tatlı yedim. Su donemi bi atlatsak senin sınav benim taşınma daha güzel motive oluruzIyi akşamlar canım bugün akşam iftardaEki Görüntüle 1699073 Eki Görüntüle 1699077
Bulgur pilavi
Etli nohut
Yagsiz salata
Üstüne 1 küçük kase şekeri gayet az sut lac yaptım
Çokmu oldu Canim ya
Azmin elinde hiç bişey kurtulmaz gidecek bu gobekler inan yeterki
Gözünün önünde olunca yiyosun canım ben öyleyim boşver kasma kendiniAhh canım ya valla ben çok yedim bugün yemek yapamadim dışarda yedik masaya gelince sicak sicak pideler mezeler yedim valla olan oldu dedim üstünede tatlı yedim. Su donemi bi atlatsak senin sınav benim taşınma daha güzel motive oluruz
Evet canım ya bende spor yapamaz oldum iki kucuk cocukla ev toplamak çok zormus. Motivasyonum yerlerde. Sabah 1 tost 5 zeytin yedim. Öğlen esim geldi yemekle uğraşmayayım diye poğaça falan almis 1 tanede poğaça yedim. Olunca yiyorum isteGözünün önünde olunca yiyosun canım ben öyleyim boşver kasma kendini
Evet sınav maratonu olunca sporda yapamıyorum bende oruca niyetlendim ondan evde otur otur ne yicem diye satıyor boğazı tutamiyom
Sen bi taşın bende sınavlar atlatim ozaman yarıs halinde devam edelim toparlanma k zor Canim normal yani yapamayabilirsin yemeginivet canım ya bende spor yapamaz oldum iki kucuk cocukla ev toplamak çok zormus. Motivasyonum yerlerde. Sabah 1 tost 5 zeytin yedim. Öğlen esim geldi yemekle uğraşmayayım diye poğaça falan almis 1 tanede poğaça yedim. Olunca yiyorum iste
Tamam canım isler güçler sınavlar bitsin yarışalım senle :)Sen bi taşın bende sınavlar atlatim ozaman yarıs halinde devam edelim toparlanma k zor Canim normal yani yapamayabilirsin yemegini
Motivasyonu tavan yaptığı günler yakinda geliyor tam gaz yola devam
Bugün iftarda dünkü yemeklerimi yedim
Etli nohut
Bulgur pilavı
Salata
3kasik yoğurt
3kasik sutlac