kiirmiiziinin zayıflaması gerekiyor

Köy ekmegi yle
7 8 zeytin
Yarım domates
2 3 ısırık pişmiş sade sucuk
30g peynir
1 tane trabzon hurması
Aksam yemem
menum böyle canım yine fazla kaçırdım yemek kontrolü kayboldu sanki biraz başarı hikayeleri okuyayım beni motive eder belki yarın oruç tutim dimi şu sınırsız yemeklerin önüne geçerim belki

İtiraf ediyorum öğlen 2 dilim baklava yedim. Onun için ne öğlen yemeği yedim ne ara öğün yaptım. Sporumu da fazla yaptım. İnşallah birazda olsa telafi etmisimdir. Aksam yemeğinide bugün 19 da yiyeceğiz ve şuanda midem sırtıma yapıştı açlıktan buda bugün ki sporum

2 dilim baklava bana ne yaptırdı desene canım
Dun bugun Benim yediklerim le ben 10 knk olsam yine yapamam sanirim
Eşim tatlı getirmiş demiştim akşam 11 de 4 dilim yedim
Sabah kalktığımda ac karnina kalan 4 dilimi de yedim afiyet le

Birini de bana böyle bi tokat atması lazim

Off offf ayni anda ayni şeylerle bozmuşuz diyeti neyse tuzu biberi olsun arada olur öyle kacamaklar

Sanada gunaydin canım oğlumu krese götürdüm yeni geldim gitmeden önce kahvaltım i yaptım böbreğini yiyen gitti işler bana kaldı sakin kafayla bide tarçınlı sütlü kahve yapayım öyle islere baslaym

Aksam yemeğim csnim
2 kasik pilav
Yagsiz tavuk göğsü
bol salata
Doktor isim olunca pratik yemek yaptım bugün
3 ten sonra komsumla cay ictim çayla beraber
1 susamli kombe hepsi değil canim

Iyi akşamlar canım bugün yorucu bi gün geçirdim yozgattn kardeşim gelmiş annemler falan hep beraber kahvaltıya geldiler kahvaltımi fotoğralamadim
1 küçük dilim börek
1 közlenmi biber
Az sucuklu yumurta
4adet zeytin
Domates salatalik
2 tane firinda kasarli mantar dolma
Sonrada dışarıya çıktık aksama kadar çarşıda gezdik
Aksam
Yemeğimi evde yedim dünkü yagsiz 1but tavuk ve pilavı dan 2 kasik yedim
Yarı kase yogurt
Birazdan 1 trabzon hurmasi

Iyi akşamlar arkadas im bugün pek bi sessiz kalmış buralar oruç tuttum bugunki menum sahurda 1kase yoğurt iftar menum Doymadim 4 tane daha yedim lahana sarması
1 trabzon hurmasi
1 küçük nar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…