- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
-
- Konu Sahibi kiirmiizii
Bugunde kazasiz belasiz gecti cok sukur
Sabah
1 tost, 1/2 avakado,5 tane zeytin
Sonra 1 saat yuruyus
Oglen
2 haslanmis yumurta,1 kase yogurt,
Ara
2 mandalina
Aksam
1 tabak kuru fasulye
Buyuk bir kase salata
Birazdanda normal cay
Canim avakadoyu biraz yumusayinca ye sert yediginda oluyo. Tamam saatlerimide yazarim senin icin genelde 18_18.30 gibi yemek isini bitiriyorum. Sende sabah veya oglennrotein almaya caliski aksama gozun donmesin. Bende 1 hafta once oyleydim acliktan gozum donuyodu gece kalkip yiyordum resmen. Atlattim cok sukur. Vucuda fazla seker girmeyincede azaliyo sanki bu krizlerCanımmm
Bu avakadoyu nasıl yiyorsun? bana çok acı gelmişti..
Değişik buruk bir lezzet
Bir de yediğin içtiğin saatleri de yazar mısın?
Ben de dün spora gittim.. son 20 gündür açım resmen yani karnım aç diil onu doyuruyorum
Bitmek bilmeyen bir açlık hissi taşıyorum Allah yardımcım olsun
Öğlenleri çok az yediğimden olabilir bence.. Protein olmayınca çabuk acıkılıyor.
Allahtan tek iyi şey dün akşam spordan sonra 1 kase kornflakes yiyip yatana kadar da su içemem oldu
Tesekkurler
Yaaa arkadasim nerelerdesin sen. hani birbirimize destek olacaktik. Kayboldun gittin.Vuhuuu.. tebrikler..
65 e 1 kala harikasın motivasyonun beni de motive etti
Özür dilerim çok haklısın canım
Son bir haftadır kendimi çok b..tan hissediyodum neden bilinmez.. ev almış başını gitmiş.. çocuklar kendi kendilerine kalmış.. kocam var tabii o da iyidir ama işte neden bilmem (regli döneminde bööyle bana bişiler oluyo son iki yıldır eskiden olmazdı)
neyse geçti bitti
:)
Buradayım.. takipteyim tüm tiyoların işe yaramış ve işte 66! Şahanesiyle hem de
Darısı bana, bu motivasyonsuzluk devam ederse 69 olmama az kaldı Bu sabah 68.8 idim.
İnsallah canim insallah suanda kacsin kibeni bekleyin sizde
70den inmeme az kaldı takipteyim
70.3İnsallah canim insallah suanda kacsin ki
Tamam cnm ama ben akşamları mutlaka çayın yanında bişeyler atıştırıyorum kuru üzüm gibi mesela azcık amaLaMeKaN369 BEN de seni takipteyim canım
69 olmana ne kalmış iki akşam dişini sık akşam su iç yeşil çay iç inan ki hemen 69
Bu tavsiyeyi bu gün ben de kendime yapıcam :)
Oooooo ne kalmis surda kisa bi surede inersin merak etme